Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Gitarr / Gitarrpedaler/Effekter / Footswitch/ kanalväljare

Baserad på samma koncept som flaggskeppet ES-8, är ES-5 avskalad för att erbjuda ett mer praktiskt och grundläggande alternativ för den “normale” gitarristen eller basisten, och är drastiskt reducerad i storlek för att passa serietillverkade pedalbord i standardstorlekar. Innovation och kreativitet i pedalbordsystem som möjliggjorts av ES-8 har blivit mer tillgängliga och ekonomiskt försvarbara. Utöka ditt pedalbord en storlek och sätt dit en ES-5, så får du en helt ny värld av musikaliska uttryck och inte bara ytterligare ett verktyg. Från denna dag kommer pedalanvändande aldrig att bli detsamma.


ES-5 är ett kraftfullt och allsidigt switchingsystem för effekter som ger dig total kontroll över ditt pedalbord. Till att börja kopplar du in dina pedaler i ES-5s audioloopar, och aktiverar sedan de loopar du behöver för att få de pedalkombinationer du vill ha. Av/på-status för varje loop och många andra parametrar kan sparas i ett program, och gör att du på ett ögonblick kan byta ljud utan att behöva utföra en avancerad steppdans på en massa switchar. Din gitarrton bevaras också eftersom signalen bara går genom de pedaler som krävs för ett visst ljud. Andra loopsystem kan göra samma sak men ES-5 tar dig långt över denna grundfunktionalitet och ger dig flexibilitet i signalväg, realtidskontroll, MIDI och mer i en platsbesparande enhet. Detta förbättrar dina möjligheter att levandegöra dina kreativa idéer.

Skapa egna signalvägar med ES-5

En av nyckelfunktionerna med ES-5 är dess flexibla sätt att styra signalvägen, vilket gör det lätt att ändra ordningen på looparna och därmed på pedalerna. Det ger professionella möjligheter att ha tillgång till en massiv mängd av effektkombinationer och ger total kreativ frihet att åstadkomma unika ljud. Dessutom kan ES-5 parallellkedjefunktion ytterligare öka antalet effektkombinationer och på så sätt exponentiellt öka antalet möjliga ljud. Och alla dessa programmerbara konfigurationer kan sparas för omedelbar access vid ett framträdande.

Är det inte på tiden att du blir uppkopplad?

För att stödja ES-5s överlägsna funktionalitet finns omfattande kopplingsmöjligheter vilket tillåter denna fantastiska switcher att göra sitt jobb. Förutom de fem effektlooparna finns två TRS-kontakter för control output och en TRS-kontakt för control/expression input. MIDI–funktionalitet är inkluderat för att kunna integrera MIDI-styrda effektpedaler. Dessa centrala kontroller gör ES-5 än mer kraftfull som ett totalt kontrollcenter för kreativa ljud. Givetvis kan, för att vara konsistent genom hela ES-5-systemet, även dessa kontrollinställningar sparas.

Bevarar ditt originalljud

Utöver alla kopplingsmöjligheter och flexibla signalvägar så bevarar ES-5 signalkvaliteten i din originalsignal. Den är designad på ett sätt som inte bidrar till att försämra din signal, utan behåller den ren och brusfri. Detta görs genom att noggrant designad analoga kretsar med kompetens, erfarenhet och designexpertis hos BOSS utvecklingsgrupp. När det gäller ljudets integritet är ES-5 dessutom utrustad med buffer på input och output* som individuellt kan sättas av eller på som det bäst passar i varje program. *Buffer för output kombineras med den inbyggda mixern för den parallella kedjefunktionen.

Professionell design för spelbar hållbarhet

ES-5s effektswitchningsystem är mer än bara ett smart designat verktyg för att skapa häpnadsväckande ljud. Det är också en snyggt designad hårdvara som kommer att se riktigt bra ut på ditt pedalbord. Byggd med hållbara mekaniska funktioner i en benhård design, kombinerar ES-5 stora tekniska innovationer med användbara bekvämlighetsfunktioner. Ett minne med 200 program, en stor display med möjlighet att namnge många funktioner och robusta och responsiva omkopplare som är fullt adresserbara är bara några saker som gör denna switcher till proffsens val.


• Programmerbart switchingsystem med fem loopar
• Analog kretsdesign för att bevara ditt sound
• Oöverträffad flexibilitet för signalvägen med möjlighet att ändra loopordning och skapa en parallell effektkedja
• Externa kontrollparametrar som delay-tid kan sparas per program
• Buffers kan vara av/på individuellt för input och output och sparas per program; volym kan varieras för output buffer
• Väldigt pålitliga fotomkopplare där man kan stänga av switch-ljudet
• Bakbelyst LCD-display visar detaljerad information vid en snabb anblick
• 200 program ger oöverträffad kapacitet för aktiva musiker
• Totalt användarbestämd adressering av pedalfunktioner
• Professionell nivå på praktisk hantering och kreativitet i ett kompakt format
275380
Kompakt expression pedal med innovativ intern mekanism som ger ultramjuk och exakt parameterkontroll. Tillverkad av solid aluminium. För de som behöver en professionell expressionpedal i ett mindre format finns inget bättre val än EV-30. Med sitt lilla fotavtryck är den perfekt lämpad för trångbodda pedalbord och dess gjutna aluminiumchassi ger soliditet och BOSS berömda pålitlighet. En nyckelfunktion i EV-30 är en innovativ intern mekanism som ger ultramjuk och exakt parameterkontroll som väl konkurrerar med fullstora pedaler. Med två expression-utgångar kan du spara ännu mer utrymme genom att kontrollera två olika enheter från en och samma pedal. Utgångarna är elektroniskt isolerade och eliminerar risken av brumproblem i jordslingor.

EV-30 ger kraftfull realtidskontroll till alla de BOSS-pedaler som är utrustade med ingångar för expression-pedal. De är idealiska till att använda med BOSS multieffektprocessorer och effektswitching-system. En praktisk polaritetsomkopplare gör den kompatibel med massor av musikutrustning och gör att du kan använda EV-30 med de flesta enheter som stöder expressinn-kontroll.
Utrymmesbesparande expression-pedal i en robust gjuten aluminiumkonstruktionMjuk och skön pivot för exakt parameterstyrningDubbla isolerade expression-utgångar för att styra två enheter med en pedalIndividuell pedalomfångsjustering för varje utgångFungerar med ¼-tums TRS expression-ingångar på stompbox-pedaler, multi-effekter, keyboards, MIDI-pedaler och andra enheterPolaritetsomkopplare ger kompabilitet med de flesta enheter som stöder expressionkontrollHar samma robusta och utrymmesbesparande design som FV-30H/L volympedaler och PW-3 wahInkluderar en ¼-tums TRS-kabel (stereo)
298255
Med Remote1 så kommer du åt ytterligare funktioner i din AMP1. Du får ytterligare en switchbar mastervolym och en powersoak. Du kan med dom nio switcharna programmera din AMP1 och göra helt egna effektkedjor och individuellt kontrollera boost, reverb och effektloop. Remote1 behöver ingen extern strömförsörjning utan får den ström den behöver från AMP1-enheten.
268180
AMP1 MIDI-kit gör att du kan styra din AMP1 med ett eget MIDI-pedalbord.
268182
Whirlwind Micmute boxar erbjuder passiva lösningar för styrning av på och av för en mikrofon eller en balanserad linjesignal via fotpedal.
- Fotpedal
- Push to talk, så länge knappen är intryckt är ljudet på
- För mikrofon eller linjesignal
- Fungerar med phantom power
- XLR in och ut
268211
Latching footswitch with metal housing for use with the TBX and TA35.
107751
4 button footswitch compatible with S1-45, S1-50, S1-100 model amplifiersComes with 5m 9pin Footswitch Cable included.
291592
Fotomkopplare till förstärkare.Anniversary Series3-vägs
125283
The Palmer PFFX allows you to individually switch on or off two effect loops, or connect both in series and thus supports customised set-ups, e.g. for rhythm and solo sounds. For the FX 2, a mute function for connecting a tuner can be selected and a ground lift switch helps to avoid ground loops. The PFFX can also be inserted in the effects loop of an amplifier. The flexible true bypass pedal is completely passive; for using the LED displays, a 9V block battery or an AC adapter with negative internal contact such as the Palmer PW9V are required.
- Product Type: loop switcher
- Type: 2-channel
- Switching Functions: input switcher, output switcher
- Number of Inputs: 3
- Input Connections: 6.3 mm jack
- Number of Outputs: 3
- Output Connections: 6.3 mm jack
- Transformer-balanced Outputs: no
- Indicators: Loop On/Off
- Controls: channel switch, mute, ground lift
- Power Supply: 9 VDC power adapter
- Power Consumption: 40 mA
- Housing Material: sheet steel
- Housing Surface: powder coated
- Width: 120 mm
- Depth: 120 mm
- Height: 65 mm
- Features: True Bypass
282010
Dubbel footswitch för Suproförstärkare med både tremolo och reverb.
277831
Stabil och enkel midipedal. Skickar programbyte till t.ex en effekt eller dylikt. Superenkel och stabil. Kan drivas med 9V batteri, 9V adapter eller phantompower via midikabeln. Batteriet håller upp till 200timmar!
147742
A-B omkopplare för att växla mellan två ljudkällor eller köra t ex två olika förstärkare med en gitarr.
117152
IFC2 Pedal Effects The PEDAL FX section is ONLY accessible using the optional Ibanez IFC2 Foot Controller The IFC2 is not included and is sold separately
107739
Pedalväljare med inbyggd stämapparat.
288189
För JVM205H, JVM205C, JVM215C, JVM210H & JVM210C .
262448
Tremolo footswitch för alla Supromodeller med inbyggd tremolo.
277830
1-vägs. Channel kanal För VS8020, VS8040, VS30R, VS65R och JCM 900 Master Volume m fl.Bilden kan vara missvisande
236223
The PalmerTRINITY is a 3 into 1 instrument selector for changing guitars withoutunplugging and the associated noise. Sturdy footswitches select the inputchannels with individual buffer amps providing up to 12 dB boost to balanceinstrument levels without changing the amp settings. In addition, theTrinity features a dedicated tuner output. Optional Power Supply PW9V
282053
Fotkontroll för Firefly
261335
4-knapps fotkontroll för Mustang III och IV.
219032
Valvestate & JCM. 1-vägs, med LED-indikator. För VS30R, VS65R och AVT50.
277627
This is the selector box. With the Triage you can selectively route one guitar signal on to three different amps per footswitch. A fourth switch (SIDEKICK) makes it possible to select multiple amplifiers simultaneously. All outputs are transformer isolated, so that no ground loop humming can occur. Each output is equipped with a buffer amp for the volume, meaning the signal can be boosted by up to 12 dB (quadruple the amplification). In addition each output has a phase switch with which you can flip the phase of the signal by 180. This is a very useful feature since it prevents cancellations that can occur when two amps with different phasing are played simultaneously. Each output also has a ground lift switch. Optional Power Supply PW9V
282052
Världens första universella remote switcher med massor av möjligheter. Se Radials hemsida för exempel.
210241
This simple but robust single-channel switch can be used universally. Whenever a change of channel or function via foot switch is required. For example, the PF1 can be used to switch the channel of a guitar amp or activate a particular function on a keyboard. The switch is latching, not spring return. To connect, a standard Mono Jack cable is sufficient.
- Type: passive
- Number of Outputs: 1
- Output Connections: 6.3 mm jack
- Controls: Foot switch
- Switch Type: latching
- Cabinet Material: sheet steel
- Cabinet Surface: powder-coated
- Width: 55 mm
- Depth: 65 mm
- Height: 60 mm
282005
SANPERA 1 MIDI CONTROLER VYPYR
whammy/volume/wah/pitch shifter expression pedal
four momentary selector buttons with LEDs
looper activation and control
bank select function
roadworthy cast-metal housing
high-quality metal switches
self-powered via MIDI
10' (3m) MIDI cable included
250414
Växla mellan två olika förstärkare eller kör båda samtidigt.
121946
ABY switch som kan användas på 2 sätt, Y till A/B eller Y till A&B.
- Signal Y till A/B eller Y till A&B.
- Robust metallhölje
- True bypass
- 9V - endast med strömförsörjning (ingår ej)
277565
The Palmer PEABI is more than a simple switcher for two sources; simultaneously, the PEABI also handles level adjustment for various sources. Whether microphone or line signal, the PEABI toggles silently between the two inputs and thus permits fast and simple comparison between signals or connection of various sources to one input. Three slide switches make it possible to select various attenuation levels (6, 15 or 21 dB attenuation) individually for both inputs. A ground lift helps to avoid ground loop hum. Housed in a solid metal case with extended edges for optimum protection of the in- and outputs. A red LED clearly indicates which input is currently active. Pre-drilled holes permit simple and secure mounting in a rack or on a pedal board. The PEABIs strictly passive circuitry means that it requires no power supply at all. A 9-volt block battery is required to power the LED.Technical Specifications
- Product type: switcher
- Type: passive
- Switch function: Input switcher
- Number of channels: 2
- Number of Inputs: 2
- Input connections: XLR
- Number of outputs: 1
- Output connections: XLR
- Outputs transformer balanced: no
- Controls: Groundlift, Input PAD
- Indicators: Channel number
- Power Supply: 9-V block battery
- Case Material: Sheet steel
- Case surface: Powder coated
- Dimensions (W x H x D): 100 mm x 60 mm x 120 mm
281972
FSM432 MK3 MIDI pedalbord. Det helt nya MIDI bordet, FSM 432 MK III, tjänar inte bara till att välja förinställningar. I stomp-box läget kan du byta kanal direkt, och för att aktivera moduleringseffekter, delay och boost självständigt. Det finns också två 1/4 jack ingångar för anslutning av expression pedaler eller enkla fotomkopplare. De båda ingångarna kan fritt adresseras till att fjärrstyra alla potentiometrar och switchar på GrandMeister 36 i realtid. MK III är helt kompatibel med MK II och fungerar så väl med TubeMeister 36, Coreblade och Switchblade. TECHNICAL DATA.
- MIDI IN 5-pin.
- MIDI OUT 7-pin (5-pin compatible).
- CONTROLLER INPUTS 2 x 6,3mm (1/4) stereo jack.
- POWER SUPPLY Phantom powered (200 mA, 20 Volts).
- EXTERNAL POWER SUPPLY AC or DC 9-15 Volts, 250 mA.
- DIMENSIONS 460 x 153 x 70 mm.
- WEIGHT 1,7 kg.
269349
The Palmer PF2SW is a variable dual footswitch for all devices with a footswitch port. It is suitable for channel switching of amplifiers, to turn on and off built-in and external effects, and can independently control two devices; bright LEDs indicate the switching status. The two circuits of the PF2SW can be adjusted individually to the respective function of the connected devices. To do this, the sliding controller chooses between contact closure and electronic impulse as well as open or closed position of the relay, a further controller selects one of the two footswitches as master for simultaneous switching of both circuits. In most applications, the PF2SW can be connected using conventional 6.35 mm jack cables.
- Product Type: switcher
- Type: function selector
- Number of Channels: 2
- Number of Inputs: 0
- Number of Outputs: 2
- Output Connections: 6.3 mm jack
- Transformer-balanced Outputs: no
- Display Elements: channel on/off
- Controls: switching, switching type, link
- Power Supply: 9 VDC power adapter
- Power Consumption: 50 mA
- Housing Material: sheet steel
- Housing Surface: powder coated
- Width: 120 mm
- Depth: 120 mm
- Height: 65 mm
282006