Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Gitarr / Gitarrpedaler/Effekter / Effektpedaler / Loop

&160;Denna nya flaggskepps-looper innehåller tre synkroniserade stereospår med dedikerade volymkontroller och fotströmbrytare för transportkontroll av varje spår. Den har också proffseffekter, en master expression-pedal och en påkostad, extrabred kontrollpanel för optimal åtkomst när man använder den live.Koppla in gitarr, bas, klaviatur eller annat valfritt instrument och skapa loopar i realtid.&160;Du finner även&160;en XLR-ingång, komplett med fantommatning, så att vokalister, percussionister, violinister, beatboxers och alla andra med uppmickade instrument också kan vara med.Med RC-300 kan man spela in upp till tre timmar på det interna minnet och lägga på effekter under tiden. Via USB-porten kan man spara sina loopar externt och dessutom importera/exportera WAV-filer.&160;
219974
3 timmars stereoinspelning i en enkelpedal!!!Nya kraftfulla loop-pedalen RC-3 har upp till 3 timmars inspelning i stereo, allt detta i en stompbox. Den innehåller riktiga trumloopar med rythm-guide, 99 minnesplatser och är USB 2.0 kompatibel.
206655
BOSS firar sitt 10-årsjubileum genom att släppa en helt ny serie i segmentet loop-stationer. Först ut är RC-30, en ”twin pedal” med två synkroniserade spår i stereo och inbyggda effekter. Plugga in valfritt instrument eller en sångmick, RC-30 innehåller även en XLR-ingång med fantommatning. Spela in i upp till 3 timmar och spara på det interna minnet, effekter kan du lägga på under tiden du spelar in. Med USB-porten kan du spela in dina loopar externt eller internt och även importera och exportera i WAV-format.
209290
Trio+ tar Digitechs Band Creator-teknik ytterligare ett steg framåt genom addera bland annat en inbyggd looper samt möjligheten att spara ner dina alster på ett Micro SD-kort. Looper-delen kan användas både separat som en traditionell looper eller tillsammans med dom inbyggda kompen och basgångarna. Precis som innan så kan du också använda dig av dom inbyggda effekterna alternativt koppla in dina andra favorit-pedaler i FX Send och Return-jacket.Trio+ erbjuder 12 olika musikstilar, bland annat Blues, R&B, Rock, Metal, Pop, Country o sv... Varje musikstil har 12 olika styles som du enkelt rattar in direkt på pedalen, en led-indikator hjälper dig på vägen så att du hittar det som passar dig bäst. Trio+ kan lära sig fem olika låtpartier så att du enkelt kan bygga upp din låt, precis som i replokalen med bandet. Du kan antingen byta ”on the fly” alternativt programmera Trio+ så att den spelar upp dom olika delarna så som du vill ha dom.Det medföljande Micro SD-kortet kan spara upp till 12 låtar och tillhörande loopar. Det finns även en mjukvara som du kostnadsfritt laddar ner från digitech.com. Ked denna mjukvara kan du enkelt hantera dina låtar och loopar.För att enklast styra och få ut maximalt av din Trio+ så finns det även en fotpedal att tillgå, Digitech FS3X (ingår ej). Strömadapter på 9V DC ingår.
277608
Hands-On Looper för den moderna artistenBeatboxare, sångare och klubbartister din loopstation har anlänt! Nu introducerar vi RC-505, ett unikt och kraftfullt live-verktyg perfekt för nästa generations loop-artister. I ett kompakt table top-utförande har man med sina händer enkel kontroll över 5 stereospår och flera olika sätt att spela upp sina loopar. Utöver detta finns INPUT FX och TRACK FX som levererar en stor bredd av realtidsprocesser för många möjligheter att skapa dynamiska och uttrycksfulla ljud. Bara plugga in en mick, ett instrument eller någon annan audioutrustning och använd den intuitiva panelens kontroller för att mixa och bygga upp sanslösa loopar. RC-505 kan också integreras med datorer via USB samt användandet av externa pedaler och MIDI. Detta öppnar en ny värld av avancerade loopmöjligheter för alla typer av musik.Table top loop station som kan styras med händerna, perfekt för beatboxare, sångare och klubbartisterFem samtidiga stereospår med dedikerade kontroller och oberoende volym-fadersEn stor bredd och många möjligheter genom Input FX och TRACK FX för att processa loopar inkluderat sampling och DJ-effekterOberoende Play Mode och synkroniserade tempoinställningar tillåter en flexibel kombination av spåranvändning och avancerade möjligheter vid användning live99 programplatser för dina fraser där varje plats kan innehålla 5 spår, specialeffekter, avspelnings-inställningar och mer85 inbyggda rytmtyper, inkluderat udda taktarterExtern kontroll via MIDI och tillbehör som fotkontroll eller expressionpedalUSB till dator för import/export av fraser. USB audio integration/MIDI-funktionalitet för integration med inspelningsmjukvaraXLR mickingång med fantom-matning, mono/stereo-ingångar för instrument och stereo-auxingång
236364
JamMan Solo-XT, den senaste pedalen i Digitech&39;s looper-familj gör det möjligt att spela in och spela upp loopar i stereo oavsett om man väljer att spela in dem själv eller importera från CD, MP3 etc. etc. Auto-record och Quantize-funktionerna gör det busenkelt att göra sina egna loopar, inspelningen kan starta automatisk och själv kvantisera loopen så den hamnar rätt i takten även fast tagningen inte var perfekt. Jam-Sync låter dig koppla ihop flera JamMan Solo-XT och spela in/upp olika längder på looparna med bibehållen synk och man kan koppla i hop hur många JamMan Solo-XT som helst. Du justerar själv tempot på dina loopar genom att helt enkelt bara ange BPM-talet du vill att loopen skall spelas upp i. Time stretch-funktionen är perfekt i de lägen då du vill ändra hastighet på loopen utan att ändra tonart t ex vid plankning eller när du vill använda dina bakgrundskörer i ett annat tempo.
• 99 interna lagringsplatser med totalt 35 minuters inspelningstid i stereo med CD-kvalité, upp till 16 timmar med SD-kort medföljer ej.
• SD/SDHC-kortplats, ger ytterligare 99 lagringsplatser, 198 totalt Minneskort medföljer ej
• USB för anslutning till JamManager
• Dial in Bpms
• 3 Loop-endings Stop, End, Fade
• Auto-Record
• Auto-Quantize
• Time stretching
• Strömförsörjning ingår
235205
En komplett looper i ett verkligt kompakt format. JamMan Express XT har upp till 10 minuters loop-tid i Stereo. Med JamSync-funktionen kopplar du ihop så många JamMan Express XT som du vill och skapar på så sätt din egen fler-spårs-looper – allt efter behov. För att bibehålla signal-kvalitén i din effektkjedja, även när loopern inte är aktiv, är JamMan Express XT utrustad med True Bypass.
• Stereo
• Upp till 10 minuters loop-tid i stereo
• JamSync
• True Bypass
250737
Looper med inbyggda bakgrunder. Den innehåller över 100 backgrunder professionellt inspelade med Nashville och LAs främsta musiker som du kan jamma med utan att de tröttnar eller ens skrattar åt dina felspelningar. Du kan även spela in dina jam eller rent av bygga låtar utifrån trumloopar där du sedan kan lägga lager på lager med bas sång och gitarr, vilket du sedan kan föra över till din dator och fortsätta arbetet där.
119694
Perfekt för klubbartister, elektronmusiker och beatboxers! RC-202 ger kraftfull BOSS-looping och multieffekter i en förvånansvärd kompakt bordsenhet. Baserad på den populära RC-505 Loop Station erbjuder tvåspårsenheten RC-202 det distinkta utseendet och fingerstyrda användarsätt som sin storebror plus en mängd nya möjligheter. Fyra Input FX och fyra Track FX finns tillgängliga simultant och loopar kan sparas i minnen i realtid för gränslösa kreativa möjligheter när man framträder. Expanderad fotkontroll och MIDI-funktioner finns också, idealiskt för musiker som har händerna fulla med gitarr, keyboard och andra instrument.Avancerad BOSS-teknologi i en kompakt bordsenhet som kan skötas med händerna Två simultana stereo phrase tracks med dedikerade kontroller och indikatorer för loop status Fyra Input FX och fyra Track FX simultant tillgängliga för att processa loopar med effekter av DJ- och sampler-typ 64 phrase-minnen (8 minnen x 8 banker), där vart och ett innehåller två phrase tracks, specialinställda effekter/uppspelningsinställningar och mer Expanderad extern kontroll via extra fotkontroller, expressionpedal och MIDI XLR mikrofoningång med fantommatning, mono/stereo instrumentingångar och stereo aux-ingång 17 inbyggda rytmer inklusive udda taktarter USB för import/export av phrase och DAW-integration med datorer

Två stereospår och 64 phrase-minnenRC-202 erbjuder två stereoloopar med dedikerade fingerkontroller och animerade statusindikatorer. Där finns även 64 phrase-minnen för att spara och återkalla dina loopar, organiserade i åtta olika banker för lätt åtkomst under ett framträdande. När du skapar kan du spara dina loopar det aktuella minnet utan att stoppa playback. Denna bekväma funktion gör att du kan spara och byta minne i farten för att framföra olika låtstrukturer och ständigt utvecklande arrangemang.

Intensiva effekterMed sin kraftfulla effektprocessor erbjuder RC-202 mer realtidsprocessering än någon annan looper. Fyra Input FX och fyra Track FX är simultant tillgängliga med en mängd olika effekttyper för att skapa loopar och vid playback. När man spelar in kan man använda Input FX som Pitch Shift, Lo-Fi, Ring Mod med flera. Track FX som Beat, Filter, Slicer och andra ger DJ- och samplereffekter vid uppspelning. Effekterna kan snabbt redigeras med stora och lätt greppbara rattar och aktiveras via dedikerade panelknappar.

Kraftfulla kontroller för framträdanden RC-202s panel är full av knappar och rattar för maximal kreativ kontroll när man loopar. Det finns en ingång för att koppla in upp till två fotkontroller eller en expression-pedal. Via MIDI kan man få extra kontroll från en MIDI-pedal eller ett keyboard. MIDI ger också synkroniseringsmöjligheter med en RC-505 eller ytterligare en RC-202 men också med trummaskiner och andra enheter.

Audiokopplingar och USBRC-202 är försedd med en XLR mikrofoningång, mono/stereo instrumentingångar och en stereo aux-ingång. Alla ingångar kan nyttjas samtidigt så man kan spela in och mixa flera ljudkällor när man bygger upp sina loopar. Det är också möjligt att skicka ett click track endast till hörlurarna för medhörning när man uppträder. Via USB kan man koppla upp sin dator för att arkivera WAV-loopar eller ladda sina RC-202 phrases med live backing tracks eller ljud att trigga som en sampler. RC-202 fungerar även som ett USB audio/MIDI-interface och gör det enkelt att integrera med musikmjukvara om man vill uppträda med en laptop, spela in audio, MIDI-synkronisering och mycket annat.
282452
En kompakt och prisvärd looper-pedal. Spara 11 olika loopar med 360 sekunders looptid.
261016
loop pedal
two stereo loops
up to 100 individual loops
recording time: up to 13 hours
verse/chorus switch
microphone input
reverse and octave (up/down) functions
built-in rhythms + rhythm guide
adjustable gain
USB port
included:
9.6V DC 220mA adapter
8GB SDHC card
267086
Aktivera en effektkedja med en enda switch, eller isolera en signalförstörande pedal från din existerande kedja.
230396
Dual loop box ger dig två parallella effektkedjor så att du kan kombinera dina pedaler med maximal flexibilitet och minimal signalstörning. Här även separat 9V DC utgång.
230397
Kraftfull multitrack-looper där varje loop består av 4st monospår och ett mixdown-spår i stereo. 4500 spelar in i okomprimerat 44.1 Khz /16-bitars format på ett SDHC kort (4-32GB). De flesta parametrar kan kontrolleras via MIDI och i sann Electro-Harmonix anda erbjuds också innovativa funktioner som in och uppspelning av loopar baklänges.
248743
JMVXTWe've got your back, or rather, you've got your back! Med JMVXT har möljigheten att loopa sång aldrig varit enklare. Skapa rytmiska bakgrunder eller lägg stämmor och du blir på nolltid din egen back up-sångare. Koppla in din favorit-mick till pedalen; dynamisk eller kondensator- det spelar ingen roll då JVMXT har Phantom-matning. Den inbyggda preamp:en återger sedan din micks karaktär på ett fint och naturligt sätt. Vill du dessutom utöka dina möjligheter så hjälper Jam Sync-funktionen dig Med den kan du synka flera JamMan-enheter oavsett om du vill använda flera själv eller om du vill synka upp dig med bandet. Eftersom de går efter samma synk-klocka så är blir överdubbningarna alltid i takt.
- XLR in och utgång.
- Inbyggd dbx® preamp
- +48V Phantom Power
- Jam Sync
265538
Sluta leta. Lösningen på loopning heter BOSS!

BOSS RC-1 är vår enklaste och mest lättanvända Loop Station någonsin och hur kul som helst att jobba med!
Ända sedan RC-20 Loop Station såg dagens ljus 2001 har BOSS visat vägen genom att regelbundet lansera nya produkter för loopning. Trots att de redan används av många olika loop-artister och andra som baserar sin musik på denna musikform har BOSS nu tagit fram en enklare och mer prisvärd lösning.
RC-1 är en okomplicerad looper som är enkel att använda. Här kan man njuta av loopningens alla varianter genom in- och uppspelning, överdubbning och undo/redo-funktioner – allt i en kompakt BOSS-pedal. Och givetvis följer RC-1 BOSS-traditionen genom att hålla den höga kvalitet som musiker över hela världen förväntar sig och kan lita på.

På panelen hittar man en ny och innovativ loop-indikator som består av en 24-segments LED i form av en cirkel. Här kan man snabbt och enkelt se aktuell status för Rec/Overdub/Play-lägena. Inspelningstiden är upp till 12 minuter i stereo så RC-1 kan fånga alla musikaliska idéer man har eller kan tänkas komma på! Både in- och utgångar på RC-1 är i stereo vilket gör att pedalen kan användas tillsammans med stereoeffekter och -förstärkare. Dessutom kan man ansluta stereoinstrument som t.ex. syntar. Andra bra funktioner är batteri eller nätdrift liksom möjligheten till kontroll av vissa funktioner via extern fotswitch (tillbehör). RC-1 är den perfekta partnern när det är läge att börja loopa!

Enkel och okomplicerad att hantera
Nydesignad loop-indikator visar det aktuella loop-läget (Rec/Overdub/Play)
Använder ett vanligt 9 volts batteri (omkring 4,5 timmars drifttid)
Kan användas med nätadapter (PSA-230S, tillbehör)
12 minuters inspelningstid i stereo
In- och utgångar i stereo
Möjlighet till externa fotswitchar
Inspelad fras finns kvar i minnet även om RC-1 stängs av
DU HAMNAR ALDRIG ”OUT OF THE LOOP”…

Alla strävar numera efter att vara ”in the loop”, men med andra loop-pedaler har man inte alltid tillräckligt med inspelningstid för att få med allt man behöver till sina mästerverk. Med hela 12 minuters inspelningstid i stereo är RC-1 bäst i sin klass.

ÄR RC-1 RÄTT VAL FÖR DIG?

Det spelar ingen roll om du är en nybörjare eller ett turnerande proffs. RC-1 är ett perfekt val för alla gitarrister, bassister eller klaviaturspelare där användarvänlighet och enkelhet spelar in – samtidigt som man har riktigt roligt!

VAD KAN MAN ANVÄNDA RC-1 TILL?

Man kan integrera RC-1 i sitt befintliga pedalbord eller effektsystem. Den är också perfekt för att lära sig nya saker, öva eller förbättra sitt spelande genom att snabbt och enkelt skapa sig sitt eget bakgrundsspår att jamma till. Det går också att loopa stereoinstrument som t.ex. syntar och hitta helt nya möjligheter.

ÄR DEN NYA LOOP-INDIKATORN BARA ”ÖGONGODIS”?

Nja, både ja och nej. Det är klart att den är cool att titta på men den nya LED-indikatorn är också väldigt innovativ och användbar. Man ser klart och tydligt den aktuella statusen på Rec/Overdub/Play-lägena. Det går också att slå om indikatorn til ett alternativt läge där den visuellt följer din loop. Under dubbning och uppspelning matchar hastigheten på indikatorns rotation loopens längd.

VARFÖR FINNS DET BÅDE STEREO IN- OCH UTGÅNGAR?

Uppenbarligen finns det produkter som är baserade på tron att in-/uppspelning i mono duger åt dig. I den tid vi nu lever i tycker vi här på BOSS att det inte är för mycket begärt att förvänta sig en STEREO-looper. Med STEREO in- och utgångar kan man spela in sina alster i STEREO – på det sätt som musik är tänkt att spelas och njutas av.
VARFÖR BEHÖVER MAN EN EXTERN FOTSWITCH?

Med en FS-7 fotomkopplare (tillbehör) blir ”fotarbetet” ännu enklare och lättare! Dess kompakta yttre tar upp minimalt med plats i ditt pedalbord. Trycker man på ”A”-switchen stoppar man det som pågår i Rec/Overdub/Play-lägena. Håller man ner ”A”-switchen i minst två sekunder raderar man frasen. Genom att trycka på ”B”-switchen kan man enkelt göra en ”undo” eller ”redo” av sin fras. Så enkelt är det!
260710
Avancerad Stereo Looper Pedal med 2 x 10 minuter loop-tid, FX och USB för export/import av loopar. The Twin Looper is a simple to use, yet highly sophisticated pedal that allows you to create layered loops with twin stereo tracks that can be used for backing tracks, overdubs, effects, or structuring complex individual performances. Dedicated controls allow you to control your tone with ease, letting your creativity flow.
Controls
The Twin Looper has an incredibly simple layout. To operate the pedal there are two true bypass footswitches (Looper/FX), which do not color the dry guitar tone, a left channel Level knob, a three-way toggle switch (Change/Forward/Reverse), a Right channel Level knob, a two-way toggle switch (Stop/FX) and a Speed knob.
Rec/Play/Overdub
Creating loops couldn't be easier, simply press the Looper footswitch once and play your riff to record it, press the switch again to play the loop, then press a third time to create an overdub - it's as easy as that. When you want to Undo or Redo any parts, just press and hold down the switch and replay your part. Hitting the switch twice stops the loop. With the loop stopped, by pressing and holding the Looper switch, the loop will be cleared and ready for you to start over.
Stop / FX modes
The FX switch has two modes, Stop and FX - which can be selected using the Stop/FX toggle switch. In Stop mode, the FX button simply needs to be pressed once to stop the loop, and then held down to clear the loop. This allows rapid loop changes to be made on the fly, which is perfect for keeping live performances punchy and tight. In FX mode, the button activates/deactivates the internal Speed effect, whilst the corresponding Speed knob can be used to affect change on the loop.
USB Connectivity
As well as having stereo inputs and outputs, the Twin Looper is also equipped with a USB connection, which allows you to connect the pedal directly to your computer and import/export loops or record into your DAW of choice.
The Black Sheep Twin Looper Pedal is a solidly built unit, which allows you to create incredibly complex layered loops with minimum effort - a must have piece of kit that should be part of every guitarist's pedalboard.
285389
Kompakt Looper-pedal med 10 minuter loop-tid och USB för export/import av loopar. The Looper is a 24-bit/44kHz looper pedal that supports WAV format. With this pedal you can build amazing soundscapes thanks to the generous looping time of a full 10 minutes and unlimited overdubs. Black Sheep Looper has an intuitive layout that you will master within minutes. It offers True Bypass and a Level control, letting you fine tune the level of the loop being played back.The footswitch is multi functional, press once to record, press again to exit record mode and the loop will continue to play. Press again to make an overdub and again to exit overdub mode. Double press to stop the loop and press and hold to delete. You can even press and hold a second time to restore a loop that you have deleted!When you are happy with your loop, you can save it to your computer by connecting your pedal with a USB-cable. The USB function lets you import and export any WAV file up to ten minutes long. The strong metal chassis, high quality footswitch and chassis mounted DC inlet makes this pedal truly roadworthy. Black Sheep Looper is a sturdy built, excellent looper without any competition in its class and comes at a price most musicians can afford.
285388
Smidig Looppedal med upp till 30 minuters inspelningstid och obegränsat antal pålägg. Justera record, playback, stop, overdub och delete med en enda footswitch.
Du kan nu fokusera helt på musiken och slippa oroa dig för problem. Micro Looper har upp till 30 minuters inspelningstid samt obegränsat antal pålägg. Den är utrustad med komponenter av högsta kvalitet för att försäkra dig om att din playback- ljudsignal håller exakt samma kvalitet som din inspelningssignal. Micro Looper har även fått en separat volymknapp. Hör du inte ditt SOLO? Sänk volymen lite grann!
- Maximal Looplängd: 30 minuter
- Maximalt antal pålägg: Obegränsat
- Input: 1/4" Monotele (impedans 470k Ohm)
- Output: 1/4" Monotele (Impedans 100 Ohm)
- AC 9V, 140 mA DC (negativ i mitten)
- Dimensioner: 93.5 x 42 x 52 mm
- vikt 140g
277568
Loop- och multieffektpedal som med sin enkla design ger både sångare och instrumentalister ett fantastiskt verktyg på scenen. Med Lil Looper kan du bl a spela in upp till 90 sekunder med två loopar som är oberoende av varandra, dubba över med undo/redo, kvantisera och synka looparna i tempo med varandra. Lil Looper har 12 effekter; kompressor, crunch, overdrive, dist, chorus, phaser, mod delay, stutter, akustisk/bas/radio och pitchsimulation. Vidare hittar vi inbyggd metronom, hörlursutgång med endast metronom ut-funktion, instrument- eller mikingång tele, ej fantommatad. Drivs med sex AA-batterier batteritid ca 7 timmar, medföljer eller nätadapter DC9V, medföljer inte. Köp även till footswitch VFS2, som kan sätta på och stänga av effekter, stoppa loopar eller radera fraser.
228224