Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • HP635 W 2017 i gruppen Musikinstrument / Kampanjsidor / Gibson Acoustic 2017 Lineup hos Order Music (284971)
Gibson 284971 HP635 W 2017
Produktbeskrivning
Dessa 2017 High Performance-modeller är gitarrer som är utvecklade och konstruerade med fokus på spelbarhelt, kvalitet och innovativa lösningar för att låta individuella färdigheter komma till sin rätt. HP-modellerna skiljer sig från de traditionella modellerna på detaljnivå som val av trä, kropp- och halsform och speciellt elektronik.

Hp 635 W är en helt ny square sholder-modell som fortsätter traditionen efter legender som Hummingbird, Dove och Songwriter. Den är slankare, har cutaway med god tillgång till de högre banden och är byggd uteslutande av Nord-Amerikanskt hantverk. Halsprofilen är ny och kallas Advanced Response Neck. Den är utvecklad för att låta tekniska gitarrister utnyttja absolut hela sin potential, och har samtidigt en greppbräda med flatare radius som gör det enklare att bända över hela halsen. Gitarren har ett massivt lock av sitkagran, sidor och botten av valnöt, greppbräda av richlite med pärlemorsinlägg, ett nytt HP plektrumskydd och L.R. Baggs Element pickup med volym- och tonkontroll monterat i ljudhålet.

- Lock: AA Massivt sitkagran
- Sidor och botten: Valnöt
- Hals: Lönn
- Halsprofil: Advanced Response
- Truss Rod; Single-Action
- Halsfäste: Compound Dovetail m. hot hide glue
- Översadel: Traditional Tusq med 4,38 cm bredd
- Greppbräda: Richlite
- Radius 16" (40,64 cm)
- Band: 20
- Mensur: 25.5"
- Inlägg: Dots i pärlemor
- Elektronik: L.R. Baggs Element pickups med volym- och tonkontroll i ljudhålet
- Stämskruvar: Grover Mini Rotomatics 14:01
- Stall: Modern Belly-Down av richlite
- Inkl. Brown Hard Shell-case och Gibson Acoustic Owner´s Manual

Gibson Acoustic
Traditionellt gitarrhantverk finns fortfarande att hitta för den skeptiske till "löpande bandet"-tillverkning i kinesiska gigantfabriker - närmare bestämt i den amerikanske fjellheimen i Bozeman, Montana. Här producerar fabriken, som öppnade 1989, samtliga av Gibsons akustiska gitarrer och mandoliner. Det är Gibson som gav liv till legender som J-45, SJ-200 och Hummingbird, och själv hävdar Gibson att dagens gitarrer som byggs i Bozeman är de bästa akustiska Gibson-modellerna på hela 50-60 år. Hantverkarna och gitarrbyggarna i Bozeman, Montana är traditionsbärare som tar ansvaret på allvar och som har stolthet knytet till både kvalitet och själva Gibson-namnet. Orville Gibsons verkstad i Kalamazoo på 1890-talet, achtop-gitarrens födelsestad, kan verka avlägsen i vår tid, men du kan känna dig trygg med att fabriken drivs vidare i hjärtat av Rocky Mountains.
16999 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn