Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Bas / Basförstärkare / Combo

Fenders nya Rumbleserie är omdesignad från grunden och spelar starkare och dessutom väger den betydligt mindre än tidigare modeller.

Rumble 100 fungerar utmärkt för både replokalen och det giget, klassisk stark Fender ton till ett mycket överkomligt pris.


100 watts förstärkare
12 Eminence
Designed Ceramic Magnet
2 kanaler, Clean och Overdrive
Kontroller för volym, bas, övre och undre mellanregister, diskant, mid
scope och contour.
Lineout, XLR med Ground Lift
255418
Fenders nya Rumbleserie är omdesignad från grunden och spelar starkare och dessutom väger den betydligt mindre än tidigare modeller. Även om Rumble 15 ser liten ut så förvånar den med sitt klara och balanserade ljud, klassisk Fender ton i ett mycket portabelt utförande.


15 watts förstärkare
8 Fender Special Design
Kontroller för volym, bas, mellanregister och diskant
AUX
ingång samt hörlursutgång
255415
Fullt ös med gainen på 11:an utan risk att bli vräkt. Vox amPlug är en helt analog, ultrakompakt hörlurs-basförstärkare som ryms i din handflata.

Genom ny analog modeling-teknik simuleras den komplexa och varma distorsionen hos Vox rörförstärkare. Dessutom skiftar ljudkaraktären efter hur mycket volym du vrider på från din gitarr.

 • AUX-ingång för CD/MP3-spelare
 • 3.5 mm tele hörlursutgång
 • 9st olika rytmer att spela till och volym och ton-kontroll
 • Levereras med AAA-batterier för upp till 15 timmars drifttid.

262319
XL-kraft till basisterna!Nu släpper vi nya basförstärkare med en XL-uppgradering. Rolands gitarrförstärkare har precis fått en uppgradering, nu når alltså denna även bassisterna med nya serien CUBE XL BASS. De behåller sin portabla och resvänliga utformning som har blivit ett signum inom CUBE-serien. Under skalet finns det nyutvecklade förbättringar som ger nya CUBE XL BASS ett stort försprång. Dessa nya förstärkare levererar en rejäl dos av kraft och punch, mycket tack vare Rolands custom FFP och COSM-teknik. FFP är en av Rolands kärnteknologier där varje komponent förstärkare, kabinett och högtalarelement arbetar i symbios, för att leverera ett så maximalt och kraftfullt ljud som bara är möjligt från en kompakt förstärkare. CUBE-120XL som är flaggskeppet i CUBE XL BASS-serien levererar 120 watt genom ett 12 högpresterande element. Denna förstärkare tillåter en oehörd flexibilitet på scen med sina 8 COSM-förstärkarmodeller, som inkluderar den senaste Super Low, en 4-bands EQ och mängder av effekter. Det är också världen första basförstärkare med en inbyggd loop-station!Kompakt 120 watts basförstärkare med en custom-designad 12 koaxial 2-vägshögtalareTvå customdesignade basreflexportarÅtta COSM-försärkarmodeller, inklusive den senaste Super Low AmpSju effekter, inklusive nya Drive och Poly OctaveSOLO-funktion med minne som kan användas som en andra kanalInbyggd loop-maskin med obegränsat antal överdubbningar4-bands EQ för fininställningar av ljudetInbyggd stämapparat med support för Drop Tunings
206694
Miniförstärkare för basister.
225563
Nu släpper vi nya basförstärkare med en XL-uppgradering. Rolands gitarrförstärkare har precis fått en uppgradering, nu når alltså denna även bassisterna med nya serien CUBE XL BASS. De behåller sin portabla och resvänliga utformning som har blivit ett signum inom CUBE-serien. Under skalet finns det nyutvecklade förbättringar som ger nya CUBE XL BASS ett stort försprång. Dessa nya förstärkare levererar en rejäl dos av kraft och punch, mycket tack vare Rolands custom FFP och COSM-teknik. FFP är en av Rolands kärnteknologier där varje komponent förstärkare, kabinett och högtalarelement arbetar i symbios, för att leverera ett så maximalt och kraftfullt ljud som bara är möjligt från en kompakt förstärkare. CUBE -60XL som är mellanstärkaren i CUBE XL BASS-serien levererar 60 watt genom ett 10 högpresterande element. Denna förstärkare tillåter en oehörd flexibilitet på scen och rep med sina 8 COSM-förstärkarmodeller, dedikerad solokanal med minne, 3-bands EQ och mängder av effekter. Det är också världens första basförstärkare med en inbyggd loop-station!Kompakt 60-watts basförstärkare med en custom-designad 10 koaxialhögtalareTvå customdesignade basreflexportarÅtta COSM-försärkarmodeller, inklusive den senaste Super Low AmpSju effekter, inklusive nya Drive och Poly OctaveSOLO-funktion med minne som kan användas som en andra kanalPower Squeezer för en stor och kraftfull ljudbildInbyggd loop-maskin med obegränsat antal överdubbningar3-bands EQInbyggd stämapparat med support för Drop Tunings
206698
Mini-combo stereo basuppsättning på 6 watt bestående av Fly 3 Bascombo och Fly 103 baskabinett med 2 kanaler, mid-cut EQ och inbyggd kompressor. MP3/Line in. Fly 3 Bass Combo
Fly 3 bascombo är en frisk och flexibel 3 watts mini-förstärkare med bra ljud och allsidiga möjligheter i ett otroligt kompakt format, men som dessutom har goda utvecklingsmöjligheter. Fly 3 är utvecklad av samma team som står bakom high-end produkter som Blackstar Artisan-serien. 

Denna mini-combon ger dig stor, tight bas du kan bära med du under armen. Den har både Clean- och Overdrive-kanaler, Mid-Cut EQ, förbättrad botten med Sub Bass-kontroll, en imponerande funktion som gör basen fyllig och tydlig även på låg volym, och inbyggd kompressor. 

Fly 3 har blivit utnämnd till "Best In Show" på NAMM och "Best Buy" av Total Guitar.  


Du kan kombinera Fly Bass 3 med Fly 103, och på så vis få en kraftigare set-up på 6 watt i stereo. Det blir även en fin stereouppsättning för uppspelning av musik via smartphone, PC etc. Den kan även drivas genom batterier, något som gör den otroligt flexibel och resvänlig. 

Specifikationer
Effekt: 3 wattIngångar: Bass in, MP3/Line inHögtalare: 1 x 3"Kanaler: 2 - Clean och OverdriveKontroller: Gain, OD (Overdrive), Volume, EQ, Sub Control, Compression Ratio, MP3/Line Input, Speaker Emulated Output & HeadphonesKan utvecklas med Fly 103-kabinett (extrautrustning)Dimensioner: 170 x 126 x 102 mmVikt: 0.9 kg
Fly 103 Bass Cab
Fly 103 baskabinett är en mini-kabinett utvecklad speciellt för mini-combon Fly 3. Kabinetten har en egen inbyggd kabel som låter dig ansluta den till Fly 3, och på så vis både få stereoljud och mer effekt. Fly 3 och Fly 103 är också en fin stereouppsättning för uppspelning av musik via smartphone, PC etc. 

Specifikationer
3 watts mini-kabinett för Fly 3 som ger 6 watt och stereoHögtalare: 1 x 3"Dimensioner: 170 x 126 x 102 mmVikt: 0.9 kg
Efter att ha arbetat med förstärkardesign hos Marshall i tjugo år, lämnade Bruce Kei tillsammans med tre andra anställda den brittiska förstärkargiganten för att ägna sig åt sitt eget märke Blackstar. Deras gemensamma dröm var att skapa innovativa förstärkare och pedaler, med otrolig allsidighet och fokus på varje gitarrists egna uttryck. Efter två och ett halvt år av noggranna tekniska undersökningar i ett trädgårdsskjul i Northampton England, lanserade Blackstar deras första produkter under mars 2007, som genast blev stor succé. Idag har företaget ett specialbyggt lab och studio, och inte minst ett mycket talangfullt och banbrytande team, där faktiskt alla är musiker. Blackstars patenterade ISF-teknik (Infinitive Shape Feature) tar dig med på en resa från klassisk brittisk heavy metal till amerikansk scooped hi-gain. Artister som Gus G (Ozzy Osbourne/Firewind), Neal Schon (Journey), Silenoz (Dimmu Borgir) och James Dean Bradfield (Manic Street Preachers) och många fler spelar idag på förstärkare och pedaler från Blackstar. 

Allt som allt kan man säga att Blackstars produkter representerar gitarrljud från 60-talet fram tills idag, med förstärkare och pedaler med modern konstruktion och features, som gör dem både allsidiga och banbrytande. 

“We hope our unique and patented innovations will take you a step closer to finding the
'sound in your head'.“
291589
10W basförstärkare med 2 x 5 VOX Bulldoghögtalare
Drivekontroll för dist och Bright switch
2 bands EQ och volymkontroll
kombinerad hörlursutgång och linje utgång
180962
Ampegs nya BA-serie levererar klassiska Ampeg toner i nytt och smart kabinett för tuffa gig och rep.

Ampeg BA-108v2, är en 20 watts stärkare med en 8" högtalare som levererar klassisk Ampeg ton i en mycket smidig combo. En otroligt prisvärd stärkare som passar perfekt som övningsförstärkare för de små utrymmena. Det nya kabinettet har en 60-graders vinkel med framåtvända kontroller.
261563
E-SeriesE som i Eden, E-series har tagits fram med Eden-tonen i fokus där varje förstärkare, ja även de minsta modellerna är konstruerade för leverera maximalt med volym utan att tappa bett eller fokus i tonen. Enhance-kontrollen gör det lätt att snabbt och enkelt ratta in ett eget sound och den inbyggda kompressorn levererar ett jämn naturlig ton utan peakar. De större modellerna EC15 och uppåt är utrustad med effekt-loop, en dedikerad utgång för stämapparaten och en XLR-utgång då man vill ansluta till ett mixerbord för inspelning eller live-situationer. Alla modeller i E-serien har även en AUX-ingång för anslutning externa ljudkällor t ex. MP3- & CD-spelare samt en hörlursutgång. EC8
- 20 Watt
- 1x8" Eden designat högtalar-element
- Enhance-kontroll
- Kompressor
- Hörlursutgång
- Aux-ingång för MP3-spelare etc.
251659
En äkta micro-förstärkare för alla basister
271591
Bascombo på 30W med 1x8" högtalare, gainkontroll, 2-bands EQ, mastervolym, aux in, XLR DI-out, hörlursutgång. Session 30 fungerar givetvis klockrent även till gitarr/keyboard/digitaltrummor/munspel etc.Frequency Response 70 - 5000 Hz
Dynamic Output Power 30 W RMS
Continuous Output Power 30 W RMS
Volym 13 liters
Storlek WxDxH 12.2 x 13.0 x 9.5” / 31 x 33 x 24 cm
Vikt 8,6 kg
235439
150 watts bascombo med 15" högtalare. Världens mest populära bascombo i ny design och med nya funktioner. Ampeg's BA-115 V2 är en 150 watts bascombo med 15" högtalare med klassisk Ampeg-ton perfekt för scenen. BA-115 V2 innehåller Ampeg's helt nya Bass Scrambler overdrive, 60-graders "tilt-back"-kabinett för riktat ljud och ökad tydlighet samt XLR direktutgång gör att den passar utmärkt för turnerande musiker.

15" Ampeg Custom12 högtalare150W RMS PowerPreamp med 3-bands EQ60-graders "tilt-back"-kabinettBass scrambler overdriveLättvikt och portabel designBalanserad XLR-utgång Hörlursingång15dB input pad för aktiv basVikt: 20,4 kg
267025
60 Watts combo perfekt som övningsförstärkare eller till den lilla spelningen.
128214
output 300W @4speaker 15 Speaker, Piezo tweetercontrols Gain, Bass, Middle, Treble, Phat, Master, Limitter on / off switchi/os Input, AUX input, Headphones Out, Line outcabinet Closed backsize mm 450 W x 365 D x 550 H mmweight 17.0kg
225969
Mini-bascombo på 3 watt med 1 x 3" högtalare, 2 kanaler, mid-cut EQ och kompressor samt MP3/Line in. Fly 3 Bass är en frisk och flexibel 3 watts mini-förstärkare med bra ljud och allsidiga möjligheter i ett otroligt kompakt format, men som dessutom har goda utvecklingsmöjligheter. Fly 3 är utvecklad av samma team som står bakom high-end produkter som Blackstar Artisan-serien. 

Denna mini-combon ger dig stor, tight bas du kan bära med du under armen. Den har både Clean- och Overdrive-kanaler, Mid-Cut EQ, förbättrad botten med Sub Bass-kontroll, en imponerade funktion som gör basen fyllig och tydlig även vid låg volym, och inbyggd kompressor. 

Fly 3 har blivit utnämnd till "Best In Show" på NAMM och "Best Buy" av Total Guitar.  


Specifikationer
Effekt: 3 wattIngångar: Bass in, MP3/Line inHögtalare: 1 x 3"Kanaler: 2 - Clean och OverdriveKontroller: Gain, OD (Overdrive), Volume, EQ, Sub Control, Compression Ratio, MP3/Line Input, Speaker Emulated Output & HeadphonesKan utvecklas med Fly 103-kabinett (extrautrustning)Dimensioner: 170 x 126 x 102 mmVikt: 0.9 kg
Efter att ha arbetat med förstärkardesign hos Marshall i tjugo år, lämnade Bruce Kei tillsammans med tre andra anställda den brittiska förstärkargiganten för att ägna sig åt sitt eget märke Blackstar. Deras gemensamma dröm var att skapa innovativa förstärkare och pedaler, med otrolig allsidighet och fokus på varje gitarrists egna uttryck. Efter två och ett halvt år av noggranna tekniska undersökningar i ett trädgårdsskjul i Northampton England, lanserade Blackstar deras första produkter under mars 2007, som genast blev stor succé. Idag har företaget ett specialbyggt lab och studio, och inte minst ett mycket talangfullt och banbrytande team, där faktiskt alla är musiker. Blackstars patenterade ISF-teknik (Infinitive Shape Feature) tar dig med på en resa från klassisk brittisk heavy metal till amerikansk scooped hi-gain. Artister som Gus G (Ozzy Osbourne/Firewind), Neal Schon (Journey), Silenoz (Dimmu Borgir) och James Dean Bradfield (Manic Street Preachers) och många fler spelar idag på förstärkare och pedaler från Blackstar. 

Allt som allt kan man säga att Blackstars produkter representerar gitarrljud från 60-talet fram tills idag, med förstärkare och pedaler med modern konstruktion och features, som gör dem både allsidiga och banbrytande. 

“We hope our unique and patented innovations will take you a step closer to finding the
'sound in your head'.“
282570
Output 300W @4O Speaker 10 Speaker, Piezo tweeter Controls Gain, Bass, Middle, Treble, Phat, Master, Limitter on / off switch i/os Input, AUX input, Headphones Out, Line out Cabinet Closed back Size mm 450 W x 365 D x 550 H mm Weight 17.0kg
230461
75 watts bascombo med 12" högtalare för äkta Ampeg-ljud. BA-112 är en 75 watts bascombo med 12" högtalare med klassisk Ampeg-ton och prestanda med ljudnivåer perfekt för övning hemma och i replokalen. Med Ampeg's helt nya Bass Scrambler overdrive, 60-graders "tilt-back"-kabinett för riktat ljud och ökad tydlighet är BA-112 perfekt för övning, replokalen eller mindre spelningar.

12" Ampeg Custom12 högtalare75W RMS PowerPreamp med 3-bands EQ60-graders "tilt-back"-kabinettBass scrambler overdriveLättvikt och portabel designHörlursingång15dB input pad för aktiv basVikt: 19,1 kg
270033
Frequency Response 45 - 18k Hz Dynamic Output Power 120 W RMS Continuous Output Power 120 W RMS Cabinet Volume 35 liters Height 40 cm / 15.8“ Width 43.5 cm / 17.1" Depth 45.5 / 17.9" Weight 21 kg / 47 lbs
221355

- 180 Watt
- 2x10" Eden designat högtalar-element
- Enhance-kontroll
- 3-Bands EQ med svep-kontroll för mellanregistret
- Kompressor med nivåkontroll.
- XLR-utgång (balanserad)
- Effekt-loop
- Utgång för stämapparat
- Hörlursutgång
- Aux-ingång för MP3-spelare etc.
251663
Liten och lätt 40 watts bascombo med 10" högtalare för äkta Ampeg-ljud. BA-110 V2 är en 40 watts bascombo med 10" högtalare som levererar äkta Ampeg-ton på ljudnivåer perfekt för övning hemma och i replokalen. Med Ampeg's helt nya Bass Scrambler overdrive, 60-graders "tilt-back"-kabinett för riktat ljud är BA-110 perfekt för övning, replokal eller mindre spelningar.

10" Ampeg högtalarePreamp med 3-bands EQ60-graders "tilt-back"-kabinettBass scrambler overdriveAux ingång för "play-along" med exempelvis smartphone eller iPodHörlursingång-15dB input pad för aktiv basVikt: 15,4 kg
270032

- 180 Watt
- 2x8" Eden designat högtalar-element
- Enhance-kontroll
- 3-Bands EQ med svep-kontroll för mellanregistret
- Kompressor med nivåkontroll.
- XLR-utgång (balanserad)
- Effekt-loop
- Utgång för stämapparat
- Hörlursutgång
- Aux-ingång för MP3-spelare etc.
251662

- 50 Watt
- 1x10" Eden designat högtalar-element
- Enhance-kontroll
- 3-bands EQ
- Kompressor
- Effekt-loop
- Utgång för stämapparat
- Hörlursutgång
- Aux-ingång för MP3-spelare etc.
251660
En bascombo i miniformat. Smidig att ta med sig och ger väldigt mycket ljud i förhållande till sin storlek.
- 10W RMS
- 5" Custom driver
- Shape switch
- 2 Band EQ
- Hörlursutgång
- CD-/MP3-ingång
- Volymkontroll
254342
10W@8O- 6.5 speaker- Bass, Middle, Treble, Presence,- Volume- Bass Input, Headphone- Closed-Back cabinet for- phatter bass tone- 280 (W) x 310 (H) x 205 (D) mm5.1 kg
107734
Basförstärkare med digitalt slutsteg på 350 watt/ 8 ohm eller 500W / 4 ohm med extra kabinett. 2X10 neodynium högtalare, aktiv 4-bands EQ, variabel contour, deep/bright, akriv/passiv switch, 2X speakon ut, limiter, hörlur ut.Storlek: 104,14 x 48,26 x 58,42 cm, vikt: ca 18.5kg
244767
Massiv basförstärkare på 500w med 4X10 neodynium högtalare. Digitalt slutsteg, 4-bands aktiv EQ, contour, aktiv/passiv ingång, limiter, DI ut, hörlursuttag, AUX in.Storlek: 62,2 x 59,7 x 37,5 cm, vikt: ca 22,3kg
244769
Bastopp på 500 + 50 watt biamping med rörpreamp 3x12AX7, 4-bands aktiv rör EQ, 2 kanaler med motoriserade reglar, mute-switch, effektloop, stämappart och DI-out.
147772
Mycket populära MB115 har fått en upphottad efterföljare! Kraftig basförstärkare med digitalt slutsteg på 200 watt med 1X15 högtalare och horn för höga frekvenser. MB115-II har 4-bands aktiv EQ, countour on/off, aktiv och passiv input, XLR/DI ut pre eller post, hörlurssuttag, AUX in.Storlek mm: 368x 483x 584mm, vikt ca 17kg
244766
Comboförstärkare med HA3500 förstärkardel på 350W och högtalardel med fyra 10-element och en 1 hornladdad HF titanium-driver. Övriga specifikationer för förstärkardelen.
Omkopplingsbar mellan rör- och transistorpreamp
10-bands EQ och contour-kontroller för bas och diskant
Ingångar för aktiva och passiva pickupsystem
Ställbar kompressor med LED-indikator
Effektloop
755x648x381mm
48Kg
123976
2 x 10 bascombo med specialbyggda neodym element. Väger endast 20kg500 Watt
147816
Kraftfull baskombo på 100 watt med 1X10 högtalare utan horn. Digitalt slutsteg, 4-bands aktiv EQ, XLR/DI ut, AUX in, hörlursuttag.
244764
120W comboförstärkare med kickback-design; de kan antingen ställas upprätt eller lutas i monitorläge. Högtalarelementet har aluminiumkon
3-bands eq
Shape-tonkontroll med omkopplare
Passiv/aktiv ingång
Hörlursutgång
Balanserad XLR-utgång
480x400x410mm, 19Kg
123966
A longtime favorite for some of the biggest session artists in the industry, GKs MicroBass remains the standard for high quality compact bass amplification. With its sturdy welded aluminum chassis, the MicroBass Series III is equally at home on the road or in the studio.
147769
Smidig bascombo med en speciell högtalarkon tillverkat av aluminum och papper. Resultatet är ett varmt och runt ljud med en kraftfull attack.1x8 baselement och 25 watts förstärkare.
261187
2 x 10" basförstärkare på 350 Watt. - 350W @ 8 ohms/500W @ 4 ohms with extension - Speakon speaker output - 1/8” aux input - Headphone jack - Defeatable limiter - Two 10” Neodymium speakers - Active 4 band EQ with contour - XLR output with ground lift
147767
Fenders nya Rumbleserie är omdesignad från grunden och spelar starkare och dessutom väger den betydligt mindre än tidigare modeller.

Rumble 40 fungerar utmärkt för både replokalen och det mindre giget, klassisk stark Fender ton till ett mycket överkomligt pris.


40 watts förstärkare
10 Fender Special Design
2 kanaler, Clean och Overdrive
Kontroller för volym, bas, övre och undre mellanregister, diskant, mid
scope och contour.
Lineout, XLR med Ground Lift
255417
Bascombo, transistor, 220W, 1x15, inbyggd tuner
138377
120W comboförstärkare med kickback-design; de kan antingen ställas upprätt eller lutas i monitorläge. Högtalarelementet har aluminiumkon
3-bands eq
Shape-tonkontroll med omkopplare
Passiv/aktiv ingång
Hörlursutgång
Balanserad XLR-utgång
550x460x430mm, 21Kg
123967
Music Man´s nya basförstärkare kombinerar det bästa från både vintage och high tech-världen. Utseende och ljudbild är hämtade från 60 och 70-talets glansdagar medans insidan är begåvad med en blandning av både gammalt och nytt. Vare sig du söker en rigg i arena-storlek eller någonting släpbart till klubbturnén så finns det en förstärkare för dig.115 B250
- Combo. 250W i 4 ohm, 150W i 8 ohm.
- Kontroller för gain, volume, bass samt 5-bands EQ
- XLR line out. Pre/post EQ samt jordlyft
- FX send/return samt tuner out
265575
Fenders nya Rumbleserie är omdesignad från grunden och spelar starkare och dessutom väger den betydligt mindre än tidigare modeller.

Rumble 200 fungerar utmärkt för både replokalen och det giget, klassisk stark Fender ton till ett mycket överkomligt pris.


200 watts förstärkare
15 Eminence
Designed Ceramic Magnet
2 kanaler, Clean och Overdrive
Kontroller för volym, bas, övre och undre mellanregister, diskant, mid
scope och contour.
Lineout, XLR med Ground Lift
255419
Fenders nya Rumbleserie är omdesignad från grunden och spelar starkare och dessutom väger den betydligt mindre än tidigare modeller.

Rumble 500 fungerar utmärkt för både replokalen och det giget, klassisk stark Fender ton till ett mycket överkomligt pris.


500 watts förstärkare
2 stycken 10 Eminence
Designed Ceramic Magnet
2 kanaler, Clean och Overdrive
Kontroller för volym, bas, övre och undre mellanregister, diskant, mid
scope och contour.
Lineout, XLR med Ground Lift
255420
180 Watt1x15 Eden designat högtalar-elementEnhance-kontroll3-Bands EQ med svep-kontroll för mellanregistretKompressor med nivåkontroll.XLR-utgång (balanserad)Effekt-loopUtgång för stämapparatHörlursutgångAux-ingång för MP3-spelare etc.
251661
Bascombo med en speciell högtalarkon tillverkat av aluminum och papper. Resultatet är ett varmt och runt ljud med en kraftfull attack.1x12 baselement och 75 watts förstärkare.
261189
Mycket populära MB112 har fått en upphottad efterföljare! Kraftig basförstärkare med digitalt slutsteg på 200 watt med 1X12 högtalare. MB112-II har 4-bands aktiv EQ, countour on/off, aktiv och passiv input, XLR/DI ut pre eller post, hörlurssuttag, AUX in.Storlek mm: 444x 394x 375mm, vikt ca 12,7kg
244765
Basförstärkare med digitalt slutsteg på 500 watt. 2X12 neodynium högtalare, tweeter med bypass, 4-bands aktiv EQ, contour, aktiv/passiv input, limiter, XLR/DI ut, AUX in, hörlur ut.Storlek: 368mm x 482mm x 660mm, vikt: ca 18,7kg.
244768
1  2  Nästa »  |  Visa alla