Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Minifooger MF Flange i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Gitarrpedaler/Effekter / Effektpedaler / Flanger hos Order Music (264927)
Moog 264927 Minifooger MF Flange
Produktbeskrivning
Bucket Brigade baserad 100% analog flanger som ger ljud från feta chorusliknande effekter till metalliska flangersounds.

MF Flange är en pedal som kan gå från det subtila till det extrema. Vid korta delaytider (Timeratten vriden till höger) så får man fram traditionella eller vokalt metalliska flangersound. När man sänker värdet på Timeratten så ökas delaytiden och ljudet blir tjockare och varmare.
Expressionpedalsingången ger möjligheten att manuellt styra Time och på så sätt kunna svepa över hela MF Flange frekvensomfång.
Det går också att använda MF Flange i Stereo. Tar man loss bottenplattan och slår över den interna switchen till stereoläget så får man en stereosignal även i bypassläget.

Minifooger-serien är unika analoga effektpedaler som ger Moogs legendariska kvalitet, ljud och mångsidighet. De har ett kompakt, robust hölje och är byggda för att motstå turnerandets påfrestningar och slitage. De har True Bypass, är 100% analoga, har ingång för expressionpedal och kan drivas av batteri. De kan givetvis användas till både gitarr och klaviatur samt andra instrument.

• True Bypass
• 100% analog wide-range Flange
• Extreme time and phase manipulation possibilities
• Mono or Stereo out
• Designed to perform with any Guitar, Amp, or Bass guitar configuration
2095 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn