Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Gitarr / Tillbehör / Capo/Barréklämma

För stålsträngad gitarr. För välvd greppbräda. Nickel
126517
Kapodaster för stålsträngad gitarr (6 strängar). Guld.
256621
För välvd greppbräda, elgitarr och stålsträngad gitarr. Krom och nylon.
142321
För femte banjosträng.
126529
Höjer alla strängar utom bas-strängen.
232879
För stålsträngad gitarr. Svart
124657
För nylonsträngad gitarr.För plan greppbräda. Nickel
126518
Capo för Westerngitarr. Paige Capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233192
Capo Open G. Kyser&39;s nya K-lever capon är en ny typ av capon som öppnar upp en helt ny värld för dig som gitarrist. Med dessa kommer du med ett simpelt handgrepp åt flera av dom mest populära öppna stämningarna på din gitarr utan att behöva stämma om gitarren en endaste gång. K-lever innebär att varje capo dessutom är utrustad med en spak lever som låter dig komma åt även de strängar som är bakom själva capot.
225536
Efterföljare till det klassiska shubb capot nu med förfinande egenskaper.
- Rostfritt stål
- Rullmekanism för smidigare handhavande
- Sitter jämnare över hela halsen på gitarrenEfterföljare till det klassiska shubb capot nu med förfinande egenskaper.
- Rostfritt stål
- Rullmekanism för smidigare handhavande
- Sitter jämnare över hela halsen på gitarrenS1Western 6-str Rostfritt stål
189727
Clik Capo för Standard Westerngitarr. Paige Clik Capo har en genial lösning där capot trycks på plats med ett enkelt klick. Med en tryckfunktion lossar capot trycket och kan snabbt flyttas på greppbrädan för att sedan klickas fast igen. Paige capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233198
Kapodaster för stålsträngad gitarr (6 strängar). Silver.
124658
Enkelt och prisvärt capo nylonstraängad gitarr. I matt metall med svarta detaljer
124665
PW-CP-16 NS Classical Capo Lite är tillverkad av ultra-lätt, förstärkt ABS-plast Tack vare dess låga vikt märks den knappt och påverkar därför inte heller balansen i gitarren Capon fästes med en finkänslig mikrometerskruv för perfekt passform och fritt från störande strängsurr Det minimerar också risken att du behöver stämma om gitarren när du tar av capon Capon kan placeras med en hand och passar nylonsträngade gitarrer med platt greppbräda Finish: Black

Designade för nylonsträngade gitarrer med platt greppbräda
Mikrometerskruv för perfekt passform och fritt från störande strängsurr
Kan placeras med en hand
Ultra-lätt, förstärkt ABS-plast
NS Capo är ett samarbete mellan Jim DAddario och den numer legendariske designern Ned Steinberger
267614
Capo för Westerngitarr, bredare modell. Paige Capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233193
Clik Capo för Banjo/Mandolin Capo, passar 14 radius upp till 4: e band på 5-strängad. Paige Clik Capo har en genial lösning där capot trycks på plats med ett enkelt klick. Med en tryckfunktion lossar capot trycket och kan snabbt flyttas på greppbrädan för att sedan klickas fast igen. Paige capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233203
Clik Capo för Westerngitarr med bredare greppbräda. Paige Clik Capo har en genial lösning där capot trycks på plats med ett enkelt klick. Med en tryckfunktion lossar capot trycket och kan snabbt flyttas på greppbrädan för att sedan klickas fast igen. Paige capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233199
Kapodaster för stålsträngad gitarr (6 strängar). Vit.
256620
Efterföljare till det klassiska shubb capot nu med förfinande egenskaper.
- Rostfritt stål
- Rullmekanism för smidigare handhavande
- Sitter jämnare över hela halsen på gitarrenS2Classic Nylon. För plan greppbräda.Rostfritt stål
189728
För rak greppbräda, nylonsträngad gitarr. Krom och nylon.
142322
För 12-strängad gitarr. Svart
124660
Capo för Banjo/Mandolin Capo. Passar ovanför 4: e band på 5-strängad banjo. Paige Capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233196
För 12-strängad gitarr. För välvd greppbräda. Nickel.
126519
För Nylon-strängad gitarr. Svart
124661
Clik Capo för Elgitarr. Paige Clik Capo har en genial lösning där capot trycks på plats med ett enkelt klick. Med en tryckfunktion lossar capot trycket och kan snabbt flyttas på greppbrädan för att sedan klickas fast igen. Paige capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233201
Clik Capo för Klassisk Nylonsträngad Gitarr. Paige Clik Capo har en genial lösning där capot trycks på plats med ett enkelt klick. Med en tryckfunktion lossar capot trycket och kan snabbt flyttas på greppbrädan för att sedan klickas fast igen. Paige capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233200
Kapodaster för stålsträngad gitarr (6 strängar). Rosa.
256622
Prisvärt capo för stålsträngad gitarr.
124664
NS Capo är ett samarbete mellan Planet Waves och den numer legendariske designern Ned Steinberger. Capon är tillverkad av ultra-lätt aluminium, av samma sort man finner inom flygindustrin. Tack vare dess låga vikt märks den knappt och påverkar därför inte heller balansen i gitarren. Capon fästes med en finkänslig skruv och dess perfekta passform ger inget störande strängsurr. Kan placeras med en hand och passar både 6- och 12-strängade gitarrer..
103453
Efterföljare till det klassiska shubb capot nu med förfinande egenskaper.
- Rostfritt stål
- Rullmekanism för smidigare handhavande
- Sitter jämnare över hela halsen på gitarrenS3Western 12-str. För välvd greppbräda.Rostfritt stål
189729
Capo för Banjo/Mandolin Capo. Passar upp till 4: e band på 5-strängad Banjo. Paige Capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233195
Partial Capo. Höjer strängarna A, D och G alt. D, G och B. Lämpligt för öppna stämningar. Mässing.
126528
Clik Capo för 12-strängad Westerngitarr. Paige Clik Capo har en genial lösning där capot trycks på plats med ett enkelt klick. Med en tryckfunktion lossar capot trycket och kan snabbt flyttas på greppbrädan för att sedan klickas fast igen. Paige capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233197
IGC10 Gitarr CapoCapo för westerngitarr.Klämtyp.
256419
Capo för 12-strängad Westerngitarr. Paige Capo är ett av världens bästa och erbjuder perfekt passform och intonation. Tack vare sin design kan du finjustera exakt tryck på strängarna, det är smalt och elegant samt kan flyttas upp förbi halssadeln för förvaring när du inte använder det. Paige Capon tillverkas i USA.
233191
För elgitarr, mer välvd greppbräda.Nickel.
126520
1  2  Nästa »  |  Visa alla