Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Bas / Tillbehör / Basmikrofoner

Samma som EMG-35P4 fast för 6-strängad bas. Denna mik använder vår 40 Extended kåpa som är 4 tum 102mm.
103599
Samma som EMG-35DC fast för 5-strängad bas. Även denna mik använder vår 40 Extended kåpa som är 4 tum 102mm.
103604
Designen av EMG-35P4 innebär att den har två spolar vars inbördes placering är något förskjuten. Detta ger mer bas och mer diskant. Den använder korta och knubbiga spolar som har låg resistans och hög induktans med keramiska magneter för ett öppet och klart ljud. 35P4 har en klang med naturligt närvaro, kraftfull bas, bra tryck i mellanregistret och överlägsen definition. Denna mik har en kåpa vi kallar 35 Extended och är 3.5 tum 89mm.
103598
Samma som EMG-35P4 fast för 5-strängad bas. Denna mik använder vår 40 Extended kåpa som är 4 tum 102mm.
103600
EMP-P är den mest valda mikrofonen sedan den utvecklades. Här används korta spolar med väldigt låg resistans och hög induktans. Eftersom spolarna inte är seriekopplade som på passiva konstruktioner får man ungefär dubbelt så mycket bas som med en passiv mik. Keramiska magneter används för ett klart ljud. Oräkneliga proffs använder denna mik på grund av dess naturligt närvarande klang med kraftfull bas, bra tryck i mellanregistret samt överlägsna definition.
103590
EMG-35DC (Dual Coil) har parallellt placerade spolar med keramiska magneter och den producerar kraftfull låg bas i mängd utan att göra avkall på klarhet i ljudbilden Alla DC-modeller har en fet klang med öppen diskant och starkare utsignal än du egentligen behöver De har också den interna förförstärkare vi designade till EMG- JV som har extremt bra signal mot brusförhållande
Vi rekommenderar 18 volt strömförsörjning för utökat dynamik EMG-35DC använder vår 35 Extended kåpa som är 35 tum (89mm)
270501
Samma som EMG-35J fast för 5-strängad bas. Även denna mik använder vår 40 Extended kåpa som är 4 tum 102mm.
103602
Samma som EMG-35CS fast för 6-strängad bas. Även denna mik använder vår 45 Extended kåpa som är 4.5 tum 115mm.
103608
EMG-35HZ för fyrsträngad bas är en dubbelspolig mik med bra brusvärden och hög utsignal. Här har vi nyttjat EMG:s CS-konstruktion Ceramic and Steel för att ge 35HZ samma tryck och fyllighet som traditionella passiva mikar och lagt till diskant för att få en mer definierad ton. Eftersom EMG-HZ har en stavmagnet som löper hela mikrofonens längd kan man använda den till vilken stränglayout som helst. Då den är monterad i EMG:s Extended Series kåpa kan du byta den direkt mot vilken EMG Active mik som helst. Alla EMG HZ har EMG:s unika Quik-Connect och är skärmade för att minimera brus och brum. Vi rekommenderar att man jordar strängarna för att ytterligare minimera störningsrisken.
103609
EMG-35J har en enkelspolig design med mindre bas men ett mer betonat mellanregister. Den har en låg resistans/induktans-ratio vilket ökar återgivningen av de låga frekvenserna. Detta tillsammans med tätt sittande spolar ger ett typiskt jazzbasljud. Här används en 35 Extended kåpa som är 3.5 tum 89mm.
103601
Samma som EMG-35DC fast för 6-strängad bas. Denna mik använder vår 45 Extended kåpa som är 4.5 tum 115mm.
103605
EMG-LJ är här tillgänglig som separat mikrofon. Detta är den längre av de två mikarna i ett EMG-J set och brukar vanligtvis användas i stallposition. Den har ett ljud med stor kropp vilket ger nya dimensioner till ditt basspel. En av dess egenheter är en låg resistans/induktans-ratio vilket ökar återgivningen av de låga frekvenserna. Detta tillsammans med tätt sittande spolar ger ett typiskt jazzbasljud.
103593
EMG-P5J är precis som ett set EMG-PJ fast för femsträngad bas.
103597
Combining our famous P and a versatile LJ, the PJ set provides you with improved flexibility and range for new dimensions in tone. The P adds warmth, and incredible low end punch, while the LJ gives tight mid-range punch and dynamic high end response for a well defined attack. Used separately, or in combination, they offer unsurpassed flexibility in bass tones, accommodating both new and traditional bass playing styles, and making your bass sound the way a bass should. The result is pure capability; the capacity to produce everything from tight slap funk to smooth Motown groove, all with a sound that will set you apart. Package Includes: EMGs exclusive Solderless Install System; 2 volume controls, a master tone, output jack, battery clip set, screws & springs.
103596
EMG 35CS Ceramic & Steel har parallella spolar likt 35DC men dessa är laddade med stål. 35CS är varmare i klangen på grund av högre induktans. I övrigt har den en något flackare diskant och en mjukare attack. Detta är klangmässigt den mest traditionella av våra aktiva mikar. 18V strömförsörjning rekommenderas. Även denna mik använder vår 35 Extended kåpa som är 3.5 tum 89mm.
103606
Samma som EMG-35CS fast för 5-strängad bas. Denna mik använder vår 40 Extended kåpa som är 4 tum 102mm.
103607
EMG-J ger dig ett fullödigt ljud med svepande harmoniska övertoner och öppenhet vilket ger ditt basspel ytterligare dimensioner. EMG-J Pickups har en låg ratio resistans/induktans vilket ökar mängden bas men då den har kvar konstruktionen med tättsittande spolar behåller den ett typiskt jazzbasljud. Istället för magnetpoler sida vid sida har EMG-J en välvd magnet för att bättre följa radien på greppbrädan. Oavsett om du spelar traditionell bas eller bandlös får du här en överlägsen klang som ändå bibehåller det
103594
EMG- JV blandar gammalt och nytt och utvecklades för att ge basister klassiskt ljud och utseende. Här finns den lite dämpade attacken tillsammans med vår lowest noise förförstärkare. Samtidigt som EMG-JV tillfredställer retro-behovet så är den interna konstruktionen modern och övertygar i valet av seriösa mikrofoner.
103595
EMG-P5 är precis som en EMG-P fast för femsträngad bas. Den mest valda mikrofonen sedan den utvecklades.
103591
EMG-P6 är precis som en EMG-P fast för sexsträngad bas.
103592
EMG-40HZ för femsträngad bas är en dubbelspolig mik med bra brusvärden och hög utsignal. Här har vi nyttjat EMG:s CS-konstruktion Ceramic and Steel för att ge 40HZ samma tryck och fyllighet som traditionella passiva mikar och lagt till diskant för att få en mer definierad ton. Eftersom EMG-HZ har en stavmagnet som löper hela mikrofonens längd kan man använda den till vilken stränglayout som helst. Då den är monterad i EMG:s Extended Series kåpa kan du byta den direkt mot vilken EMG Active mik som helst. Alla EMG HZ har EMG:s unika Quik-Connect och är skärmade för att minimera brus och brum. Vi rekommenderar att man jordar strängarna för att ytterligare minimera störningsrisken.
103610
BQS Control är i princip samma som BQC Control men istället för att använda en koncentrisk potentiometer har bas och diskant var sin kontroll. BQS Control går att använda till både passiva och aktiva mikar. Kontrollerna har centermarkering center detent och BQS Control levereras med två extra volymrattar.
103629
BTC har en bas- och en diskantequalizer på en koncentrisk stacked potentiometer Den tar lite plats och fungerar tillsammans med vilken mik som helst. Aktiv eller passiv. Den levereras komplett med rattar inklusive två extra volymrattar. BTC Control och BTC System är världens mest använda basequalizers. C:a 12dB cut och boost finns tillgängligt och alla kontroller har en mittmarkering för att snabbt kunna återgå till det opåverkade ljudet. En dubbel dip switch är monterad på kretskortet och detta låter dig
103624
EMG BQS System är endast till för mikar från EMG. Här får du en balanskontroll blend och en mastervolym, bas och diskant på separata potentiometer samt en koncentrisk semiparametrisk mid. Alla equalizerkontroller samt balanskontrollen har mittmarkering center detent.
103631
BTS Control är i princip samma som BTC men istället för att använda en koncentrisk potentiometer har var funktion var sin kontroll. BTS Control går att använda till både passiva och aktiva mikar. Kontrollerna har centermarkering center detent och BTS Control levereras med fyra rattar.
103625
Sandberg 3-Band EQ
Sandberg 3-band EQ system
Äntligen finns Sandbergs förstklassiga Hardware tillgängligt att köpa separat. Du som redan har en Sandberg-bas kanske vill byta ut t ex stall och stämskruvar mot snyggt relikerade delar, eller mot hardware i svart eller guld. Sandbergs Hardware passar även fint på andra elbas-märken och egna byggen. Kvalitn hör till det allra bästa som finns tillgängligt på marknaden.
Sandbergs berömda EQ-system finns i 2-bands och 3-bands utförande. Ger garanterat ett grymt lyft för soundet i din bas.

Specifikationer:
Gränssnitt: PCI Express
Samplingsfrekv.: 192 kHz
Mikrofonförst.: Nej
Analog In/Ut: Nej
ADAT/SPDIF: Nej
AES/EBU: 8x In/Ut
Word Clock: 1x In/Ut
MIDI: 2x In/Ut
Hörlursutgång: Nej
144535
tt system endast för EMG mikrofoner. Det består av en balanskontroll blend, en volymkontroll samt bas och diskant på var sin potentiometer.
103627
EMG-BQC System är endast till för mikar från EMG. Här får du en balanskontroll blend och en mastervolym, bas och diskant på en koncentrisk potentiometer liksom en semiparametrisk mid. Alla equalizerkontroller samt balanskontrollen har mittmarkering center detent.
103630
Designad speciellt och endast för EMG-mikar har vi vårt BTC System. Här finns en volym- och en balanskontroll tillsammans med bas och diskant som samsas om en koncentrisk potentiometer. BTC Control och BTC System är världens mest använda basequalizers. C:a 12dB cut och boost finns tillgängligt och alla kontroller har en mittmarkering för att snabbt kunna återgå till det opåverkade ljudet. En dubbel dip switch är monterad på kretskortet och detta låter dig välja en av fyra olika karaktärer för diskanten.
103626
EMG-BQC Control är bas och diskant på en koncentrisk potentiometer samt en koncentrisk potentiometer för en mid eq. Den tar väldigt liten plats och fungerar tillsammans med vilka mikar som helst. Levereras komplett med två extra volymrattar.
103628
EMG-35DCX (Dual Coil) har parallellt placerade spolar med keramiska magneter och den producerar kraftfull låg bas i mängd utan att göra avkall på klarhet i ljudbilden Alla DC-modeller har en fet klang med öppen diskant och starkare utsignal än du egentligen behöver De har också den interna förförstärkare vi designade till EMG- JV som har extremt bra signal mot brusförhållande
Vi rekommenderar 18 volt strömförsörjning för utökat dynamik EMG-35DC använder vår 35 Extended kåpa som är 35 tum (89mm)
103603
Sandberg 2-Band EQ
Sandberg 2-band EQ system
Äntligen finns Sandbergs förstklassiga Hardware tillgängligt att köpa separat. Du som redan har en Sandberg-bas kanske vill byta ut t ex stall och stämskruvar mot snyggt relikerade delar, eller mot hardware i svart eller guld. Sandbergs Hardware passar även fint på andra elbas-märken och egna byggen. Kvalitn hör till det allra bästa som finns tillgängligt på marknaden.
Sandbergs berömda EQ-system finns i 2-bands och 3-bands utförande. Ger garanterat ett grymt lyft för soundet i din bas.
Specifikationer:
Gränssnitt: PCI Express
Samplingsfrekv.: 192 kHz
Mikrofonförst.: Nej
Analog In/Ut: Nej
ADAT/SPDIF: Nej
AES/EBU: 8x In/Ut
Word Clock: 1x In/Ut
MIDI: 2x In/Ut
Hörlursutgång: Nej
144534
1  2  Nästa »  |  Visa alla