Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / DJ / CD/DVD Spelare

DN-700C är en professionell mediaspelare för CD, USB, iPod/iPhone och LAN-anslutna lagringsenheter. Utöver slot-in CD-enheten har den en USB-port på fronten för både USB och iPod/iPhones. Du kan också ansluta den till ett lokalt nätverk LAN för olika typer av uppspelning och kontrollfunktioner. Programvaran "Product Manager", eller det inbyggda webbaserade gränssnittet, ger dig tillgång till transportkontrollen, inställningsmenyer och Hot Start-funktioner, fungerar givetvis även från mobila webläsare. Fem Hot Start-knappar sitter monterade på fronten som ger direkt åtkomst till specifika ljudfiler och/eller cue-punkter.
Med Denon&39;s app Professional Pitch Control tillgänglig från Apple’s App Store kan du spela upp musik från musikbiblioteket i din iPhone eller iPod Touch. Applikationen kan också användas för att fjärrstyra pitchen.
• Uppspelning från CD, CD-DA, LAN, USB-enheter och iPod / iPhone
• Strömmar ljud via nätverket DLNA
• Utgångar: Balanserad XLR, obalanserat RCA-par
• Digitalutgång: AES/EBU och Koaxial
• RJ-45 LAN-anslutning för nätverksåtkomst för uppspelning och fjärrstyrning via Web Remote och/eller ”Product Manager” PC / Mac
• Extern styrning: IP Control Ethernet, RS-232C, GPIO, och IR
• IR-fjärrkontroll med pitch medföljer
• Kompatibel med Denon&39;s RC-F400S säljs separat
• Stödjer Denon Professional Pitch Control App Tillgängligt från App Store
• 19" x 1HE x 325mm djup, 4,1 kg
236213
Dubbel CD-/USB-spelare med kontrollenhet. Denons uppdaterade mk2-version har nu även 2st USB-ingångar för uppspelning, en på fronten och en på baksidan av CD-enheten. Rackmonterbar på 2+2 HE.
- Audio playback från USB (AAC, AIFF, MP3, WAV)
- CD-R/RW Disc Playback med MP3 CD File Search System, läser av CD-text / ID3-taggar
- Power on Play
- Anti-skakminne (Audio CD: 20s, MP3: 100s)
- 2 loopar, 2 Hot Starts/Stutter per drive
- Brake-effekt med ställbar tid, Platter Hold-effekt +/- 99%, Pitch Control/Bend
- Key Adjust (=Master Tempo)
- Faderstart, Instant Start
- 2st USB-ingångar
- Utgångar per drive: Analog RCA, digital S/PDIF
- Kontrollenhet: 2HE x 60 mm; 1,9 kg
- CD-enhetet: 2HE x 249 mm; 5 kg
235204
DN-501C är en CD/USB/ Media spelare och förstärker den nya 500-serien som innehåller prisvärda A/V produkter för professionella installationer. DN-501C huserar i ett tåligt och stiligt chassi på 1 höjdenhet och är full med användbara specifikationer som tex en väl synlig OLED-display, slot in cd-drive, USB-port för uppspelning av media och pitch kontroll och avancerade styrmöjligheter. På utgångsidan hittar vi anslutningar för alla slags professionella applikationer som balanserad XLR, obalanserad RCA samt även AES/EBU och SPDIF på den digitala sidan. Via frontpanelen kan pitch och tempo enkelt justeras +/- 16% men kan även styras av Denon Professional Pitch Control Applikation via valfri Apple enhet vilket är optimalt för fitness, musikstuderande och danselever etc. DN-501C är ett idealiskt val när det gäller mediauppspelning i installationssammanhang och erbjuder ett enkelt men ändå professionellt handhavande. ? Uppspelning från USB lagringsenheter, IPhone och Ipod ? Slot-in cd drive ? Stödjer CDDA/WAV/MP3/AAC/AIFF ? Kopiering från CD till USB (WAV) ? Pitch-kontroll med "Master Key" för bibehållen tonart ? OLED display med tydlig kontrast ? 5st "hot cue" knappar för snabb åtkomst ? Balanserade XLR och obalanserade RCA utgångar samt digitala SPDIF och AES/EBU utgångar ? Hörlursutgång med ¼"-stereotele och volymkontroll ? IR-fjärrkontroll medföljer ? RS-232c och Parallel GPIO ? Kompatibel med Denon RC-400s hot start remote ? 100-230V switchat nätaggregat
250735
DN-300Z är en multimediaspelare som spelar upp det mesta du matar den med. De frontmonterade medieplatserna för CD, USB och SD-kort tillsammans med dess trådlösa Bluetooth-funktion och FM/AM-radio säkerställer att både dagens och framtidens format spelas upp när hela rummet lyssnar. DN-300Z är därför det perfekta valet för t.ex träningslokaler, utbildning, konferenser, kyrkor, restauranger och mycket mer. Allt byggt i ett kraftfullt chassie på endast 1 höjdenhet. Frontpanelens bakgrundsbelysta LCD-skärm visar alla uppspelningslägen och ger en tydlig överblick. Att byta mellan formaten är enkelt och mediekategorierna och deras respektive kontrollvred är grupperade så att användaren aldrig behöver brottas med djupa menyer eller använda bruksanvisningen. ? Spelar CD-DA, MP3, WAV och AAC-filer ? Slot-in CD-spelare: CD-DA (CD-TEXT), CD-ROM (ISO9660), CD-R, MP3-C ? USB/SD/SDHC-kort: FAT16 / FAT32 upp till 2TB. MP3, AAC, WAV. ? Bluetooth: Version 3.0, SBC, MP3, AAC, aptX Räckvidd på upp till 33 meter. 8st enheter kan sparas för automatisk sammankoppling. ? AM/FM-tuner med dedikerad ljudutgång för multi-room användning ? 3.5mm analog ingång för ljuduppspelning av en ljudenhet med en 3,5 mm-utgång ? Obalanserad RCA-utgång ? Fjärrkontroll medföljer ? 1HE chassi med löstagbara racköron ? 483 mm x 347 mm x 44 mm ? 3,6kg
265536
Ett komplett DJ-system med CD/DVD-spelare, software, top-flight mixer och intuitiv fjärrstyrning via iOS-enheter! Kan du tänka dig en bättre partystarter??
245932
En DJ-spelare som är gjord för att imponera. DJ-spelaren CDJ-350 är en ingångsprodukt av hög kvalitet som spelar alla vanliga och professionella format från CD och USB precis som proffsspelaren CDJ-2000. Men dess verkliga styrka upptäcker du när du kopplar den till din dator. USB-porten möjliggör plug and play-stöd för kompatibla DJ-program och Midi-kontroll för andra musikprogram. Du kan också använda CDJ-350 som ett ljudgränssnitt. Spelaren levereras med rekordbox™, vårt eget musikhanteringsprogram som analyserar BPM och beatpoint för låtarna i ditt bibliotek. När du är klar med dina förberedelser kan du lägga över dina låtar och spellistor på en USB-enhet och välja dem efter album, artist eller genre på din CDJ-350. För första gången kan DJ:s skapa och redigera spellistor direkt på spelaren. Du bestämmer tempot Med BPM Lock kan du matcha tempo på låtar med en knapptryckning för perfekta övergångar. Ange ett master-tempo för varje spelare och all musik kommer att spelas upp i detta tempo. Håll koll på dina beats även visuellt tack vare funktionen BEAT Display för enklare scratching och loopar. Funktionen Auto Beat Loop gör att du kan skapa loop-sessioner med Beat Loop, Loop Divide och Hot Loop. Dessutom finns funktioner som: Lägga in låtar på spellistor med en enda knapptryckning Utmärkt vibrationsskydd tack vare stötsäkert minne och flytande konstruktion Återuppta spelning av skivor som matats ut och sedan laddas igen
188209
CDN-77USB är en 19" dubbel-CD/MP3/USB spelare för högt ställda krav. Instant start, anti-shock minne, seamless loop, ptichbend-knappar, tydlig display och mastertempo.CDN-77USB läser också MP3-filer från CD-Rom eller från någon av de två USB-portarna. En i panelen och en i spelardelen. Displayen visar både ID-taggar samt folders. BPM visas i displayen.
210404
2-kanals mixer från Pioneer DJ med Sound Color FX, Beat FX och mycket mer. Rekordbox DJ + DVS ingår (värde ca 2400kr)
291535
SC2900 är Denon´s nya mediaspelare som liksom SC3900 har en mängd nya intressanta funktioner - främst fördelarna som programmet Engine ger. SC2900 riktar sig till DJ's som föredrar att arbeta med en statisk platta istället för, som på SC3900, en snurrande skivtallrik. I övrigt delar dessa två maskiner de flesta av sina funktioner. (se SC3900) LED-ringen som sitter runt jog-hjulet indikerar information om ljudspåret, t.ex. rotationen och cuepunkt. LED-ringen har även valbar färgpalett. Alla parametrar är fullt mappbara via MIDI för ditt favorit program.
- Statisk 9" jog-hjul med LED-indikator
- Möjlighet till kontroll och extern skärm i programmet "Engine" via dator eller iPad.
- Snabb slot-in CD-drive
- Spela upp från USB-enheter och dator/iPad(även från iTunes-biblioteket)
- MIDI Interface controller
- 24-bit Burr Brown DAC-konverterare for bästa ljudkvalitet.
- 4st Hot Cue´s, auto loop, A-B-loop. Med "slip mode"!
- Högupplöst pitch med Key Adjust
- Native support för Traktor 2 LE (inkluderad)
- Hybrid Midi Mode generear även tidskod for t.ex. Serato Scatch Live
- (HxBxD) 124x326x366mm, 5.8 kg
230055
Profesionell rackmonterbar singel CD-spelare med MP3-uppspelning i ett solitt DJ-format, designad med användarvänlighet i åtanken. C.402 är förutom en utmärkt DJ-spelare även idealisk för användning i installationssammanhang vid tex restauranger, barer, gym, radiostationer med mera.
- Stor tydlig LCD display med ID3 taggar från MP3-filernas textinformation.
- Inbyggt antiskakminne
- Sömlösa loopar
- +10/Folder track key gör sökning av CD och MP3 filer snabb och enkel.
- Single och Continuous uppspelning
- Jog-hjul för kontroll över cue och pitch-bending
- Pitchregel, valbar spännvidd mellan 4, 8 eller 16%
- Auto Cue-funktion
- XLR- (balanserat) och RCA- (obalanserat) utgångar
- S/PDIF digitalutgång
- Remote Start-ingång
127047