Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Hummingbird Pro 2016 Antique Natural i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Stålsträngad Gitarr hos Order Music (269910)
Gibson 269910 Hummingbird Pro 2016 Antique Natural
Produktbeskrivning
En sann legend ibland akustiska instrument. Gibson Hummingbird Pro introducerades 1960 som Gibsons tidigaste Square-shoulder dreadnought-gitarr. Superb för alla spelstilar. Gibson Hummingbird blev snabbt en ikonisk akustisk modell och en favorit bland legender som Gram Parsons och Keith Richards. Hummingbird är en av Gibson Acoustics mest framstående modeller.
- Lock: Solid Sitka gran
- Sidor och botten: Solid mahogny
- 1930s Gibson X-bracing pattern
- Greppbräda: Rosewood m. inlägg av pärlemor
- Stall: Rosewood
- 25-1/2" scale
- Hals: Vintage Gibson 1960s thin line
- Band: 21
- Binding: Vit
- Plektrumskydd: Tortoise
- Finish: Vintage Sunburst (nitrocellulose)
- Stämmekanik: Grovers
- Elektronik: Fishman Prefix Plus-T
- Inkl. hardcase

Genom att Gibson har studerat sin rika gitarr-byggnadshistoria och banbrytande avancerade teknik har 2016 års lineup framkommit. Produktförbättringar med fokus på spelbarhet, ljud och prestanda av de mest ikoniska instrument samt innovativa lösningar som för Gibson in i framtiden. Gibson Acoustic är fast beslutna om att fortsätta bära arvet vidare med hjälp av våra skickliga hantverkare i Bozeman, Montana. Varje gitarr representerar Gibsons hundraåriga tradition av att bygga utsökta kvalitetsinstrument med högt ställda krav på innovation och hantverk.
23999 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn