Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Gitarr / Gitarrpedaler/Effekter / Effektpedaler / Wha-Wha

Den helt analoga PW-3 levererar ett wah-sound i proffsklass. I en snyggt platsbesparande och robust design blir den en värdefull tillgång på ditt pedalbord. Nyutveklad av BOSS har PW-3 ”rich mode”, en unik och kraftfull wah-ton som behåller de låga registerna som ofta går förlorade med vanliga wha-kretsar som sitter i de flesta wah-pedaler. Vill man ha en mer traditionellt ljud, slå om switchen till ”vintage mode” och du får det klasiska wah-soundet.

Olikt andra pedaler som offrar känsla och funktionalitet när man trimmar ner storleken så har PW-3 en perfekt balans mellan spelbarhet och storlek. Det helgjutna aluminiumchassit är solitt och står stadigt på golvet och det långa mjuka pedalrörelsen svarar med rätt känslighet och känns superb! Ett annat problem med mindre pedaler är att det kan vara svårt att se när pedalen/effekten är igång, ofta för att din fot blockerar synligheten. PW-3 löser detta genom att den har LED-belysning på varje sida av pedalen, detta gör det mycket enklare att se om wah:n är igång.

267405
Ny wah-wah utvecklad av Dunlops ingenjörer i samarbete med metalikonen själv.
Miniituöst finstämd och tweakad att leverera wah-wah soundet som revolutionerade metalsolona på 80-talet för all framtid. KH95 har exceptionell respons med en fet diskant och fullt dynamiskt tonomfång. Vågar du gå i en gigants fotspår?
205876
Wah-wah med ny teknik, inga rörliga delar som slits. Drivs av batteri eller strömadapter ingår ej.
236554
Wah Wah pedal som är baserad på klassikern från 60-talet.
178674
Äntligen tillbaka! Crybaby med 60-tals sound. Tillverkad med Fasel komponent.
142341
Världens mest sålda WahWah pedal.
142340
TALKING PEDAL vocal formant Wah w/fuzz
248733
Wah-wahpedal med klassisk ljudkaraktär. Byggd efter samma specifikationer som Vox legendariska wah-wahmodeller från 60- och 70-talen.
127390
En kloning av Eddie Van Halens Holy Grail Cry Baby från början av nittiotalet med ett mera definierat och röstliknande mellanregister och ett bredare frekvenssvep. Med sina handplockade komponenter ger denna EVH wahwah samma unika känsla och ton som Holy Grail gjorde. Pedalen har true hardwire bypass med dubbla klarblå LED-lampor.
142366
Slash signatur-wah wah! Verkar på låga frekvenser och har LED-lampa på båda sidor. Obs: limited edition.
229411
A rugged, highly versatile wah-wah effect that puts you in charge of your pedal instead of the other way around.

3 completely different “wah” characters

Custom made coils & inductors enhance both growl and wah

Highly tuneable via boost and slope knobs

Hot spot switch for classic or “heal to toe” sweep

Potentiameter-free operation prevents noise and mechanical wear

270398
Vintage Wah-wah, med unika egenskaper som gör den exakt som Bonamassa vill ha den. T.ex. en intern switch för att välja bort true bypass(!) (Bonamassa gillar ljudet utan true bypass) Med ett extra stort svep har du en enorm uttrycksmöjlighet.
226121
V846 Hand-Wired 1967 när den första V846 såg dagens ljus fick den ett varm mottagande rockgitarrister världen över och har sedan dess använts i otaliga legendariska inspelningar och live-framträdanden inte minst Voodoo chile under Woodstockfestivalen 1969. Den legendariska V846 är nu tillbaka och är bättre än någonsin. VOX har handplockat endast de bästa av komponenter för att fånga V846:ans klassiska ljudkaraktär. Pedalen har dessutom blivit begåvad med True Bypass och en helt ny potentiometer utvecklad av Vox för just detta ändamål.
225077
Mike Fuller lät analysera sin samling VOX ah ah pedaler från 60-talet och sög det göttigaste ur dem när han skapade denna Rolls Royce bland ah ah pedaler. Ingen detalj var för liten för att förbises Äntligen får du soundet du sökt utan brusmattan som originalet bjöd på.
118391
Den ultimata WahWahDen brusar mindre ger mindre signaltapp än andra wah wah men framförallt så låter den fantastiskt bra.
118398
Cry Baby CM95 Clyde McCoy är en hyllning till den första wah wah-pedalen någonsin. Den här moderniserade klassikern tar fasta på det strupiga ljudet och expressiva känslan som originalet hade. Som beskyddare av wah wah-pedalens arv har Dunlop efter över 30 år av wah wah-tillverkning nu kunnat använda all sin erfarenhet till att skapa en pedal som trovärdigt representerar den allra första wah wah-pedalen.
256795
Äntligen tillbaka! Crybaby med 60-tals sound. Tillverkad med Fasel komponent.
142356
Vinnare av NAMM 2015 Best in Show award!
Låt inte storleken lura dig. Trots att den är liten, så snålar Cry Baby Mini varken med ljud eller användbarhet. Den är bestyckad med den legendariska Fasel-induktorn, full svepvidd och tre internt justerbara ljudkonfigurationer: low, vintage och GCB95.Att den är hälften så stor som en vanlig Cry Baby-pedal gör att den kommer väl till användning när man behöver spara på utrymme.
265343
Denna vintage wahwah är en 100% autentisk reproduktion av pedalen som Jimi Hendrix använde på 60-talet. Den låter helt sagolikt och är en fröjd för ögat med sin flashiga kromtopp och sin svartkrackelerade italienska aluminium finish.
142375
Digital funky Auto-Wah pedal med stort justerbart Wah-effektområde.
- 3 olika peak modes
- Robust metalhölje
- Liten och elegant design
- True bypass
- Kräver DC 9V adapter
277556
Värsting wahwah med olika presets, ställbart Q-värde och variabel boost.
142350
Klassisk wah-pedal i litet format. Högkvalitativa elektroniska komponenter återger det svepande och fylliga soundet av en klassisk wah-pedal. Olikt det traditionella sättet att slå på/av en wah-pedal har The Wahter fyra stycken trycksensorer. Sätt helt enkelt foten på pedalen och den kommer känna av din beröring, en LED-lampa indikerar att den är igång. The Wahter har True Bypass vilket betyder att då den inte används påverkar den inte ljudsignalen något. Pedalen har två metallringar som går att fälla ut för att få en längre kontaktyta under foten.

- Input 1/4" monotele (impedans 1M Ohm)
- Output 1/4" monotele (impedans 100 Ohm)
- Strömförsörjning: AC adapter 9V DC, 128 mA (negativ i mitten)
- Dimensioner: 128 x 55 x 48mm
- vikt: 460g
277592