Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Gitarr / Stålsträngad Gitarr

Yamahas nya serie akustiska gitarrer är äntligen här! Väldigt sköna att spela på och det nya mikrofonsystemet S.R.T. Studio Response TechnologyConcert-size with cutaway Body
Solid Sitka Spruce Top
Solid Rosewood Back & Sides
Mahogany Neck
Ebony Fingerboard
Ebony Bridge
Rosewood / Mahogany Sound hole Rosette
Rosewood Fingerboard Binding
Mahogany Body Binding
SRT System63 Modeling Preamp
SRT Saddle/Piezo Pickup
220893
AVD6-DTS (Distressed Tobacco Sunburst Open Pore) Dreadnought Artwood. Artwood Vintage serien är byggd för att vara en gitarr som är både traditionell och modern på samma gång.Teknologin rör sig framåt och utvecklas i en rasande fart och gitarrbyggande lika så, det är en ständig utveckling på saker som kan göras bättre, hållbarare osv.När vi byggde Artwood Vintage serien var det hela tiden med en respektfull blick på instrumentets rika historia och tradition medan vi lade till moderna tolkningar för att uppnå det ultimata akustiska gitarrljudet. Spec.
- Dreadnought body.
- Solid Sitka Spruce Top.
- Mahogany back and sides.
- Mahogany neck, Soft-V shape.
- Rosewood Fretboard.
- Rosewood Bridge.
- Herringbone Rosette
- Gold Mother of Pearl inlay.
- Aged Bone nut & saddle.
- Antique Chrome Tuner w/Oval knobs.
- Ibanez Advantage Bridge pin.
- D'Addario® EXP11 Coated 80/20 Bronze, Light (.012-.053 Gauge). Halsen:
- Skala: 651mm.
- Bredd vid sadel: 43mm.
- Bredd vid 14 band: 55mm.
- Tjocklek vid 1 band: 21mm.
- Tjocklek vid 7 band: 22mm.
- Radius: 400mmR. Kroppen:
- Längd: 508mm, 20 .
- Höjd: 400mm, 15 3/4 .
- Max djup: 127mm, 5 .
285348
Yamaha&39;s APX-serie har länge härskat som några av de mest prisvärda gitarrerna i sin klass. Nu kommer här en läcker resegitarr med grantopp och baksida och sidor i Meranti. Greppbrädan är i rosewood och hals Mahogny. Inbyggt mikrofonsystem med stämapparat System 68. Levereras i enkel gigbag.Storlek 580mm med ett djup på 65-75mm.
233617
Yamahas akustiska standardmodell. Enkelt och traditionellt utseende med en enastående kvalitet till ett överkomligt pris. Toppen är av solid gran som ger ett autentiskt, välbalanserat ljud utan att offra sin robusta styrka, tack vare en nyframtagen design. Den supertunna, naturliga satin-finishen skapar ett instrument med ett rikt naturligt ljud och fantastisk känsla.

- Traditional Western Body
- Solid Spruce Top
- Nato/Okume Back & Sides
- Newly Developed Scalloped Bracing
- Traditional looks and outstanding quality
277129
12-strängad westerngitarr med topp i gran och sidor och bakstycke i mahogny. Nu med mer volym, mer low-end och större sound. Resonanshålet är mer centrerat i gitarren vilket ger mer kraft för både tonen och känslan.

- Traditional Western Body
- Solid Spruce Top
- Mahogany Back & Sides
- Newly Developed Scalloped Bracing
- Warm and Strong Sound
277144
Rika övertoner och förbättrad sustain tack vare sidorna i rosewood, som även ger ett större djup i soundet, karaktäriserar FG830. Utseendet, med abaloneinläggning runt ljudhålet, ger denna gitarr ett lyxigt utseende som passar både nybörjare och de mer erfarna gitarristerna.
- Traditional Western Body
- Solid Spruce Top
- Rosewood Back & Sides
- Newly Developed Scalloped Bracing
- Rich Overtones
277140
En av våra absoluta storsäljare när det gäller stålsträngade gitarrer. Bra kvalité och fin ton för en blygsam slant! Specifikationer: - Topp: Gran - Sidor och bakstycke: Mahogny - Hals: Nato - Greppbräda: Rosewood
112441
När som helst, var som helst. SLG200-serien inspireras av klassisk gitarrdesign och har egenskaper som en slimmad hals, tunn kropp och låg stränghöjd som låter även den mest ”elektriske” gitarristen spela akustiskt! Ljudet är autentiskt med SRT-systemet och konstruktionen ultraslimmad och ihopfällbar.

SRT Powered är ett nytt system, designat för att återskapa kroppsresonans från en akustisk gitarr, här i en kroppslös gitarr. Yamaha har tagit fram SRT tillsammans med skivartister i professionella studios, där ljudet från en high-end akustisk Yamaha-gitarr har spelats in med extrem precision. Ljudet kan även blandas med vanlig piezo för utökad flexibilitet.

Den avtagbara topp-delen av SLG’s ram gör den mer bärbar än någon annan gitarr. Den lyxiga gigbagen kan lätt bäras och läggas t ex i förvaringsutrymmen på flygplan.

Den kroppslösa designen erbjuder ett naturligt dämpat ljud som låter dig öva utan att störa andra. SLG är ca 80% (!!!) tystare än en vanlig stålsträngad gitarr.

Fler trevliga funktioner är att man kan koppla in en musikspelare/telefon och spela tillsammans med sin favoritartist i hörlurar och stämma gitarren med den inbyggda precisa kromatiska stämapparaten.Specifikationer:
Totallängd 978mm
Kroppsbredd 356mm
Totaldjup 85mm
Bredd greppbräda 43mm - 55mm
Kroppsmaterial Mahogny
Ram-material Rosewood & Lönn
Halsmaterial Mahogny
Greppbrädematerial Rosewood
Sadel/stall-material Urea
Mekanik RM1242N-4
Elektronik SRT Powered System
Kontroller: Vol / AUX.Vol / Bass / Treble / Smooth Control Effects(Reverb1, Reverb2, Chorus) / Chromatic Tuner / SRT Blend
In- och utgångar Line OUT / AUX IN / Phone Input / DC-IN
Tillbehör Original gigbag / hörlurar / 2 x AA-batterier
271062
En liten och smidig gitarr med fin tonal balans och "det där krispigt snygga Taylorljudet"

Specifikationer:
- Topp: Solid sitka gran
- Sidor och bakstycke: Mahogny
- Greppbräda: Ebenholtz
- Mekanik: Krom
- Inkl. GS Mini Hardbag

Klicka här för att registrera din gitarr hos Taylor och få 12 års full garanti.

Taylorgitarrer kan köpas hos:
Andreasson Musik i Göteborg
Elmelid Musik i Höör
Frithiofs Musik i Uddevalla
Halmén Musik i Helsingborg
Musikcenter i Borlänge
Musikcentraleni Växjö
Musiklagret i Borås
www.ordermusic.se
196102
Model Name: Limited Edition Tim Armstrong HC - Honor Green
Model Number: 0968300020
Series: Artist Design
Color: Honor Green
Body

Body
Body Shape: Concert
Bracing: Scalloped X
Rosette: 70s F Style
Body Material: Solid Mahogany Top with Laminated Mahogany Back and Sides
Body Finish: Satin Urethane
Body Back: Laminated Mahogany
Body Sides: Laminated Mahogany
Body Top: Solid Mahogany
Neck

Neck
Neck Material: Maple
Neck Shape: "C" Shape
Scale Length: 25.3" (643 mm)
Fingerboard Radius: 11.81" (300 mm)
Number of Frets: 19
Fret Size: Vintage-Style
String Nut: Graph Tech® NuBone™
Nut Width: 1.69" (42.9 mm)
Neck Finish: Satin Urethane
Fingerboard: Rosewood
Position Inlays: Hellcat and Double Skulls
Electronics

Electronics
Special Electronics: Fishman® Isys III System with Active Onboard Preamp and Tuner
Hardware

Hardware
Bridge: Rosewood with Compensated Graph Tech® Nubone™ Saddle
Tuning Machines: Vintage-Style with Aged White Plastic Buttons
Orientation: Right-Hand
Pickguard: 4-Ply Tortoiseshell
Miscellaneous

Miscellaneous
Strings: Fender® Dura-Tone® 880L (.012-.052 Gauge)
Unique Features: 4-Ply Tortoiseshell Pickguard, White Pearloid Hellcat Position Inlays with Double Skull Inlays at 12th Fret, Tim Armstrong Signature on Truss Rod Cover, Aged White Body Bindings, Black Painted Headstock, White with Black Dot Bridge Pins, Limited Edition 250 Piece Run
270329
Fenders mycket populära modell CD60 i dreadnought-utförande med cutaway och inbyggd mikrofon samt stämapparat. Specifikationer: - Topp: Gran - Sidor och bakstycke: Mahogny - Hals: Nato - Greppbräda: Rosewood - Mikrofon: Fender FTE3-TN
210665
Lock i granKropp i mahognyHals i solid mahognyHalsprofil: 1960's SlimTaperSkallängd: 24.75"Greppbräda i rosewood med dot-inläggGreppbrädans radie: 14"20 mediumbandStall i rosewood ("Reverse-Belly")Förnicklad Wilkinson "Deluxe"-stämmekanik
260539
Fenders mycket populära modell CD60 i dreadnought-utförande med cutaway och inbyggd mikrofon samt stämapparat.Specifikationer: - Topp: Gran - Sidor och bakstycke: Mahogny - Hals: Nato - Greppbräda: Rosewood - Mikrofon: Fender FTE3-TN
210666
Hagström Siljan-serien i Grand Auditorium-modell.
Kombinationen av Sitka-gran i locket och mahogny i sidor och botten ger en varm och välbalanserad ton.
Sitka-granen är även känd för en ton som svarar väldigt bra för plektrumspel

Specifikationer:
- Lock: Solid Sitka-gran
- Hals:Mahogny
- Sidor och botten: Mahogny
- Greppbräda och stall: Resinator wood
- Utförande: Natur
189625
Siljan 12-strängad Grand Auditorium II, Natur. Kombinationen av Sitka-gran i locket och mahogny i sidor och botten ger en varm och välbalanserad ton som bara kommer att bli bättre och bättre med tiden. När man tänker på Dalarna, så faller tanken ofta på den gamla svenska traditionen av konst och hantverk, Svensk midsommar, och naturligtvis Hagström. Hagström akustiska gitarrer är inspirerade av Dalarnas stora tradition och hantverkskultur, vilket är något som alltid har påverkat den region där Albin Hagström startade sitt företag år 1925. Detta är anledningen till att Hagström's akustiska gitarrer har antagit namnen knutna till Dalarna, som på ett unikt sätt speglar Hagström's tradition och historia. Dessa akustiska modeller är, Siljan, Mora, Elfdalia och Dalarna.

Varje modell har utvecklats för att producera en unik ton med hjälp av åldrat och speciellt urvalt trä i välkända och älskade modeller såsom Dreadnought, Grand Auditorium and Concert. Gemensamt för alla modellerna, är det unika materialet Resinatorwood som används både till greppbrädan och stallet. En otroligt tydlig och artikulerad ton ... Resinatorwood förstorar faktiskt gitarrens akustiska reaktion som resulterar i denna otroligt tydliga och artikulerade ton oavsett var du spelar på greppbrädan - Resinatorwood är ett ljudmässigt överlägset material för akustiska gitarrer. Tillsammans med Hagströms unika och speciella material, den traditionella designen av huvudet och unika stämskruvar ger dessa gitarrer en helt tidlös design - Sammanfattningsvis, ett resultat av svensk tradition och modernt hantverk från Dalarna.

- Body: Mahogany - Back and Sides
- 12-stringed
- Top: Solid Sitka Spruce
- Neck: Mahogany, Set Neck (Dove tail)
- Fretboard: Resinator Fretboard / 12 inch radius
- Fretboard Inlay: Pearloid
- Tuners: 18:1 Ratio - Hagstrom - Chrome
- Bridge: Resinatorwood
- Natural
283380
The California series welcomes a distinctive new member in the sleek form of the Sonoran SCE Thinline, which features a "tight" dreadnought body a mere 3" deep for comfortably easy playing and a Fishman Isys pickup system with onboard tuner that lets you be heard loud and clear.Other premium features include a solid spruce top with scalloped X bracing for richly resonant tone, mahogany back and sides, three-ply gold pickguard, elegant cosmetic touches including a checkerboard rosette and body and neck binding, C-shaped bolt-on maple Stratocaster neck with dual-action truss rod for rock-solid stability, 20-fret rosewood fingerboard with bone nut, Fender "Viking" rosewood bridge with compensated saddle, forward strap button with internal block reinforcement, vintage-style tuners, chrome hardware and gloss neck and body finish.
249256
EP10-BP (Black Pearl) Euphoria Steve Vai signature. EP10 är resultatet efter ett flerårigt sammarbete mellan Steve Vai och Ibanez för att få fram en akustisk gitarr som känns �rätt� för en gitarrist som primärt spelar elgitarr utan att behöva offra tonen. Euphoria har en tunnare kropp och en väldigt elgitarrliknande halsprofil vilket gör att den omedelbart känns hemtamt för en elgitarrist.Fishman® Acoustic Matrix � piezomicken ihop med Aura® Image Casting preampen gör att gitarren trots den slimmade kroppen levererar ett mycket bra akustiskt ljud på scen eller i studio, och det utan feedback problem även på mycket kraftig volym. Kroppen har en solid Englemann grantopp och solid mahogny i sidor och botten.Den är lackad i en läcker pearl svart finish och är inbunden med en vacker bärnstensfärgad abalone binding ytterst och en grå pearl binding innanför på framsidan. Estetiskt mycket vackert. Halsen är av mahogny med en rosewood greppbräda med Ibanez klassiska tree of life inlägg.Halsen har en ganska tunn och väldigt elgitarrlik profil som är extremt lättspelad för någon som är van att spela elgitarr. Micksystemet är en Fishman® Acoustic Matrix � piezo pickup som körs ihop med den fantastiska Image Casting preampen Aura® IC. Image Casting systemet kommer med 4 specialdesignade �bilder� som tagits fram specifikt för Steve. IC bilderna gjorde med fullsize akustiska gitarr i en proffsstudio för att kunna få den gitarr med en mycket tunnare kropp att kunna låta som en fullsize AK gitarr.Man behöver verkligen höra det för att förstå det fullt ut, makalöst bra. Spec: � Mahogny hals. � Rosewood greppbräda. � Special tunn EP kroppsform. � Solid Englemann granntopp. � Solid mahogny i sidor och botten. � Fishman® Acoustic Matrix � pickup. � Aura® Image Casting system. � Grover stämskruvar med bruna Pearl knoppar. � Ibanez Advantage� bridge pins. � Specialdesignad metall Rosette. � Rosewood stall. � Guld hardware. � Hardcase.
209199
AEG10II-VS Top: Spruce Back & Sides: Mahogany Inlay: Pearloid Dot Tuners: Chrome Die-cast Pickup: Fishman Sonicore Preamp: AEQ-SP1 w/tuner Finish: VS-Vintage Sunburst
233515
AEW23ZW-NT (Natural High Gloss).Som branschledare, att använda Exotiska träslag i flera av sina mest populära modeller, fortsätter här Ibanez att visa upp ett flertal modeller i sin AEW serie. Klassiska granlock kombineras med olika exotiska träslag i sidor och rygg,med matchande trä i rosetten runt ljudhålet. Detta ger också de olika modellerna sin personliga prägel och sound.Den mjukt rundade Florentine cutawayen ger också lätt åtkomst, hela vägen upp till 17:e bandet. Alla modeller i AEW-serien har Fishman pickup och Ibanez AEW-SP2 preamp med inbyggd stämapparat. Spec:- AEW kropp.- Lock av gran.- Zebrawood sidor och botten.- Rosewood body binding.- Mahogny hals. - Rosewood stall och greppbräda.- Movingul/Abalone rosett.- Maple dot fretboard inlay.- Krom Die-cast meanik m/svarta knappar.- Fishman Sonicore pickup.- Ibanez AEQ-SP2 preamp w/Onboard tuner.- Balanced XLR & 1/4 outputs.- D'Addario® EXP strängar. Halsen- Skala 648mm. - Bredd vid sadel: 42mm. - Bredd vid 14 band: 54mm. - Tjocklek vid 1 band: 20mm. - Tjocklek vid 7 band: 21mm. - Radius 250mmR. Kroppen- Längd: 508mm, 20 . - Bredd: 406mm, 16 . - Max djup: 102mm, 4 .
262974
A3R har solid Rosewood bak och sidor med noggrannt utvald premium Sitka-topp. Tillsammans med flaggskepsmikrofonsystemet System 63 SRT får du en av marknadens mest prisvärda gitarrer. Inklusive hardcase!Top Solid Sitka Spruce Back Solid Rosewood Side Solid Rosewood Neck Mahogany Fingerboard Ebony Bridge Ebony Nut Width 43mm String Length 650mm Tuners Die-Cast Chrome Preamp System 63 SRT
233064
Yamahas nya serie akustiska gitarrer är äntligen här! Väldigt sköna att spela på och det nya mikrofonsystemet S.R.T. Studio Response TechnologyDreadnaught with cutaway Body
Solid Sitka Spruce Top
Solid Rosewood Back & Sides
Mahogany Neck
Ebony Fingerboard
Ebony Bridge
Rosewood / Mahogany Sound hole Rosette
Rosewood Fingerboard Binding
Mahogany Body Binding
SRT System63 Modeling Preamp
SRT Saddle/Piezo Pickup
220891
Yamahas nya serie akustiska gitarrer är äntligen här! Väldigt sköna att spela på och det nya mikrofonsystemet S.R.T. Studio Response Technology.Inklusive hardcase!Dreadnaught with cutaway Body
Solid Sitka Spruce Top
Rosewood Back & Sides
Mahogany Neck
Rosewood Fingerboard
Ebony Bridge
Rosewood Fingerboard Binding
Mahogany Body Binding
SRT System66 Preamp
SRT Saddle/Piezo Pickup
220895
AW65ECE-LG (Natural Low Gloss)Artwood serien är byggd för att vara en gitarr som är både traditionell och modern på samma gång.Teknologin rör sig framåt och utvecklas i en rasande fart och gitarrbyggande lika så, det är en ständig utveckling på saker som kan göras bättre, hållbarare osv.När vi byggde Artwood serien var det hela tiden med en respektfull blick på instrumentets rika historia och tradition medan vi lade till moderna tolkningar för att uppnå det ultimata akustiska gitarrljudet.Spec� Dreadnought body. � Solid Cedar topp. � Mahogny sidor och botten. � Mahogny hals. � Dovetail neck joint. � Fishman® Sonicore pickup. � Ibanez AEQ210TF preamp w/Onboard tuner. � Rosewood greppbräda. � Rosewood stall. � Krom Die-cast tuners. � Ibanez Advantage� bridge pins. � Trä rosette. � D'Addario® EXP� strängar.Halsen� Skala 651mm. � Bredd vid sadel: 43mm. � Bredd vid 14 band: 55mm. � Tjocklek vid 1 band: 22mm. � Tjocklek vid 7 band: 24mm. � Radius 400mmR.Kroppen� Längd: 508mm, 20 . � Bredd: 400mm, 15 3/4 . � Max djup: 127mm, 5 .
252429
Yamahas nya serie akustiska gitarrer är äntligen här! Väldigt sköna att spela på och det nya mikrofonsystemet S.R.T. Studio Response TechnologyConcert-size with cutaway Body
Solid Sitka Spruce Top
Mahogany Back & Sides
Mahogany Neck
Ebony Fingerboard
Ebony Bridge
Rosewood Fingerboard Binding
Mahogany Body Binding
SRT System66 Preamp
SRT Saddle/Piezo Pickup
220892
AEG15II-LG (Natural Low Gloss).AEG serien har en kompakt, något tunnare kropp som gör dem bekväma på scen för aktiva musiker. Varje enskild sträng och ton kan urskiljas även genom ett hav av publik. Fishman mikrofonerna i kombination Ibanez AEQ-SP1 preamp, ger en klar brilliant ton. Spec:- Cedar top.- Mahogany back & sides.- Mahogany neck.- 634mm/25 scale.- Rosewood bridge & fretboard.- Ibanez Advantage bridge pins.- Chrome Die-cast tuners.- Abalone rosette.- Fishman Sonicore pickup.- Ibanez AEQ-SP1 preamp w/Onboard tuner.- D'Addario EXP strings.- Finish: LG-Natural Low Gloss. Halsen:- Skala: 635mm. - Bredd vid sadel: 43mm. - Bredd vid 14 band: 55mm. - Tjocklek vid första band: 20mm. - Tjocklek vid 7:e band: 21mm. - Radius 400mmR. Body Dimensions:- Length: 19 1/4 - 489mm.- Width: 15" - 381mm.- Max Depth:3 1/4 - 83mm.
234973
AEG24II-THS Top: Flamed Maple Back & Sides: Mahogany Inlay: Pearloid Dot Tuners: Gold Die-cast Pickup: Fishman Sonicore Preamp: AEQ210TF w/tuner Finish: TGB-Transparent Hibiscus Sunburst
233514
AEW4012AS-NT (Natural High Gloss) AEW har lånat sin kroppsform från den omåttligt populära Exotic Wood (EW) serien, en bekväm kroppsform med en mjukt rundad cut-away som gör åtkomst till de högsta banden enkelt.Gitarren har en stor och fyllig ton akustiskt men är i första hand tänkt för de som oftast spelar förstärkt, in i studio, ut i PA eller en ak-förstärkare. Utrustad med en Fishman Sonicore piezo pickup och Ibanez utmärkta AEQ-SP2 preamp kommer den att leverera ett snyggt och formbart elakustiskt ljud vad du än pluggar in den i. En gitarr som känns välkommande både för en elgitarrist och en traditionell akustisk spelare, vare sig man spelar med plektrum eller med fingrarna. AEW4012 är en 12-strängad version av AEW40, fler strängar, samma gitarr. Spec:- AEW kropp.- Flammig ask topp.- Flammig ask i sidor och botten.- Mahogny hals med satin finish..- Rosewood greppbräda.- Lönn dot inlägg.- Ben stallsadel och översadel.- Rosewood stall.- Lönn rosette.- Krom Die-cast stämskruvar.- Fishman Sonicore piezo pickup.- Ibanez AEQ-SP2 preamp med inbyggd stämapparat.- Balanserad XLR & 1/4 teleutgång.- D´Addario EXP strängar. Halsen- Skala 648mm.- Bredd vid sadel: 42mm.- Bredd vid 14 band: 54mm.- Tjocklek vid 1 band: 21mm.- Tjocklek vid 7 band: 22mm.- Radius 250mmR. Kroppen- Längd: 508mm, 20 .- Bredd: 406mm, 16 .
262977
Top: Spruce Back & Sides: Mahogany Inlay: Pearlod Dot Tuners: Chrome Die-cast Finish: Black
233524
&160;Yamahas nya serie akustiska gitarrer är äntligen här! Väldigt sköna att spela på och det nya mikrofonsystemet S.R.T. Studio Response TechnologyDreadnaught with cutaway Body
Solid Sitka Spruce Top
Mahogany Back & Sides
Mahogany Neck
Rosewood Fingerboard
Ebony Bridge
Rosewood Fingerboard Binding
Mahogany Body Binding
SRT System66 Preamp
SRT Saddle/Piezo Pickup
220896
FINISH Open Pore NaturalTOP Solid Mahogany BACK/SIDES Mahogany INLAY Pearloid DotTUNERS Grover CELECTRONICS - HARD CASE W50PC Not included
209185
AEW51-NT (Multi-Wood Mosaic Natural High Gloss)Som branschledare, att använda Exotiska träslag i flera av sina mest populära modeller, fortsätter här Ibanez att visa upp ett flertal modeller i sin AEW serie. Klassiska granlock kombineras med olika exotiska träslag i sidor och rygg,denna med specialinlägg i rosetten runt ljudhålet. Detta ger också de olika modellerna sin personliga prägel och sound. Den mjukt rundade Florentine cutawayen ger också lätt åtkomst, hela vägen upp till 17:e bandet. Alla modeller i AEW-serien har Fishman pickup och Ibanez AEW-SP2 preamp med inbyggd stämapparat. AEW51 har ett vackert Multi-Mosaic mönster av jakaranda, lönn och valnöt i sidor och botten.
- AEW kropp.
- Lock av Sitka gran.
- Rosewood/Spalted Maple/ Valnöt Mosaikmönster i sidor och botten.
- Matchande Mosaik på huvudet.
- Mahogny hals.
- Rosewood stall och greppbräda.
- Maple fret dot inlay.
- Specialdesignad wooden rosett.
- Krom Die-cast meanik m/svarta knappar.
- Fishman Sonicore pickup.
- Ibanez AEQ-SP2 preamp w/Onboard tuner.
- Balanced XLR & 1/4 outputs.
- D'Addario® EXP strängar. Halsen
- Skala 648mm.
- Bredd vid sadel: 42mm.
- Bredd vid 14 band: 54mm.
- Tjocklek vid 1 band: 20mm.
- Tjocklek vid 7 band: 21mm.
- Radius 250mmR. Kroppen
- Längd: 508mm, 20 .
- Bredd: 406mm, 16 .
- Max djup: 127mm, 4 .
274788
EWP14WB-OPN (Open Pore) Piccolo gitarr. Ibanez nya mini-gitarr, EWP14WB-OPN har mensur och kropp av tenor-ukulele storlek vilket gör den väldigt komfortabel att spela på. Med sin högre stämning tillåts kan man utforska och hitta nya oupptäckta sound.
- Cutaway Tenor Style EW body.
- Ovangkol top.
- Ovangkol back & sides.
- Mahogany neck.
- Rosewood bridge & fretboard.
- Ibanez Advantage bridge pins.
- Chrome Die-cast tuners.
- 19 frets.
- Abalone rosette.
- Coated X-Lite (010-047) strings.
- Factory tuning: 1/A, 2/E, 3/C, 4/G, 5/D, 6/A
- Finish: OPN - Open Pore
- Gigbag included.
- Halsen: Skala: 432mm.
- Bredd vid sadel: 42mm.
- Bredd vid 14 band: 50mm.
- Tjocklek vid första band: 21mm.
- Tjocklek vid 7:e band: 22mm.
- Radius 400mmR.
274783
Ibanez JamPack är perfekt för nybörjare och studenter. Kommer i en kartong med allt du behöver för att sätta igång och spela. Paketet innehåller: V50-gitarr, bag, axelband, stämapparat och en liten tillbehörsväska. Specifikationer: - Topp: Gran - Botten och sidor: Mahogny - Hals: Mahogny - Greppbräda: Rosewood - Mekanik: Förnicklad
225424
AEG10II-BK Top: Spruce Back & Sides: Mahogany Inlay: Pearloid Dot Tuners: Chrome Die-cast Pickup: Fishman Sonicore Preamp: AEQ-SP1 w/tuner Finish: BK-Black
233516
AEG serien har en kompakt, något tunnare kropp som gör dem bekväma på scen för aktiva musiker. Varje enskild sträng och ton kan urskiljas även genom ett hav av publik.
- Mahogany top.
- Mahogany back & sides.
- Mahogany neck.
- Ivory binding.
- 634mm/25 scale.
- Rosewood bridge & fretboard.
- Ibanez Advantage bridge pins.
- Chrome Die-cast tuners.
- Abalone rosette.
- Ibanez Under Saddle pickup.
- Ibanez AEQ-2T preamp w/Onboard tuner.
- D'Addario EXP11 strings.
- Finish: OPN - Open Pore Halsen:
- Skala: 635mm.
- Bredd vid sadel: 43mm.
- Bredd vid 14 band: 55mm.
- Tjocklek vid första band: 20mm.
- Tjocklek vid 7:e band: 21mm.
- Radius 400mmR. Body Dimensions:
- Length: 19 1/4 - 489mm.
- Width: 15" - 381mm.
- Max Depth:3 1/4 - 83mm.
272881
Dagens rock-musik kräver hög akustisk volym och AEL-serien är just för detta behov. Med användarvänlig elektronik och djup akustisk ton, är AEL den perfekta gitarren för den som söker en akustisk gitarr med större kropp. Varje instrument i serien erbjuder ett unikt utseende och sound. 12 Strings Flamed Sycamore Top Maple Back & Sides Gold Smooth Tuner AS Abalone Rosette Transparent Black Sunburst High Gloss Finish
101929
Inkopplad imponerar APX700 med sina rena och välbalanserade klang. Perfekt för scenbruk men även för dig som vill spela akustiskt. APX700 ger en varmare och starkare ton tack vare ett solitt granlock.
Specifikationer - Lock: Solid Gran - Kropp: Nato - Hals: Nato - Greppbräda: Rosewood - Mekanik: Diecast Chrome TM-29-T - Mikrofonsystem: Yamaha pickup med 3-bands EQ. - Inbyggd stämapparat - Färg: Svart

100551
PF15ECE-BK BlackSpecs:
- Cutaway Dreadnought body- Spruce top- Mahogany back & sides- Mahogany neck- Rosewood bridge and fretboard- Chrome Die-cast tuners- Ibanez Under Saddle pickup- Ibanez AEQ-2T preamp w/Onboard tuner- DAddario EXPstrings- Ibanez Advantagebridge pins
254772
AEG24II-TGB Top: Flamed Maple Back & Sides: Mahogany Inlay: Pearloid Dot Tuners: Gold Die-cast Pickup: Fishman Sonicore Preamp: AEQ210TF w/tuner Finish: TGB-Transparent Gray Burst
233513
BodyShape: Dreadnought Body with CutawayNeck: Mahogany NeckBackSides: Sapele Back and SidesTop: Solid Sitka Spruce TopRosette: Black and White Multi RosetteTuners: Ibanez Chrome Die-CastPickup: Ibanez Under Saddle PickupElectronics: Ibanez SPT Shape Shifter Preamp with Onboard TunerOutputs: Balanced XLR and 1/4 OutputsFretboard: Rosewood Bridge and FretboardSaddle: Ivorex II Nut and SaddleBridgePins: Advantage Bridge Pins
229437
Ibanez JamPack är perfekt för nybörjare och studenter. Kommer i en kartong med allt du behöver jampack för att sätta igång och spela: gitarr, bag, axelband, stämapparat och en liten tillbehörsväska. Dreadnought Guitar Electronic Tuner Gig Bag Guitar Strap Picks Accessories Pouch
101965
AEW40CD-NT (Natural High Gloss) AEW har lånat sin kroppsform från den omåttligt populära Exotic Wood (EW) serien, en bekväm kroppsform med en mjukt rundad cut-away som gör åtkomst till de högsta banden enkelt.Gitarren har en stor och fyllig ton akustiskt men är i första hand tänkt för de som oftast spelar förstärkt, in i studio, ut i PA eller en ak-förstärkare. Utrustad med en Fishman Sonicore piezo pickup och Ibanez utmärkta AEQ-SP2 preamp kommer den att leverera ett snyggt och formbart elakustiskt ljud vad du än pluggar in den i. En gitarr som känns välkommande både för en elgitarrist och en traditionell akustisk spelare, vare sig man spelar med plektrum eller med fingrarna. Spec:- AEW kropp.- Cordia topp.- Cordia i sidor och botten.- Mahogny hals med satin finish..- Rosewood greppbräda.- Lönn dot inlägg.- Ben stallsadel och översadel.- Rosewood stall.- Lönn rosette.- Krom Die-cast stämskruvar.- Fishman Sonicore piezo pickup.- Ibanez AEQ-SP2 preamp med inbyggd stämapparat.- Balanserad XLR & 1/4 teleutgång.- D´Addario EXP strängar. Halsen- Skala 648mm.- Bredd vid sadel: 42mm.- Bredd vid 14 band: 54mm.- Tjocklek vid 1 band: 21mm.- Tjocklek vid 7 band: 22mm.- Radius 250mmR. Kroppen- Längd: 508mm, 20 .- Bredd: 406mm, 16 .
262976
1  2  3  4  5  6  7  8  ..12  Nästa »  |  Visa alla