Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Gitarr / Gitarrpedaler/Effekter / Effektpedaler / Stämapparat

Kompakt Polyfon stämapparat för gitarr, vit

Ultrakompakt stämapparat i ny version med förmåga att stämma alla strängar på samma gång, vilket gör att man på ett anslag kan få överblick över alla strängar samtidigt. Uppgraderad med starkare display och en exakthet på +- 0,01 cent samt ultra-snabb Strobe-mode.. Har även enkelsträngs-läge och alternativa stämningar. Kräver 9 V nätadapter.

260522
Boss bästsäljande stage tuner TU-2 har utvecklats och förbättrats. Resultatet heter TU-3-. Precis som föregångaren ryms den i Boss klassiska, superstabila stomp box-hölje. - 21-segments LED-mätare med ett högintensitetsläge som gör att den syns t.o.m. i starkt solsken - Välj mellan två lägen - kromatiskt eller gitarr/bas och dra nytta av den visuella funktionen Accu-Pitch Sign som bekräftar stämningen - Indikator för notnamnet som också stöder 7-strängade gitarrer och 6-strängade basar samtidigt som Flat-Tuning funktionen tillåter sänkningar ned till sex halvsteg - Stämapparaten stänger automatiskt av den genomgående signalen när man slår på apparaten - Vidarebefordrar matningsspänning till max 7 andra BOSS kompaktpedaler kräver att man spänningsmatar sin TU-3:a med en original BOSS PSA-adapter samt har en PCS-20A distributionskabel
180814
Revolutionerande ultrakompakt polyfonisk stämapparat i pedalform med förmåga att visa alla strängar samtidigt, vilket gör att man på ett anslag kan få överblick över alla strängarsm stämning. Har även helautomatiskt enkelsträngsläge, True Bypass och alternativa tonarter samt Drop-D-tuning. Polytune Mini kräver 9V DC nätadapter eftersom batteridrift saknas. Nätadapter säljes separat.
225645
Polyfon stämapparat som kan visa alla strängar samtidigt.

Svart version med elegant blå/vit LED-display av världssuccén Polytune. Polyfon kromatisk / automatisk stämapparat som kan visa alla strängar samtidigt för snabb och intuitiv stämning.

Uppgraderad med ljusstark Retina-skärm och en exakthet på +- 0,01 cent samt ultra-snabb Strobe-mode. Dessutom förbättrad analog krets. Fungerar lika bra till bas och gitarr. True bypass och silent tuning.
269714
Kompakt Polyfon stämapparat för gitarr, svart.

Ultrakompakt stämapparat i ny version med förmåga att stämma alla strängar på samma gång, vilket gör att man på ett anslag kan få överblick över alla strängar samtidigt. Uppgraderad med starkare display och en exakthet på +- 0,01 cent samt ultra-snabb Strobe-mode.. Har även enkelsträngs-läge och alternativa stämningar. Kräver 9 V nätadapter.

260853
Med TU-3W ingjuter BOSS lite ”Waza Craft mojo” i världens ledande stämapparat i pedalform. I grunden ger TU-3W samma extremt solida stämningsfunktion som industristandarden TU-3. I sann Waza-tradition har pedalens benchmark-funktionalitet förbättrats ytterligare med hjälp av BOSS skicklighet och kunnande. Ren och ofärgad signaltransfer är ett måste för en stämapparat och TU-3W har en nydesignad kretslösning med valbar buffer eller true-bypass och den mest transparanta signalvägen som är möjlig. TU-3W ger sparsmakade musiker en premiumupplevelse som bara är tillgänglig från BOSS.  Världens ledande pedalstämapparat, förbättrad med Waza innovation och yrkeskunnande.Världens ledande pedalstämapparat, förbättrad med Waza innovation och yrkeskunnande Överlägsen stämning och ypperlig signalbuffer i en pedal Stämningsfunktionaliteten är identisk med den i industristandarden TU-3 Förfinad audiokrets för exceptionellt ren signalväg Buffer kan stängas av för att få true-bypass 5-års BOSS-garanti Waza Craft: Konsten med förstklassigt ljudSedan begynnelsen har teknikerna hos BOSS varit engagerade i att ta fram de bästa gitarrljuden med alla tillgängliga former av teknologi, från ”old-school” analoga kretsar till högteknologisk DSP. I denna entusiastiska anda är vi glada att kunna introducera serien Waza Craft. I Japan är “Waza” ett ord som betyder konst och teknik, och dessa specialutgåvor bär stolt Waza-symbolen för att representera toppen av BOSS design och yrkeskunnande. Med slutlig godkännanderätt från BOSS i Japan ger Waza Craft-serien exceptionellt ljud och anslagsrespons tack vare noggrant utvalda analoga komponenter, förfinade kretslösningar och extrem uppmärksamhet på detaljer.
282456
PB-02 är stage-tunern för dig som kräver lite mer. Den är designad för att vara lätt att ställa in och läsa av utan att ge avkall på avancerade funktioner. Strobe tuning, dubbla valbara ingångar, programmerbar temperering samt DC 9 volts in och utgångar för kaskadkoppling med andra pedaler är bara några funktioner som döljer sig under det robusta metallchassiet. Här sparas egentligen inte på någonting.
• Kromatisk stage-tuner med strobe-funktion
• Dubbla displayer för maximal avläsning
• Focus tune läge för ultra exakta stämningar
• Olika visningslägen, strobe, meter samt Focus tune
• Stödjer öppna stämningar samt Flat tuning
• Programmerbar temperering för egna stämningar
• 2 valbara ingångar
• Metallchassi
• DC 9 volt in och utgång
• Mått och vikt: 130 x 122,1 x 48,3 mm, 500 g
225052
BOSS TU-3 är världens mest sålda pedalstämapparat och används av gitarrister överallt för sin pålitlighet och skottsäkra hållbarhet. Något förminskad ger TU-3S samma prestanda som nu anses industristandard, på ett kompakt utrymme som sparar ovärderligt utrymme på ditt pedalbord. Displayen och stämfunktionerna är identiska med TU-3 - det enda som är borttaget är pedalswitchen. Den är alltid på och redo att arbeta och perfekt att använda i pedalswitchingsystem som BOSS ES-8 och ES-5 och idealisk för alla situationer där det är ont om utrymme. Industristandarden för stämapparater -nu i en ultrakompakt storlek för pedalbord.Välrenommerad TU-3 prestanda i en mer kompakt storlek 21-segments LED-mätare med kontroll för brightness High Brightness-funktion innebär bättre synlighet utomhus Accu-Pitch Sign-funktion ger visuell verifikation när stämning är rätt Inställning för Chromatic och Guitar/Bass med stöd för 7-strängade gitarrer och 6-strängade basar Guitar Flat-läge med stöd för “drop”-stämning med upp till sex halvtoner under standardtonhöjd Drivs av en PSA-serie adapter (säljs separat); DC Out-kontakt för att skicka ström till upp till sju BOSS effektpedaler via PCS-20A seriekabel (säljs separat) 5-års BOSS-garanti
282455
För aktiv gitarrist eller basist, är den kromatiska TUNER TU300 en absolut nödvändigt redskap som går utöver kapaciteten hos vanliga tuners.

Specifikationer

Ger dig 7 olika tuning lägen inklusive Regular, Flat, Double Flat och kromatisk läge
Denna BEHRINGER produkt har utformats för att starkt konkurrera med ledande produkter på marknaden
Exakt 7 etapper LED och 11-punkters Stream Meter garanterar korrekt tuning
Referens tonen justerbar från 438 Hz till 447 Hz
Mute / bypass-funktion för tyst stämning
Status LED för effekt på/av och batterikontroll
171972
Ultra-simple operation

Big note display with red up/down indicators

Green leds surrounding the display for ”in tune” indication

Selectable true bypass or buffered bypass

Adjustable output in buffered bypass for long signal chains

270392