Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • CUBE-20GX i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Gitarrförstärkare / Elgitarr / Combo hos Order Music (246921)
Roland 246921 CUBE-20GX
Produktbeskrivning
Genom att bygga på grym ton och en "rock-solid"-tillförlitlighet har namnet CUBE gjort sig känd. Den nya CUBE-GX serien höjer ribban genom sina anslutningsmöjligheter till iPhone, iPad och iPod Touch samt sin mångsidighet. Liten men ändå stor, CUBE 20GX är en potent ljudmaskin med innehåll och prestanda som enkelt gör den till en vinnare i sin klass. 3 kanaler som kan skiftas med footswitch, JC, CLEAN, LEAD och en fullt programmerbar SOLO-kanal, med inbyggd ljudförstärkning och tap i 3 oberoende effektsektioner. i-CUBE LINK förvandlar CUBE-20GX till ett krafthus för övning och mobil inspelning genom att erbjuda ett enkelt inbyggt audio interface som jobbar med musikappar i din favoritvalda iOS-enhet.Mångsidigt ljud och oberoende kanaler.Med 3 oberoende kanaler och en stor valmöjlighet av bra sound är CUBE-20GX är redo för att spela vilken stil och genre som helst. JC CLEAN erbjuder ett rent ljud från Rolands välkända JC-120 medan den mångsidiga kanalen LEAD erbjuder 6 olika sound att välja mellan. Inkluderat är distade ljud från varm och "crunchig" OVERDRIVE till massiva och grymt tunga ljud genom EXTREME. Den innehåller även en akustisk simulering. SOLO-kanalen är fullt programmerbar, den tillåter dig att spara alla inställningar från antingen JC CLEAN eller LEAD tillsammans med EQ och effektval. Man kan välja kanal från frontpanelen eller styra det via footswitch då med tillbehören BOSS FS-5U eller FS-6

Inbyggd stämapparat och högkvalitativa effekter.

Professionell gitarrprocessering med 3 separata effektsektioner finns ombord på CUBE-20GX, allt med enkla och lättandvända kontroller för att snabbt kunna få fram ett grymt gitarrljud. EFX-sektionen erbjuder 5 olika effekter av "stomp box-karaktär" medan den dedikerade DELAY-sektionen erbjuder 2 olika typer av delay. Även REVERB finns inkluderat där du väljer mellan ett fjäderreverb av vintage-typ eller ett mer modernare "studio-style plate". CUBE-20GX innehåller även en kromatisk/manuell stämapparat, behändigt inbyggd i förstärkaren.

i-CUBE LINK: Inbyggt interface för iOS-enheter

CUBE-20GX har Roland´s innovativa i-CUBE LINK inbyggt, som ger dig möjlighet att integrera med din iPhone, iPad eller iPod Touch genom att använda en riktig gitarrförstärkare med ett grymt ljud. I motsats till krångliga typiska "bulkinterface" kopplar du in din enhet via i-CUBE LINK snabbt och enkelt med den medföljande kabeln, som tillhandahåller en tvåvägskommunikation med din favoritmusik-app. Med i-CUBE LINK kan du "spela med" i låtar och skicka studio-kvalitativa COSM-sound med effekter rakt in i den inspelnings-app som du gillar. Den mångsidiga i-CUBE LINK-ingången kan också användas som en vanlig stereoingång, vilket medför att du kan plugga in nästan vilken musikspelare eller ljudenhet du vill och spela upp detta genom CUBE-20GX.

CUBE JAM App: Kraftfull, rolig och kostnadsfri!

Kostnadsfritt tillgänglig från App Store, Roland CUBE JAM app förvandlar din iOS-enhet till ett roligt kontrollcenter för jam, inspelning och övning. Spela upp kommersiella låtar och "minus-one spår" genom MICRO CUBE GX via i-CUBe LINK och spela med i timmar tillsammans med förstärkarens grymma COSM-sound. CUBE JAM spelar också in audio genom i-CUBE LINK-kopplingen, du kan alltså spela in dina jam med bara ett knapptryck. När du är klar med din inspelning kan du justera volymnivåerna på både gitarren och ditt "backing track" separat. Du kan sedan exportera din mix till en 16-bitars WAV-fil i 44.1 kHz. Appen innehåller också bra och kraftfulla verktyg för övning som exempelvis justering av tonarten och tempot samt "Center Cancel" för att plocka bort solon.
1795 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn