Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Les Paul 50S Tribute 2016 HP Satin Honeyburst Dark Back i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Elgitarr hos Order Music (273815)
Gibson 273815 Les Paul 50S Tribute 2016 HP Satin Honeyburst Dark Back
Produktbeskrivning
Les Paul Studio '50s Tribute HP 2016 har en traditionell mahognykropp med lönntopp, mahognyhals med Rounded '50s halsprofil och en 22-bands Soloist-greppbräda av rosewood. Kombinationen av traditionell hals och Soloist-greppbräda gör denna modell perfekt för mer konservativa Les Paul-entusiaster på jakt efter en HP-modell. Denna 50s Tribute-modellen har heller inte den hypermorderna och mer alternativa elektronik som finns på några av de andra HP-modeller. 490R och 498T-humbuckerna lyfter fram all resonans och kvalitet i träet, och skickar det raka vägen ut genom förstärkaren.

Gibsons High Performance-modeller är moderna uppgraderingar med rötterna i Gibsons traditionella design. På dessa gitarrer har Gibson höjt tröskeln ännu ett steg för prestandan. Gitarrerna har intressanta egenskaper som Gibsons banbrytande nya Fast-Acces Neck Heel, vilket ger snabb och enkel tillgång till höga band. HP är även utrustad med G FORCE stämmekanik som automatiskt stämmer gitarren och lagrar alternativa stämningar, Soloist-hals och greppbräda, Zero-Fret justerbar sadel och översadel i titan.

- Kropp: Mahogny
- Topp: Lönn
- Hals: Mahogny
- Halsprofil: Rounded Soloist
- Greppbräda: Rosewood
- Band: 22
- Mensur: 24,75"
- Sadelbredd: 1,745"
- Sadel: Adjustable Zero-Fret i titan
- Stall: Tune-O-Matic med StopBar
- Stämsystem: Next Generation G-FORCE
- Pickups: 490R Alnico 2 (H) & 498T Alnico 5 (B )
- Kontroller: 2 x volym, 2 x ton och 3-vägs pickupswitch
- Inkl. gigbag
9999 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn