Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / DJ / Övrigt

Alla Grado pickuper använder en variant av "Moving Iron"-princip med patenterade "Optimized Transmission Line"-Cantilever Technology, "Pivoted Fixed Axial Stylus-Generator Module", och Grado's "Flux-Bridger Generator System". Läs på www.gradolabs.com för närmare info.Prestige-serien är konstruerade för hög effekt och utmärkt stabilitet under hård användning. En betydande minskning av nål-massa resulterar i en frekvensgång till 50k Hz och nåltryck från 1-2 gram. Hyllad av experter som nästan den finaste pickuper i världen till det priset. Prestige modellerna finns i både ½"-fäste och P-mount. Alla nålar i Prestige serien kan bytas ut av användaren.BLACK1 Pick-upEn klassier från Amerikanska GRADO. BLACK1 är vår i särklass mest sålda modell. Den erbjuder en ljudkvalitet som är unik för prisklassen. Den använder en teknologi med tredelat nålarmssystem och ljudet karaktäriseras av en bra balans och en fantastisk spelglädje. Inget register sticker ut, allt bara finns där i en lagom harmoni. Pick-upens elektriska och mekaniska egenskaper gör att den passar till de flesta skivspelare av god kvalitet. Finns även i en version avsedd för tonarmar med T4P-infästning (BLACK P-MOUNT). Utsedd till "Bra Köp!" i pickuptest i tidningen HiFi & Musik (Feb. 2004). Några citat från testet. "Den presterar musiken väl sammanhållen och med god kontroll." " Tempot och drivet i musiken uppfattar jag varken som forcerat eller makligt, men ett signum är att klangen har något behagligt över sig som inte torde ge en enda människa lyssningströtthet."
- Princip: MI / Moving Iron
- Nåltyp: Elliptisk
- Frekvensomfång: 10 - 50k Hz
- Utnivå: 5 mV
- Kanalseparation: 30 dB
- Induktans: 45 mH
- Pickup vikt: 5,5 gram
- Rekommenderat nåltryck: 1,5 gram
123765
KAOSSILATOR 2S är ett mycket bra verktyg för all musikproduktion.
Med X/Y-plattan styr och spelar du med de inbyggda ljuden. Med "loop recorder" gör du pålägg för att sedan exportera dem till t.ex Wav.-format eller till Ableton Live för och använda dem i en sång! Då KO2S även drivs med batterier kan du använda den var du befinner dig, på scen, tunnelbanan eller i studion och den ryms i din handflata!

• 100 Program i kategorierna: Lead (25), Acoustic (10), Bass (30), Chord (25), SE (20), Drum (15), Drum Pattern (25)
• 50st. Gate Arpeggio Pattern.
• Samplingsfrekvens: 48kHz, AD/DA omvandling: 24-bit linear
• Ingångar: MIC IN jack (Stereo 1/8” mini phone jack)
• Utgång för hörlurar: (stereo mini jack)
• Datalagring: microSD card (512MB - 2GB), microSDHC card ( - 16GB) *SDXC-kort kan inte användas.
• Drivs med 2st AA alkaline- eller nickelmetal hydride-batterier, eller strömadapter KA-199 ( extra tillbehör)
• Vikt: 100g
• Medföljande tillbehör: Owner’s manual, 2 x AA batterier (för funktionskontroll), Ableton Live 9 Lite (licenskort)
268190
Ultraportabla Mini-KP2S är skräddarsydd för dig som är DJ och/eller musiker och som är ute efter effekter och kontroll utöver det vanliga. S:et står för sampler så med mini-KP2S kan du nu sampla via de inbyggda ingångarna eller mikrofonen och välja mellan 3 olika uppspelningsvarianter: One Shot, Gate, and Loop. Du kan också välja startposition på dina samplingar. Via den inbyggda touchpaden kan du tweaka de 100 olika effekterna i realtid och spela in ditt performance med master record-funktionen.
Det smidiga formatet gör att mini-KP2S ryms i din ficka eller handflata och kan givetvis drivas med batteri. Trots sin litenhet ryms här kraft av stora mått då mycket är lånat av storebror KP-3 och syntljuden har sitt ursprung från Radias. Har du aldrig testat en KAOSS PAD tidigare är det verkligen dags nu. Mini-KP2S är den perfekta inkörsporten till effekternas och samplingens förlovade land och de unika möjligheter som KAOSS-teknologin ger.

• 100 olika effekter som filter, delay och looper
• 2 minnesplatser
• Line in/ut (RCA), stereo
• Hörlursutgång
• Inbyggd högtalare
• Batteridrift eller via strömadapter, Korg KA-199 (extra tillbehör)
• Mått och vikt: 76 mm x 128 mm x 25 mm, 100 g
261205
Plus för mer.
Effektprocessor/sampler med realtidseditering via touch pad
KP3+ är den senaste vidareutvecklingen av konceptet effektprocessor och den revolutionerande tryckkänsliga displayen och innehåller nya och uppdaterade inspirerande effektprogram som passar dagens ”dance music”-scen. Den har flera nya filter och specialeffekter som nydesignad looper, Vinyl Break, Ducking Compressor,
slicer, grainshifter och innehåller dessutom vocoder, sample-funktion och nya syntljud. Allt detta gör KP3+ till en av de mest flexibla och mångsidiga effektburkar man kan hitta. KP3+ fungerar dessutom som MIDI-kontroller ex. för musik och DJ datorprogram. Det är "Hands on" som gäller! KP3+ måste upplevas på riktigt. Och det är endast din egen fantasi som sätter gränserna, oavsett om du är musiker, DJ eller helt enkelt bara måste ha en av världens mest coola prylar.
• 150 effektprogram
• Effektkategorier: Filter=20, EQ=2, Modulation=18, LFO=27, Delay=17, Reverb=8, Grain Shifter=6, Looper=20, Sampler=7,CrossFade=4, Drum=6, Synth=10, Vocoder=5
• Mikrofoningång 6,3mm tele
• Line in/ut RCA, stereo
• Hörlursutgång 6,3mm tele
• Sampling 24-bit, 48 kHz
• 24-bit A/D, D/A
• Samplingstid: ca 13 sekunder x fyra samplingsbanker
• SD-kortsingång Klarar SD-kort från 16MB2GB och SDHC-kort upp till 32GB för datalagring Tillbehör.
• MIDI-in/ut
• USB Type B för bl.a. filutbyte med datorer
• Editor/librarian-mjukvara medföljer
• Mått och vikt: 210Bx226Dx49Hmm; 1.3 kg
235224
DVS-system med programvara, med tidskod och USB-ljudkort.
I TRAKTOR SCRATCH A6 paketet får du med allt du behöver för att spela digitalt med super-tight Vinyl och CD kontroll: Den stabila och fullspäckade TRAKTOR SCRATCH mjukvaran och TRAKTOR AUDIO 6 ljudkortet. Du får även alla tidskodskivor, kablar och ett stort scratch bibliotek för joggling, loopar etc som du behöver för att komma igång. Nu med en kärna av TRAKTOR 2-teknologi som bla. ger ett uppdaterat, förenklat interface med bla. TruWave-vågformer för ett nytt, smartare sätt att kunna se energin i musiken visuellt. I mjukvaran ser vi även äntligen efterlängtade funktioner som Sample Decks och Loop Recorder vilket ger dig den ultimata mixkreativiteten. Det är bara att slänga på tidskodskivorna på dina existerande Vinyl/CD spelare, hooka upp dem till TRAKTOR AUDIO 6 interfacet och köra!

Tack vare TRAKTOR 2´s överlägsna tidskod teknologi har tidskodskivorna dubbelt så hög upplösning som någon av konkurrenterna, scratchningen är grymt tight och följsam! Du behöver inte oroa dig över ljudkvalitén, Ljudkortet är ett stenhårt aluminium interface med 24 bit/96 kHz Cirrus Logic omvandlare och högkvalitativa RCA kontakter. Färdig för scenen! Men nya TRAKTOR teknologin kan du vara säker på att få något intuitivt, kreativt och helt beroendeframkallande!

SYSTEM REQUIREMENTS
Windows 7 or 8 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended)
Mac OS X 10.7 or 10.8 (latest update), Intel Core 2 Duo, 2 GB RAM (4 GB recommended)
General: Monitor with 1024 x 768 screen resolution, USB 2.0, 1 GB free disc space, high-speed internet required

SUPPORTED DRIVERS
ASIO
Core Audio
DirectSound
WASAPI

SUPPORTED AUDIO FORMATS
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, non-DRM WMA (Windows only), non-DRM AAC

AUDIO INTERFACE DIMENSIONS
44 x 137 x 134 mm / 1.7 x 5.4 x 5.3”
Weight: 750g / 1,65 lbs
226831
Reference-serien av trä har en design med fast spole och är handgjorda i våra labb. Den nyligen omdesignade spolen på pickuperna har gjort att den effektiva rörliga massan har minskat med 17%. Allt detta monteras för hand i ett hus av bearbetad australisk Jarrah trä. Produktionens alla steg är en invecklad procedur för att uppnå optimal ljudkvaliteten. Till skillnad från Prestige-serien, har denna serie inte utbytbara nålar, det möjliggör istället en nyutvecklad magnetisk krets i ett stycke och en minskning av chassits egen-resonans. Reference seriens teknik i tillverkning och montering har fantastisk noggrannhet och precision, resultatet är näst intill perfektion i en phono pickup, de finaste pickuperna i världen. Bör endast användas med finaste utrustning.Statement-seriens pickuper går även att beställa. Spolarna är lindade med betydligt färre varv men tjockare kabel vilket ger bl.a. lägre motstånd och lägre output 0,5mV mot Reference-seriens 5.0mV.Alla trä-pickuper har ½"-fäste. 78 RPM nålar är inte tillgängliga. All omnålning på Statement och Reference-serien utförs endast av Grado.MASTER1 Pick-upDetta är en något förenklad version av Reference1-modellen. Master-modellen använder Grado's specialkonstruerade Nude Elliptical Diamond. Dess unika femsektioners nålarmssystem gör att nålspetsmassan har kunnat reduceras med ytterligare 5%. Detta bidrar till att ge modellen en extremt hög fjädringsmjukhet. Detta är en av anledningarna till modellens fina spårningsförmåga. Ljudet är kristallklart i de högre frekvensregistren, samtidigt som basen har en imponerande auktoritet. Modellen har fått ett stort antal internationella utmärkelser. Pick-upens spolar är lindade med extremt högren koppartråd (UHPLC).
- Princip: MI / Moving Iron
- Nåltyp: Nude Elliptical Diamond
- Frekvensomfång: 10 - 60k Hz
- Utnivå: 5 mV
- Kanalseparation: 40 dB
- Induktans: 45 mH
- Pickup vikt: 6,5 gram
- Rekommenderat nåltryck: 1,5 gram
123770
Nästa generation av detta prisade digitala vinyl system är nu här, och enklare att använda än någonsin!
TRAKTOR SCRATCH mjukvaran låter dig spela digitala filer på 4 spår med super-tight Vinyl och CD-kontroll. Med det inkluderade ljudkortet TRAKTOR AUDIO 10 kopplar du upp dig och är redo att köra på på sekunder. Nu med en kärna av TRAKTOR 2-teknologi som bla. ger ett uppdaterat, förenklat interface med bla. TruWave-vågformer för ett nytt, smartare sätt att kunna se energin i musiken visuellt. I mjukvaran ser vi även äntligen efterlängtade funktioner som Sample Decks och Loop Recorder vilket ger dig den ultimata mixkreativiteten. Du behöver inte oroa dig över ljudkvalitén, Ljudkortet är ett stabilt aluminiuminterface med 24 bit/96 kHz Cirrus Logic omvandlare, högkvalitativa RCA kontakter och hög output. Men nya TRAKTOR teknologin kan du vara säker på att få något intuitivt, kreativt och helt beroendeframkallande!

226832
TRAKTOR DJ CABLE är Native Instruments nya audio splitter för TRAKTOR DJ. Pre-lyssna på ditt nästa spår före publiken, felfri mixning på din portabla Z1.
Plug-and-Play med TRAKTOR DJ och TRAKTOR PRO 2. Designad av skaparna bakom TRAKTOR.
249352
Numark TTX-USB är bestyckad med en av de kraftigaste och flexibla direktdrivna motorerna för skivspelare. Vridmomentet är valbart mellan 2,5, 3,7 eller 4,7 kpcm. Start- och stopptiderna är dessutom justerbara. Numark kan som första företag i världen presentera en skivspelare med lätt utbytbart tonarmsrör. Både rakt och S-format tonarmsrör ingår. Det raka är optimerat för scratching och det S-formade för ren spelning. Tonarmen är tillverkad i metall och kan givetvis justeras i höjdled. Chassit är tillverkat i kombination av stål och gummi för att ge stabilitet och hållbarhet med också för att minska alla vibrationer, stötar mm. TTX-USB kan spela 33, 45 & 78 rpm både fram- och baklänges. Skivtallriken på TTX-USB är suveränt dämpad och är gjuten i aluminium med en speciell utformning som minskar friktionen så att releasen av skiva och slipmat = 0. Pitchen kan ställas mellan +/-10, 20, 50%. Själva pitchregeln kan enkelt flyttas mellan två positioner så att regeln är rättvänd i battle-position. Förutom digitalutgång har TTX-USB mastertempo, som gör att hastigheten kan ändras oberoende av tonläget. Återigen är Numark först: Alla signalkablar och strömkablar är enkelt avtagbara och utbytbara. Jordsladden är borttagen med hjälp av en ny tekniklösning. Kontakterna sitter infällda på skivspelaren och är belysta. Pickupbelysningen är avtagbar och är utrustad med lysdiod istället för glödlampa och ger upp till 10 gånger längre brinntid. Försedd med USB-port. Programvara med möjlighet att reducera brus och knaster ingår. Flyttbar pitchregel i två positioner Utbytbar tonarm rak & S-formad Justerbara fötter i höjdled Justerbar tonarm i höjdled Utbytbar pickupbelysning SPDIF digitalutgång Key/Mastertempo Ingen jordkabel Ställbar utsignal phono/line Avtagbart kablage Belysta kontakter signal/ström Infällda bärhandtag Levereras med slipmat och pickupskal
160588