Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Kampanjsidor / Native Instruments Kampanj

NATIVE INSTRUMENTS presenterar sin senaste controller: D2, en professionell high-end controller som är byggd för att maximera din dj-upplevelse och frigöra all din kreativitet. Den högupplösta färgskärmen och de anslagskänsliga touchpadsen ger dig intuitiv kontroll över TRAKTOR PRO 2 programvaran. Kombinera två stycken D2 med en mixer så får du en ultimat klubbrig. En robust och portabel lättviktare byggd för att följa med på varje gig!

267398
KOMPLETT DJ-CONTROLLER SOM ÄR KOMPATIBEL MED NYA FILFORMATET "STEMS"
TRAKTOR KONTROL S5 är den nya portabla 4-decks DJ-controllern som känns helt rätt redan från början. Magnifikt utseende, robust kvalitét och underbar att spela.

KONTROL S5 ger dig kraften från en KONTROL S8 i samma storlek som en S4.
High-res displayer och touchkänsliga knobs hjälper dig att fokusera på dina tracks och de effekter du väljer att blanda in när du skapar din mix.
Det intuitiva arbetsflödet är väldigt "hands-on" och gör att du snabbt kommer igång. Tillsammans med Traktor Pro-programvaran blir du oslagbar i DJ-båset!


Allt du behöver för att DJ:a professionellt (eller på hemmafesten)Redo för STEMS - det nya, unika multikanalsformatetTouch-and-see workflowIntegrerad 4-kanalsmixer med inbyggt ljudkort16st multicolor touch-padsSynka tracks enkelt, snabbt och stabiltTRAKTOR PRO 2 ingår vid köp (nedladdningsbart vid registrering)
272809