Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Fyndvaror

Om du behöver fler ingångar så är det bara att plugga in EXH-6 Dual XLR / TRS Combo-modul. Det gör att du kan ansluta upp till sex diskreta signaler från externa mikrofoner, instrument, mixers och bärbara musikspelare, vilket gör H6 till den minsta 6-spåriga ljudinspelaren i världen!Notera: EXH-6 stöder inte fantommatning.
252891
Det berömda ljudet från M-serien - nu i läcker Matte Gray-finish!ATH-M50X är en professionell sluten studiohörlur med enastående ljudkvalitet, högkvalitativa öronkuddar och utbytbara kablar. Neodyniummagneterna på 45mm spelar rent och precist även på hög volym. Hörluren kan roteras 180° för att kunna ha en lur på örat och en vänd bort, för DJ-bruk t ex.

Sluten dynamisk hörlur
Frekvensomfång: 15 Hz - 28kHz
Impedans: 38 Ohm
Känslighet: 99 dB
Levereras med tre kablar; spiral, rak 3m och kort "street" 1,2m, samtliga med 3.5mm kontakt.
Vikt: 285g
275505
I H1 Handy Recorder har Zoom placerat sin välkända inspelningsteknologi, deras studiokvalitets mikrofoner i den enklaste, smartaste och mest portabla enheten någonsin.Du finner ävenen referenshögtalare, smart placerad på den ena kortsidan.

Superlätt att hantera
Med sitt helt nydesignade utseende och gränssnitt blir H1Zoom´s mest lättskötta inspelare. Alla funktioner finns under dina fingertoppar. Tex. trackmarker, auto record, low cut filter, nivå och volymkontroller. Allt med dedikerade reglage.Dela med dig
Med sin höghastighets USB 2.0 port blir överföringen av dina audiofiler till din dator en enkel match. Lyssna, editera, och dela med dig till dina fans , vänner eller uppdragsgivare.Nytt i version 2
- H1 kan nu användas som en USB-mikrofon,
- Steinberg Wavelab LE medföljer för PC/Mac.


196669
Det här paketet har allt du behöver för att komma igång med inspelningar på din PC/Mac. USB mikrofonen C01U ansluts enkelt till din dator och låter din kreativitet flöda utan krångel. Paketerat i en robust aluminiunväska som gör C01U REC PAK till en mobil, smidig lösning. Innehåll: Samson C01U, USB-mikrofon av kondensatormodell Cakewalk Sonar LE, ett av världens mest populära inspelningsmjukvara Bordsstativ för mikrofon Mikrofonhållare med flytande upphängning
126432
Litet märke på plektrumskyddet. Returnerat exemplar.
BS256428-01
12-strängad stålsträngad gitarr. Retur/nyskick.
BS118439-01
USB mikrofon med dubbla kapslar och två valbara karakteristiker - cardioid och omni. Stativ ingår. Neongrön finish. Fungerar till iPad med Apples iPad Camera Connection Kit.

Äntligen en USB-mikrofon som både är lätt att använda och ger ett helt professionellt resultat! Lika bra för Podcasting som i den professionella studion. Två mikrofonkapslar och två olika inspelningslägen (njure och rundupptagande). Passar allt från mjuka röster till högljudda rockband.

Frekvensomfång: 40Hz – 18kHz
Samplingsfrekvens (16 bit): 44,1 kHz

Systemkrav:
PC: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, XP Home Edition or XP Professional
USB 1.0 or 2.0; 64MB RAM (minimum)
Macintosh: Mac OSX
USB 1.0 or 2.0; 64MB RAM (minimum)

Karaktär: Kardiod/Omni
Samplingsfrekv.: 44.1 kHz/ 16-bit
Frekvensomfång: 40Hz - 18kHz
Impedans: -
Max SPL: -
Mått: 325 mm
Vikt: 460 g
258132
Elgitarr med en kropp av lind, lönn / valnöt hals med rosewood greppbräda, Edge Zero tremolo, H / S / H pickup konfiguration och svart hårdvara av nickel. Inkl case. Ibanez RG Prestige-serien representerar det ultimata inom modern elgitarr. DiMarzio pickups, Edge Pro - svaj och blixtsnabba Prestige-halsar gör dessa gitarrer till det perfekta valet för en mängd olika stilar. 

Ibanez är en klippa i instrument branschen. De är stabila, konstanta och tror alltid på sitt eget värde och sin egen kvalitet. Upptäcker trender i tiden och är bra på att införliva dem i sina egna instrumentkoncept och har därför fått en egen stil. Ibanez har alltid arbetat med ett brett spektrum av gitarrister för att utveckla nya modeller som artisterna själva gillar. Steve Vai, Joe Satriani, Paul Gilbert, George Benson, Pat Metheny, John Scofield och många många fler. 
Specifikationer 
- Konstruktion: Bolt-on 
- Mensur: 25,5 " 
- Kropp av lind 
- Hals av lönn och valnöt med greppbräda av rosenträ 
- 24 jumbo band 
- Edge-Zero svaj/stall 
- V8 (B) och V7 (N) humbucker pickuper och S1 (M) Singlecoil pickup 
- Svart nickel hårdvara 
-. Inkl gitarr låda
BS182808-01