Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • SD-1W i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Gitarrpedaler/Effekter / Effektpedaler / Dist/Overdrive hos Order Music (259213)
Boss 259213 SD-1W
Produktbeskrivning
Waza Craft SD-1W är designad med hjärta och själ av de bästa ingenjörerna hos BOSS i Japan och levererar en stompbox-upplevelse som musiker med en passion för ett personligt ljud kommer att älska. Utvecklad med ett öra för subtila ljudnyanser tar SD-1W den berömda BOSS overdriven till en ny nivå med en helt nyreviderad, analog kretslösning med 100% diskreta komponenter. I standardläge levererar den det klassiska SD-1 ljudet medan Custom Mode ger större tonomfång och mera gain.


• Special edition Waza Craft-pedal för den ultimata BOSS-ljudupplevelsen
• Enastående ljud baserat på den legendariska SD-1 Super Overdrive
• Nyreviderad, 100% analog förstärkarkrets med diskreta komponenter
• Standard och Custom sound modes
• Reagerar direkt på en dynamisk spelteknik och volymförändringar
• Fem års BOSS-garanti
Waza Craft: Konsten att skapa det perfekta ljudet

Sedan starten har ingenjörerna hos BOSS haft som mål att skapa de bästa gitarrljuden genom att använda sig av all nödvändig teknologi, från old-school analoga kretsar till högteknologisk DSP. Det är i den andan vi nu stolt presenterar den nya Waza Craft-serien. I Japan står termen ”Waza” för konst och färdighet och dessa special edition-pedaler bär Waza-symbolen som ett bevis på BOSS förfinade design och hantverk. Ljuden i Waza Craft-serien är utvecklade av BOSS i Japan och ger dig en oöverträffad ton och spelkänsla genom noggrant utvalda analoga komponenter, components, refined circuitry, and meticulous attention to detail.
1295 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn