Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / DJ / DJ MIxer

Traktor Kontroll Z2 är världens första 2+2 DJ-mixer kontroll. Byggd för professionellt bruk, en "state of the art" mixer för både vinyl, cd och för avancerad uppsättning av Remix Decks och kontroller. De nya Macro-effekterna och Flux Mode tillsammans med senaste TRAKTOR-programvaran gör att bara fantasin sätter gränser! Chassit är konstruerat i metall och har en standard installationshöjd. Bestyckad med XLR-utgångar, USB-hubb, robusta RGB-kontroller samt Innofaders m.m. Oavsett din stil, hur du spelar, är du välkommen till framtiden av DJ-mixning.
232432
DN-X1600 Digital DJ-mixer erbjuder en utmärkt ljudkvalitet, hållbarhet, pålitlighet, användarvänlighet och är dessutom mycket trevlig att titta på. Baserad på samma motor som flaggskeppet DN-X1700 gör DN-X1600 till en extremt prisvärd och mångsidig fyra-kanals mixer med en mängd funktioner för alla olika typer utav DJ´s och elektroniska musiker. DN-X1600 har en enkelt luftig layout, med starkt taktila kontroller som brett och logiskt är konstruerade för att enkelt kunna jobba med. DN-X1600 är dessutom utrustad med V-Link, en funktion som utvecklats av Roland Corporation som gör att DJ artister kan samtidigt integrera ljud och video. Anslutning av enheter som stöder V-LINK görs enkelt via mixerns MIDI-ingångar och gör det möjligt att utföra en mängd visuella effekter knutna till musikens tempo.
189604
Rane Sixty-FourSixty Four, fler kanaler, deck och effekter. Sixty Four är en DJ mixer speciellt utvecklad för Serato DJ som tar dina produktioner till en ytterligare nivå. Med en skön blandning av analog och digital teknik tillsammans med en kontrollyta utvecklad för Serato DJ har du alla de funktioner som krävs för att blanda olika stilar och genrer.Integrationen med Serato DJ ger en total kontroll över viktiga program funktioner som tex ljudbibliotek, sync, slip, loop och samples utan att behöva lyfta blicken från mixern.Sixty Four är utrustad med dubbla USB-portar vilket ger stöd för anslutning utav två datorer samtidigt. Två DJs kan t.ex. arbeta parallellt och överlämningen från en DJ till en annan kan ske sömlöst. Sixty-Four har även högkvalitativa inbyggda effekter som synkroniseras via BPM-värdet på låtarna. Levereras komplett med kablar, 4st kontrollvinyler, 4st CDs och mjukvaran Serato DJ samt ASIO/Core Audio drivrutiner.
- Fyrkanals Serato DJ-mixer med real-time stöd för två datorer
- Två oberoende USB 2.0 High Speed-portar, 48 kHz/32-bit
- Stöd för 4 Virtual Decks på en eller två datorer
- 6 inbyggda effekter: Filter, Flanger, Phaser, Echo, Robot och Reverb
- 3-bands full-cut EQ.
- Balanserad Main och Booth ut. (XLR och ¼"-tele)
- Fyra kanaler: 4 ingångar Line, Phono.1 stereo-aux ingång. 4 stereo USB-kanaler.
- Två mikrofoningångar med kombokontakt XLR/tele
256315
Sixty-Two är en 2 kanals-mixer, Serato Scratch Live-kontroller och ett 20-kanals ljudkort. Mixern är ett avancerat "plug-and-play"-paketet som stöder två datorer samtidigt, två deck digital vinylsimulering, SP-6 samplingspelare, inbyggda effekter och ljudkort med totalt 20st in/utgångar via USB.Serato Scratch Live's dedikerade kontrollknappar och vred är väl placerade och ger snabb och enkel hantering av biblioteket, loopar, cuepunkter och SP-6, även med två datorer inkopplade. Levereras komplett med kablar, 2st kontrollvinyler, 2st CDs och mjukvaran Serato Scratch Live med ASIO/Core Audio drivrutiner.
- Två-kanals Serato-mixer med real-time stöd för två datorer
- Två oberoende USB 2.0 High Speed-portar, 48 kHz/32-bit
- Stöd för 2 Virtual Decks på en eller två datorer
- Direkt kontroll över Scratch Live Biblioteket, SP-6 samplingspelaren, Cue och Loop funktioner
- 6 inbyggda effekter: Filter, Flanger, Phaser, Echo, Robot och Reverb
- 3-bands full-cut EQ och HP/LP-filter
- 4 ingångar på Line/Phono, FlexFX send/return i stereo, 1 RCA-session in/ut
- Balanserad Main och Booth ut. (XLR och ¼"-tele)
- 6st stereo record och 4st stereo playback USB-kanaler
- 6 in/4 ut stereokanaler som USB-ljudkort med ASIO-driver eller Core Audio
- Mikrofoningång med kombokontakt XLR/tele
- Hörlursutgång med ¼"- och 3,5mm-tele på fronten
- 362x267x102mm, 4,3 kg
226522
Serato Scratch Live i kombination med Rane's hårdvara är den ultimata lösningen för professionella DJs. Det ger dig friheten att spela upp hela din digitala musiksamling med samma känsla och prestanda som med vanliga vinyler eller CD-skivor. Oöverträffad prestanda, ljudkvalitet och stabilitet gör att tusentals DJs över hela världen väljer Serato Scratch Live.Du använder då de medföljande tidskodsskivorna, kopplar dina skivspelare till en av Rane's olika Serato-interface som i sin tur kopplas till din dator via USB. Sedan kan du spela, mixa och scratcha med dina digitala ljudfiler, på 2 till 4 virtuella deck, precis som med vanliga skivor. Vill du även spela vanliga CD/Vinyl-skivor ändrar man spelläget till "through" i Scratch Live-mjukvaran, då släpps den vanliga analoga signalen direkt igenom interfacet. Serato Scratch Live är kompatibelt med både OS X och Windows XP/Vista/7.Vinnare av 2011 års DJMag Tech Awards i kategorin "Best DJ Software"!SL3Med Rane SL3 får användarna ett professionellt ljud ur ett ljudkort som har fler anslutningsmöjligheter än SL2 och den äldre SL1. Likt alla andra produkter ur Ranes sortiment är SL3 handtillverkad i USA med strikta kvalitetskontroller för att garantera pålitlighet och prestanda. Aux in/ut möjliggör inte bara externa effekter m.m. utan man kan även koppla in en tredje CD-/skivspelare och använda tre "deck" i Scatch Live.
- 2 phono/line ingångar, 2 utgångar (RCA)
- Aux in/ut, möjliggör t.ex. "Aux deck plugin".
- Stark output för anpassning till olika ljudkällor
- Valbara nivåer på Line/Phono ingångar
- Dynamiskt omfång: 104 dB
- 24-bit / 44.1 kHz eller 48 kHz samplingsfrekvens (16bit på SL1 )
- 6-in/6-ut USB-ljudkort med ASIO-driver eller Core Audio.
- Galvanisk isolering vilket förebygger störningar från dator
- USB 2.0
- Bärväska ingår
- USB-powered eller strömadapter(inkluderad)
- 12.7x17.3x3.18cm
126054
Ta ett steg mot professionell DJ-mixning. DJ-mixern DJM-350 är en perfekt instegsmodell med kraftfulla kreativa effekter från våra proffsmodeller och nya, unika funktioner som USB-inspelning. Bland effekterna finns Echo, Jet, Noise och ett hög-/lågpassfilter. Intuitiva reglage gör det enkelt att förändra ljudet och lägga till personliga och originella arrangemang i dina mixar. En 3-bands Isolator EQ gör att du oberoende av kanal kan justera höga, mellanhöga och låga register. Det innebär att du har kontroll över varje ljud i varje kanal. Spela in direkt på USB Förtjänar din mix att förevigas? Tack vare USB-porten på DJM-350 kan du spela in direkt på en USB-enhet utan att behöva använda en dator eller annan inspelningsutrustning. Musiken sparas som WAV-filer av hög kvalitet, och du kan lägga till spårmarkeringar samtidigt som du spelar direkt på mixern. När du är klar kan du enkelt importera och redigera din mix på din dator. Upplev DJM-seriens hifi-design. Den analoga signalen omvandlas till en digital via kortast möjliga signalväg, och all signalbehandling utförs av en kraftfull DSP för lägsta möjliga brus. Resultatet är ett kristallklart och rent ljud. Dessutom finns funktioner som: anslutning av bärbara musikspelare Peak-nivåmätare för varje kanal Justering av crossfader-kurva Discover the CDJ-350 Player - the perfect partner for your DJM-350.
196260
Sixty-Eight är Rane's 4 kanals-mixer och Serato Scratch Live kontroller. Den första professionella mixern med dubbla USB-portar vilket ger stöd för anslutning utav två datorer samtidigt. Två DJs kan t.ex. arbeta parallellt och överlämningen från en DJ till en annan kan ske sömlöst. De två USB-portarna delar på totalt 6 stereo record kanaler och 5 stereo playback kanaler i 48kHz/32-Bit.Levereras komplett med kablar, 4st kontrollvinyler, 4st CDs och mjukvaran Serato Scratch Live med ASIO/Core Audio drivrutiner.
- Real-time stöd för två datorer.
- Två oberoende USB 2.0 High Speed-portar, 48 kHz/32-bit.
- Stöd för 2, 3 eller 4 Virtual Decks på en eller två datorer.
- Direkt kontroll över Scratch Live Biblioteket, Cue och Loop funktioner.
- Fyra fullfjädrade kanaler: 4 ingångar på Line, Phono eller S / PDIF. 4 stereo-aux ingångar. 4 stereo USB-kanaler.
- 3-bands full-cut EQ.
- 6 inbyggda effekter: Filter, Flanger, Phaser, Hold Echo, Robot och Reverb.
- 2 mikrofoningångar: en med fantommatning och en på line-nivå.
- Balanserad Main och Booth ut. (XLR och ¼"-tele)
- Intern switchad nätdel (100-230 VAC)
- 364x305x102mm, 5,2 kg
189707
Behringer är stolta att presentera Pro Mixer DX2000USB. En 7-kanals DJ-mixer med inbyggt USB-interface

Specifikationer

Professionell 7-kanals, ultralågbrusig DJ-mixer med state-of-the-art phono-förförstärkare
45 mm Infinium "beröringsfri" optisk crossfader med justerbar friktion för många års problemfri användning
5 dubbla stereoingångar plus 2 mono mik/line kanaler med ULN-mikrofonförförstärkare, fantommatning, gain kontroll och Clip LED
Inbyggd USB-gränssnitt för inspelning och uppspelning av digitala musikfiler. Fungerar med din PC eller Mac - ingen installation eller övriga drivrutiner krävs
Massivt mjukvarupaket inklusive Audacity vinylrestaurering/inspelning, Podifier och Golden Ear podcasting programvara - alla nedladdningsbara på www.behringer.com
Ultra-musikalisk 3-bands kill EQ (-32 dB) med EQ on/off knapp på samtliga stereokanaler
100mm-faders och förseglade roterande vridpottar på alla ingångskanaler
Hörlursutgång med nivå och balans (PFL/Main) kontroller, omkopplingsbar switchat läge och nivåkontroll
Auto-talkover funktion med separat Sensitivity, Time och Damping-kontroller
Subbass Out för separat subwoofer + extra Zone-utgång
"Planet Earth" switchat nätaggregat för maximal flexibilitet (100 - 240 V ~), brusfritt ljud, överlägset transientsvar och låg strömförbrukning för energibesparing
Rack Mount-fästen ingår för maximal flexibilitet
Högkvalitativa komponenter och exceptionellt tålig konstruktion garanterar lång livslängd
216872
Performance Mixer. 2-kanals DJ mixer.
- 3-bands "full-cut" EQ på båda kanalerna
- Crossfader och kanalreglar av magnetisk Non-Contact-modell
- Reverse-, Contour- och Transformer-kontroller
- Två 10-segments LED-mätare med switch mellan dual-mono cue och stereo Master
- Effektloop med on/off- och dry/wet-kontroller
- Mikrofoningång med 2-bands EQ. AUX Input
- Kraftig hörlursförstärkare med nivåkontroll och Master/Cue.switch med Cue Pan-kontroll
126066
&160;Digital DJ Mixer/Controller Inc 96 kHz/24bit USB 2.0 Soundcard
174362
Ta ett steg mot professionell DJ-mixning. DJ-mixern DJM-350 är en perfekt instegsmodell med kraftfulla kreativa effekter från våra proffsmodeller och nya, unika funktioner som USB-inspelning. Bland effekterna finns Echo, Jet, Noise och ett hög-/lågpassfilter. Intuitiva reglage gör det enkelt att förändra ljudet och lägga till personliga och originella arrangemang i dina mixar. En 3-bands Isolator EQ gör att du oberoende av kanal kan justera höga, mellanhöga och låga register. Det innebär att du har kontroll över varje ljud i varje kanal. Spela in direkt på USB Förtjänar din mix att förevigas? Tack vare USB-porten på DJM-350 kan du spela in direkt på en USB-enhet utan att behöva använda en dator eller annan inspelningsutrustning. Musiken sparas som WAV-filer av hög kvalitet, och du kan lägga till spårmarkeringar samtidigt som du spelar direkt på mixern. När du är klar kan du enkelt importera och redigera din mix på din dator. Upplev DJM-seriens hifi-design. Den analoga signalen omvandlas till en digital via kortast möjliga signalväg, och all signalbehandling utförs av en kraftfull DSP för lägsta möjliga brus. Resultatet är ett kristallklart och rent ljud. Dessutom finns funktioner som: anslutning av bärbara musikspelare Peak-nivåmätare för varje kanal Justering av crossfader-kurva Discover the CDJ-350 Player - the perfect partner for your DJM-350.
206720
MP 2016S6-kanals Rotary Mixer. Expanderbar med XP2016S.
- 6 stereoingångar. 4 Stereo phono/line-förförstärkare
- 2 mic/line-förförstärkare med Gain Trim och eq
- 3-bands eq. 5 stereo AUX-ingångar
- Effektloop. Booth- och hörlursutgångar med master/cue-utgång
- Tape-utgång pre/post-effekt
- RCA-ingångar. XLR mik/line-ingångar. ¼" tele effektloop, XLR- och RCA-utgångar.
126063
Serato Scratch Live i kombination med Rane's hårdvara är den ultimata lösningen för professionella DJs. Det ger dig friheten att spela upp hela din digitala musiksamling med samma känsla och prestanda som med vanliga vinyler eller CD-skivor. Oöverträffad prestanda, ljudkvalitet och stabilitet gör att tusentals DJs över hela världen väljer Serato Scratch Live.Du använder då de medföljande tidskodsskivorna, kopplar dina skivspelare till en av Rane's olika Serato-interface som i sin tur kopplas till din dator via USB. Sedan kan du spela, mixa och scratcha med dina digitala ljudfiler, på 2 till 4 virtuella deck, precis som med vanliga skivor. Vill du även spela vanliga CD/Vinyl-skivor ändrar man spelläget till "through" i Scratch Live-mjukvaran, då släpps den vanliga analoga signalen direkt igenom interfacet. Serato Scratch Live är kompatibelt med både OS X och Windows XP/Vista/7.Vinnare av 2011 års DJMag Tech Awards i kategorin "Best DJ Software"!Levereras komplett med:
- 1 st Serato Scratch Live interface
- 2 st CD- och 2 st vinylskivor med tidskod
- USB- och RCA-kablar
- Serato Scartch Live Mjukvara ( Gratis uppdateringar! )
- Exklusiv tillgång till färsk musik via Whitelabel.net.SL2Rane SL2 för Serato Scratch Live ersätter den tidigare trotjänaren SL1. SL2 levererar givetvis förbättrade egenskaper så som 24-bitars omvandling och upp till 48kHz samplingsfrekvens, starkare output och möjlighet att använda den med 3:e-parts programvaror med ASIO/Core Audio-drivrutiner. En switch för CD eller phono-bruk.
- 2 phono/line ingångar, 2 utgångar (RCA)
- 24-bit, 44.1kHz eller 48kHz samplingsfrekvens.
- 4-in/4-ut USB-ljudkort med ASIO-driver eller Core Audio.
- USB 2.0
- Galvaniskt isolerad.
- USB-powered eller strömadapter(medföljer ej)
- 14.1x12.5x3.3cm
217377
Behringers VMX-serie är byggd med enkel och snabb datoranslutning i åtanke för att så smidigt som möjligt kunna spela in låtar och DJ-set digitalt. Med den medföljande mjukvaran kan du enkelt spela in, arrangera och editera dina mixar för att sedan exportera de till färdigkomprimerade filer redo att laddas upp på internet. RIAA-förstärkare, mikingång och RCA in och ut gör det enkelt att koppla in turntables, CD-spelare, iPods och mycket mer.

· Rackmonterad DJ-mixer med fem kanaler
· Inbyggt USB-interface för digital inspelning
· VCA-faders
· Dubbla BPM-räknare
· Ställbar crossfaderkurva
· 3-bands EQ med full kill (-32 dB) och nivåmätare
· XPQ 3D surroundeffekt
· Förlyssning med PFL- och splitfunktion
· Automatisk talkover-funktion
· Crossfader reverse-switch
· Dubbla mikrofoningångar
· Enkel installation - inga drivrutiner behövs
· Audio-/MIDI-sequencern Energy XT 2.5 Compact BEHRINGER Edition ingår
· Omfattande mjukvarupaket med ljudredigerings- och podcastingverktyg
· Kompatibel med Mac och PC
181096
8 into 2 club & DJ mixer Linear Faders
174353
&160;2-kanals DJ-mixer USB-interface 3-bands EQ
216874
TRAKTOR KONTROL S8 innehåller allt du behöver. Native Instruments lyckas återigen producera en kontroller med hög intiutaiv konstruktion. Med hela 4 + 4 Remix Deck, färgkodade pads, touch-känsliga kontroller och tydliga displayer skapar du ditt sound bättre än någonsin.

TRAKTOR KONTROL S8 – don’t change the game, change the rules.

S8 är en fullintegrerad 4-decks TRAKTOR kontroller med professionellt audio interface.
Med 30 touchkänsliga pads, rattar och reglar har du tydlig och intiutaiv kontroll över den inkluderade mjukvaran TRAKTOR SCRATCH PRO 2.

S8 är utrustad med två tydliga displayer som visar pop-ups, vyer och paneler. Touch-stripen ger dig taktil kontroll över trackposition och pitch-bend m.m. Snabb tillgång till BPM samt FX, filter och Remix Deck parametrar. 16 färgkodade pads för trigg samples, cue points, loops, och beat jumps. Två effektenheter med över 30 effekter och Macro FX. Inbyggda och färdiga "club" ljud i 24-bit/48 kHz.

Fyra analoga ingångar för bl.a phono och mick (mikrofonförstärkare), eller för anslutning upp till fyra turntables, CD m.m, eller om du nu endast vill använda S8 som en fristående mixer. XLR/RCA master-och ¼ tums booth utgångar för anslutning av main och båset. Med den löstagarbara fader enheten på mixern kan du installera din favorit crossfader.
260829
Professional 5-kanals DJ-mixer med dubbla BPM-räknaren. Den är utrustad med 45 mm Ultra Glide-reglar och ett VCA-kontrollerad crossfader. Fet XPQ 3D stereo surround-effekt ger din mix djup och crossfaderkurvan kan ställas in på olika stilar. Du får 3-bands kill-EQ och maximal kontroll på varje kanal. Det finns en inbyggd ducker-funktion för voice-over som automatiskt sänker volymen på musiken när du talar. Plus inte minst ett otroligt flexibelt system för mixerns in-och utgångar. Den inbyggda digitala effektsektionen med 33 effekter att välja mellan inklusive ett sortiment av Fhase Shifters, Flangers, Reverbs, Delay, Autofilter, Voice Changer m.m.

Professional 5-kanals extremt lågbrusig DJ-mixer i en elegant, svart design
State-of-the-art 24-bitars digitala effektsektion med avancerad parameterkontroll
Intelligent dubbel auto-BPM-räknare med time och beat sync display
Super-slicka ULTRAGLIDE-faders med en livslängd på minst 500.000 slides
Justerbar XPQ stereo surround effekt
3-bands kill-EQ (-32 dB) och exakta nivåmätare med peak hold funktion per kanal
Ytterligare 3-vägs kill-switch med extremt brant frekvensseparation
Monitorfunktion med master/cue balans kontroll och split-alternativet
Auto-talkover funktion med separat djupkontroll (ducker)
Högkvalitativa komponenter och exceptionellt tålig konstruktion garanterar lång livslängd
216871
Serato Scratch Live i kombination med Rane's hårdvara är den ultimata lösningen för professionella DJs. Det ger dig friheten att spela upp hela din digitala musiksamling med samma känsla och prestanda som med vanliga vinyler eller CD-skivor. Oöverträffad prestanda, ljudkvalitet och stabilitet gör att tusentals DJs över hela världen väljer Serato Scratch Live.Du använder då de medföljande tidskodsskivorna, kopplar dina skivspelare till en av Rane's olika Serato-interface som i sin tur kopplas till din dator via USB. Sedan kan du spela, mixa och scratcha med dina digitala ljudfiler, på 2 till 4 virtuella deck, precis som med vanliga skivor. Vill du även spela vanliga CD/Vinyl-skivor ändrar man spelläget till "through" i Scratch Live-mjukvaran, då släpps den vanliga analoga signalen direkt igenom interfacet. Serato Scratch Live är kompatibelt med både OS X och Windows XP/Vista/7.Vinnare av 2011 års DJMag Tech Awards i kategorin "Best DJ Software"!SL4Rane SL4 för Serato Scratch Live är den ultimata high-end-lösningen för professionella DJs. SL4 är det första fristående DJ-interfacet som kan erbjuda två USB-portar, ingångar för 4 skivspelare, samt en ljudöverföring med 96kHz, 24-bitar och är galvaniskt isolerad för att eliminera dator brus och störningar. Låg-latency ASIO- och Core Audio-drivrutiner gör att du även kan använda SL4 som ett studioverktyg med flera tredje-parts programvaror.Allt detta i ett kraftfullt paket, mästerligt skapat av Rane.Vinnare av 2011 års DJMag Tech Awards i kategorin "Best DJ Soundcard"!
- 2st USB 2.0-portar för sömlös DJ-övergång.
- 4 phono/line ingångar, 4 utgångar (RCA)
- 1 AUX-in, 1 AUX-ut (RCA)
- Switch för 48kHz / 96kHz samplingsfrekvens.
- 10-in/10-ut USB-ljudkort med ASIO-driver eller Core Audio.
- Galvaniskt isolerad.
- USB-powered eller strömadapter(inkluderad)
- 18.4x12.6x4.3cm
209534
Cross Media Player 800 innehåller alla de funktioner som behövs för att tillfredställa de allra mest kräsna djs. Med ett nyutvecklat belyst högupplöst joghjul, uppspelning från CD och andra masslagringsenheter samt inbyggd sampler,och effekter är CMP.800 en högpresterande cross media spelare till ett mycket attraktivt pris.
219096
5-kanals DJ-mixer med stor effektsektion, dubbla automatiska BPM-räknare och auto-ducking.

Professionell 5-kanals DJ-mixer med dubbla BPM-räknaren. DJX750 är utrustad med 45 mm Ultra Glide-reglar och en VCA-kontrollerad crossfader. Den feta XPQ 3D stereosurround-effekten ger din mix djup och crossfaderkurvan kan ställas in på ett flertal olika stilar. Du får 3-bands kill-EQ och gain kontroll på varje kanal. Det finns inbyggd ducker som automatiskt sänker volymen när du talar och inte minst en otroligt flexibelt system för in-och utgångar. Den inbyggda digitala effektsektionen ger dig 33 olika effekter att välja mellan inklusive ett sortiment av Fhase Shifters, Flangers, Reverb, Delay, Auto Filter, Voice Changer mfl.

Highlights Behringer DJX750 Pro Mixer
Professionell 5-kanals extremt lågbrusig DJ-mixer i en elegant, svart design
State-of-the-art 24-bitars digitala effekter med avancerade kontrollmöjligheter
Intelligent dubbel auto-BPM-räknare med time & beat sync display
Super-slicka ULTRAGLIDE faders som tål upp till 500.000 livscykler
Grymt justerbar XPQ stereo surround effekt
3-bands kill EQ (-32 dB) och precis nivåmätare med peak hold funktion per kanal
Ytterligare 3-vägs kill switch med extremt brant frekvensseparation
Monitorfunktion med master/cue balans kontroll och split-alternativ
Auto-talkover funktion (ducker)
Högkvalitativa komponenter och exceptionellt tålig konstruktion garanterar lång livslängd
171792
6-kanals DJ-mixer USB-interface 4-bands EQ Rackmonteringsbar&160;
216877
Behringers VMX-serie är byggd med enkel och snabb datoranslutning i åtanke för att så smidigt som möjligt kunna spela in låtar och DJ-set digitalt. Med den medföljande mjukvaran kan du enkelt spela in, arrangera och editera dina mixar för att sedan exportera de till färdigkomprimerade filer redo att laddas upp på internet. RIAA-förstärkare, mikingång och RCA in och ut gör det enkelt att koppla in turntables, CD-spelare, iPods och mycket mer.

· DJ-mixer med två kanaler
· Inbyggt USB-interface för digital inspelning
· VCA-faders
· Dubbla BPM-räknare
· Ställbar crossfaderkurva
· 3-bands EQ med full kill (-32 dB) och nivåmätare
· XPQ 3D surroundeffekt
· Förlyssning med PFL- och splitfunktion
· Automatisk talkover-funktion
· Crossfader reverse-switch
· Mikrofoningång
· Enkel installation - inga drivrutiner behövs
· Audio-/MIDI-sequencern Energy XT 2.5 Compact BEHRINGER Edition ingår
· Omfattande mjukvarupaket med ljudredigerings- och podcastingverktyg
· Kompatibel med Mac och PC
181098
Detta är en högpresterande 2+2-mixer för professionell DJ-mixning, fullproppad med features som man bara hittar i båsen på de topprankade klubbarna. En ny förbättrad version av den legendariska Xone filtret med resonanskontroll, VCA faders, 3 bands EQ, belysta switchar, crossfader curve switch samt en design inspirerad av flaggskeppet Xone: DB4.
262426
XP 2016S6-kanals expansionsdel till MP2016S.
- Adresserbar Aktiv Crossfader med full range contour-kontroll.
- Accelerated Slope 3-bands tonkontroller på varje kanalingång. LED-mätare omkopplingsbar Master/Cue
- Kabel för ihopkoppling av XP2016S och MP2016S ingår
126064
3-kanals DJ-mixer USB-interface 3-bands EQ
&160;
216875
2-kanals DJ-mixer Effekt send och retur USB-interface 3-bands EQ&160;
216876
Behringers VMX-serie är byggd med enkel och snabb datoranslutning i åtanke för att så smidigt som möjligt kunna spela in låtar och DJ-set digitalt. Med den medföljande mjukvaran kan du enkelt spela in, arrangera och editera dina mixar för att sedan exportera de till färdigkomprimerade filer redo att laddas upp på internet. RIAA-förstärkare, mikingång och RCA in och ut gör det enkelt att koppla in turntables, CD-spelare, iPods och mycket mer.

· DJ-mixer med tre kanaler
· Inbyggt USB-interface för digital inspelning
· VCA-faders
· Dubbla BPM-räknare
· Ställbar crossfaderkurva
· 3-bands EQ med full kill (-32 dB) och nivåmätare
· XPQ 3D surroundeffekt
· 3 kill-switches på frontpanelen
· Förlyssning med PFL- och splitfunktion
· Automatisk talkover-funktion
· Crossfader reverse-switch
· Mikrofoningång
· Enkel installation - inga drivrutiner behövs
· Audio-/MIDI-sequencern Energy XT 2.5 Compact BEHRINGER Edition ingår
· Omfattande mjukvarupaket med ljudredigerings- och podcastingverktyg
· Kompatibel med Mac och PC
181099
&160;4 into 2 club & DJ mixer
174356
Fyra traditionella kanaler och med tre mikrofoningångar gör RM.416 till en perfekt mixer för de mest krävande klubbar eller för mobila DJs. Förutom ett brett spektrum av traditionella I/O-kopplingar har den även en USB-anslutning både för att spela upp musik från ditt favorit-DJ-program eller spela in din mix i realtid. Dessutom har RM.416 en subwoofer-utgång med inbyggd crossover-kontroll för att perfekt matcha ditt ljudsystem. Alla dessa funktioner är förpackade i en 4HE rackenhet med robust metallchassi som tryggt skyddar komponenterna mot skador och ser till att enheten har en lång livslängd.
- VCA crossfaders
- USB I/O
- En 3-bands EQ per kanal
- Fader Start
- Ingångar: 4 stereo line in, 4 stereo aux in varav 3 phono.
- Utgångar: Master out - balanserad XLR och RCA. Zone out - bal. tele. Rec out - RCA
- Subwoofer out med gain och corssover-kontroll - bal. tele.
- Mic Inputs - 2st XLR på fronten med EQ, 1st teleingång på baksidan
- En hörlursutgång
- 19" rackmonterbar, upptar 4HE
189797
&160;4 mono 6 stereo input club & DJ mixer
174352

- Professionell mini innoFADER crossfader.
- Dedikerad DVS-utgång.
- 3-bands equalizer för varje ingång.
286769