Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • C1X i gruppen Butikssidor / Andreasson Musik / Yamaha Piano Center / Yamaha Flygel hos Order Music (PC1XPE)
Yamaha PC1XPE C1X
Produktbeskrivning

C1x är en kompakt flygel med en stor ton. Passar bra hemma.

Nya Cx flygelmodellerna är ett resultat av flera års forskning och utvecklingsarbete. Flera element från Konsertflyglen CFX används när vi tillverkar Cx flyglar.

Jämfört med tidigare C-serien har Cx bl.a. en förstärkt konstruktion med bättre integration mellan ribbor och balkar, ny och förbättrad välvning av resonansbotten, europeiska strängar och hammarfilt som tillverkas enligt Yamahas önskemål. Samtliga dessa förbättringar gör att flyglarna har en fantastisk bärande ton och varm klang.

Serien har samtidigt fått ny design på kabinett, notställ, ben och pedallyra en mängd nya specifikationer gör en helt nytt flygelserie; Med 6 modeller från 161 till 227 cm längd har vi en flygel som passar överallt i alla sammanhang; hemma, på skolan, musikhögskolan, i kyrkan, på alla scener och konserthus.

C-serien är grundstenen i vårt flygelsortiment, med över 100 års samlad erfarenhet inom material, förarbete och hantverk, en kombination som möjliggör den höga och jämna kvaliteten. Den precisa tillverkningen och den höga kvaliteten på material gör att flyglarna har en lång livslängd, även i vårt torra Skandinaviska klimat. Med en C-flygel får du ett instrument som inte har kompromissats på något område.

Levereras i polerad svart (PE Polished Ebony)

C-serien kan levereras i polerad vit och andra olika träslag - kontakta oss så berättar vi mer.

Kan också fås som disklavier, disklavier PRO eller som silent

195000 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn