Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • G-5A-CAR i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Elgitarr hos Order Music (234156)
Roland 234156 G-5A-CAR
Produktbeskrivning
G-5A VG Stratocaster ger dig kraften och mångsidigheten av Rolands V-Guitar-teknik i ett top-level-instrument med begränsad utgåva. Tillverkat i U.S.A. och i Fenders fabrik i Corona, California är G-5A en 100% äkta American Standard Stratocaster. Den har en vacker Candy Apple Red -finish, 22-bands lönnhals med greppbräda i rosewood. Den klassiska stratan har fått många fler ljud och förbättrad funktionalitet genom Rolands COSM-teknik, det finns en hel värld av modellerade elektriska och akustiska ljud. Med direktaccess till eftertraktade vintage-instrument samt ett urval av gitarrmickar som levererar unika och moderna sound, samt kraften från COSM, ger G-5A dig möjlighet att förändra ditt sound helt och hållet precis i stundens ingivelse. Utöver detta är alternativa stämningar och 12-strängat ljud konstant tillgängligt för alla COSM-gitarrljud, allt detta genom ett enkelt vrid på en kontrollknapp.

Världens mest mångsidiga gitarr
Med kraften av Rolands COSM-teknologi ger VG Stratocaster dig en hel samling av ljud i världsklass att välja mellan, alla i samma instrument. Precis framför dina fingrar finns 25 olika mickar och instrument samt alternativa stämmningar och 12-strängat ljud. Ta med dig ett enda instrument till giget och ändra dina ljud sömlöst istället för att byta instrument varje gång du behöver ett annat sound eller en annan stämning.

Helt nya sound direkt.
Genom att använda VG Stratocasters 5-vägs mickväljare och mode-knapp kan du få direktaccess till en bred variation av ljud som exempelvis vintage Strat, Telecaster, Fat Humbucker samt även en archtop jazz-burk. Det finns även unika moderna mick-ljud realiserade genom COSM som exempelvis variationer på singel-coils och två val av Bright Humbuckers. Även akustiska stål och nylon-strängade gitarrer finns tillgängligt samt en retro elektrisk sitar. Givetvis kan man också välja dem vanliga gitarrmickarna och använda VG Stratocaster som en traditionell Strata där man helt går förbi COSM-sektionen.

Alternativa stämningar samt 12-strängat ljud
Tillsammans med grymma COSM-instrument ger VG Stratocaster dig möjligheten att ändra din stämning utan att röra stämskruvarna. Ett enkelt vrid på stämknappen ger dig direktacess till Drop D, DADGAB, Baritone eller ett öppet G som kan användas med alla COSM-ljud. Även 12-strängat är tillgängligt via stämknappen som kan appliceras på alla COSM-ljud.

En klassisk och äkta America Standard Stratocaster med COSM-teknologi
Modellerade instrument samt unika gitarrmickar som exempelvis en ultra-bred humbucker en humbucker med topp samt en fullblodig singel-coil med brett omfång
Direktaccess till alternativa stämningar och 12 strängade gitarrer genom COSM-gitarrljud
Enkelt och snabbt handhavande baserat på Fender Stratocasters designkoncept
Klassisk Apple Candy Red finish
22-bands lönnhals med greppbräda i rosewood
* G-5A VG Stratocaster är en Limited Edition-utgåva och är tillgänglig hos certifierade återförsäljare med V-Guitar Stations
20995 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn