Välkommen till Halmén Musik! Här finner du ett urval ur vårt stora sortiment. Vi har tillsammans med 12 andra, också fristående butiker startat Order Music Sweden. Detta samarbete ger dig som kund en rad fördelar, som t ex ett mer kraftfullt sortiment till ännu mer konkurrenskraftiga priser. www.ordermusic.se är vår gemensamma webshop där du tryggt kan E-handla.

Vi är även ett av tre Yamaha Pianocenter i Sverige. Mer information finner du på  www.yamahapianocenter.se

Halmén Musik AB 

Drottninggatan 62
252 21 Helsingborg

Tel: 042-21 51 39

Mail: e-store@halmenmusik.se

 

   

Klicka för karta till butiken

 Öppettider:

 


Måndag - fredag

11:00 - 18:00

Lördagar

10:00 - 14:00

Söndag och helgdag

Stängt                      

 

 

 

 

 

 

 

 

Halmén Musik grundades 1928 och är idag en av Sveriges ledande och mest välsorterade musikaffärer. Den fysiska butiken, med sina tre plan, andas allt från anrika klassiska toner till stenhård metal och Neo-Soul, Du hittar allt från flyglar och gitarrer till Appledatorer, mjukvaror och ljudkort.

 

Som en av tre butiker i landet kan vi även stoltsera med att vara ”Yamaha Flygel/Piano Center”, vilket innebär att hos oss kan du prova ett stort antal flyglar och pianon. Halmén Musik är återförsäljare för alla varumärken som finns på svenska marknaden idag. Vi erbjuder också leverans, service och support.

1958 utnämndes Halmén Musik till ”Kunglig Hovleverantör”.

 

I vår butik hitter du alltid de senaste nyheterna samt de mest efterfrågade klassikerna. Vi utför även värderingar. Mats Halmén Förordnad besiktningsman av Sydsvenska Handelskammaren i Malmö/Musikinstrument/Piano/flyglar. Vi erbjuder också leverans, service och support och ingen leverans är för svår. Halmén Musik är även Yamaha Piano Center, platsen där du kan se, prova och lyssna till ett stort urval av Yamahas flyglar och pianon. Du får kompetent och fackmässig rådgivning, både före och efter ditt köp, oavsett om du önskar ett piano eller en flygel. Här får du möjlighet till grundlig test innan du fattar ett beslut.

 

 

fbfolj


Untitled-4
hemstudiotips

 

kartanyliten

Order Music © 2009