Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Mark Holcomb Signature i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Elgitarr hos Order Music (285482)
PRS 285482 Mark Holcomb Signature
Produktbeskrivning
Den ultimata shred och Djent-maskinen. Designad av Mark Holcomb från Periphery tillsammans med PRS. Periphery är med sina komplexa rytmer och snygga melodier ett av dom ledande banden på den progressiva metalscenen. Mark Holcomb har till sin hjälp sina PRS-gitarrer, alla utrustade med sina Seymour Duncan Alpha och Omega signatur-mickar.

Vad vore ett gitarrmärke utan sina gitarrister? PRS har genom åren samarbetat med en rad olika gitarrister som spänner över all världens genrer. SE Signature är en samling olika signaturgitarrer från några av dom mest kända PRS-artisterna. Allt från den bluesdoftande Bernie Marsden-gitarren till den rykande heta semi hollow-modellen tillskriven Zach Myers i bandet Shinedown.
Periphery är med sina komplexa rytmer och snygga melodier ett av dom ledande banden på den progressiva metalscenen. Mark Holcomb har till sin hjälp sina PRS-gitarrer, alla utrustade med sina Seymour Duncan Alpha och Omega signatur-mickar.

"Med min PRS SE signaturmodell lyckades vi fånga all karaktär och spelbarhet från den limiterade USA-tillverkade gitarr vi gjorde 2015 men i ett mycket lägre prisläge. Det är ett väldigt speciellt instrument och är nu uteslutande den gitarr jag använder mig av i studio och på scen." - Mark Holcomb, Periphery

Mark Holcombs SE-modell från PRS är en frisk fläkt i sortimentet med en hel del unika features. 24 band, 25,5" skallängd, en Wide Thin lönnhals i satin finish, greppbräda i ebenholtz med 20" radie. Holcombs signaturmickar från Seymour Duncan ger dig precis rätt mängd output och definition vare sig du spelar komplexa ackord eller snabba solon och dom har en EQ-kurva som som gör att du sitter perfekt i mixen. Elektroniken styrs av en 3-vägs blade switch med push/pull på tonkontrollen så att du kan splitta mickarna och få ut riktigt snygga singlecoil-ljud.

- Kropp i mahogny, quilt maple top
- Hals I lönn, greppbräda i ebenholtz med 20" radie
- 24 band. 25,5" skala. Wide Thin.
- PRS Bird inlays
- Black Chrome hardware
- Seymour Duncan Alpha & Omega Marc Holcomb Signature pickups
- Strängtjocklek 10-52. Drop C tuning
- Holcomb Burst. Satin finish
10395 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn