Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Gitarr / Gitarrpedaler/Effekter / Effektpedaler / Delay

Analogt delay med upp till smått otroliga 600ms i delaytid. Pedalen är utrustad med kontrollers för Delaytid, Mix dry/wet blend och Regen delay repetering, samt en switch för modulation. Dessutom finns två interna trimpotentiometrar för att justera width och rate för modulationseffekten. True hardwire bypass med scenanpassad klarblå LED-lampa.
142385
Ny design. Bucket Brigade baserat analogt delay som ger delaytid upp till  700ms. MF Delay är 100% analogt och kan skapa delaytid på 35-700 millisekunder. Vid kortare inställningar är delayet snabbt och har hög upplösning på ljudet vilket är perfekt för att skapa klassiska slap-back ljud men även plåt-reverb. Ställer du in pedalen på medium eller lång blir upprepningarna mörkare och ger en värme och karaktär som du inte hittar i någon liknande delaypedal. Anslut en expressionpedal för att styra dynamiken i feedbacken eller switcha till delaytid för att skapa chorus/flanger och tape delay-effekter.MF Delay har designats med över 300 noggrant utvalda komponenter inklusive fyra Bucket Brigade delay chip, en diskret JFET ingång och en vintage kompander-krets för överlägsen ton och känsla. Minifooger-serien är unika analoga effektpedaler som ger Moogs legendariska kvalitet, ljud och mångsidighet. De har ett kompakt, robust hölje och är byggda för att motstå turnerandets påfrestningar och slitage. De har True Bypass, är 100% analoga, har ingång för expressionpedal och kan drivas av batteri. De kan givetvis användas till både gitarr och klaviatur samt andra instrument. • True Bypass
• 700ms of Bucket Brigade based analog delay
• >22dB of classic drive for boost and color
• Feedback range from zero to infinite
• Expression pedal input provides control of Time or Feedback
• Mix control allows dry signal to be completely eliminated
• Over 300 carefully selected components
• Vintage compander circuit.
• Designed to perform with any Guitar, Amp, or Bass guitar configuration
264923
DD-500, fylld med nyutvecklad Boss-teknologi, är den mest kraftfulla och mångsidiga delay-pedalen någonsin. Denna otroliga verktygslåda för ljudskapande levererar 12 distinkta delay-varianter med exceptionell ljudkvalitet, djupgående editeringsmöjligheter, grafisk display, minnesplatser, MIDI och mycket mycket mer. Genom att erbjuda allt ifrån enklare ekon till klockrena emuleringar av klassiska delayer och överväldigande ambience-effekter tar DD-500 dig till musikaliska landskap du inte trodde var möjliga.
Tolv olika delay-lägen och djupgående editeringsmöjligheterDD-500 erbjuder 12 olika delay-varianter som ger dig kraft att skapa alla de olika delayer du kan tänka dig – och mer därtill. Allt ifrån varma, oslipade vintage-delayer och band-ekon till komplexa, moderna varianter som inkluderar pitch shifting, filter-effekter och annan unik ljudhantering. Produktens reglage gör det enkelt att forma ljud snabbt och varje delay-typ erbjuder även en halvparametrisk fyrabands-EQ, modulation, ducking och många andra parametrar som tillsammans ger dig möjlighet att justera ditt sound med en maximal precision.
Enastående ljudkvalitetVar och en av delay-modellerna I DD-500 har tagits fram för att återge en unik ljud-personlighet och musikalitet, detta via en kraftfull DSP som arbetar i 32 bitar och i en samplingsfrekvens av 96 kHz. Och även om DD-500 levererar digitala effekter av högsta kvalitet förblir det rena gitarrljudet 100 procent analog, där du själv väljer mellan buffrad och true bypass. Förutom att förstärka den analoga ljudsignalen har buffrad bypass fördelen att delay-svansar inte kapas när effekten stängs av.
Avancerade funktioner för både scen och studioI jämförelse med andra stompbox-delayer sticker DD-500 när det kommer till praktisk användning. Den stora, integrerade LCD-displayen stöder till fullo pedalens enorma kapacitet, vilket ger dig tydlig information rörande delay-tid, patch-ID och mer därtill. Dessutom finns även navigering för att komma åt detaljerad information rörande parameter-inställningar, namn och systemhantering. Via USB är det också enkelt att koppla in enheten till dator för patch-backup samt MIDI-styrning via ditt DAW.

• Stereoljud i studioklass med 32-bit/96 kHz genomgående hantering
• 12 olika delay-varianter, från vintage till moderna, ger obegränsade kreativa möjligheter
• Oöverträffad realtidsexpression genom anpassningsbara kontrollinställningar för både interna och externa reglage
• Grafisk LCD för enkel och intuitiv hantering vid både live-situationer och editering
• Interna minnesplatser med hands on-kontroller
• Inbyggd Phrase Looper, MIDI, USB med mera
• Valbar buffrad eller true bypass
271840
3 st. programmerbara Presets. 14 sekunders Loop Sampler 16 effekttyper som te.x. - Loop Sampler- AnalogSeep Multihead Echo- Tape och Tube Echo- Reverse Modellerna är baserade på några av världens bästa delayer- Maestro EP-1 Tube,- Echo-plex- Roland RE-101 Space Echo- Boomerang- Boss DM-2 Analog Delay- Electro- Harmonix Deluxe Memoryman mm.
119648
Ända sedan produktionen av BOSS DM-2 Delay lades ner 1984, har pedalen varit hett eftertraktad av musiker över hela världen tack vara sin varma, ”bucket brigade”-analoga delay-ton. Nu är DM-2’an tillbaka! I Waza Craft DM-2W har den åtråvärda stompboxen återfötts med switchbara sound modes och större mångsidighet för dagens musikstilar. Med hjälp av en 100% analog kretslösning återger DM-2W’s Standard-mode perfekt det läckra ljudet och 20-300ms delay-intervallet hos originalet. Genom att slå om till Custom Mode förändras ljudkaraktären direkt till en renare analog ton med över dubbelt så lång möjlig delay-tid.

• Special edition Waza Craft-pedal för den ultimata BOSS-ljudupplevelsen
• Sann återgivning av det klassiska, vintage DM-2 Delay-ljudet
• Högklassig, helanalog kretslösning med BBD (bucket brigade) delay line
• Standard-mode för äkta DM-2 ton med 20-300 ms delay-tid
• Custom Mode levererar ett varmt men klart delay sound och mer än dubbelt så lång delay-tid
• Ingång för expressionpedal för kontroll av delay-tiden
• Två output-jack för separat output av delay- och direkt signal
• Fem års BOSS-garantiWaza Craft: Konsten att skapa det perfekta ljudet

Sedan starten har ingenjörerna hos BOSS haft som mål att skapa de bästa gitarrljuden
genom att använda sig av all nödvändig teknologi, från old-school analoga kretsar till högteknologisk DSP. Det är i den
andan vi nu stolt presenterar den nya Waza Craft-serien. I Japan står termen ”Waza” för
konst och färdighet och dessa special edition-pedaler bär Waza-symbolen som ett bevis på BOSS
förfinade design och hantverk. Ljuden i Waza Craft-serien är utvecklade av BOSS i Japan och ger dig
en oöverträffad ton och spelkänsla genom noggrant utvalda analoga komponenter,
components, refined circuitry, and meticulous attention to detail.
259212
Deluxe Memory Boy är den senaste medlemmen i Electro Harmonix Memory Man-familj. Kvalittskretsar levererar ett varmt och organiskt analogdelay. Tapfunktion finns för att kunna synca delaysvansen med rytmen. Välj mellan fem underdelningsinställningar bl a 8-, 16-delar samt trioler. Inbyggd modulationseffekt ger ett vackert chorusskimmer. Och nästan bäst av allt - du kan styra ett flertal parametrar med expressionpedal för riktigt spännande ljudäventyr!
187536
ES2 Analog Delay Ett helt makalöst analog delay med många features som man sällan eller aldrig ser på ett analog delay, helt enkelt något utöver det vanliga. Med ett stort och fylligt analogljud är det ett delay som verkligen tillför något mer än bara �repeats� till ditt gitarrljud, ES2 gör ditt ljud stort och varmt vare sig du spelar rent eller distat.Medan du spelar är det inte i vägen och gör ditt ljud luddigt och ofokuserat men så fort du stannar på en ton blommar det ut och får ljudet att växa och ta plats. Med milt användande av pedalens inbyggda modulation blir rena ljud himmelskt vackra, en subtil tonhöjdsförändring bara på delaytonen gör ljudet stor, större, ST�RST!Med mer extrema inställningar kan man skruva fram helt nya och spännande ljud. Att hitta ett analog delay med tap-tempo är inte helt lätt, men här har du ett.Du kan alltså stampa in låtens tempo med foten och ditt delay följer snällt låtens tempo (och skillnaden på ett delay som är i �tid� eller inte är det är större än man kan tro).Självklart kan man lika gärna ställa delaytiden med pedalens skjutreglage. Pedalen har även en switch för att få den att internt självoscillera, knäpp igång den och rör pedalens reglage och du kan skapa oceaner av underbara, galna, vackra, helknäppa ljud och ljudeffekter. Med delaytider steglöst ställbara från 30ms till 1000ms har du alla tider du någonsin kan behöva. Pedalenskontroller - Tap-tempo switch- FX on/off switch, delay av eller på.- Delay time, påverkar hur lång tid det skall gå innan ekot kommer tillbaka.- Feedback, ställer in hur många eko (repeats) man vill höra.- Mix, ställer in volymen på delay signalen i förhållande till grundljudet.- Depth, ställer hur stort svepet skall vara när modulation är på.- Oscillation on/off - Modulation on/off Spec - Delay Time 30-1000ms- Vikt 630g - Storlek 120mm (B), 160mm (D) och 65mm (H)- Sidor i Rosewood, chassi i metall Drivs med 9V batteri (medföljer) eller extern 9V adapter (säljs separat).
235481
Obscura Delay kan vända in och ut på din ton för extrema delay-effekter. De fyra olika variationerna av delay kan justeras med Tone- och Degraded-kontrollerna så det går från HiFi till LoFi. Kombinera dessa funktioner med Repeat/Hold-funktionen och ett få delay som repeteras till oändlighet eller ett backlänges-delay som kan förvrängas till fullständig tonal kaos. Obscura är en riktigt stereo pedal med 2 ingångar och 2 utgångar, Delay-tail switch då man vill delayet skall få ringa ut även när man stängt av pedalen och naturligtvis är den av True Bypass-design
- 4 delay typer
- ANALOG - Klassiskt analog delay
- TAPE - Rödrivet bandeko
- Lo-Fi - LoFi-delay
- Reverse - Baklänges-delay
- Tap Tempo med underindelning
- Repeat/Hold funktion
- Kompact storlek med Vacuum-switchar
- Delay Tails av/på funktion
- Sann Stereo, 2 in-, 2 utgångar
- True Bypass
- High-Voltage rails
- Stomplock ratt/inställningsskydd
273223
Inget delay - analogt eller digitalt - har lyckats återskapa den naturliga tonen från en äkta Echoplex. TubeTape-Echo återskapar detta åtråvärda banddelay med ett minimum av brus eftersom man slaviskt har optimerat varje del till högsta möjliga standard och med hjälp av moderna mekaniska delar.
251630
Gitarr-pedal som ger en digital delay-effekt med kvalitet som hör hemma i betydligt dyrare studioeffekter. Den har tre Delay Time-inställningar samt en en steglös som gör det möjligt att ställa delay-tiden mellan 12,5 ms och 800 ms. Med Hold-funktionen kan man få ett oändligt delay
128295
Med kraften av Multi Dimensional Processing MDP, producerar TE-2 Tera Echo en ny och väldigt dynamsik ambience-effekt i stereo som levererar långt bortom traditionella delay och reverb. Rolands innovativa Multi Dimensional Processing MDP analyserar signalen i flera dimensioner och placerar den ideala effekten på varje. Genom att ge olika dynamiska förändringar relaterat till ingångs-signalen i real-tid kan MDP skapa helt nya ljudlandskap och uttryck som tidigare inte varit möjligt.

Tack vare MDP så levererar TE-2 en ny ambience-effekt som både tillfredsställer och inspirerar. En komplex intern process producerar ett grymt djupt och ett rymdlikande sound som dramatiskt förstärker den direkta tonen utan att göra avkall på den. Genom TE-2:ans enkla och igenkännande stompbox-kontroller och dess enorma respons på din spel-dynamik kan man skapa en enorm variation av ljud. Med den uttrycksfulla Freeze-funktionen kan man frysa ett effektljud och skapa stora ljudlandskap för exempelvis solo-bakgrunder och nya uttrycksmöjligheter.

TE-2 Tera Echo representerar en milstople som pedalmodell nummer 100 i BOSS-pedalernas långa historia. Med en start 1977 då OD-1 Overdrive släpps har BOSS legendariska pedaler varit självklara verktyg för konstnärliga uttryck av miljontals musiker runt om i världen. Driven av en kraft av målmedvetenhet och innovation som började för nästan 4 decennium sedan bär TE-2 vidare arvet att inspirera musiker runt om i världen genom ledande teknik.

Nästa generations BOSS kompakt-pedaler med det innovativa Multi Dimensional Processing, realiserad med en ny teknologi och ett custom DSP-chip.
Ambience-effekt och ett stort rymdliknande echo
Förstärker den direkta tonen utan att ta över den
Freeze-funktionen håller fast den ambienta tonen som en ljudeffekt eller som en solo-bakgrund
Väldigt dynamisk, svarar direkt på volym-justeringar och spel-dynamik.
En stor variation på ljud-justeringar med enkla kontroller
Mono/stereo-ingång och utgång
234149
ADMINI Analog Delay Mini. Analog Delay är en av grundmodellerna i Ibanez klassiska pedalserier. Pedalen med näst intill kultstatus, måttstocken för hur ett bra analog delay skall låta, varmt, fylligt och rätt. Det är ett delay som gifter sig bra med gitarrsignalen utan att bli ett påhäng som ligger som en hinna över original ljudet. ADMINI har samma fina egenskaper som sina föregångare, inkl True Bypass Switcting och en delaytime på hela 20-600 ms. Ett perfekt delay för till exempel slappback ekon, sololjud eller för att ge rymd och fyllighet till rena ljud. Kort sagt var som helst där du vill ha ljudet av ett analog delay.
- 100% Analog Circuitry.
- Kontroller: Delay Time, Repeat, Blend.
- True Bypass Switching.
- Delay Time: 20 - 600 ms.
- Size (WxLxH): 51 x 93 x 55mm.
- Made in Japan.
274847
Trots de bäst säljande delayerna i kompaktpedalens historia fortsätter BOSS att vara innovativa för att töja gränserna. Nya DD-7 tar det bästa från sina föregångare och expanderar den kreativa potentialen med Modulation Delay- och klassiskt modellerade Analog Dealy-lägen, External Pedal-kontrollfunktion, längre dealy-tid med mera.
128296
Analog dry signal

Tap tempo footswitch

Pristine and clear sound

Up to 3 seconds of delay

Incredibly small form factor

Runs on standard 9VDC power

True stereo operation (L/R inputs and outputs)

Subdivision switch - allows choice of quarter, triplets or the sought-after dotted eighth delay

270388
Analogt Tape echo i Eurorackformat med utbytbar kassett.

Äntligen har det kommit ett riktigt Tape Echo i smidigt format. Dessa handbyggda Eurorack moduler från Danmark har satt en ny standard för vad ett Delay innebär. Glöm alla gamla otympliga lådor i samma storlek som en mindre förstärkartopp, nu kan du sätta dit tape Echo bland dina andra Eurorack produkter Man har även här lyckats att få till en Tap tempo funktion, stoppat i ett chorus och toppat med saturation på repetitionerna.

The Replicator Module uses much of the same technology of the "stompbox" version, but certain parameters and features are optimized for Eurorack/studio use.CV inputs accept 0-5V control signals, so you can now plug in your favorite oscillator module and control delay time and/or feedback electronically.Pair it up with a funky, modern wave generator for a perfect marriage between 70's ambience and contemporary sound manipulation.

The added filter switch dampens high frequency content in the delay signal for less noise and a darker echo.The internal power rails has been modified to run from the +/-12V Eurorack standard, so you get all the same sounds and features from the pedal version, but in a more studio/keyboard/synth-friendly format.Get creative with CV control of true tape echos, process instrument signals/tracks in the studio or use as a table top echo unit for live sound.

- Effect Type Bandeko i Eurorack
- Analog/Digital Master Volume
- Mono/Stereo Chorus - Saturation
- True Bypass Delay Level
- Memory Location Feedback
- Chassis Delay Time
- Power Supply 4 x 3,5mm tele
- Pow Consumption 30mA(+12V DC) 175mA(-12V DC)
- Dimensions 222 x 38 x 129mm
- Remote/Expr In 0,922kg
299399
En analog delay, baserad på Carbon Copy. Den här pedalen har mer röstlika delays och en tydligare karaktär. Under bakplattan finns även kontroller för width och depth. ’The Future is bright’.

271491
Memory Boy är ett analogt delay med anor från både 70-talets Memory Man och den nu legendariska Deluxe Memory Man-pedalen. Grundstenen är just Deluxe Memory Man men med extra inställningsmöjligheter för modulation samt en input för expression-pedal som låter dig styra delay Time eller Modulation Rate.
181476
Den är ett Multi Tap-delay, ett eko, ett reverse-eko. en looper med Tap Tempo och den är dessutom programmerbar! Din nästa Stereo Memory Man kommer bli ett av dom mest kreativa instrument du har på ditt pedalbord.
123493
Digitalt delay med analog ton! En av världens största klyschor men i detta fall stämmer det bättre än någonsin. Upp till två sekunders delay i ett solitt stålpaket som får din ton att klinga för evigt...
123516
Analogt delay med chorus och vibrato som ger kraftig kärna och värme.
123492
Replica ger dig den den där naturliga värmen från ett helrör-eko och den där coola digitala delay som du normalt bara hittar i studioinspelningar. Allt i en och samma pedal. TIME, REPEAT, MIX och LEVEL ger dig en precis kontroll. En Hi-cut knapp klipper de högre frekvenserna och simulerar perfekt 60 talets tape echo.
147675
Med upp till 550ms delay och helt analoga kretsar så är detta allt annat än en leksak. Memory Toy låter fullt och varmt som ett analogt delay bör och du kan med en switch välja om du vill ha modulation eller inte.
178566
Eko, eko, eko! Stereodelay med kontroller för delay time, feedback och level. Echohead har sex olika typer av delay som täcker alla behov vid alla tillfällen: Hi-Fi, Tape Echo, Modulation Filter, Analogue, Multi Tap och Reverse.
125258
Tone Garage-serien består av fem analoga effektpedaler med utvalda kvalitetskomponenter. De erbjuder klassisk analog ton men också helt nya ljud tack vare unik voicing och smarta funktioner. Straight 6 Drive, V8 Distortion och Flat 4 Boost är alla utrustade med ett noggrannt matchat 12AX7-rör som i kombination med VOX nyutvecklade Hi-Volt-teknologi ger just den varma ton och dynamik som bara kan fås från ett riktigt rör. Alla Tone Garage-pedaler har givetvis True Bypass och är byggda i rejäla metallchassin som säkerställer lång och trogen tjänst. Med sin "Both"-funktion kan detta klassiska analog-delay blanda ett kort och ett långt delay. En separat kontroll för modulation lägger dessutom till en smakfull chorus-effekt för att ge en extra dimension till din ton.
250782
Digital Delay-pedal med tre olika Delay-typer och en minnesplats. In the 1920's, people started experementing with delay effects by sending audio signals back and forth through telephone lines across very long distances. Listening to the original sound source and the signal coming back over the telephone line simultaneously caused the first ever artificial delay effect.In the late 1940's, sound engineers started to use magnetic tape decks for delay and in the 1950's the first portable tape delays where built. Ever since then, guitar players in all styles of music have recognized the delay effect as an absolute must have. The Black Sheep Pure Echo is a workhorse Delay pedal that covers most needs for any guitarist. With the flick of a switch you can choose between Clear, Normal and Reverse Delay, and the controls Level, Speed and Feedback are simple to use when dialing in your sound. All Black Sheep Digital pedals have one user memory slot. Just set the sound you want to save, press and hold the footswitch, and the sound is saved. You can then double click the footswitch to toggle between your saved sound and another sound that you have dialed in on the pedal. This is a feature not at all common amongst stompboxes, but really great to have! Pure Echo is an excellent Delay pedal which will certainly expand your sound arsenal, generating a whole range of cool Delay effects. The Black Sheep Pure Echo is a compact, true bypass, sturdy built pedal that delivers a plethora of great sounding delay effects at an affordable price.
285384
In the 1920's, people started experementing with delay effects by sending audio signals back and forth through telephone lines. Listening to the original sound source and the signal coming back over the telephone line simultaneously caused the first ever artificial delay effect.

In the late 1940's, sound engineers started to use magnetic tape decks for delay and in the 1950's the first portable tape delays where built. Ever since then, guitar players in all styles of music have recognized the delay effect as an absolute must have.

The Black Sheep Time Maker Delay pedal opens up a world of time-bending, delay-fuelled possibilities. The layout is delightfully simplistic and understated, yet the power within this unit is truly mind-blowing - and at this price every guitarist should have one in their rig. Whether you're seeking a little shimmer in your tone or a stark and bombastic long delay, everything you could desire is at your fingertips.

Footswitches:
The Time Maker control layout is intuitive and easy to read. There are two true bypass footswitches: Left: Bypass/(Hold)Store, and Right: TAP/HOLD/MUTE. The left footswitch allows you to activate/deactivate the effect with a single press. By pressing twice in quick succession, the mode can be switched between Normal (Green LED) and Fixed (red LED). By pressing and holding the button, the effect's parameters can be stored for future use. The right footswitch gives you greater power. Each time you press and hold the button, different modes can be selected: Tap Tempo (Green LED); Hold (red LED); and Mute (yellow LED).In Tap Tempo mode, pressing the button once initiates the timing counter, and another single press ends the time counter. This allows you to manually set the delay time to your exact requirement. In Hold mode, delay playback is recorded and looped until you deactivate it. In Mute mode, the recording is cleared and you can start afresh.
Effect parameter control knobs
There are 11 types of delay effects at your disposal, including: Pure (digital); Analog; Tape; Modulation; Lo-Fi; Reverse; Reverse Tape; Pitch; Tremolo; Tube; and Ping-Pong. The Type knob allows you to quickly select the effect you desire. The delay time can be adjusted using the Time knob, taking your tone from a rapid, shimmering effect to a swelling, enveloping wall of sound. Feedback controls how much of the effect is looped back into the original signal, whilst Mix controls the ratio of your dry signal (input) against the effect's tone. The FX knob acts in response to the selected effect, i.e. tone/speed/sample rate/overdrive/pitch, detailed below.
USB Connectivity
As well as having stereo inputs and outputs, the Time Maker is also equipped with a USB connection, which allows you to connect the pedal directly to your computer and record into your DAW of choice.
The Black Sheep Time Maker Guitar Effects Pedal enables you to shape and sculpt your tone's delay with incredible complexity, in a simple design that is very easy to use. The rugged housing makes it perfect for use on the road, but the richness of the delay tones on offer mean it is fantastic for recording with too.
285387
Digital Tape Delay-pedal med tre olika Delay-typer och en minnesplats. In the 1920's, people started experementing with delay effects by sending audio signals back and forth through telephone lines across very long distances. Listening to the original sound source and the signal coming back over the telephone line simultaneously caused the first ever artificial delay effect.In the late 1940's, sound engineers started to use magnetic tape decks for delay and in the 1950's the first portable tape delays where built. Ever since then, guitar players in all styles of music have recognized the delay effect as an absolute must have. The Black Sheep Tape Echo is a digital Tape Delay pedal that gives you the classic and sought after tape warbling delay sound. With the flick of a switch you can choose between Tube, Solid State and Reverse Delay, and the controls Level, Speed and Feedback are simple to use when dialing in your sound. All Black Sheep Digital pedals have one user memory slot. Just set the sound you want to save, press and hold the footswitch, and the sound is saved. You can then double click the footswitch to toggle between your saved sound and another sound that you have dialed in on the pedal. This is a feature not at all common amongst stompboxes, but really great to have! Tape Echo is an excellent Tape Delay pedal that brings back the classic sounds of the early delay effects of the 50's and 60's and will be a great adition to any guitar players pedal board. The Black Sheep Tape Echo is a compact, true bypass, sturdy built pedal that delivers a plethora of great sounding Tape Delay effects at an affordable price.
285386
Analog Delay-pedal baserad på de klassiska Bucket Brigade (BBD)-effekterna från det sena 60-talet. A bucket brigade Delay is a discrete-time analogue delay developed in 1969 by Philips Research Labs and consists of a series of capacitance sections. The stored analogue signal is moved along the line of capacitors, one step at each clock cycle. The name comes from an analogy with the term bucket brigade, used for a line of people passing buckets of water.In most signal processing applications, Bucket Brigades have been replaced by devices that use digital signal processing, manipulating samples in digital form. However, Bucket brigade Analog Delays are still highly praised among musicians for their warm, organic, vintage analog sound. Regretfully, these Delays usually comes with a price tag many musicians can't afford - Until now! The Black Sheep Analog Delay is a true Bucket Brigade pedal delivering that organic and musical analog delay sound heard on all the classic albums of the 70's. It is very simple to use, just set Echo Level, Feedback and Time (20ms- 620ms). With the Feedback knob set to max this pedal is capable of producing a positive feedback loop that will go on indefinitely, great for ending a show! Analog Delay is a compact, true bypass, sturdy built pedal that delivers the classic, sought after delay sound at a price you didn't think was possible.
285380
Aqua-Puss Mk II gör ett triumferande återtåg, redo att dränka en tontörstig värld i ett praktfullt mjukt delay. En vridning av delay-ratten tar dig från ett tight 20 ms till ett ihåligt 300 ms delay. Feedbackratten reglerar varaktighet och intensitet. Men se upp! Extrema inställningar kan skicka Aqua Puss till själv-oscillerande galna psykedeliska effekter alltmedan Blend-ratten låter dig ställa balansen mellan ren och fördröjd ton- från mild till vild. Aqua Puss får fram karaktären från 60-70 talens vintage delays och bandekon utan krångel med brum från gammal antik utrustning.
196620
Analog Delay-pedal med varmt vintage ljud.
- Analog Delay-pedal med varmt vintage ljud.
- Robust metallhölje
- Liten och snygg design
- True bypass
- Kräver DC 9V adapter
277551
Ny version. Delay med tap / tempo och modulering på eko om det behövs. Justering av djup och hastighet på modulering. Bästa köp!
147676
Digital Delaypedal med 3 olika modes: Mod, Normal och Kill Dry. Digital delaytid från 25ms till 1000ms. Digital delaypedal med 3 modes: Mod/Normal/Kill Dry. Mod adderar chorus och ger ett trevligt spacy sound. Kill Dry skär bort den torra kanalen och skickar endast ut den processade, detta blir väldigt användbart tillsammans med en parallell FX-loop.
- Input 1/4" monotele (impedans 470k Ohm)
- Output 1/4" monotele (impedans 100 Ohm)
- Robust metallhölje
- True Bypass
- Strömförsörjning: AC-adapter 9V DC, 128 mA (negativ i mitten)
- Dimensioner 93.5 x 42 x 52 mm
- Vikt 160g
277581
Providing classic bathtub and slapback echo for authentic rockabilly guitar as well as rich, ambient repeats, the Palmer Pocket Series Analog Delay oozes the warm vintage character of the classic 70ies pedals.The Time control sweeps up to a maximum delay of 360 ms while Rate and Mix set the number of repeats and the direct to delayed sound ratio. The POCKET ANALOG DELAY works on a 9V battery or optional power adapter, e.g. Palmer PW9V.
- Type: guitar effects
- Number of Inputs: 1
- Input Connections: 6.3 mm jack
- Input Impedance: 1 M ohm
- Number of Outputs: 1
- Output Connections: 6.3 mm jack
- Output Impedance: 100 k ohms
- Intrinsic Noise: -85 dB
- Controls: Time, Mix, Rate
- Indicators: On/Off
- Power Supply: power supply 9 V DC, 9 V battery
- Power Consumption: 30 mA
- Housing Material: sheet steel
- Housing Surface: powder-coated
- Width: 60 mm
- Depth: 100 mm
- Height: 55 mm
281996
Delay med Tap-trempo och Flutter filter
Denna delay pedal har som sin storebror -Replica tap tempo och ingångsvolym, men T-rex har även lag till ett "Flutter-Filter" som på ett otroligt snyggt sätt återskapar det svajiga i de gamla klassiska Tape Echo maskinerna från 60-talet.

The Reptile delay pedal was a milestone in T-Rex history, where we managed to squeeze all the great sound and most of the features of our revered Replica delay into a pedal that any guitarist could afford. Now, we're pleased to bring you Reptile 2 - the next step in the evolution of this sonic savage for guitar and bass.

"Baby brother" sprouts Tap Tempo
Tap Tempo - or the ability to control the tempo of your delay by tapping a button with your foot while you play - is what separated the men from the boys in our first generation of Replica-family delays. Not any more. With the Reptile 2, we've brought our renowned Tap Tempo function to the Replica's "baby brother". Tap Tempo gives you ultimate control of your delay on stage, by letting you match the speed of your delay effect to the tempo of your music - without ever missing a beat.

Enhanced Flutter section
Besides Tap Tempo, Reptile 2 also features an enhanced Flutter section, with a new Tone control. Flutter introduces a touch of random-sounding "warble" to your delay for that great retro tape-effect sound. The Tone control lets you take the top end off your delayed repeats for an even more authentic vintage tone.In the Reptile 2, you'll find a gorgeous-sounding delay that easily beats the competition and comes closer than ever to offering the total Replica control - but at a price you can afford even if you're not (yet a rock star. Try one out at your local music store, and you won't be able to resist taking one home with you.

- Effect Type Delay
- Analog/Digital Echo
- Mono/Stereo Level
- True Bypass Repeat
- Memory Location Time
- Chassis Tone/Speed/Width
- Power Supply Tele/Tele
- Pow Consumption 120mA
- Dimensions 100 x 55 x 120mm
- Remote/Expr In 0,450kg
217465
3 Delay Modes: Analog/Real Echo/Tape Echo
- Analog: Simulates a warm and smooth echo sound created by classic analog delay equipment.
- Real Echo: Simulates a natural echo sound in real environment.
- Tape Echo: Simulates the sweet and spacy echo sound from a
- Delay Time: 5ms~780ms
- vintage tape echo machine.
- Full metal shell
- Very small and exquisite
- True bypass
- Input: 1/4" monaural jack (impedance: 470k Ohms)
- Output: 1/4" monaural jack (impedance: 100 Ohms)
- Power Requirements: AC adapter 9V DC (center minus plug)
- Current Draw: 128 mA
- Dimensions: 93.5mm (D) × 42mm (W) × 52mm (H)
277580

- Full analog circuit, warm, clear, smooth analog delay sound
- Delay Time: 20ms-300ms
- Full metal shell
- Very small and exquisite
- True bypass
- Input: 1/4" monaural jack (impedance: 470k Ohms)
- Output: 1/4" monaural jack (impedance: 470 Ohms)
- Power Requirements: AC adapter 9V DC (center minus plug)
- Current Draw: 26 mA
- Dimensions: 93.5mm (D) × 42mm (W) × 52mm (H)
- Weight: 160g
277542