Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Acoustic SFX i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Gitarrförstärkare / Akustisk hos Order Music (274047)
Fender 274047 Acoustic SFX
Produktbeskrivning
Acoustic SFX är gitarrförstärkaren för kräsna gitarrister som är på jakt efter en iögonfallande design och state-of-the-art-teknik med en ljudupplevelse olik alla andra. Den ultimata lösningen för akustiska gitarrister med lätt och portabel design och är en perfekt grab-and-go rigg för små lokaler med en mycket behagligt sound.

Acoustic SFX har två universella kanaler som är avsedda för gitarr eller mikrofon, båda med sin egen 1/4"-XLR combo ingång och spektakulära effekter i studiokvalitet. Den flerdimensionella tekniken Stereo Field Expansion (SFX) fyller hela rummet och omsluter lyssnaren i en rik ljudupplevelse. Acoustic SFX har integrerade effekter med bl.a. hall reverb, eko, delay och Vibratone. Det integrerade handtaget fungerar som en bekväm vagga för mobila uppspelningsenheter, perfekt när du vill t.ex. koppla in en mobil som ett komplement till ditt framförande via Aux ingången. Andra prestandavänliga funktioner inkluderar feedback-minskande fasvändare, linjeutgång och en footswitchingång.

Vid första anblicken är Acoustic SFX en mix av form och funktion. kabinetten har plikttroget konstruerats inte bara för enastående snygg design utan också för ökad resonans och projektion. Den är helt enkelt lika snygg som den är praktisk och varje förstärkare har släta träskal och böjd plywood av högkvalitetsmaterial för att förbättra den yttre projektionen av gitarrtonen. Sammansmältning med dessa framstående kosmetiska handen är en elegant fronttyget och utökad kontrollpanel, vilket gör Acoustic SFX perfekta förlagan i tonala flexibilitet och finess.
• 160 watts förstärkare för akustisk gitarr
• Två kanaler med 1/4"-XLR combo ingång
• Inbyggda effekt: Delay, Chorus, Vibratone, Reverb
• Ingångar: 2 st. 1/4"-XLR combo ingång, 1st. AUX, Hörlursutgång
• Kontroller: Volume, Low, Mid, High, Reverb, Phase, Effects Level, Master Stereo SFX Leve
• Inkl. cover
7195 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn