Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Left SR1200L-VNF i gruppen Musikinstrument / Bas / Elbas hos Order Music (254820)
Ibanez 254820 Left SR1200L-VNF
Produktbeskrivning
SR1200-VNF Vintage Natural Flat Premium vänsterutförande SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger Ibanez bas och i runt 25 år har den varit den marknadsledande modellen bland small body basar basar med mindre, slimmade, kroppar. Det är lätta, lättspelade basar som är extremt sköna att ha hängande på sig och att spela på, perfekta för folk som spelar mycket eller långa spelpass. SR finns i utförande från billiga instegsbasar till absoluta värstingbasar och allt där i mellan, vilken prisklass du än vill lägga dig i så finns det en SR bas för dig. De finns även i flera olika träslag och pickupkonfigurationer. SR1200 serien är instrument i Ibanez fantastiska Premium serie. Premium kan bäst beskrivas som att vilja bygga top of the line isntrument i ett billigare tillverkningsland. Mer bang for the buck har en bas aldrig varit. Mickarna är Nordstrand soapbar style singe coil mickar med ett stort och kraftfullt full-body ljud utan att förlora tydligheten från en single coil. Preamp och EQ-system är kalibrerat för Nordstrand mickarna och är utrustat med en bypass switch.Det är bestående av en boost/cut för basfrekvenser, en boost/cut för diskant. Det viktiga mellanregistret har en boost/cut pott och en switch som flyttar var ratten jobbar, 250Hz eller 600Hz. Gemensam volym och pott för pickupbalans. Stallet är Ibanez Mono-Rail IV, ett stall som designat för att isolera strängarna från varandra. Isoleringen ger optimal överföring av strängens vibrationer ner i kroppen utan att strängarna påverkar varandra. Ett stabilt och mycket lättjusterat stall. Halsen är förstärkt med KTS titanförstärkning, två stavar som ligger parallellt med truss roden och stabiliserar upp halsen. Det gör halsen mindre känslig för förändringar i luftfuktighet och halsen mindre benägen att vrida sig eller få en puckel vid 12-band.Stavarna hjälper också till att eliminera döda toner som uppstår av/från att halsen självsvänger. Spec:
- 5-delad Wenge/Bubinga Atlas-4 HP hals - KTS titanförstärkning - Rosewood greppbräda - Abalone ovala halsinlägg - 24 medium bandstavar med Premium Fret Edge treatment - Mahogny kropp med Ovankol topp - Nordstrand Big Single 4 pickups- EQB-IIISC 3-bands EQ med bypass switch - Ibanez Mono-Rail IV stall - Black TUSQ XL sadel - Guld hardware - Premium case- Vänsterutförande Halsen:
- 864mm/34 skala - 38mm bred vid sadeln - 60mm bred vid sista band - 19.5mm tjock vid 1a band - 21.5mm tjock vid 12e band - 305mmR radius
11395 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn