Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • BT-1 i gruppen Musikinstrument / Trummor / Digitaltrummor / Övrigt hos Order Music (234150)
Roland 234150 BT-1
Produktbeskrivning
Den kompakta och prisvärda extratrigg-paden BT-1 gör det enkelt att komplettera vilket trumset som helst med möjligheten att trigga elektroniskt. Den har en böjd form som möjliggör montering på sidan av en V-Pad eller akustisk trumma och ger god spelbarhet utan att störa den befintliga uppställningen av trumsetet. BT-1 är inte bara perfekt för at spela ljud från en V-Drum modul eller SPD-multipad utan också för att styra olika former av funktioner, t.ex. start/stopp av loopar och backing tracks, patch-byten med mera.

Kompakt och pålitlig singeltrigger pad
Svängd design som passar för sidomontering på en V-Pad eller akustusk trumma
Kan enkelt monteras på en vanlig pukarm/L-rod; monteringsdetaljer medföljer
Genomtänkt konstruktion eliminerar feltriggningar från omgivande trummor/pads
Används tillsammans med en V-Drums ljudmodul eller en SPD-multipad för att trigga olika ljud eller kontrollera funktioner så som start/stopp av backing tracks och loopar, av/på för effekter, välja patch/kit, tap tempo med mera
Ett smart sätt att addera elektronisk triggning till ett akustiskt trumset, alternativt extra triggfunktioner till ett V-Drum kit

Om du spelar V-Drums kan du använda den kompakta BT-1 triggern för att expandera dina triggmöjligheter utan att behöva lägga till fler konventionella pads. Du får tillgång till fler ljud samt möjligheten att bekvämt kunna kontrollera olika funktioner i din V-Drums modul eller SPD-multipad. Tack vare det behändiga formatet är det enkelt att lägga till fler BT-1 i den takt som dina behov ökar och i den omfattning din Roland-utrustning medger.

BT-1 är ett enkelt och prisvärt tillbehör för att integrera digital trumteknologi med ditt akustiska set. I motsats till stora, runda pads och konventionella fotswitchar smälter BT-1 sömlöst in i ditt kit tan att du behöver ändra din uppställning eller spelstil. Det är bara att koppla BT-1 till en ledig triggingång på en V-drum modul eller en SPD-multipad för att kunna dra nytta av alla de möjligheter som finns med Rolands elektroniska trumprodukter.
1085 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn