Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • L-00 Vintage 2017 i gruppen Musikinstrument / Kampanjsidor / Gibson Acoustic 2017 Lineup hos Order Music (284975)
Gibson 284975 L-00 Vintage 2017
Produktbeskrivning
I likhet med Gibson Electrics presenterar Gibson Acoustic 2017 en länga av nya High Performance-modeller. Detta är gitarrer som är utvecklade och konstruerade med fokus på spelbarhet, kvalitet och innovativa lösningar för att låta individuella färdigheter komma till sin rätt. HP-modellerna skiljer sig från de traditionella modellerna på detaljnivå så som val av trä, kropp- och halsform och speciellt elektronik.

Denna L-00 2017-modellen är utvecklad för att ge bästa tänkbara vintage-upplevelse. För att skapa denna effekten och känslan har gitarren värmebehandlat lock, traditionell limning med "hot hide glue" för ökad resonans i kroppen, mahognyhals med V-profil och bredare 1,75" översadel, och en speciell vintage Gibson-logga.

Lock: 2-lagers massivt AA lock av Adirondack rödgran
Botten: 2-lagers mahogny
Hals: Mahogny
Halsprofil: V-Profil
Truss Rod: Single-Action
Halsfeste: Compound Dovetail m. hot hide glue
Översadel: Tusq med 4,38 cm bredd
Greppbräda: Rosewood
Radius: 12" (30,48 cm)
Band: 19
Inlägg: Dots i pärlemor
Stämskruvar: Vintage open back 3-in-line 14:01
Stall: Traditional rectangle open-slot av rosewood m. bensadel
Inkl. Black Hard Shell-case och Gibson Acoustic Owner´s Manual

Gibson Acoustic
Traditionellt gitarrhantverk finns fortfarande att hitta för den skeptiske till "löpande bandet"-tillverkning i kinesiska gigantfabriker - närmare bestämt i den amerikanske fjellheimen i Bozeman, Montana. Här producerar fabriken, som öppnade 1989, samtliga av Gibsons akustiska gitarrer och mandoliner. Det är Gibson som gav liv till legender som J-45, SJ-200 och Hummingbird, och själv hävdar Gibson att dagens gitarrer som byggs i Bozeman är de bästa akustiska Gibson-modellerna på hela 50-60 år. Hantverkarna och gitarrbyggarna i Bozeman, Montana är traditionsbärare som tar ansvaret på allvar och som har stolthet knytet till både kvalitet och själva Gibson-namnet. Orville Gibsons verkstad i Kalamazoo på 1890-talet, achtop-gitarrens födelsestad, kan verka avlägsen i vår tid, men du kan känna dig trygg med att fabriken drivs vidare i hjärtat av Rocky Mountains.
37499 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn