Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • EZ Keys Grand Piano Download i gruppen Musikinstrument / Studio / Mjukvara / Plugins hos Order Music (226110)
Toontrack 226110 EZ Keys Grand Piano Download
Produktbeskrivning
OBS! Denna produkt säljs som serienummer. När du beställt levereras serienumret via epost.Sedan EZ Drummer introducerades har den varit standard för musikmakare som vill ha välljudande trummor snabbt utan krångel. Nu är nästa revolution här. EZ Keys Grand Piano är antingen pianot för den kräsne som vill ha en välljudande pianoplugin eller ett verktyg för musiker som inte kan spela piano men som enkelt och snabbt kan få till rätt ackordföljd i passande stil.

EZ Keys levereras med ett stort bibliotek professionellt inspelade MIDI-filer i alla stilar, från pop/rock till country och jazz. Precis som i EZ Drummer är det dra- och släpp som gäller och filerna är uppdelade i intro, vers, refräng osv. Som med alla MIDI-filer kan man enkelt transponera och radera eller lägga till toner - du sätter själv gränserna!

Ljudet kommer från en perfekt stämd Steinway & Sons Model D-flygel, ett tidlöst klassiskt instrument, som spelats in med exceptionell noggrannhet i en studio i världsklass, både med vintage och modern inspelningsutrustning. Man kan även ställa in key noise, spela med tre pedaler om pianot man spelar på tillåter det och kontrollera signalkedjor för att ställa in rätt ljud.

Fungerar stand-alone och med alla kända inspelningsprogram och för Mac och PC.
999 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn