Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Butikssidor / Tremolo Musik / Kampanjer / Hot town, summer in the city

Hem

Hot town, summer in the city!

Sommaren är här, stränderna och parkerna lockar. Efter dagens pressande i solskenet känns det extra skönt när kvällen sänker sig och lägereldarna tänds. Vinet korkas upp och instrumenten plockas fram. Den svenska sommaren är kort och det gäller att njuta av varje tillfälle som bjuds.

Vi på Tremolo Musikbutik har plockat ut lite av vårt stora sortiment som passar extra bra vid just sådana tillfällen. Lätta att ta med, ganska okänsliga för väder o vind. Men saker som sprider glädje genom musiken.

Ukulele

Det räcker att man tar fram en ”ukke” för att folk runtomkring får ett leende på läpparna. Det är ett oerhört lättspelat instrument som passar perfekt på utflykten. Vi har ett handplockat sortiment i alla prisklasser. Detta är ett litet urval:


Makala Waterman

Äntligen en vattentålig ukulele i plast, perfekt för det Svenska sommarvädret. Denna låter precis lika bra som alla andra i denna prisklassen. De finns i ett antal olika färger.
Pris: 399:-


Ortega

Detta spanska märke har ett stort urval av ukuleles och Tremolo Musikbutik har de flesta. Här finns alla storlekar samt ukulelebas, både med och utan pickup. Välljudande i utvalda träslag. Snygga att titta på och lätta att spela på.
Priser från 825:-

Cajon

En trälåda att spela trummor på. Kan det bli enklare? Olika ljud beroende på var du slår. Man kan nöja sig med att ”banka” takten. Men man kan verkligen utveckla detta slagverk till det yttersta.


Meinl CAJNT-AE/HA

Vi har fått in ett parti kvalitets Cajon som endast finns i vår butik. Snygga och välljudande till ett fantastiskt pris: 999:-


Äggmaracas

Känner du att du vill vara med i ”bandet” på stranden men har glömt ditt instrument hemma? Då rekommenderar vi att alltid ha ett litet skramlande ägg i fickan.
Pris: 49:-

Gitarr

Vi säljer akustiska gitarrer från de flesta stora märken som vi gillar. Yamaha, Sigma, Fender, Martin, Furch m.fl. Under sommaren får vi in ett parti Sigma gitarrer av olika storlekar. Den lite mindre modellen 000, s.k. trippelnoll, passar alldeles utmärkt på stranden.


Sigma GME

Välljudande gitarr med solitt granlock med den lite tunnare och snabbare halsen. Inbyggd pickup med stämapparat redan monterat.
Pris: 2995:-

Parkwood S21

Parkwood S21

Klassisk Dreadnought modell. Parkwood kommer från Cort-fabriken och räknas som deras premium-märke. Parkwood är döpt efter ägaren Mr. Park. Detta är en högblankpolerad kvalitetsgitarr till oslagbart pris. Läs mer om S21 på Parkwoods hemsida.
Pris: 1995:- (förr 2495:-)

Parkwood S66

Parkwood S66

Nu snackar vi professionell kvalitet. Solid Sitkagran i toppen och solid mahogny i bakstycket. Inbyggd pickup och preamp (Sonitone), venetiansk cutaway. I priset ingår en bag. Läs mer om S66 på Parkwoods hemsida.
Pris: 3995:- (förr 4995:-)

Elektroniskt

Beats at the beach? Vill du sitta på stranden med lurar och göra beats så har vi batteridrivna lösningar till dig från flera märken.


Korg Volca

Vi har hela Volca serien hemma. Bass, Beats, FM, Keys, Kick och Sample. Du kan koppla ihop flera enheter och synka dem. Dessa små portabla musikmaskiner är perfekta att ta med och kan även drivas med batteri.
Pris: 1595:-


Meter OW-1

Rykande färsk nyhet. Hörlurar med extra skjuts i basen, aktiv noise cancelling för att exempelvis ta bort vågskvalp samt coola VU-mätare på sidan av kåporna.
Pris: 3299:-

Till sist vill vi önska alla våra gamla och nya kunder en riktigt skön, avkopplande och musikalisk SOMMAR!

Stefan, Toni, Andreas, Tobbe och Martin

Besök oss:
Tremolo Musikbutik

Baltzarsgatan 10
211 36 Malmö
Karta

Ring oss: 040-630 18 18
Maila oss: info@tremolomusik.se

Följ oss:  Tremolo Musikbutik på Facebook facebook   Tremolo Musikbutik på Instagram instagram    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tremomo Musikbutik Baltzarsgatan 10 Malmö

www.tremolomusik.se