Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Gitarr / Gitarrpedaler/Effekter / Effektpedaler / Reverb

TC Electronic pedaler ger dig förstklassigt ljud, med en true bypass och analog-dry-through design som garanterar maximal ljudmässig integritet och ytterst transparent ton. Dessutom är de kompakta, har enkel tillgång till batteriet och är tillverkad av komponenter av högsta möjliga kvalitet. Med andra ord, kombinerar en enkel, flexibel och intuitiv design med oöverträffad ljudkvalitet - de blåser helt enkelt de tidigare kända gränser "coolt"! 

Med Hall of Fame Reverb är en samling ultimata reverb, packade effektivt i en enda, supercool pedal som utan problem kan hantera varje situation som kräver en touch av (eller ett ordentligt skott) utav detta ultra-realistiska reverb. Du får inget mindre än 10 typer utav reverb med Hall of Fame Reverb - en värld av inspiration för dina fötter! Halls, Plates, Rooms, Chambers, etc. kommer att täcka alla behov du kan ha - från subtil och omgivande känsla av rymd till fullblod storheten av katedralen fantastiska proportioner. Decay, Colour och Level kontrollerna gör att du snabbt och enkelt justera din väg till din egna personliga ljud.

Tone Print Denna pedal är ett helt nytt och innovativt koncept som kallas "Tone Print". Detta ger dig helt enkelt direkt tillgång till dina gitarrhjältars personliga sound. En Tone Print är inte bara en statisk förinställning, men en fullständig omställning av din pedal, vilket innebär att du inte bara kan vända sig till samma ljud utan TonePrints kan också ändra hur de enskilda Rattar svarar - pedalen beter sig nu 100% som skapare av TonePrints ville ha det. TC Electronic har samarbetat med några av de bästa gitarristerna - såsom John Petrucci, Ron 'Bumblefoot' Thal, Joe Perry, Orianthi och Doug Aldrich - att skapa den första TonePrints, men det är bara början. Listan över artister som kommer att göra nya TonePrints, kommer att expandera kraftigt i framtiden, så glöm emulerade ljud, och låt oss tala samarbete! Eller som de säger "där borta": Glöm emulering, låt oss prata samarbete 

Tone Transfusion Med en enkel USB-kabel kan du ansluta dessa pedaler till PC eller Mac. Varje pedal kan använda en TonePrint i taget, men konceptet är obegränsat så du kan byta ut och testa runt hur mycket du vill. Du kan ladda ner alla dessa unika och kundanpassade TonePrints på TC Electronic hemsida, och bäst av allt: det är enkelt, snabbt och gratis!
209024
POLARADigitech Polara ger nya ljudbilder och visioner till din ton och ditt spel. De olika reverb-effekterna i Polara täcker hela registret. Det finns sju olika reverb-variationer från Lexicon (alla reverbs moder) matat i det lilla chassit. Det börjar med det lilla intima Room-reverbet som går vidare till den stora och expansiva Hall-effekten. Dessutom har Polara en rad ytterligare variationer: Reverse (baklänges-reverb), Modulations-, Plate-, Spring-reverb och den helt nya Halo-effekten som kombinerar ett stort reverb med låga och höga oktaver för att ge ett skimmer likt en gloria till ditt sound.På Polara-pedalen kan du själv bestämma om din reverb-effekt skall spilla över eller inte när du stänger av effekten med hjälp av reverb-tail switchen - en väldigt praktiskt funktion. Med dubbla in- och utgångar är Polara en riktigt stereo-effekt som naturligtvis har True Bypass.
- 7 olika Lexicon reverb-variationer
- True Bypass
- Level-, liveliness-, decay and type-kontroller
- Stereo in- och utgångar.
- Reverb Tail-switch av/på
- Metall-chassi
- Extern strömförsörjning krävs PS0913DC-230 (ingår ej!)
265537
Några av TC&39;s finaste reverb i en liten minipedal med Toneprint!
251574
Kompakt och mångsidig reverbpedal med fylligt och uttrycksfullt ljud. 8 lägen inkl. Shimmer, Dynamic och Delay+Reverb
RV-6 kombinerar high-end ljud och mångsidighet i ett pedalbaserat reverb. Den kraftfulla effektpedalen går långt utöver vad tidigare pedaler kunnat hantera och innehåller den senaste tekniken från legendariska BOSS som gör det enkelt att få stort och fantastiskt reverb. RV-6 packar in ditt ljud i rika omgivande toner från små, diskreta utrymmen till samtida shimmer-effekter och långa, uttrycksfulla reverb.Highlights
Få läckra top-level reverb snabbt och enkelt
Nyutvecklade algoritmer i studiokvalitet som drivs av den skarpaste BOSS teknologin
Åtta ljudlägen erbjuder ett brett utbud av reverb-effekter
Shimmer, Dynamic och Delay+Reverb lägen ger dig rika, uttrycksfulla ljudbilder
Input så att du kan styra reverbnivån med en expression-pedal (tillval)
Stöder mono eller stereo
Mått: 73 x 129 x 59 mm
Vikt 450 g

RV-6 har den senaste BOSS DSP'n och uppdaterade algoritmer och ger dig åtta musikaliska efterklangseffekter i en kompakt pedal. Lägg till kropp och djup till ditt grundljud med standarder såsom Room, Hall och Plate och få ut extra fyllning med Modulate-läge eller ta din surfbräda tillsammans med ett vintage-style Spring reverb. Dynamic-läget justerar automatiskt effektdjupet till ditt anslag och ger dig djupt, uttrycksfull reverb som inte trasslar ljudet.

Även om RV-6's efterklangseffekter är högteknologiskt digital så kan du kan vara säker på att dina rena gitarrljud förblir alltid 100% analog när den mixas med dina effekter. Praktiskt auto-switching-uttag gör det möjligt att integrera med vilken pedalkedja med stöd för mono, mono till stereo och stereo-till-stereo som helst. Och genom att ansluta enbart till B-ingången sänder RV-6 ett 100% färgat ljud, bra till att arbeta med mer komplexa inställningar som använder parallella bearbetningskedjor och mixer. Det finns också en kontakt för en expression-pedal (tillval) så att du kan styra effektnivån i realtid när du spelar.
269907
Combination of creamy overdrive/boost and reverb

Dynamic, touch-sensitive nature of the overdrive/boost

Amp-like breakup and overdrive, and cool ambience

Great for solo Boost

Real warm vintage Reverb.

270389
En klassiker återuppstår - det legendariska soundet från 1963 års modell av Fender Spring Reverb återvänder som som en modern stompbox. BOSS och Fender USA har samarbetat för att utveckla FRV-1, en fantastisk återskapelse av det legendariska 63 Fender Reverbet med hjälp av COSM-teknologin. FRV-1 flyttar det tidlösa, rördrivna fjäderreverb-ljudet in under din fot i formen av en stryktålig och pålitlig kompaktpedal. En tidlös klassiker - Fender Reverb. Det ursprungliga 63 Fender Spring Reverbet är synonymt med soundet som lanserade fenomenet surf-musik och är en grundpelare i rockabilly, country och blues. Senare blev det standardvara i grunge och andra moderna musikstilar.Nu kan samma legendariska sound bli ditt i form av en prisvärd och slitstark kompakt pedal.
128303
Ett maxat reverb minst sagt! Precis som hos lillebror Holy Grail så hittar du här både Spring och Hall-reverb. i Holy Grail Max så har man också lagt till ett otroligt snyggt Plate-reverb samt ett reverse-reverb. Kontroller för Blend och Time ger dig full koll på både tid och rum.
268242
Ny version. Mer möjligheter och bättre ljud. Fyra typer av reverb: Spring, Room, Hall och LFO med chorus. Fungerar bra till akutiskt också.
147677
THE EBS DYNAVERB GUITAR EDITION OFFER EIGHT DIFFERENT TRUE STEREO DIGITAL REVERB EFFECTS, FROM ROOMS, TO PLATES, TO HALLS. ALL IN A COMPACT PEDAL.

Nominal Input Level - 8 dBv
Input Impedance 1 Mohms stereo 500 kohms mono
Dry Bandwidth +0 / -3 dB 20 - 20k Hz
Reverb Bandwidth +0/-3 dB 20 - 20k Hz
Tone Low Pass Filter min / max 1 / 20 kHz
Reverb Types 3 Rooms, 3 Plates and 2 Halls
Sampling Frequency 48 kHz
Dynamic Range 107 dB A-weighted
Dimensions (L x W x H) 2.8 x 4.5 x 1.4”
(70 x 115 x 35 mm)
Weight 400g (0.88 lb.)
Bypass True Bypass
Power Requirements 9 -12 V DC Regulated, 100 mA max.
271056
Toneprint reverbpedal med 4 helt nya presets och USB för inladdning av Custom presets

Arena Reverb är en ny variant på den otroligt populära Hall Of Fame Reverb och har utvecklats tillsammans med Guitar Center i USA med 4 helt nya effekter.

- Royal - En atmosfärisk Katedral med en touch av modulation
- Parliment - En suveränt snygg ny Hall-variant
- Season - Ett nytt snyggt fjäder-reverb
- Passage - Ett intimt Room-reverb

Dessutom finns såklart Toneprint-funktionen så att du gratis kan ladda in nya Custom Presets via smartphone eller USB. Andra funktioner är Killdry On/Off och True Bypass On/Off.

269715
The Holy Grail Max shares the Holy Grail"s remarkable Spring and Hall reverbs. Then we added a Plate reverb, with its wonderfully lush tone, and Reverse reverb for the sonically adventurous. The Max"s multi-function control lets you adjust decay or reverse time.With the Holy Grail Max your quest for the perfect, portable reverb pedal is answered.
254488
Kompakt gitarrpedal med tre reverbtyper - Spring, Hall & Flerb.
123495
Combining old and new technology to get great organic reverb

4 different classic reverb modes

From vintage spring to huge size of ambience

From short and spanky to a long spring with plenty of decay


270390
BOSS Digital Reverb/Delay med stereo in/ut och 6 effektlägen i studiokvalitet Stereo in- och utgångar för full kompabiletet med andra stereopedaler6 högkvalitets reverb-lägen, fullt jämförbara med många betydligt större, rackmonterbara processorerNyheter: Modulate Mode lägger en detune på reverbet vilket ger ett större och fylligare ljud- En fjäderreverbsemulering ger ett realistiskt, klassiskt reverb-sound- Nytt Gate-reverb hämtat från high-end Roland-utrustning
128330
Studio Quality Reverb with Award-Winning TC ELECTRONIC Algorithms
- Studio quality reverb pedal
- Award-winning TC ELECTRONIC reverb algorithms
- Versatile Spring, Plate and Hall reverbs
- True Bypass for ultimate signal integrity
- "Built-like-a-tank" metal chassis
- Runs on 9 V battery or the TC Electronic Powerplug 9 (not included)
- Designed and engineered in Denmark
288052
En pedal, ett mål. Ge dig ett väldigt väldigt bra reverb i en snygg pedal! Mission accomplished!
147682
Divine reverb for mere mortals. Down from the heavens comes the Holy Grail, a compact digital reverb guitar pedal that is priced so low thou shalt not covet thy neighbor's reverb tank any longer. The Holy Grail will make you a believer with its emulation of classic Spring reverb so faithful that even Dick Dale couldn't tell the difference. Next, get lost in the lush spaciousness of the Hall reverb and ask yourself, "how did they fit Notre Dame into such a small package?" Finally, reach enlightenment with the haunting Flerb.
268235
En av världens mest eftertraktade ekoeffekter genom tiderna - Roland RE-201 Space Echo - har pånyttfötts som BOSS RE-20 Twin Pedal! Roland och BOSS har återskapat varje klangmässig nyans från orginalet. Upplev det legendarisk RE-20 bandeko-soundet och bli lost in space med detta retromoderna underverk.
128328
Rymdkänsla! Reverbpedal med kontroller för reverb time, damping och level. Sex klassiska reverbtyper att välja mellan; hall, room, spring 1 och 2, plate samt reverse.
125260
Enter the Cathedral and surround your music with the aria of divine presence.Om inte det är en målande beskrivning så säg. Cathedral är ett fullt programerbart stereoreverb och har åtta olika reverbtyper såsom Grail Spring, Accu Spring, Hall, Room, Plate, Reverse, Grail Flerb och Echo. Självklart kan du spara ner dessa på 8 programplatser vilket gör denna pedal till den enda reverb-pedal du egentligen behöver.
181475
Det självklara valet för gitarrister som vill ha det bästa när det gäller reverb. Holy Grail Plus gör ingen besviken med kontroller för Room Reverb och en multifunktions-kontroll för justering av Decay/Damping samt Modulation Speed.
123496
Toneprint reverbpedal med USB för inladdning av Custom preset.

T2 Reverb är en ny variant på den otroligt populära Trinity Reverb och har utvecklats tillsammans med Pro Guitar Shop i USA med helt nya grymma effekter. Dessutom finns såklart Toneprint-funktionen så att du gratis kan ladda in nya Custom Presets via smartphone eller USB. Andra funktioner är Spillover On/Off och True Bypass On/Off.
260855
3 reverb types (spring, room, hall)
Tone control for adjusting the high frequencies of the reverb
Analog dry signal keeps the tone intact
High quality reverb algorithms
Small, ultra simple operation - and versatility

270391
Analog Reverb Emulator with Clean Boost. Now with Trails.Tech 21 brings a fresh perspective to the standard reverb pedal. By incorporating a clean Boost function, up to 9dB, your solos will jump out with greater dimension. The Boost R.V.B. is designed with user-tweakable, lo-fi analog technology. By manipulating the controls, you can infuse degrees of warmth and life characteristic of vintage reverbs. The circuitry intentionally injects the inherent imperfections of vintage units, which is what makes them so seductive and nostalgic. A single, continuously-variable Time control provides a full sweep of size. The Boost R.V.B. parameters are engineered so that you can explore and custom tailor such reverb styles as spring, plate and natural room/hall ambiance.
186715
Digital Reverb-pedal med tre olika Reverb-typer och en minnesplats. Artificial Reverb has been around for some 70 years. In 1947, Bill Putnam Sr. was the first to use the technique on a 1947 recording by The Harmonicats called "Peg o' My Heart." The acoustic chamber he miked to create the reverb was his bathroom! In 1957 EMT introduced the first Plate reverb, a closet sized 250 Kg reverb that costed a fortune. Today, luckily for us all, studio quality reverb can be housed in a compact stompbox and at a price every musician can afford. The Black Sheep ThreeVerb pedal is a digital Reverb pedal with three different voicings, Room, Spring and Shimmer. Room and Spring will cover most of your basic needs, Shimmer offers a more expreimental type of ambience. The pedal is incredibly easy to use and has three simple dial controls for Mix, Tone and Decay which you can adjust until you're happy with what you hear. All Black Sheep Digital pedals have one user memory slot. Just set the sound you want to save, press and hold the footswitch, and the sound is saved. You can then double click the footswitch to toggle between your saved sound and another sound that you have dialed in on the pedal. This is a feature not at all common amongst stompboxes, but really great to have! ThreeVerb is an excellent reverb pedal which will certainly expand the tonal depths on offer to you, generating a whole range of cool, spatial sounds that can fill an entire room. The Black Sheep ThreeVerb is a compact, true bypass, sturdy built pedal that delivers a plethora of great sounding Reverbs at an affordable price.
285382