Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • KIKO10P-TRR i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Elgitarr hos Order Music (254786)
Ibanez 254786 KIKO10P-TRR
Produktbeskrivning
KIKO10P-TRR Transparent Ruby Red Kiko Loureiro signatureKIKO10P är en Premium version av KIKO100.En gitarr som är mycket lik originalet, det är på det stora hela bara stallet, stämskruvarna och tillverkningslandet som skiljer dem åt. Som alltid är Premium extremt mycket gitarrer för pengarna. Signaturmodell för fantomgitarristen Kiko Loureiro i bandet Angra från So Paulo i Brasilien.En gitarrist som uppmärksammas mer och mer uppmärksammad för sin underbara blandning av melodi, teknik och ton. Gitarren är basserad på SA serien, som enklast kan beskrivas som en parning av en RG och en S gitarr. En spelvänlig, slimmad gitarr med många trevliga features.Mickarna är DiMarzio Kiko signatur och speciellt framtagna för KIKO100 modellen och går inte att köpa lösa och sitter även i denna, KIKO10P. Spec:
- 5-delad lönn/valnöt KIKO10P hals- Flammig lönntopp på en alkropp- Deeper Cut Horn- Försänkta komtroller- Rosewood greppbräda med KIKO inlägg vid 12 band- Jumbo med Premium fret edge treatment - Edge-Zero II stall- Tilt-in jack- DiMarzio KIKO Passive/Ceramic halsmick- DiMarzio KIKO Passive/Alnico mittmick- DiMarzio KIKO Passive/Ceramic stallmick- Coil-tap switch på volymkontrollen push/pull - 010/.013/.017/.026/.036/.046 DAddario EXL110 strängar- Cosmo black hardware Halsen:
Mensur:
648mm/25.5 Bredd vid sadeln:
42mmBredd vid sista band:
57mmTjocklek vid första band:
20mmTjocklek vi 12 band:
22mmRadius:
400mmR Mickarna är kopplade på en 5-läges switch med en gemensam volym push/pull och tonkontroll.Lägena man kommer åt med push/pull switchen nere är. 1:
Stallmick i serie*2. Splittad** stallmick + mittmick aktivspole närmast mittmicken3. Mittmick4. Mittmick + splittad halsmick aktivspole närmast halsen5. Halsmick i serie.Med push/pull uppe. 1. Splittad stallmick2. Splittad** stallmick + mittmick aktivspole närmast mittmicken3. Mittmick4. Mittmick + splittad halsmick aktivspole närmast halsen5. Splittad halsmick aktivspole närmast halsen* Serie, båda spolarna på micken är kopplade i serie efter varandra och micken ger så mycket output och kraft den är designad för. Läser du om micken på tillverkarens hemsida så är det detta läge som blir beskrivet. Micken är då brumutsläckande och helt tyst.** Splittad, att micken är splittad betyder att en av mickens två spolar stängs av och blir en singlecoil bara en aktiv spole. Det gör att man får hälften av den output och kraft micken har när spolarna är kopplade i serie. Micken förlorar sin brumutsläckande förmåga när en spole stängs av. Men läge 2 och 4 är brumutsläckande och tysta då den aktiva spolen på stall läge 2 eller halsmick läge 4 är kopplad i parallell med mittmicken. Det ger ett svagare, ljusare och mer öppet ljud med en renare, tydligare och fastare bas. Ett ljud som passar väldigt bra till rena och halvdistade ljud eller för all del, att öppna upp även ett hårt distat ljud. Eftersom bara en spole är aktiv kan man välja om man vill ha den aktiva spolen mot stallet eller mot halsen, vilket påverkar hur den låter, varmare närmare halsen och ljusare närmare stallet kräver att man fysiskt vänder micken i gitarren.
14295 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn