Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Elbas ATK200-SOB i gruppen Musikinstrument / Bas / Elbas hos Order Music (216650)
Ibanez 216650 Elbas ATK200-SOB
Produktbeskrivning
ATK200-SOB (Soup Blue) Med ATK tog Ibanez en traditionell bas och skruvade upp det till 11.Det resulterade i en enkel, ärlig och staithforward bas med ett mycket brett användningsområde.En ganska stor askkropp kombinerat med en standard halsprofil gör att det är en bas som tilltalar både traditionalister och modernare basister. 200 serien är ATK i Ibanez standard sortiment. Stallmicken är en liten ljudwizard och är värd att titta lite extra på. Det är två stycken railhumbuckers som sitter monterade intill varandra och som styrs av en 3-läges switch.

Man kan välja spolen närmast stallet ensam, spolen närmast halsen ensam eller båda spolarna samtidigt för 3 distinkt olika ljud. Självklart är alla 3 lägena tysta och brumutsläckande.

Spec:

- 3-delad ATK4 lönnhals
- Rosewood greppbräda
- 22 medium bandstavar
- Ash (Ask) kropp
- ATK4 String Thru body stall
- CAP Double Humbucker stallpickup
- ATK N2 3
- band EQ system
- Wilkinson stämskruvar
- Krom hardware

Halsen:

- 864mm/34” skala
- 42mm bred vid sadeln
- 63mm bred vid sista band
- 21mm tjock vid 1a band
- 24mm tjock vid 12e band
- 305mmR radius

Stallet är Ibanez ARK4, ett stall med sträng genom kroppen konstruktion för maximal resonans och sustain. Stallet påminner lite om ett telestall där stallmicken sitter monterad i stallet.Det ger ett rått och brutalt utseende plus en grymt bra separation och attack. ATK N2 EQ system är en separat boost/cut pott för diskant, mellanregister och basfrekvenser.Basen skär eller förstärker steglöst det låga registret ca 15db, mellanregistret skär ca -10db och boostar ca 12db, diskanten cut/boost ca 15db.
3650 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn