Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Cube Street EX PA Pack i gruppen Musikinstrument / Kampanjsidor / Frankfurt 2016 hos Order Music (282462)
Roland 282462 Cube Street EX PA Pack
Produktbeskrivning

Det ultimata batteridrivna stereo-PA:t!

Rolands CUBE Street EX är kraftfullt och flexibelt och det första valet för batteridriven förstärkning för band i rörelse. Nu kan man köpa två CUBE Street EX-enheter och en mängd värdefulla tillbehör till ett fantastiskt pris. CUBE Street EX PA Pack är ett komplett 100-watts stereo PA som ger upp till åtta ingångar och en bred ljudtäckning för utökade behov. Tillbehören inkluderar en väska, två nätadaptrar, två monokablar för Stereo Link-funktionen och en i-CUBE-LINK-kabel för CUBE JAM.        

Två CUBE Street EX-enheter och en mängd värdefulla tillbehör till ett fantastiskt pris.     

  • Prisvärt paket med två CUBE Street EX, en bärväska, nätadaptrar, Stereo Link kopplingskablar och en i-CUBE-LINK-kabel 
  • 100 W (50 W + 50 W max.) stereo PA-system som går på batteri eller på nätadapter 
  • Valbara inställningar för uteffekt för att optimera batteritid för olika spelsituationer 
  • Hållbar lättviktsdesign för enkel transport och uppställning 
  • Kraftigt fullfrekvensljud med dubbla 8-tums woofers och 2-tums tweeters i varje förstärkare 
  • Åtta oberoende kanaler (fyra på varje CUBE Street EX) för inkoppling av olika mikar, instrument och ljudenheter 
  • Inbyggda rösteffekter, COSM gitarrförstärkare och effekter, m.m. 
  • Varje förstärkare har ett vinklat bakstycke så den kan användas som scenmonitor och ett hål för att montera på ett ST-A95 högtalarstativ (säljes separat)

Imponerande framträdande med batterikraft

Utrustade med 50 watt stereo, två 8-tums woofers och 2-tums tweeters, projekterar den kompakta CUBE Street EX din musik utan problem med ett klart och dynamiskt ljud. Tack vare en ny slutstegskrets utvecklad av Roland får man ett rent headroom och en ljudkvalitet på en nivå som är omöjligt med andra batteridrivna förstärkare. Utgångssignalen är justerbar i tre nivåer vilket tillåter att man sparar på batteriet i de situationer där du inte behöver maximal kraft. I Eco mode räcker åtta AA Ni-MH batterier upp till 20 timmar! CUBE Street EX kan även drivas med medföljande nätadapter på ställen där ström finns tillgänglig.

Många ingångar möjliggör många olika situationer

CUBE Street EXs inbyggda fyrkanalsmixer ger goda kopplingsmöjligheter för alla typer av framträdanden. Kanaler för Mic/Instrument och Mic/Guitar har XLR/TRS combo-kontakter för mikrofoner eller enheter med 1/4-tums telejack och varje kanal har en trebands EQ och reverb för att forma ditt ljud. Kanalen för mono/stereo Line In har 1/4-tums telejack medan Audio In-kanalen har stereo 1/8-tums minitele som även stöder i-CUBE LINK. Om du fyller alla kanaler kan du använda Aux In-kontakten på bakpanelen för att koppla in ytterligare en monoenhet om det skulle behövas.

Fantastiska gitarrljud med COSM-förstärkare och effekter

CUBE Street EX gör det lätt för gitarrister att plugga in och omedelbart ha professionella ljud. COSM-ljud för elgitarr inkluderar Lead, Crunch och Clean plus en Acoustic Simulator för extra flexibilitet från en enda gitarr. Det finns också en AC preamp optimerad för akustisk/elektrisk gitarr och en inbyggd stämapparat. Chorus/delay -och reverb-effekter finns också tillgängliga och dessa kan aktiveras via en extra fotkontroll när man spelar.

Lätt och hållbar design

Likt alla förstärkare i Rolands välrenommerade CUBE-serie, är CUBE Street EX byggd för hållbarhet. Den har ett starkt ABS injektionsgjutet hölje som klarat rigorösa hållbarhetstester vilket ger tillförlitlighet i alla former av användning utomhus. Förutom att vara stryktålig är CUBE Street EX överraskande lätt, vilket gör den bekväm att transportera mellan spelningar. Bärväskan i CUBE Street EX PA Pack har axelband plus fickor för kablage, nätadaptrar och extra batterier. Väskan har ett fuktavstötande yttermaterial för att skydda förstärkarna under transport.

Jamma och spela in med i-CUBE LINK och CUBE JAM

Rolands innovativa i-CUBE LINK interface låter dig ha med din iPhone, iPad eller iPod Touch i ditt framträdande med CUBE Street EX. i-CUBE LINK kopplar ihop din enhets audiokontakt med den inkluderade kabeln vilket ger tvåvägs kommunikation till dina favoritmusikappar. Rolands gratis CUBE JAM-app är en idealisk partner som tillåter att du kan spela till musikspår i ditt iTunes-bibliotek och spela in signalen från CUBE Street EX direkt in i appen. CUBE JAM har även ett antal användbara funktioner för att öva, jamma och uppträda, såsom oberoende justering av tonhöjd och hastighet och Center Cancel för att spela ”minus-one” och karaoke.

11145 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn