Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • CUBE-80GX i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Gitarrförstärkare / Elgitarr / Combo hos Order Music (246923)
Roland 246923 CUBE-80GX
Produktbeskrivning
Genom att bygga på grym ton och en "rock-solid"-tillförlitlighet har namnet CUBE gjort sig känd. Den nya CUBE-GX serien höjer ribban genom sina anslutningsmöjligheter till iPhone, iPad och iPod Touch samt sin mångsidighet. Flaggskeppet CUBE-80GX flyttar rejält med luft genom sina 80 watt och sin specialdesignade högtalare på 12 tum. Den levererar förstklassig prestanda i en kompakt förstärkare som är redo för scen. 11 COSM-förstärkartyper och 3 oberoende kanaler inkluderat en fullt programmerbar SOLO-kanal - erbjuder gitarrljud för alla musikstilar, med möjlighet att byta kanal och effekter mm via tillbehöret GA-FA Foot controller. i-CUBE LINK tar övning och mobil inspelning till en ny nivå, den erbjuder ett inbyggd audio interface som jobbar med musikappar i din favoritvalda iOS-enhet.

Redo för gig.

Utrustad med kraften från 80 watt och en specialdesignad 12-tums högtalare är CUBE-80GX en combo för professionellt bruk på scen eller i studion, med ett rikt och dynamaiskt ljud, integrerade effekter och massor av volym. För inspelnings-sessioner eller mer volym på större arenor kan man använda LINE OUT och/eller RECORDING OUT för att skicka mixklara, studiokvalitativa ljud med COSM högtalarsimulering direkt in i mixerbordet. RECORDING OUT fungerar också som en högtalarutgång och stänger av de interna högtalarna, perfekt för tyst övning hemma eller backstage. CUBE-80GX är byggd med CUBE-seriens legendariska och solida konstruktion, CUBE-40GX är kompakt, enkel att transportera, pålitlig och byggd för att tåla det hårda turnélivet.

COSM-förstärkare och 3 oberoende kanaler.

CUBE-80GX är utrustad med en stor bredd av COSM-förstärkartyper och 3 oberoende kanaler för en enorm variation av gitarrljud. JC CLEAN erbjuder det klassiska rena soundet från Roland´s välkända JC-120 medan LEAD erbjuder 10 olika förstärkarval från blackface-rent till britt-overdrive. Med originalet EXTREME får man massiv hi-gain och grymt tunga ljud, som gjort för metal-riff. SOLO-kanalen är fullt programmerbar, den tillåter dig att spara alla inställningar från antingen JC CLEAN eller LEAD tillsammans med EQ och effekter.

Högkvalitativa effekter och mer.

Med 3 oberoende användarvänliga effektsektioner ger CUBE-80GX dig en hel arsenal av högkvalitativa gitarrljud. EFX-sektionen erbjuder 5 olika effekter av "stomp box-karaktär" medan den dedikerade DELAY-sektionen erbjuder 2 olika typer av delay och en TAP-knapp för att snabbt kunna ställa in delaytiden. Även REVERB finns inkluderat där du väljer mellan ett fjäderreverb av vintage-typ eller ett mer modernare "studio-style plate". CUBE-80GX innehåller även en kromatisk/manuell stämapparat, behändigt inbyggd i förstärkaren.

Kraftfull kontroll

Tillbehöret GA-FC Foot Controller är den perfekta partnern till CUBE-80GX, med 6 fotswitchar för kanalval och stänga av/på effekter. Den är också utrustad med två ingångar för expression-pedaler för kontroll av ingång samt mastervolym. Att koppla in den går blixtsnabbt, GA-FC kräver ingen AC-adapter utan kopplas helt enkelt in med den medföljande 1/4 stereokabeln. Att styra kanalvalen är också möjligt med fotomkopplarna och tillbehören BOSS FS-5U eller FS-6.

i-CUBE LINK: Inbyggt interface för iOS-enheter

CUBE-80GX har Roland´s innovativa i-CUBE LINK inbyggt, som ger dig möjlighet att integrera med din iPhone, iPad eller iPod Touch genom att använda en riktig gitarrförstärkare med ett grymt ljud. I motsats till krångliga typiska "bulkinterface" kopplar du in din enhet via i-CUBE LINK snabbt och enkelt med den medföljande kabeln, som tillhandahåller en tvåvägs-kommunikation med din favoritmusik-app. Med i-CUBE LINK kan du "spela med" i låtar och skicka studiokvalitativa COSM-sound med effekter rakt in i den inspelnings-app som du gillar. Den mångsidiga i-CUBE LINK-ingången kan också användas som en vanlig stereo-ingång, vilket medför att du kan plugga in nästan vilken musikspelare eller ljudenhet du vill och spela upp detta genom CUBE-80GX.

CUBE JAM App: Kraftfull, rolig och kostnadsfri!

Kostnadsfritt tillgänglig från App Store, Roland CUBE JAM app förvandlar din iOS-enhet till ett roligt kontrollcenter för jam, inspelning och övning. Spela upp kommersiella låtar och "minus-one spår" genom CUBE-80GX via i-CUBE LINK och spela med i timmar tillsammans med förstärkarens grymma COSM-sound. CUBE JAM spelar också in audio genom i-CUBE LINK-kopplingen, du kan alltså spela in dina jam med bara ett knapp-tryck. När du är klar med din inspelning kan du justera volymnivåerna på både gitarren och ditt "backing track" separat. Du kan sedan exportera din mix till en 16-bitars WAV-fil i 44.1 kHz. Appen innehåller också bra och kraftfulla verktyg för övning som exempelvis justering av tonarten och tempot samt "Center Cancel" för att plocka bort solon mm.
2940 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn