Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Mixer / Analogmixer


Hitta liknande produkt

Behringer
Analoge mixere
Behringer Analoge mixere
Premium ultra low-noise, high headroom analog mixer med USB.
Kompakt mixer med inbyggt USB-interface, perfekt för mindre livesammanhang eller i hemmastudion.

4 XENYX mikförstärkare
4 professionella kompressorer med kontroll-LEDs
”British” 3-bands-EQ med rent och varmt ljud
Inbyggt USB-interface för datoranslutning
2 AUX sends per kanal
2 AUX returns
Clip LEDs
2 subgroups med separata utgångar
Balanserade XLR-utgångar, plus separata utgångar för hörlurar och kontrollrum
60 mm faders
Omställbar strömförsörjning med extra låg energiförbrukning
Kan rackmonteras
Omfattande mjukvarupaket med inspelningsprogram, effekter och instrument ingår
180362
10-kanals mixer med fyra mikingångar och tre stereoingångar. XLR-utgångar. Storlek 244 x 71 x 294mm, Vikt 1,9 Kg.
255514
EPM-serien är en i raden av nya mixerbord i den allt större Soundcraft familjen. Med EPM når man högst hitintills i fråga om pris/prestanda där mic-preamparna är hämtade direkt från Soundcrafts GB- & LX7ii mixerbord som är betydligt dyrare serier. Detta gör att du har en 55db gain range och förbluffande 22db headroom. Alla komponenter är ytmonterade och endast dyra komponenter har använts för att få en konsol som håller länge och får den att låta suveränt. Självklart finns även true 48v phantom-matning i mixern. En unik feature är PEAK lampan för varje kanal. Den letar efter peak.signaler över hela kanalstrippen och lyser starkare och svagare beroende på hur mycket som kanalen överbelastas. Monitorkanalerna och hörlursutgången jobbar parallellt så att t.ex sångaren kan lyssna i sina lurar medan teknikern lyssnar på monitorerna.
147631
Kompakt mixer med 12 kanaler, inklusive 6 mikrofon / 12 line (4 mono + 4 stereo), kompressor, AUX och 2 gruppbussar.
Yamaha MG mixers i 3. generationen är en serie kompakta professionella mixers med bl.a. high-end klass-A D-PRE mikrofonpreamps som levererar överlägsen ljudkvalitet med ett stort frekvensområde. Mono-ingångarna är utrustade med Phanom power, high pass filter, -26dB dämpning, samt kvalitetsbalanserade Neutrik kombinationskontakter med XLR-ingång till mikrofon och jack till line nivå. Alla modeller är framställda i kraftig pulverlackerad stålkonstruktion och knapparnas placering på ytan skyddar de interna komponenterna genom att absorbera slag och tryck.

Specifikationer
12 kanaler, härav 6 mikrofon, 12 line (4 mono och 4 stereo)
1-Knob kompressor på 4 monokanaler
2 AUX
Kanalfunktioner: 26 dB dämpning (Mono), HPF 80 Hz, EQ HIGH Gain: +15 dB/-15 dB, Frequency: 10 kHz shelving, EQ MID Gain: +15 dB/-15 dB, Frequency: 2.5kHz peaking, EQ LOW, Gain: +15 dB/-15 dB, Frequency: 100 Hz shelving
Kan rackmonteras med RK-MG12 kit extra tillbehör
Mått: 308 x 118 x 422 mm
Vikt: 4 kg
256222
EFX-serien är en variant av EPM-serien där en av AUX-tappningarna är en dedikerad FX-tappning med effekter från Lexicon® där processorn är hämtad direkt från Lexicons MX500. EPM/EFX-serien är en i raden av nya mixerbord i den allt större Soundcraft familjen. Med EPM/EFX når man högst hitintills när det gäller pris/prestanda där mic-preamparna är hämtade direkt från Soundcrafts GB- & LX7ii mixerbord som är betydligt dyrare serier. Självklart finns även true 48v phantom-matning i mixern.
147627
EPM-serien är en i raden av nya mixerbord i den allt större Soundcraft familjen. Med EPM når man högst hitintills i fråga om pris/prestanda där mic-preamparna är hämtade direkt från Soundcrafts GB- & LX7ii mixerbord som är betydligt dyrare serier. Detta gör att du har en 55db gain range och förbluffande 22db headroom. Alla komponenter är ytmonterade och endast dyra komponenter har använts för att få en konsol som håller länge och får den att låta suveränt. Självklart finns även true 48v phantom-matning i mixern. En unik feature är PEAK lampan för varje kanal. Den letar efter peak.signaler över hela kanalstrippen och lyser starkare och svagare beroende på hur mycket som kanalen överbelastas. Monitorkanalerna och hörlursutgången jobbar parallellt så att t.ex sångaren kan lyssna i sina lurar medan teknikern lyssnar på monitorerna.
147629
Sex-kanals mixer med två +48V fantommatade mikpreampar och två stereoingångar. De två mikingångarna har 2-bands EQ, hipassfilter och 26dB pad och kan köras som stereoingång tillsammans. Utgångar finns både som XLR och tele, samt hörlursutgång med separat volymkontroll.Storlek: 149 x 62 x 202 mm, vikt 0,9 kg
255513
MultiMix 4 USB är en 4-kanals desktop mixer med inbyggt USB digitalt ljudinterface vilket gör den perfekt för datorbaserad audioinspelning, videoeditering och projektstudios modell mindre.Den har fyra ingångar som alla passar för 14 line input, XLR ingångar på kanal 1 och 2 samt 48V fantommatning.
116978
Kompakt mixer med intern effektmaskin, USB-ljud in/ ut, 10 kanaler, inklusive 4 mikrofon/ 10 line (4 mono + 3 stereo), kompressor och AUX.

3:e generationens Yamaha MG mixer är en serie kompakta professionella mixers med bl.a. high-end klass-A D-PRE mikrofonpreamps som levererar överlägsen ljudkvalitet med ett stort frekvensområde. Mono-ingångarna är utrustade med Phantom power, high pass filter, -26dB dämpning samt balanserade kvalitets Neutrik kombokontakter med XLR-ingång till mikrofon och jack till line-nivå. Alla modellerna har ett kraftigt pulverlackerat stålchassi och knapparnas placering på ytan skyddar de interna komponenterna genom att absorbera slag och tryck.

Specifikationer: 

• 10 kanaler varav 4 mikrofon, 10 line (4 mono och 3 stereo)
• Inbyggt Yamaha SPX effektmaskin med 24 program
• Inbyggt USB-ljudkort Class 2.0 med upp till 192 kHz/24-bit upplösning. iPad-anslutning via Apple iPad
• Camera Connection Kit / Lightning till USB Camera Adapter
• Levereras inkl. Cubase AI musikprogram (nedladdningsversion)
• 1-Knob kompressor på 2 monokanaler
• 1 AUX (inkl. FX)
• Kanalfunktioner: 26 dB dämpning (Mono), HPF 80 Hz, EQ HIGH Gain: +15 dB/-15 dB, Frequency: 10 kHz shelving, EQ MID Gain: +15 dB/-15 dB, Frequency: 2.5kHz peaking, EQ LOW, Gain: +15 dB/-15 dB,
• Frequency: 100 Hz shelving
• Mått: 244 x 71 x 294 mm
• Vikt: 1,9 kg
256221
Live- och hemmastudiomixer med 12 ingångar, härav 4 mikrofonmonoingångar med kompressor, 4/4 mono/stereo in och inbyggt 2 kanals USB-ljudkort.
Behringer har ännu en gång reviderat sin elektroniska design och utrustat deras kompakta live-/ studiomixer med Xenyx preamps som ger ett jättestort 130 dB dynamikområde och en bandbredd på 10Hz till över 200 kHz. Mixerns EQ´s är inspirerade av kända brittiska konsoller från 1960-talet och 70-talet som var mixers med varm och musikalisk karaktär som på den tiden ändrade rock n' roll ljudet och blev legendariska för alla i branschen.
Alla kanaler är utrustade med effekt send och monokanalerna har dessutom "One-knob" kompressor som är perfekt för dynamisk kontroll av instrument och vokaler.

Med det integrerade USB-audiointerfacet är det lätt att göra en liten datorbaserad inspelningsstudio och från Behringers hemsida kan gratis software för inspelning/ podcasting, samt över 100 virtuella instrument och 50 FX plug-ins, laddas ner. En perfekt mixer för övningslokalen, hemmastudion och för ett mobilt live-setup.

Specifikationer

12 ingångar inkl. 4 mikrofon och 4/4 mono/stereo
Brussvag analog mixer med stort headroom
4 Xenyx mikrofon pre-amps
Kompressorer på monokanalerna med superlätt "en-knapps" inställning
Inbyggt stereo USB-ljudkort
Neo-klassiska "brittiska" 3-bands EQ med varmt och musikaliskt ljud
1 post fader FX send per kanal för externa effekter
Main Mix-utgångar plus separat kontrollrum, hörlurar och 2-track
Stereoingångar för main mix eller kontrollrum/ hörlursutgång
230083
Högkvalitativ tabletopmixer med 12 kanaler
274579
EFX-serien är en variant av EPM-serien där en av AUX-tappningarna är en dedikerad FX-tappning med effekter från Lexicon® där processorn är hämtad direkt från Lexicons MX500. EPM/EFX-serien är en i raden av nya mixerbord i den allt större Soundcraft familjen. Med EFX når man högst hitintills när det gäller pris/prestanda där mic-preamparna är hämtade direkt från Soundcrafts GB- & LX7ii mixerbord som är betydligt dyrare serier. Självklart finns även true 48v phantom-matning i mixern.
147628
Kompakt mixer med intern effektmaskin, USB-ljud in/ut, 16 kanaler.

3:e generationens Yamaha MG mixers är en serie kompakta professionella mixers med bl.a. high-end klass-A D-PRE mikrofonpreamps som levererar överlägsen ljudkvalitet med ett stort frekvensområde. Mono-ingångarna är utrustade med Phantom power, high pass filter, -26dB dämpning, samt balanserade kvalitets Neutrik kombokontakter med XLR-ingång till mikrofon och jack till line-nivå. Alla modellerna har kraftigt pulverlackerat stålchassi och knapparnas placering på ytan skyddar de interna komponenterna genom att absorbera slag och tryck.
256225
Läcker mixer med inbyggt USB-ljudkort.
226132
&160;6 Mono 4 Stereo med inbyggt ljudkort USB och Sonar L.E. för Windows. Fungerar på Mac/PC.
174366
Ultra-Low Noise Design 32-Input 4-Bus Studio/Live Mixer with XENYX Mic Preamplifiers, British EQs and Dual Multi-FX Processor
171804
Kompakt mixer med intern effektmaskin, USB-ljud in/ ut, 12 kanaler, inklusive 6 mikrofon/ 12 line (4 mono + 4 stereo), kompressor, AUX och 2 gruppbussar.

3:e generationens Yamaha MG mixers är en serie kompakta professionella mixers med bl.a. high-end klass-A D-PRE mikrofonpreamps som levererar överlägsen ljudkvalitet med ett stort frekvensområde. Mono-ingångarna är utrustade med Phantom power, high pass filter, -26dB dämpning, samt balanserade kvalitets Neutrik kombokontakter med XLR-ingång till mikrofon och jack till line-nivå. Alla modellerna har ett kraftigt pulverlackerat stålchassi och knapparnas placering på ytan skyddar de interna komponenterna genom att absorbera slag och tryck.

Specifikationer:

• 12 kanaler varav 6 mikrofon, 12 line (4 mono och 4 stereo)
• Inbyggd Yamaha SPX-effektmaskin med 24 program
• Inbyggt USB-ljudkort Class 2.0 med upp till 192 kHz/24-bit upplösning. iPad-anslutning via Apple iPad
• Camera Connection Kit / Lightning till USB Camera Adapter
• Levereras inkl. Cubase AI musikprogram (nedladdningsversion)
• 1-Knob kompressor på 4 monokanaler
• 2 AUX
• Kanalfunktioner: 26 dB dämpning (Mono), HPF 80 Hz, EQ HIGH Gain: +15 dB/-15 dB, Frequency: 10 kHz shelving, EQ MID Gain: +15 dB/-15 dB, Frequency: 2.5kHz peaking, EQ LOW, Gain: +15 dB/-15 dB, • Frequency: 100 Hz shelving
• Kan rackmonteras med RK-MG12 kit, extra tillbehör
• Mått: 308 x 118 x 422 mm
• Vikt: 4 kg
256223
Kompakt mixer med intern effektmaskin, USB-ljud in/ut, 20 kanaler, inklusive 16 mikrofon/ 20 line (12 mono + 4 stereo), kompressor, AUX och 4 gruppbussar.

3:e generationens Yamaha MG mixers är en serie kompakta professionella mixers med bl.a. high-end klass-A D-PRE mikrofonpreamps som levererar överlägsen ljudkvalitet med ett stort frekvensområde. Mono-ingångarna är utrustade med Phantom power, high pass filter, -26dB dämpning, samt balanserade kvalitets Neutrik kombokontakter med XLR-ingång till mikrofon och jack till line-nivå. Alla modellerna har kraftigt pulverlackerat stålchassi och knapparnas placering på ytan skyddar de interna komponenterna genom att absorbera slag och tryck.

Specifikationer:
 
• 20 kanaler varav 16 mikrofon, 20 line (12 mono och 4 stereo)
• Inbyggd Yamaha SPX effektmaskin med 24 program
• Inbyggt USB-ljudkort Class 2.0 med upp till 192 kHz/24-bit upplösning. iPad-anslutning via Apple iPad
• Camera Connection Kit / Lightning till USB Camera Adapter
• Levereras inkl. Cubase AI musikprogram (nedladdningsversion)
• 1-Knob kompressor på 8 monokanaler
• 4 AUX
• Kanalfunktioner: 26 dB dämpning (Mono), HPF 80 Hz, EQ HIGH Gain: +15 dB/-15 dB, Frequency: 10 kHz shelving, EQ MID Gain: +15 dB/-15 dB, Frequency: Mono 250 Hz – 5 kHz peaking, EQ LOW Gain: +15 dB/-15 dB, Frequency: 100 Hz shelving
• Levereras inkl. rackmonteringskit
• Mått: 444 x 130 x 500 m
• Vikt: 6,9 kg
256227
MX51s Minimix II 4-kanals mixer. Mixar signalerna från 1 XLR-mikrofoningång(med fantommatning), 1 RCA/3,5mm-ingångar och 2 RCA-ingångar. • 4 kanaler med separata nivåkontroller (XLR, tele/RCA, RCA, RCA) • Stereo RCA-utgång • 3,5mm hörlursutgång/Line out • Nätadapter PS27E ingår.
126252
Radio Broadcast mixer, fader start
174384
Kompakt mixer med inbyggt USB-interface och 24-bits effektprocessor, perfekt för mindre livesammanhang eller i hemmastudion.· 4 XENYX mikförstärkare
· 4 professionella kompressorer med kontroll-LEDs
· ”British” 3-bands-EQ med rent och varmt ljud
· Inbyggt USB-interface för datoranslutning
· Avancerad 24 bits effektprocessor med 16 redigerbara förinställningar, bl.a. reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter och multieffekter
· 2 AUX sends per kanal
· 2 AUX returns
· Clip LEDs
· 2 subgroups med separata utgångar
· Balanserade XLR-utgångar, plus separata utgångar för hörlurar och kontrollrum
· 60 mm faders
· Omställbar strömförsörjning med extra låg energiförbrukning
· Kan rackmonteras
· Omfattande mjukvarupaket med inspelningsprogram, effekter och instrument ingår
180368
Analog mixer med ultra-låg brusnivå och högt headroom
10 state-of-the-art, fantom-drivna XENYX Mic Preamps jämförbara med stand alone boutique förförstärkare
8 studio-grade kompressorer med superenkel "One-knob" funktionalitet och kontroll LED för proffsigt ljud
Neo-klassisk "Brittisk" 3-bands EQ med semi-parametriskt mid-band för varmt och musikaliska ljud
Studio-grade FX processor med 16 redigerbara förinställningar inklusive reverb, chorus, flanger, delay, Pitch Shifter, multi-effects, Tap funktion och lagringsbara användare parameterinställningar
Inbyggd stereo USB / Audio Interface för att ansluta direkt till datorn. Gratis ljudinspelnings, redigerings och podcasting programvara plus 150 instrument / effekt plug-ins och ultralåg latency driver nedladdningsbart på www.behringer.com
Channel inserts och direkta utgångar på varje mono kanal plus main mix inserts för flexibel anslutning av extern utrustning
4 aux skickar per kanal: 2 pre / post faders omkopplingsbara för monitorering / FX applikationer, 2 post faders (för intern FX eller som extern send)
Clip LEDs, mute, main mix och subgroup routing switchar, solo och PFL-funktioner på alla kanaler
4 subgrupper med separata utgångar för ökad routing flexibilitet, 4 multifunktionella stereo aux returer med flexibel routing
Balanserade Main Mix-utgångar med ¼" jack och guldpläterade XLR-kontakter, separat kontrollrum, hörlurar och stereo utgångar rec
Kontrollrum / phone utgångar med multi-ingångs källmatris, rec ingångar tilldelningsbara till main mix eller kontrollrum / telefoner utgångar
Slitstark 60-mm logaritmisk-taper reglage och förseglade rotarykontroller
"Planet Earth" switchade nätaggregat för maximal flexibilitet (100 - 240 V ~), brusfritt ljud, överlägset transientsvar plus låg strömförbrukning för energibesparing
Rack Mount fästen ingår för maximal flexibilitet
180367
&160;4Buss 16Mono 2Dual Stereo 6Aux med USB Sonar L.E.
174370
Kompakt mixer med 32 kanaler, 4-bus, Onyx Pre-amps, 28 mikrofon/line och 3 stereokanaler, inbyggda effekter, kompressor och USB-ljudkort.
En industristandard som startade för över 25 år siden levereras nu i splitterny version med massor av förbättringar. VLZ4-mixrarna är nu utrustade med äkta Onyx mikrofonpreamps och har fått förseglade potentiometers, förbättrade EQ’s och klassens ledande summerings-bus. Hela vägen igenom mixern - från ingång till utgång - har de bästa kvalitetskomponenterna använts för att uppnå optimalt brus-signalförhållande samt professionell ljudkvalitet. Alla modellerna har ett solitt stålkabinett i snygg svart pulverlackering.

Specifikationer
32-kanals mixer inkl. 28 boutique-kvalitets Onyx mikrofon pre-amps
Inbyggd 2 x 32-bit RMFX+ effektmaskiner var och en med 24 presets
Inbyggd 4 x 2 24-bit USB-interface
4 kanaler med in-line kompressor
28 inserts
128,5 dB dynamikområde
Förvrängning under 0,0007% (20Hz - 50kHz)
Stor RF-afvisning, bra för broadcast-applikationer
Phantom power till kondensatormikrofoner
3-bands EQ med sweep
6 aux sends med insert, pre/post fader och intern/extern FX send val
18 dB/oktav 75Hz low-cut filter på mikrofoningångarna
Volume, pan och PFL solo på varje kanal
2 stereo retur för anslutning av FX-processor eller annan stereokälla plus 4 grupper ut med insert
Mått: 46.3 - 153 x 486 x 964 mm
Vikt: 17.7 kg
250818
The 5059 features 16 channels with individual level, pan, inserts, stereo-2 sends, and master texture controls, providing easy integration with outboard equipment, complete control for two separate stem mixes, and the ability to dial in analogue mojo in two modes. With the same sonic heritage as mixers used to create countless hit records, the 5059 Satellite Mixer imbues tracks with the legendary warmth and presence of a Rupert Neve design.
233989
Kompakt live-band och DJ mixer med 12 kanaler, inklusive 6 mikrofon och 12 line ingångar, härav 2 hybridkanaler för anslutning av iPad/iPod/iPhone, mm.Med över 40 års erfarenhet inom produktion av professionella analoga mixerbord presenterar Yamaha nu MGP-serien, som är en serie professionella mixers med bl.a. high-end D-PRE mikrofonpreamps, som mha. omvänt Darlington kretsloppsdesign levererar överlägset fett, stort och mjukt ljud. Med hjälp av Yamahas egen X-pressive EQ teknologi har man lyckats återskapa ljud och funktioner från tidigare tiders eftertraktade klassiska EQ-moduler. MGP är en imponerande mixer med massor av glöd och färg i ljudet.

Den digitala teknologin i den här analoga mixern används bl.a. till två separata high-resolution effektmaskiner, iPod/iPhone integration och en Stereo Hybrid Kanal för varmt och musikaliskt premium analogt ljud. Under de analoga vridknapparna finns en digital fusion som kombinerar de traditionella analoga funktionerna med en funktionalitet som endast den digitala teknologin kan erbjuda.

Highlights
Studio-grade klass A "D-PRE" mikrofonpreamps med Darlington kretslopp
Musical X-pressive EQ baserat på Yamahas berömda VCM teknologi
Professionella 1-knapps kompressorer med LED-indikatorer
High-grade digitala effektmaskiner REV-X och den klassiska SPX
Stereo Hybrid kanaler använder en kraftfull DSP
Digital anslutning till iPod/ iPhone
MGP Editor för detaljerad kontroll av DSP-inställningar via iPod/ iPhone
Integrerade rack-beslag för lätt rackmontering

Specifikationer:
12 kanaler, härav 6 mikrofon, 12 line (4 mono och 4 stereo)
2 AUX och 2 FX sends
4 GROUP Bussar + ST Bus
Kanalfunktioner: Kompressor på kanal 1-4, HPF(100Hz 12dB/oct), CH EQ(MONO) ±15dB(Max.): High 8kHz shelving/ Mid 250Hz-5kHz peaking (CH1-4,9-12) / Low 125Hz shelving, CH EQ (STEREO) ±15dB (Max.): High 8kHz shelving/Mid 2.5kHz peaking (CH5-8) / Low 125Hz shelving
Inbyggda effekter: REV-X med 8 program och parameterkontroll, SPX med 16 program och parameterkontroll
Digital I/O USB Audio USB IN/OUT: iPod, iPhone exklusive
Dimensioner: 348 x 143 x 495 mm
Vikt: 7.5 kg
226835
Live och hemmastudiomixer med fem ingångar varav 1 mikrofonmono-ingång med kompressor, 1/2 mono/stereo in och inbyggt 2 kanals USB-interface.
Behringer har ännu en gång reviderat sin elektroniska design och utrustat deras kompakta live/studiomixers med Xenyx preamps och ett stort 130 dB dynamikområde samt bandbredd på 10Hz till över 200 kHz. Mixerns EQ är inspirerad av klassiska förlagor från 60- och 70-talet som hade varm och musikalisk karaktär vilket ändrade rock and roll soundet och blev legendariska för alla i branschen. Alla kanaler är utrustade med effekt send och monokanalerna har även "One-knob" kompressor som är perfekt för dynamisk kontroll av instrument och vokaler.

Med det inbyggda USB-interfacet är det lätt att göra en liten datorbaserad inspelningsstudio. Dessutom är det möjligt att ladda ner gratis software för inspelning/ podcasting från Behringers hemsida var även över 100 virtuella instrument och 50 FX plug-ins ligger tillgängligt. En perfekt mixer till övingslokalen, hemmastudion och för ett mobilt micro livesetup.

Specifikationer

5 ingångar inkl. 1 mikrofon och 2/2 mono/stereo
Låg brusnivå, stort headroom
1 Xenyx mikrofonförstärkare
"One-Knob" kompressor
Inbyggt stereo USB-ljudkort
Neo-klassisk "British" 2-bands EQ med varmt och musikaliskt ljud
1 post fader FX send per kanal för externa effekter
Main mix-utgång plus separat kontrollrum, 2-Track plus separate headphone outputs
Stereo-ingångar assignable för main mix eller kontrollrum/ hörlursutgång
Mått 183 x 184 x 46 mm
230084
&160;4Buss 24Mono 2Dual Stereo 6Aux with USB Sonar L.E
174371
DB14b A/V Presenter / DI Splittar 2st stereo-kanaler till individuella volymkontroller för vänster och höger och går ut dels till ett RCA-par och dels en monomix till en transformatorbalanserad XLR-utgång. Med jordlyft. Kan t.ex. användas från en bärbar dator i en A/V-presentation eller en kör-repetition till ett musikspår. • Ingångar: RCA-par och 3,5mm-stereotele med med individuella volymkontroller för höger och vänster. • Utgångar: RCA-par och transformatorbalanserad XLR i mono
126269
EPM-serien är en i raden av nya mixerbord i den allt större Soundcraft familjen. Med EPM når man högst hitintills i fråga om pris/prestanda där mic-preamparna är hämtade direkt från Soundcrafts GB- & LX7ii mixerbord som är betydligt dyrare serier. Detta gör att du har en 55db gain range och förbluffande 22db headroom. Alla komponenter är ytmonterade och endast dyra komponenter har använts för att få en konsol som håller länge och får den att låta suveränt. Självklart finns även true 48v phantom-matning i mixern. En unik feature är PEAK lampan för varje kanal. Den letar efter peak.signaler över hela kanalstrippen och lyser starkare och svagare beroende på hur mycket som kanalen överbelastas. Monitorkanalerna och hörlursutgången jobbar parallellt så att t.ex sångaren kan lyssna i sina lurar medan teknikern lyssnar på monitorerna.
147630
Överskådliga och lättarbetade professionella mixerbord som finns i storlekar från 12-32 kanaler. L-seriens mixerbord erbjuder omfattande funktioner i ett kompakt format och är perfekt lämpade för både små och stora evenemang. L2400 • Totalt 24 kanaler • 16 mic/line • 4 stereo line • 2 stereo Aux returner • Assignbara USB digitala in/utgångar för datorinspelning och playback • Assignbart talkback-system • 100 mm reglar på alla kanaler, grupper, effektreturer och main mix • 100 dual 24-bits digitala effekt-presets. Interna effektreturer till reglar • Inserts för mic/line-ingångar, grupputgångar, mono och stereo main-utgångar • Sex flexibla aux-sends för upp till åtta aux-sends per mix • Två stora 12-segments LED-mätare för main mix, grupper och PFL/AFL • XLR och ¼" stereotele main-utgångar • XLR mono-utgång med justerbart low pass-filter för subwoofers • 798mm × 159mm × 533mm • 16.2 kg
126383
Sex-kanals mixer med två +48V fantommatade mikpreampar och två stereoingångar. De två mikingångarna har 2-bands EQ, hipassfilter och 26dB pad och kan köras som stereoingång tillsammans. Utgångar finns både som XLR och tele, samt hörlursutgång med separat volymkontroll.MG06X har även inbyggda effekter för mikingångarna; tre reverb och tre delay.Storlek: 149 x 62 x 202 mm, vikt 0,9 kg
255442
MX41b 4 Channel Mixer 4-kanals stereo passiv motståndsmixer. Kan även användas "omvänt" som 4-vägs signalsplitter. • 4 st ¼"-stereotele samt 3,5mm stereoteleingångar(TRS) med separata volymkontroller. • 1 st ¼"-stereotele samt 3,5mm stereoteleutgång (TRS).
126250
• 1 st. XENYX-mikpreamp med bra ljudkvalitet
• 2 st. stereolinjekanaler
• 2-bands &39;British&39; EQ på mikingången
• Main Mix, stereo CD/Tapein/ utgång samt hörlursutgång
• CD/Tape-ingångarna assignbara till hörlursutgången eller Main Mix.
• Mått HxBxD: 47 x 134 x 177 mm. Vikt: 0.55 kg
172087
Med den kompakta QX1204USB mixern kan du enkelt få premie ljudkvalitet, tack vare sin 4 inbyggda studioklass XENYX Mic Preamps och ultra musikaliska "brittiska" kanal EQ. Vår lättanvända "one-ratten" kompressorer ger total dynamisk styrning för den ultimata punsch och tydlighet. Lägg till vår fantastiska brittiska stil EQ och en KLARK TEKNIK Multi-FX processor med LCD-display, dubbla parametrar, Tap funktion och lagringsbara användarparameterinställningar - och QX1204USB blir en otroligt mångsidig mixer för dina liveframträdanden.

Specifikationer
Premium, extremt lågt brus med stort "headroom" analog mixer
4 state-of-the-art XENYX, fantommatade Mic Preamps jämförbar med fristående förförstärkare
4 studio graderade kompressorer med superenkelt "one-knopp" funktion och kontroll-LED för professionell sång och instrumentalt ljud
Neo-klassiska "brittiska" 3-bands EQ för varm och musikaliska ljud
Inbyggd stereo USB / Audio Interface för att ansluta direkt till datorn. Gratis ljudinspelning, redigering och podcasting programvara plus 150 instrument, effektinsticksfiler och extremt låg nedladdnings latens på www.behringer.com
252937
Kompakt och kraftig mixer med inbyggt ljudkort for både live och studio. Levereras med Sonar LE för Windows men fungerar givetvis för Mac också.
174369

- 4 mono and 4 stereo Mic/Line channels
- Mono channels with Mic preamps and 3 bands EQs
- Two combo inputs
- Flexible compander (compressor/expander) on channels 1 to 4
- 7-bands graphic EQ on main
- 41-segment level meter with peak and clipping indicators
- 32/40 bit digital processor with 16 preset programs with adjustable parameter
- 60 mm fader
- Balanced Stereo main out XLR connectors
- Auxiliary mix with independent AUX out control
- Stereo RCA 2 track return and record output
- Stereo output headphone jack
- Phantom Power
- USB recorder/player
- Bluetooth
274859
FX16 blev väl emottagen när den först introducerades 1997. Nu 10 år senare har den uppdaterats till FX16ii med samma effektprocessor som EFX och MFX, direkt hämtad från Lexicons högt respekterade modell MX400. Direct out på varje kanal gör denna mixer till ett bra alternativ till både live och inspelning.
147632
Kompakt live-band och installationsmixer med 32 kanaler, 24 mikrofon- och 32 lineingångar. USB in och avspelning, grafisk EQ och multibandskompressor.Med över 40 års erfarenhet inom produktion av professionella analoga mixerbord presenterar Yamaha nu MGP-serien som är en serie professionella mixers med bl.a. high-end D-PRE mikrofonpreamps som med hjälp av omvänt Darlington kretsloppsdesign levererar överlägset fett, stort och mjukt ljud. Med Yamahas egen X-pressive EQ teknologi har det lyckats att återskapa ljud och funktioner från tidigare tiders eftertraktade klassiska EQ-moduler. MGP är en imponerande mixer med massor av glöd och färg i ljudet.

Digital teknologi i den här analoga mixern utnyttjas bl.a. till två separata high-resolution effektmaskiner, iPod/iPhone integration och en Stereo Hybrid kanal för varmt och musikaliskt premium analogt ljud. Under de analoga vridknapparna finns en digital fusion som kombinerar de traditionella analoga funktionerna med en funktionalitet som endast den digitala teknologin kan erbjuda.

Highlights Yamaha MGP32X
Studio-grade klass A "D-PRE" mikrofon preamps med Darlington kretslopp
Musical X-pressive EQ som är baserat på Yamahas berömda VCM-teknologi
48 V Phantom med individuell on/off
USB avspelning/ recording 44.1khz/16bit wav eller MP3 128-256kbps
31-bands grafisk Equalizer på Stereo bus
Multibandskompressor
Professionella 1-knapps kompressorer med LED-indikatorer
High-grade digitala effektmaskiner REV-X och den klassiska SPX
Stereo Hybrid kanaler använder en kraftfull DSP med bl.a. Ducker, Leveler, Stereo Image
Digital anslutning till iPod / iPhone
MGP Editor för detaljerad kontroll av DSP-inställningar via iPod/ iPhone

Specifikationer:
32 kanaler, härav 24 mikrofon, 32 line (24 mono och 4 stereo), 24 insert
6 AUX XLR balanserade plus 2 FX sends
4 GROUP Bussar + ST Bus + 1 Matrix ut
Inbyggda effekter: REV-X med 8 program och parameterkontroll, SPX med 16 program och parameterkontroll
Digital I/O USB Audio USB IN/OUT: iPod, iPhone exklusive
Mått: 1027 x 169 x 565 mm
Vikt: 19 kg
244746
Kraftfull mixer med Mackie's nya Vita™ mikpreampar, ReadyFX™ effektmotor, grafisk EQ och USB uppspelning/inspelning. Som vanligt är Mackie's mixrar välbyggda "Built Like a Tank" med ABS-sidor och stålchassi och inbyggd nätdel.

8 Input Channels
4 Low-Noise Mackie Vita Mic Preamps
USB Recording to Computer (Mac & PC)
16 FX Including Reverb, Delay & Chorus
Per Channel 3-Band EQ
Dual 7-Band Graphic EQ
Stereo RCA Tape Input
Monitor & FX Sends, Stereo & FX Returns
Hi-Z Input for Direct Guitar & Bass
270986
• 2 st. XENYX-mikpreampar med ljudkvalitet av boutiqueklass
• 48V fantommatning
• 2 st. stereolinjekanaler
• 3-bands &39;British&39; EQ
• 1 st post effektsend samt effektretur i stereo
• Main Mix, stereo CD/Tape-in/utgång, kontrollrumsutgång samt hörlursutgång
• CD/Tape-ingångarna assignbara till kontrollrums/hörlursutgången eller Main Mix.
• Mått HxBxD: 47 x 189 x 220 mm. Vikt: 1 kg
172088
Kompakt mixer Med indbygget 16 Spors USB-inspelare (USB-stick Eller disk), 16x4 USB / FireWire-gränssnittet, brittiska EQ og Dual Multi-editerbar effektmaskiner. Xenyx mikrofon pre-amps & Kompressorer, 16 inbygda, 4-buss, 4-Aux.
UFX1604 laddad med smarta och användbara funktioner som superenkla "one-knob" kompressorer, förbättrade brittiska EQ och effekter med redigerbara förinställningar. Om du vill göra en professionell live/ studioinspelning, finns ett 16 spår recorder som helt enkelt aktiveras och som inte kräver ytterligare kablar eller datorer - bara ett USB-minne eller hårddisk.

Om du har ett datorbaserat registreringssystem (ProTools, Cubase, etc.), använder man bara den inbyggda ljudkortet, sen är du fri att välja om du vill använda USB- eller Firewire-anslutning. Mixern är även utrustad med en transportsektion med vilken du kan styra musikprogrammet.

Specifikationer
-. Analog mixer med lågt brus, high-headroom och med inbyggd 16-spårs hårddiskinspelare som möjliggör enkel inspelningsstudio eller live sessioner på en standard USB-minne eller hårddisk, 24-bitars, 48 ​​kHz okomprimerat
- USB / FireWire 16x4 ljudkort som kan anslutas direkt till datorn, 24-bitars 96 kHz
- 8 state-of-the-art Xenyx mikrofon förförstärkare som är jämförbara med goda fristående boutique förförstärkare. Individuell Phantom Effekt
- 8 kompressorer med superenkelt "one-knob" funktionalitet och LED display
- Neo-klassiska "brittiska" 4-bands EQ med två halv parametriska mellanregister band
- Dual stereo FX processor med 16 redigerbara förinställningar inklusive reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter, multieffekter och tap-fördröjning. Användarparameterinställningar kan sparas
- MIDI Transport avdelning för fjärrstyrning av DAW / sequencer på PC / Mac
- 2 Hi-Z ingångar för direkt anslutning av gitarr, bas, etc.
- 8 kanaler skär och balanserad Huvud Blanda utgångar på ¼ "TRS och XLR-anslutningar
- 4 Aux sänder, per kanal - alla pre / post fader omkopplingsbar, 4 stereo aux returns och separat CD / Tape-ingång
- Solo-In-Place med PFL / AFL-funktionen plus talkback avsnittet
- Övervaka sektion med separata reglage för högtalarna och hörlursutgångar
- Lange 100-mm logaritmisk-taper reglar och förseglade roterande kontroller
216883
Avancerad livemixer med inbyggt USB-interface, 24-bits effektprocessor, fantommatning, grafisk 7-bands-EQ och XPQ 3D surroundeffekt.· 4 XENYX mikförstärkare med fantommatning
· 4 professionella kompressorer med kontroll-LEDs
· 4 fullt utrustade stereoingångar, inklusive ytterligare två mikingångar
· ”British” 3-bands-EQ med rent och varmt ljud
· Inbyggt USB-interface för datoranslutning
· Avancerad 24 bits effektprocessor med 16 redigerbara förinställningar, bl.a. reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter och multieffekter
· Grafisk 7-bands-EQ för finjustering av monitor och slutmix
· Feedback Detection System för automatisk lokalisering av rundgångsfrekvenser
· XPQ 3D surroundeffekt för bredare stereobild
· Voice Canceller för karaoke
· 2 AUX sends per kanal
· 2 AUX returns
· Clip LEDs
· 2 subgroups med separata utgångar
· Balanserade XLR-utgångar, plus separata utgångar för hörlurar och kontrollrum
· 60 mm faders
· Omställbar strömförsörjning med extra låg energiförbrukning
· Kan rackmonteras
· Omfattande mjukvarupaket med inspelningsprogram, effekter och instrument ingår
180363
The 4-channel 402VLZ4 features Mackie’s flagship Onyx mic preamps in an ultra-compact design that is an industry-leading performer ideal for professional low-input applications. From every input to every output, the 402VLZ4 is designed to provide the highest headroom and lowest noise possible for maximum signal integrity. Plus, it is truly “Built-Like-A-Tank” with a ridiculously rugged solid steel chassis plus high-contrast controls for ultimate tactile control. And with features like instrument level inputs, phantom power and level metering, the 402VLZ4 is the premium mixer choice for anybody who’s big on performance, but light on inputs.

Features:
4-channel mixer featuring Mackie signature high-headroom/low-noise design
2 boutique-quality Onyx mic preamps
Ultra-wide 60dB gain range
128.5 dB dynamic range
+22 dBu line input handling
Extended frequency response
Distortion under 0.0007% (20Hz – 50kHz)
Improved RF rejection perfect for broadcast applications
Phantom power for condenser mics
4 high-headroom line inputs
Selectable instrument inputs on first two channels – no DI box needed
2-band EQ (80Hz, 12kHz)
18 dB/oct 100Hz low-cut filter on mic input channels
High-resolution 8-segment stereo meters
Sealed rotary controls resist dust and grime
“Built-Like-A-Tank” rugged steel chassis with powder-coat finish
High-visibility, high-contrast controls deliver convenient “at-a-glance” visual feedback
Universal power supply for worldwide use
250819
Kompakt live-band och DJ mixer med 16 kanaler, inkl. 10 mikrofon- och 16 line-ingångar, härav 2 hybridkanaler för iPad/iPod/iPhone koppling, mm.Med över 40 års erfarenhet inom produktion av professionella analoga mixerbord, presenterar Yamaha nu MGP-serien. Detta är en serie med professionella mixers med bl.a. high-end D-PRE mikrofonpreamps, som mha. ett omvänt Darlington kretsloppsdesign, levererar överlägset fett, stort och mjukt ljud. Med hjälp av Yamahas egna X-pressive EQ teknologi, har det lyckats att återskapa ljud och funktioner från tidigare tiders eftertraktade klassiska EQ-moduler. MGP är en imponerande mixer med massor av glöd och färg i ljudet.

Digital teknologi i den här analoga mixern används bl.a. till två separata high-resolution effektmaskiner, iPod/iPhone integration och en Stereo Hybrid Kanal för ett varmt och musikaliskt premium analogt ljud. Under de analoga vridknapparna finns en digital fusion som kombinerar de traditionella analoga funktionerna med funtionaliteter som endast den digitala teknologin kan erbjuda.

Highlights
Studio-grade klass A "D-PRE" mikrofon preamps med Darlington kretslopp
Musical X-pressive EQ baserat på Yamahas berömda VCM-teknologi
Professionella 1-knapps kompressorer med LED-indikatorer
High-grade digitala effektmaskiner REV-X och den klassiska SPX
Stereo Hybrid kanaler använder en kraftfull DSP
Digital anslutning till iPod / iPhone
MGP Editor för detaljerad kontroll av DSP-inställningar via iPod / iPhone
Integrerade rack-beslag för lätt rack-montering

Specifikationer:
16 kanaler, härav 10 mikrofon, 16 line (8 mono och 4 stereo)
2 AUX och 2 FX sends
4 GROUP Busser + ST Bus
Kanalfunktioner: Kompressor på kanal 1-8, HPF (100Hz 12dB/oct), CH EQ(MONO) ±15dB(Max.): High 8kHz shelving/ Mid 250Hz-5kHz peaking (CH1-8,13-16) / Low 125Hz shelving, CH EQ (STEREO) ±15dB (Max.): High 8kHz shelving/ Mid 2.5kHz peaking (CH9-12) / Low 125Hz shelving
Inbyggda effekter: REV-X med 8 program och parameterkontroll, SPX med 16 program och parameterkontroll
Digital I/O USB Audio USB IN/OUT: iPod, iPhone exklusive
Dimensioner 447 x 143 x 495 mm
Vikt 9,0 kg
226836
Kompakt live-band och installationsmixer med 24 kanaler, 16 mikrofon- och 24 line-ingångar. USB in och avspelning, grafisk EQ och multi-bandskompressor.Med över 40 års erfarenhet inom produktion av professionella analoga mixerbord presenterar Yamaha nu MGP-serien som är en serie professionella mixers med bl.a. high-end D-PRE mikrofonpreamps som med hjälp av omvänt Darlington kretsloppsdesign levererar överlägset fett, stort och mjukt ljud. Med Yamahas egen X-pressive EQ teknologi har det lyckats att återskapa ljud och funktioner från tidigare tiders eftertraktade klassiska EQ-moduler. MGP är en imponerande mixer med massor av glöd och färg i ljudet.

Digital teknologi i den här analoga mixern utnyttjas bl.a. till två separata high-resolution effektmaskiner, iPod/iPhone integration och en Stereo Hybrid kanal för varmt och musikaliskt premium analogt ljud. Under de analoga vridknapparna finns en digital fusion som kombinerar de traditionella analoga funktionerna med en funktionalitet som endast den digitala teknologin kan erbjuda.

Highlights Yamaha MGP24X
Studio-grade klass A "D-PRE" mikrofon preamps med Darlington kretslopp
Musical X-pressive EQ baserad på Yamahas berömda VCM-teknologi
48 V Phantom med individuell on/ off
USB avspelning/ recording 44.1khz/16bit wav eller MP3 128-256kbps
31-bands grafisk Equalizer på Stereo bus
Multibandskompressor
Professionella 1-knapps kompressorer med LED-indikatorer
High-grade digitala effektmaskiner REV-X och klassisk SPX
Stereo Hybrid kanaler använder en kraftfull DSP med bl.a. Ducker, Leveler, Stereo Image
Digital anslutning till iPod / iPhone
MGP Editor för detaljerad kontroll av DSP-inställningar via iPod/ iPhone

Specifikationer:
24 kanaler, härav 16 mikrofon, 24 line (16 mono och 4 stereo), 16 insert
6 AUX XLR balanserade plus 2 FX sends
4 GROUP Bussar + ST Bus
Inbyggda effekter: REV-X med 8 program och parameterkontroll, SPX med 16 program och parameterkontroll
Digital I/O USB Audio USB IN/OUT: iPod, iPhone exklusive
Mått: 819 x 169 x 565 mm
Vikt 15.5 kg
244747
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla