Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • DT-1350 New Facelift i gruppen Musikinstrument / DJ / DJ Hörlur hos Order Music (220352)
Beyerdynamic 220352 DT-1350 New Facelift
Produktbeskrivning
Referenshörlurar, Tesla teknologi, slutna, justerbara, delbar bygel, ensidig spiralkabel med ministereotele och 1/4" adapter, flygplansadapter och väska.

OBS! Uppdaterad version med tjockare och mjukare öron-och huvudkuddar. Den nya versionen har även bättre bas tack vare bättre "sweet spot" och slutning. En kul detalj är att flygplansadapter medföljer.

DT1350 är den första i en ny generation av Beyerdynamics professionella hörlurar som använder sig av Tesla teknologi. 

Tesla är en ny innovativ design med specialtillverkade membran som tar bort oönskade vibrationer och ger extremt låg distorsion. Detta resulterar i perfekt balanserat och naturtroget ljud, även vid stark volym.

DT1350 är slutna hörlurar, med trots sin ringa storlek mycket behaglig passform som effektivt tar bort bakgrundsljud. Detta i kombination med ett imponerande ljudtryck och ultra-låg distortion resulterar i en hörlur idealisk för högljudda miljöer som konserter, replokaler och diskotek. 

Sist men inte minst är DT1350 en fantastisk mixningshörlur. Det är en barnlek att ställa kanalnivåer och du hör direkt när frekvenser blir för höga. De fungerar precis som en bra studiomonitor - de framhäver dina misstag!  

Information
Design
Sluten
Impedans
80 ohm
Frekvensåterg.
5 - 30.000 Hz
Ljudnivå
109 dB
Konstruktion
Ligger på örat
Kabel
Rak
Kontakt
3,5 mm tele + 6,35 mm adapter
Vikt
225 g
Tillverkn. land
Tyskland
1895 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn