Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • AR220-IV i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Elgitarr hos Order Music (254783)
Ibanez 254783 AR220-IV
Produktbeskrivning
AR220-IV IvoryIbanez klassiska Artist serie kommer tillbaka på bred front.Artist var en av de första original design serier Ibanez gjorde och den kom ut på markanden redan 1974 och har kommit och gått sen dess. Serien är fortafarande en mycket populär modell och många av de äldre har blivit eftersökta objekt av smalare.Kropp:
Mahogny Kroppen är gjord i Mahogny, en väldigt vacker träsort som går åt det lite varmare och middigare hållet ljudmässigt. Diskanten är lite mjukt avrundad men utan att den för det tappa tydlighet och separation. Det har en behaglig puckel i mellanregistret som gör att ljudet vid melodi/solospel blir fett och sjungande med lång sustain. Stall:
ART-1 + Quick Change Classic tailpiece Stallet är ett ART-1, en traditionell stall konstruktion som känns familjärt för händerna att spela.Gitarrens tailpiece är en klassisk Ibanez design som varit med länge, en Quick Change Classic tailpiece. Specs:
- AR 1pc Mahogany set-in neck - Figured bubinga top/Mahogany body - Medium frets - Bound rosewood fretboard w/Pearl & Abalone block inlay - ART1 bridge - Quik Change Classic tailpiece - Gold hardware - ACH pus - Tri-Sound switchesHalsen.Skala:
628mm/24.75 Bredd vid sadeln:
43mm Bredd vid sista band:
57mm Tjocklek vid 1 band:
20mmTjocklek vid 12 band:
22mm ´Radius:
305mmR
4695 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn