Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Miroslav Philharmonik 2 Crossgrade Download i gruppen Musikinstrument / Studio / Mjukvara / Plugins hos Order Music (277033)
IK Multimedia 277033 Miroslav Philharmonik 2 Crossgrade Download
Produktbeskrivning

Orkesterbibliotek inspelat och producerat av jazzlegenden Miroslav Vitous. Inkl. ursprungliga Miroslav Philharmonik optimerad för mer kontroll m.m. 

Miroslav Philharmonik 2 är en kraftfull orkesterplugin med stråk-, träblås- och brassinstrument som alla är skickligt utförda och spelade av professionella musiker. Från flytande legatos till pizzicaton och från aggressiva spiccaton till eleganta staccaton låter Miroslav Philharmonik 2 dig förkroppsliga ett nytt virtuellt instrument som ger orkestern liv. Det räcker inte bara att ha bra inspelningar av klassiska instrument utan för en sann symfonisk upplevelse, behöver du instrument som utförs av de absolut bästa musikerna ledda på precis rätt sätt av en producent och dirigent som vet den fina konsten att göra levande samplingar.

Miroslav Philharmonik 2 är känsla, och den känslan kan du inte få med andra orkestersamplingar. Musiker bekanta med Mirsolav Vitous banbrytande ursprungliga biblioteket vet vad det handlar om och de som inte är bekanta med det kommer få sig en spännande och mystisk orkesterupplevelse. 

Miroslav Philharmonik 2 kan ge din R&B ballad eller goth-metal låt det där lilla extra som placerar den på topplistorna världen över. Tillverkad i samarbete med den legendariske jazzbasisten och samplingsvisionären, Miroslav Vitous. Miroslav Philharmonik 2 ger dig ett 55GB stort ljudbibliotek med över 2500 samplade instrument i strålande HD-ljud. Varje instrument har samplats för att kunna spelas tillsammans och även som enskilda instrument. Varje instrument har flera musikaliska artikulationer och spelas av riktiga musiker med "live"-känslan som bara en dirigent kan provocera fram. 

Miroslav Philharmonik 2 erbjuder fantastiska solo- och orkesterstråkar, brass och träblåsinstrument, keyboards, slagverk och andra instrument i fantastiskt stereoljud. Dess fraseringar och med över 30 högkvalitativa effekter och många avancerade funktioner - som härstammar från Sampletank 3 och T-Racks - ger oöverträffat ljud som gör det till ett lika perfekt val för ditt nästa klassiska arrangemang eller din filmmusik som det är för din nästa hip-hop låt eller metal-ballad.

Highlights
  • Över 55GB av HD-samplingar
  • Inkluderar hela ursprungliga Miroslav Philharmonik optimerad för mer kontroll och förbättrade makron
  • Inspelad och producerad av jazzlegenden Miroslav Vitous
  • Över 2500 stereo instrument som täcker hela orkesterspektrumet från soloviolin till ensemble träblås till keyboard och slagverk
  • 34 högkvalitativa studioeffekter från Sample 3
  • 4 professionella masteringprocessorer från T-RackS
  • Multi-kanalsmixer med 16 kanaler och 4 inserteffekter per kanal, 4 stereoeffekt returns (med 5 insert effekter vardera) och en masterkanal med 5 inserteffekter
  • Baserat på Sampletank 3's kraftfulla 64-bitars motor
  • Inspelad i CNSO Studios i Prag
4799 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn