Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • BUGERA V22 INFINIUM i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Gitarrförstärkare / Elgitarr / Combo hos Order Music (258218)
Behringer 258218 BUGERA V22 INFINIUM
Produktbeskrivning
Rörforstärkare vintage-combo på 22 watt med 1x12" Turbospeaker, 2 kanaler, HD reverb och Infinium Tube Life Multiplier. Inkl. footswitch.
Bugera-förstärkare både liknar och ser ut som något riktigt dyrt. Ljudets goda kvalitet har sina rötter i de utvalda rören, faktiskt upp till 10 st. som sitter i varje Bugera-förstärkare som är helt ovanligt för den här prisklassen. Både förstärkare, combos och kabinett är stabilt byggda av kvalitetsträ med förstärkta hörn som säkrar hög kvalitet och lång livstid. En Bugera-förstärkare gör det möjligt att få något som liknar en äkta boutique-amp men till ett väsentligt lägre pris.Denna förstärkare är utrustad med Behringer Infinium teknik. En teknik som, bland annat, säkerställer en mycket lång livslängd av rören genom att ständigt övervaka och justera för bästa prestanda. Circuit justerar dynamiskt varje rör så att lasten alltid fördelas jämt, vilket innebär ökad livslängd på upp till 20 gånger den normala, och ger optimalt ljud.

Specifikationer
22 watts förstärkare
2x EL84 rör
1 världsberömd 12" högtalare Turbospeaker
Vintage utseende och känsla
Multi gain put med gain, volym och Master control
Integrerat HD reverb
Normal och Bright utgångar
Fotpedal för kanal ocg reverb ingår
3799 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn