Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Butikssidor / Tremolo Musik / Kampanjer / Den Blomstertid nu kommer

Hem

Blomstertiden är här!

Den perfekta studentpresenten – ett kvalitetsinstrument som skänker glädje resten av livet.

Erbjudanden inför skolavslutningen med akustisk gitarr, elgitarr, digitalpiano, klaviatur, studio, DJ. Vi har valt ut våra egna favoriter från Fender, Martin, Yamaha, Furch, Nord, Roland, Casio, Steinberg, JBL, Reloop, UA m fl.

Studenten är en stor händelse i livet. Det är dags att ta steget in i vuxenvärlden och forma resten av sitt liv. Jobb, karriär och familj. Vilka intressen från ungdomen är egentligen beständiga och varar livet ut?

Musik är ett fenomen som skapar glädje och samvaro för all framtid i ditt liv. Så vad ger en bättre start än ett kvalitetsinstrument som ger dig chansen att må bra och få uttrycka dina innersta känslor? Att få bekräftat för dig själv att du kan skapa något som andra också har glädje av.

Tremolo Musikbutik har ett stort utbud av musikinstrument och en personal som kan guida dig att få de grejor som passar just dig bäst. Se nedan för ett urval av våra egna favoritinstrument just nu inom akustisk gitarr, elgitarr, digitalpiano, klaviatur, studio och DJ.

Akustisk gitarr

Martin, Fender Yamaha och Furch är alla klassiska kvalitetsmärken. Vi rekommenderar dessa modeller ur vårt stora sortiment:


Furch Durango D

Detta instrument är lättspelat och har en kraftfull ton. Solitt cederlock gör att gitarren bara blir bättre med åren.
Pris: 5995:- inkl kvalitets bag


Furch D31-SR EAS med pickup 

En gitarr ur Furch historic collection. Klassisk Dreadnought form. Byggd för hand av utvalda träslag. Locket av tätvuxen gran ger båda kraft och sprödhet till tonen.
Pris: 13499:- inkl hardcase


Martin DX1RAE med pickup

En akustisk gitarr med solitt granlock från den legendariska tillverkaren på USA`s östkust. Du känner igen tonen direkt. En äkta Martin till överkomligt pris: 7999:-


Martin DRS2 

Lättspelad stålsträngad gitarr med oöverträffad ton i denna prisklass: 11399:- inkl hardcase

Elgitarr

Vi jobbar med de stora märkena, men kryddar även med lite udda saker. Fender är världens största tillverkare av gitarrer. Dessa har ett bestående värde och ser likadana ut som i begynnelsen av 50-talet. Ändå kommer nya uppdateringar av dessa klassiska modeller.


Fender Stratocaster American Professional series

Nya serien med en lång rad förbättringar, såsom smalare och högre bandstavar och bättre balans i pickuperna. Alltid med flådig hardcase och godispåse med de tillbehör du behöver. Här i nya färgen Sonic Grey.
Pris 15995:-


Fender Telecaster American Professional series 

Gitarrljudet du aldrig kan ta miste på. Det klassiska twanget är välkänt. Här är det tydligt att pickupen har en ny legering i magneten. Givetvis med hardcase och case candy. Här i färgen Butterscotch blonde.
Pris: 15995:-

Digitalpiano och andra klaviaturer

Vi vågar säga att vårt sortiment är det bästa i Malmö/Lund. Yamaha, Roland, Casio och Nord m fl.

Nord Electro 5D

Senaste modellen av detta svenska underverk. Förutom den röda färgen är detta ett av de mest mångsidiga instrumenten som finns att tillgå. Full av vintage och moderna ljud. Piano, orgel och synth i samma röda låda.
Pris: 15990:-


Nord Piano 3

Ett stagepiano med 88 vägda tangenter som både syns och hörs. Här har du tillgång till alla pianoljud du nånsin kommer att behöva. Lättskött och snyggt.
Pris: 23990:-


Roland FP30

Minstingen i FP-familjen. Modernt och smidigt att ha hemma eller på scenen. Rolands berömda pianoklaviatur och ett riktigt fett pianoljud. Originalstativ finns som tillbehör.
Pris: 5795:-

Roland FP90 

Ny värsting modell i denna familj. FP-pianon har funnits på marknaden sen 90-talet och utvecklingen har gått stadigt framåt. Detta instrument måste upplevas.
Pris: 16995:-


Casio CP130

Ett mycket prisvärt piano med full (88 tangenter) pianoklaviatur och samplade flyglar. Detta säljs just nu med originalstativ.
Pris: 3995:-


Casio PX160

PX serien är ett av världens mest sålda digitalpianon. Det finns en anledning till detta. Stort ljud, smidig design och en nyutvecklad klaviatur till ett mycket vettigt pris. Köp till originalstativ.
Pris: 4995:-

Studio

Idag är det självklart att man har sin egen lilla hemstudio. Alla har en dator och det är väldigt enkelt att få till en professionell studio hemma. Ljudkort, mik, monitorer och lite tillbehör så kan kreativiteten flöda fritt.


Steinberg U22 Mk2

Ett välprövat ljudkort med bra prestanda. Steinberg är företaget som skapat Cubase, världens mest sålda studioprogram. Som givetvis ingår.
Pris: 1395:-


UA Apollo Twin Duo Mk2 

Universal Audio är företaget som satt ribban högst när det gäller ljudkort. Kostar lite mer men är värt varenda krona.
Pris: 8595:-

JBL LRS305

Dessa tre bokstäver(JBL) har dominerat marknaden under många år när det gäller högtalare. Med all den erfarenhet är det inte konstigt att deras studiomonitorer låter så bra. 
Pris: 1495:-/st


EVE SC205 

Ett tyskt företag som sätter tydlighet och separation i framsätet. Dessa studiomonitorer har givetvis EVE`s specialdesignade ”band-diskant” membran som ger ett oöverträffat ljud utan att vara vassa.
Pris: 3895:-/st

DJ

Borta sedan länge är tiden när DJ-n släpade på mjölkbackar fulla med vinylskivor och CD. Idag har man en kontrollstation och en laptop. Sen klarar du alla gig oavsett vilken musik publiken kräver. Det dominerande programmet heter Serato.


Reloop Mixtour

Instegsmodellen för att komma igång på ett proffsigt sätt. Här kan du beatmixa och loopa din egen spellista. Serato laddar du ner gratis. Funkar som ”stand alone” maskin med Spotify-search.
Pris: 1845:-


Reloop Terminal mix-8

Fantastisk maskin med ”ALLT” som du kan begära av en modern DJ-kontroll. Detta är värsting modellen med ”Pioneer kvalitet”.
Pris: 5885:-

Detta är utvalda kvalitetsprodukter som ger mycket spelglädje och ett varaktigt livslångt intresse. I butiken har vi fler alternativ såklart. Vi har musikinstrument i alla prisklasser och ett stort sortiment tillbehör.
Välkomna in i vår mysiga butikslokal och känn den berömda Tremolo-andan.

Andreas, Toni, Tobbe, Martin och Stefan

Besök oss:
Tremolo Musikbutik

Baltzarsgatan 10
211 36 Malmö
Karta

Ring oss: 040-630 18 18
Maila oss: info@tremolomusik.se

Följ oss:  Tremolo Musikbutik på Facebook facebook   Tremolo Musikbutik på Instagram instagram    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tremomo Musikbutik Baltzarsgatan 10 Malmö

www.tremolomusik.se