Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • DT 1350 CC 80 ohm i gruppen Musikinstrument / Studio / Hörlurar hos Order Music (248999)
Beyerdynamic 248999 DT 1350 CC 80 ohm
Produktbeskrivning
Referenshörlurar, Tesla teknologi, slutna, justerbara, delbar bygel, ensidig spiralkabel med ministereotele och 1/4" adapter, flygplansadapter och väska.

OBS! Uppdaterad version med tjockare och mjukare öron-och huvudkuddar. Den nya versionen har även bättre bas tack vare bättre "sweet spot" och slutning. En kul detalj är att flygplansadapter medföljer.

Tesla är en ny innovativ design med specialtillverkade membran som tar bort oönskade vibrationer och ger extremt låg distorsion. Detta resulterar i perfekt balanserat och naturtroget ljud, även vid stark volym.

DT1350 är slutna hörlurar, med trots sin ringa storlek mycket behaglig passform som effektivt tar bort bakgrundsljud. Detta i kombination med ett imponerande ljudtryck och ultra-låg distortion resulterar i en hörlur idealisk för högljudda miljöer som konserter, replokaler och diskotek.

Sist men inte minst är DT1350 en fantastisk mixningshörlur. Det är en barnlek att ställa kanalnivåer och du hör direkt när frekvenser blir för höga. De fungerar precis som en bra studiomonitor - de framhäver dina misstag!

Design: Sluten
Impedans: 80 ohm
Frekvensåterg.: 5 - 30.000 Hz
Ljudnivå: 109 dB
Konstruktion: Ligger på örat
Kabel: Spiral
Kontakt: 3,5 mm tele + 6,35 mm adapter
Vikt: 231 g
Tillverkn. land: Tyskland
2595 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn