Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / PA & Ljus / Effekter/Outboards / Multieffekt

Kör-harmonier i en pedal för sångare! Effektpedal för sång med realistiska kör-harmonier specialdesignat för sångare. Voicetone H1 kan styras via gitarrackord eller ratten för tonartsval. Kan länkas ihop med övriga Voicetone Single-pedaler. USB för uppdateringar m.m. Köp till TC Helicon MP75 Supercardioid live-mikrofon så kan du slå av/på effektpedalen direkt från mikrofonen!
218992
19” rackmonterad två kanaligt reverb och multieffekt Denna lättanvända men ändå sofistikerade multieffekt erbjuder antingen en dual-mono effekt eller en seriell stereo processor. M350 ger dig 15 klassiska kvalitets reverb TC Electronics tillsammans med flera andra önskvärda effekter så som komprimering, De-Esser, flera sorters Chorus, två olika Phaser, delay m.m.M350 VST och AU stöd låter dig använda dess välljudande effekter som plug-ins i ditt DAW.
145053
Den mest kompletta effektpedalen för sångare!
254475
Perfekt för klubbartister, elektronmusiker och beatboxers! RC-202 ger kraftfull BOSS-looping och multieffekter i en förvånansvärd kompakt bordsenhet. Baserad på den populära RC-505 Loop Station erbjuder tvåspårsenheten RC-202 det distinkta utseendet och fingerstyrda användarsätt som sin storebror plus en mängd nya möjligheter. Fyra Input FX och fyra Track FX finns tillgängliga simultant och loopar kan sparas i minnen i realtid för gränslösa kreativa möjligheter när man framträder. Expanderad fotkontroll och MIDI-funktioner finns också, idealiskt för musiker som har händerna fulla med gitarr, keyboard och andra instrument.Avancerad BOSS-teknologi i en kompakt bordsenhet som kan skötas med händerna Två simultana stereo phrase tracks med dedikerade kontroller och indikatorer för loop status Fyra Input FX och fyra Track FX simultant tillgängliga för att processa loopar med effekter av DJ- och sampler-typ 64 phrase-minnen (8 minnen x 8 banker), där vart och ett innehåller två phrase tracks, specialinställda effekter/uppspelningsinställningar och mer Expanderad extern kontroll via extra fotkontroller, expressionpedal och MIDI XLR mikrofoningång med fantommatning, mono/stereo instrumentingångar och stereo aux-ingång 17 inbyggda rytmer inklusive udda taktarter USB för import/export av phrase och DAW-integration med datorer

Två stereospår och 64 phrase-minnenRC-202 erbjuder två stereoloopar med dedikerade fingerkontroller och animerade statusindikatorer. Där finns även 64 phrase-minnen för att spara och återkalla dina loopar, organiserade i åtta olika banker för lätt åtkomst under ett framträdande. När du skapar kan du spara dina loopar det aktuella minnet utan att stoppa playback. Denna bekväma funktion gör att du kan spara och byta minne i farten för att framföra olika låtstrukturer och ständigt utvecklande arrangemang.

Intensiva effekterMed sin kraftfulla effektprocessor erbjuder RC-202 mer realtidsprocessering än någon annan looper. Fyra Input FX och fyra Track FX är simultant tillgängliga med en mängd olika effekttyper för att skapa loopar och vid playback. När man spelar in kan man använda Input FX som Pitch Shift, Lo-Fi, Ring Mod med flera. Track FX som Beat, Filter, Slicer och andra ger DJ- och samplereffekter vid uppspelning. Effekterna kan snabbt redigeras med stora och lätt greppbara rattar och aktiveras via dedikerade panelknappar.

Kraftfulla kontroller för framträdanden RC-202s panel är full av knappar och rattar för maximal kreativ kontroll när man loopar. Det finns en ingång för att koppla in upp till två fotkontroller eller en expression-pedal. Via MIDI kan man få extra kontroll från en MIDI-pedal eller ett keyboard. MIDI ger också synkroniseringsmöjligheter med en RC-505 eller ytterligare en RC-202 men också med trummaskiner och andra enheter.

Audiokopplingar och USBRC-202 är försedd med en XLR mikrofoningång, mono/stereo instrumentingångar och en stereo aux-ingång. Alla ingångar kan nyttjas samtidigt så man kan spela in och mixa flera ljudkällor när man bygger upp sina loopar. Det är också möjligt att skicka ett click track endast till hörlurarna för medhörning när man uppträder. Via USB kan man koppla upp sin dator för att arkivera WAV-loopar eller ladda sina RC-202 phrases med live backing tracks eller ljud att trigga som en sampler. RC-202 fungerar även som ett USB audio/MIDI-interface och gör det enkelt att integrera med musikmjukvara om man vill uppträda med en laptop, spela in audio, MIDI-synkronisering och mycket annat.
282452
Adaptive Tone & Dynamics Effektpedal för sång med multiband EQ, Compressor, och De-Esser. Ger snyggt producerat sound på sekunder. Kan länkas ihop med övriga Voicetone Single-pedaler. USB för uppdateringar m.m.
205865
Sångeffekter med professionell studiokvalitet - utan krångel!

Alla vokalister vinner på att använda professionella reverb- och studioeffekter på scenen, det låter ju bättre då. Detta är vad BOSS VE-1 ”Vocal Echo” är designad för – att få din röst att låta ännu bättre när du sjunger. Den har ett fylligt reverb (rymdklang) och andra väsentliga rösteffekter som på ett nästan magiskt sätt paketerats i en kompakt och begriplig enhet som förser dig med ett fantastiskt sångljud varje gång du uppträder.

Vad som verkligen är cool med VE-1 är det faktum att du inte behöver vara en högutbildad ljudtekniker för att få din röst att låta bra. Allt är tillrättalagt och lättåtkomligt så att du kan få ett grymt sångljud när och var som helst. Vare sig du är en nykomling inom effektläggning eller en högutbildad ljudtekniker så har VE-1 tillräckligt med kvalitet och processkraft för att ta din röst till toppen med extra lyster och glans.
Med en VE-1 finns det ingen orsak att oroa sig för komplicerade parameterinställningar när det gäller att få till ett gott resultat. Välj bara ett sound bland de sju professionellt designade, färdiginställda ljuden och ställ sedan in effektnivå och djup med rattarna. Är du en mer driven användare finns det flera – mer detaljerade – parametrar för att kunna skruva till soundet ytterligare.

Samtidigt som man använder sig av den högkvalitativa reverben finns det dedikerade kontroller för att direkt kunna få dubbning, pitch correction och enhance-funktion på rösten för den slutgiltiga ”touchen”. Pitch correction hjälper dig att sjunga rent men kan också ge dig möjligheten att åstadkomma en ”elektronisk röst”. Med den smarta minnesfunktionen kan man lagra tre olika favoritinställningar plus att man har den aktuella inställningen på panelen som ett fjärde sound.
Den inbyggda USB-porten gör det möjligt att spela in sin processade röst direkt i ett inspelningsprogram (DAW) eller skapa audio med studiokvalitet till sina Youtube-inlägg.
VE-1 drivs av batterier eller nätadapter (tillbehör) och fungerar därför perfekt i alla situationer, från gatumusik till hemmastudion och live-framträdanden.
7 olika ambience-effekter som kan ställas in efter egen smak
Dubbningseffekt som gör att rösten låter fylligare
Enhance-effekt och Pitch Correction (inklusive ”elektronisk röst”)
Ställbara parametrar i detalj, för mer erfarna användare
Batteri eller nätdrift för användning över allt
Inbyggda minnesplatser för de egna favoritinställningarna
USB-audioport för användning med datorn
KONTROLLERA DITT SÅNGLJUD UTAN BEHOV AV EN LJUDTEKNIKER

De flesta som sjunger har inte förmånen av att ha med sig en egen ljudtekniker för att ratta in ett perfekt sångljud för varje spelning. VE-1 är den perfekta allt-i-ett lösningen för att snabbt och enkelt få till ett riktigt bra sångljud utan hjälp utifrån. Vare sig du är en gatumusiker eller spelar på den lokala kvarterskrogen eller klubben kommer du alltid att låta som ett proffs när du sjunger med VE-1.

SJU OLIKA SORTERS RYMDKLANG

De sju förinställda reverberna är inte bara ett reverb med sju olika djup och intensitet som man stegar sig igenom – vart och ett består i stället av multipla reverb som på ett avancerat sätt justeras in för varje läge. Dessa variationer ger de mest lämpliga inställningarna för varje reverb-djup så att effekten snyggt blandas in - men aldrig tar dränker sångens direktljud. BOSS-ingenjörerna har, tillsammans med professionella ljudtekniker från hela världen, använt sig av decenniers erfarenhet inom vokala rymdklang för att designa och noggrant sätta samman dessa inställningar. Detta har resulterat i fantastiska, ambienta sångeffekter som är lätta att ta till sig vid alla typer av framträdanden, något som är en stor fördel för varje vokalist!

VEM ÄR VE-1 GJORD FÖR?

Ett reverb med hög kvalitet är viktigt för alla sångare. VE-1 är designad för den som vill ge en snygg atmosfär till sin röst och låta som ett proffs. Den förbättrar sångrösten på ett kraftfullt sätt, med både rymd och karaktär, och är otroligt lätt att använda – även om du är en komplett nybörjare i audioeffektvärlden. VE-1 är extra värdefull för den som uppträder med ett minimalt PA i ett café, klubb eller annat liknande live-sammanhang.

INBYGGDA MINNEN FÖR SNABBA LJUDBYTEN

Som vokalist är man alltid i händelsernas centrum – man inte bara sjunger, man pratar också till publiken. Ibland behöver man även ändra klangbild från en låt till en annan. Tack vare VE-1’s inbyggda minnen byter man snabbt mellan olika sound för olika sångstilar. Mellan låtarna kan man enkelt sätta ambience-effekten i ”bypass” medan Enhancer-effekten förblir aktiv vilket är perfekt när man skall tala till publiken. Det finns tre olika minnesplatser för att spara sina egna inställningar samt den aktuella panelinställningen som ett fjärde sound.

USB-AUDIO GER FLER MÖJLIGHETER

Förutom de fina reverb-ljuden man kan få med VE-1 finns det också en USB-audioport för inspelning till dator. Detta kommer särskilt väl till pass om man vill lägga upp sin sång på Youtube med ett professionellt resultat. Men vi stannar inte där. med en mikrofon ansluten till sin VE-1 kan man spela in sin sång - snyggt processad – direkt i sitt musikprogram. Man kan till och med mixa in en sång som datorn spelar upp samtidigt!
263965
Effektprocessor i litet format med 52-bit DSP upplösning. Tremolo/chorus/flanger/delay/plate/tape/spring/halls mm. 256 program, tvåfärgs LED.
221456
Vem säger att effektpedaler bara är för gitarrister? Den nya lättjobbade effekten VE-20 har designats från grunden för att passa sångare, med några av de bästa vokaleffekterna på marknaden. Med ett enkelt tramp på en fotpedal kan man direkt lägga till påkostade effekter och stämmor till sin röst, använda realtids pitch-korrigering men också visa sin kreativa sida genom specialeffekter som distortion, Radio och Strobe. Man kan till och med skapa loopar och layers i realtid med den inbyggda Phrase Looper-funktionen. Sjung överallt - VE-20 drivs av både AC-adapter tillbehör och batterier.
128334
Effektpedal för vokalister med körharmonier Voice Live Play tar Helicon-konceptet till en ny nivå där enkelhet är en ledstjärna, även nybörjare kan börja använda denna pedal direkt utan förkunskaper. Här finns intelligenta körstämmor som styrs av musiken i lokalen via de inbyggda kondensatormikrofonerna, alternativt att man kopplar in sin mp3-spelare eller annan ljudkälla direkt till pedalen. Musiken analyseras i realtid genom Auto Key Detection och lägger sångharmonierna intelligent efter musiken den hör. Övriga funktioner är automatisk kompressor, EQ och de-esser, mängder av artist-presets och ett mycket lättbegripligt användar-interface. Via USB-anslutningen kan man spela in direkt från pedalen till sin dator eller streama ljud rakt ut på internet! Voice Live Play har även en Loop-funktion. Specifikationerna är omfattande, läs mer på TC Helicons hemsida, länk finns här. - 2 körstämmor och 2 röstdubbleringar - Sångeffekter - Professionell mikrofonförstärkare - Auto Key Detection gör användandet enkelt - USB anslutning och analoga utgångar - 200 Presets
225789
Play Electric, effektpedal med körstämmor, elgitarr-effekter, reverb, EQ m.m.

En ny pedal i den toppsäljande VoiceLive-serien speciellt framtagen för elgitarrister och sångare. Här har man laddat med gitarreffekter från Toneprint-serien, Looper, förstärkarmodeller från flaggskeppet Voice Live 3, separata utgångar/thru för gitarr och sång (naturligtvis finns stereoutgång för hela din mix också), stämapparat samt AUX ingång för t ex mp3-spelare.
Kör-harmonierna har också förbättrats och dessa styr du enkelt med dina gitarrackord. Play Electric är det perfekta verktyget för att spela live eller i studio och få ett otroligt proffsigt sound till ett riktigt bra pris.

- 2 körstämmor och 2 röstdubbleringar
- Sångeffekter
- Elgitarreffekter
- Förstärkarmodeller
- Looper
- Stämapparat
- Professionell mikrofonförstärkare
- Auto Key Detection gör användandet enkelt
- USB anslutning och analoga utgångar
- 200 Presets
259210
Multi-bands masterkompressor, Maximizer, Digital Equalizer, Dynamisk EQ, Sample Rate konverterare m.m. Finalizer 96K är en mastering-processor som kan normalisera (höja ljudnivån till önskad db) och komprimera självständigt i många frekvensområden. Resultatet är att ljudbilden kommer upp i området runt den maximala 0 dB med massor av energi och detaljrikedom. Om man lyssnar på musik, reklam eller alla andra professionella produktioner kan man inte undvika att dessa har använt en huvudkompressor. Finalizern har också många avancerade funktioner såsom fem bands 24bit Stereo Digital Equalizer, Dynamic EQ, Stereo Adjust, Digital Radiance Generator, Spectral Stereo Image m.m. Finalizer 96K kan konvertera mellan olika digitala språk bl AES/EBU,S/PDIF och Tos-Link ADAT, och kan samtidigt utföra upp och ner samplingsfrekvenskonvertering mellan 32, 44,1, 48, 88,2 och 96 kHz. 

Höjdpunkter 
Konverterar: 24bit/96kHz upplösning A / D och D/A-omvandlare, formatkonvertering (AES/EBU, S/PDIF och Tos-link) ADAT interface (spår studs)Form: Fem bands 24bit Stereo Digital Equalizer Förbättra: Välj mellan Dynamic EQ, Stereo Justera, Digital Radiance Generator och Spectral stereobild Normalisera: realtid Gain Maximizer Utöka: Varierande Slope flerbands Expander Squeeze: Multiband Compressor Trim: Varierande Ceiling flerbands Limiter Tona: Manuell eller Auto Fade Tool Fyllning: Behåll den högsta upplösningen på digitala AES / EBU och S / PDIF-utgångar, Tos-link och ADAT Balans: L / R balans i 0.1dB stegen
145054
4-kanals dynamsik processor med expander/gate-, kompresor/limiter- samt enhancefunktioner. Balanserade XLR- och tele-anslutningar, 1HE.
• Expander/gate-sektionen har kontroller för threshold och release.
• Kompressor/limiter-sektionen har kontroller för threshold, ratio och output.
126400
En helt ny multieffekt för sång med Touch-display. Kör-harmonierna kan styras via MIDI eller gitarr-inpute, genialisk design för att kunna monteras på mikstativ utan extra tillbehör. Full uppsättning av effekter, körstämmor, dynamikbehandling, VLOOP loopfunktion, USB-anslutning etc.
200181
Anslut sångmikrofonen till Mechanic VoiceTone Mic, och du får tillgång till professionella TC Helicons vokala effekter så som reverb, delays, Pitch corrections och tonkontroll. Allt är enkel att använda. 

Ett bra reverb är mycket avgörande för sångaren, och VoiceTone Mic Mechanic innehåller små och stora reverb lånat från flaggskeppet VoiceLive. Lägg till delay, kort eller lång, och använd Tap Tempo funktionen för korrekt tempo.Den automatiska Chromatic Pitch Correction säkerställer att man sjunger rent. Adaptiv Tone justerar den dynamiska EQn, komprimering, De-Essing och gating för perfekt ljud oavsett förstärkarsystem. Mic Mechanic kan fjärrstyras med TC-Helicon MP-75 mikrofon 

Highlights TC Helicon VoiceTone Mic Mechanic
-. 8 TC Helicon kvalitets Reverb och Echo presets 
- Separat Reverb (Room, Studio, Hall) och Delay ( tap och SLAP), som båda kan kombineras 
- Footswitch Tap Tempo för att matcha ekot på låt-tempot 
- Tone knappen för Adaptive EQ, komprimering, De-Essing och gating 
- Auto Kromatisk Pitch Correction 
- Enkel anslutning mellan vanlig mikrofon och mixer 
- Phantom power är alltid tillgänglig 
- Tyst mikrofon pre-amp 
- Mikrofon kontroll fjärrstyrning on / off med TC-Helicon MP-75 mikrofon (tillval) 
- Kompakt och lätt att använda 
- Solid metallkonstruktion 
- USB-anslutning för uppdateringar och möjliga nyheter 
230189
Megafon & Distortionseffekter i en pedal för sångare. Effektpedal för sång med Megafon & Distortionseffekter specialdesignat för sångare. Kan länkas ihop med övriga Voicetone Single-pedaler. USB för uppdateringar m.m. Köp till TC Helicon MP75 Supercardioid live-mikrofon så kan du slå av/på effektpedalen direkt från mikrofonen!
218994
Stereokompressor/gate med integrerad DSP, inbyggd nätdel, autorelease/attack, XLR in/ut.
227996
Multieffekt för sång, inkl. MP-75 Mikrofon Voice Live Rack ger dig samma snygga sångljud som i den professionella studion i en enda kompakt rackmodul. Skapa dina egna program med EQ, VOS™ optisk Limiter, Pitch Correction, Doubling, Reverb, Delay och harmonier snabbt och enkelt – Ditt sångljud kommer att förbättras dramatiskt och låta just så bra som en publik har rätt att förvänta sig på 2000-talet. - Mik Preamp av Studiokvalité Burr Brown INA 163-baserad - VOS™ optisk Limiter och 48 V fantommatning - Automatisk Pitch Correction . Intelligenta Körharmonier - Lead Voice Doubling - TC Electronic 3-bands EQ, Low Cut och Kompressor/Gate - TC Electronic Reverb och Tap Tempo Delay - HybridShift™ röstharmonier med Flex Time™ Humanizing - Ingångar för Expression pedal och AUX till Reverb/Delay - Balanserade In/Utgångar - SPDIF In /Ut - MIDI-styrning av alla parametrar
224454
Effektenhet för sång, EQ, Compressor, De-Esser, Anti Feedback, Gate, USB. En smidig ”ljudtekniker” i en lättskött pedal. Ger proffsigt producerat sångljud live eller i studio utan att man behöver några kunskaper om ljudteknik.
201695
Vocal Tuned Reverb. Effektpedal för sång med klassiskt TC-Reverb specialdesignat för sång. Kan länkas ihop med övriga Voicetone Single-pedaler. USB för uppdateringar m.m.
205868
Dual Reverb processor. 32 olika effekter, dubbla kanaler.
147586
16 högklassiga Lexiconreverb, delay och modulationseffekter. DBX-kompressorer, de-essers. 99 presets och 99 användarplatser.
147587
Kompakt vokalprocessor som också är enkel att skötaSjung som en stjärna med VE-5 en mångsidig och rolig röstprocessor som är tillräckligt lättjobbad för en nybörjare men också kraftfull nog för ett proffs. Ta upp den på scenen och sätt fast den på mickstället för realtidshantering eller ta med den till studion eller hemmet och använd den som en bordsbaserad enhet. VE-5 har designats för att vara fysiskt kompakt och lätt, men dess effekter är riktiga tungviktare hämtade från den populära röstprocessorn VE-20. Tack vare batteridrift och inbyggd phrase-loop funktion är VE-5 också det perfekta redskapet för gatumusiker som vill öka sina möjligheter.Enkel one-touch hanteringSex olika typer av högkvalitetseffekter hämtade från VE-20 Reverb, Delay, Double/Harmony, Dynamics, Pitch Correct, Tone/SFXPhrase Looper-funktion ger nya dimensioner till realtidsframföranden till exempel möjlighet att lägga på sångstämmor eller bygga upp grymma beat-box rytmerFavorite Sound-funktion ger direkt åtkomst till favoritljudenPassar lika bra för live-bruk mickställsadapter ingår som hemma i studionInbyggd mikrofon för testAux-ingång för att mixa in extern musikBatteridriven för att kunna användas var som helst nätadapter finns som tillbehörFinns även i rött
226580
Effektpedal för sång med klassiskt TC-Echo och Tap Delay specialdesignat för sång. Kan länkas ihop med övriga Voicetone Single-pedaler. USB för uppdateringar m.m. Köp till TC Helicon MP75 Supercardioid live-mikrofon så kan du slå av/på effektpedalen direkt från mikrofonen!
218991
Rackmonterad dubbel reverb och multieffekt processor.
145052
Effektenhet för RÖST, monteras direkt på mikrofonstativet och ger professionella rösteffekter samt kontrolleras direkt av sångaren. För att få din röst att låta som bäst krävs mer än bara talang och sångteknik. Det handlar om att hitta det unika i din röst och använda rätt verktyg för att få det att sticka ut! Oavsett om du sjunger en live-konsert, radio-session, spelar in hemma eller laddar upp klipp till YouTube, SoundCloud, Facebook, Instagram eller andra sociala medier. Här kommer Perform-V in i matchen! Det som vanligtvis utmärker en riktigt duktig ljudtekniker eller producent kan nu justeras in på nolltid, Perform-V erbjuder professionella rösteffekter som leder till oförglömliga framträdanden.    


Professionella studioeffeter till röst för varje tillfälleSnabb och användarvänlig för alla musikstilarUnik design, monteras direkt på mikrofonstativetAUX-ingång Tap tempo för ekoeffektHörlursuttagHögkvalitativ preamp med 48V fantommatning för kondensatormikrofonerInput för TC-Helicon Switch-3 och Switch-6 fotpedalBalanserad XLR in/ut
282659
Multieffekt för sång och gitarr samt Looper!

Voicelive 3 Extreme är den mest kompletta TC Helicon-pedalen någonsin. Utöver effekter för sång och gitarr av yppersta världsklass, finns minnesutrymme att lagra 100 backing tracks (MP3 eller WAV. Man kan sedan automatisera effekterna till sina backing tracks så att man kan lira live utan att behöva steppa omkring på pedalen för effektbyten. Dags för körstämmor på refrängen? Sololjud till gitarren? Slappna av, spela och sjung, VoiceLive 3 Extreme sköter alla byten själv så som du programmerat i lugn och ro hemma.Här finns allt man kan drömma om i effekter och mer därtill. Autentiska körstämmor, reverb, delay, megafon/telefon-röst, Vocoder m.m.

Gitarrsoundet skapar man med suveräna förstärkar-emuleringar och effekter från TC’s berömda Toneprint-serie.
En mycket kraftfull looper finns inbyggd, med ett flertal minnesplatser. Den kan synkas via MIDI, metronom och har t.o.m. kvantisering.

Med en vanlig USB-sticka ansluten till VoiceLive 3 Extreme kan du spela in hela ditt gig i 24-bitar stereo och enkelt dela dina inspelningar.

267702
Hardtune & Pitch Correction Effektpedal för sång med Hardtune och Pitch-korrigering. Nu kan du äntligen få detta sound live i ett smidigt och billigt pedal-format. Kan länkas ihop med övriga Voicetone Single-pedaler. USB för uppdateringar m.m.
205866
Kompakt vokalprocessor som också är enkel att skötaSjung som en stjärna med VE-5 en mångsidig och rolig röstprocessor som är tillräckligt lättjobbad för en nybörjare men också kraftfull nog för ett proffs. Ta upp den på scenen och sätt fast den på mickstället för realtidshantering eller ta med den till studion eller hemmet och använd den som en bordsbaserad enhet. VE-5 har designats för att vara fysiskt kompakt och lätt, men dess effekter är riktiga tungviktare hämtade från den populära röstprocessorn VE-20. Tack vare batteridrift och inbyggd phrase-loop funktion är VE-5 också det perfekta redskapet för gatumusiker som vill öka sina möjligheter.Enkel one-touch hanteringSex olika typer av högkvalitetseffekter hämtade från VE-20 Reverb, Delay, Double/Harmony, Dynamics, Pitch Correct, Tone/SFXPhrase Looper-funktion ger nya dimensioner till realtidsframföranden till exempel möjlighet att lägga på sångstämmor eller bygga upp grymma beat-box rytmerFavorite Sound-funktion ger direkt åtkomst till favoritljudenPassar lika bra för live-bruk mickställsadapter ingår som hemma i studionInbyggd mikrofon för testAux-ingång för att mixa in extern musikBatteridriven för att kunna användas var som helst nätadapter finns som tillbehörFinns även i vitt
226579
VoiceLive Touch 2 ger sångare kreativ kontroll live med sina fantastiska effekter och loopfunktioner. Det finns en mängd möjligheter att förprogrammera enheten för att följa arrangemang och byta ljud under framträdandet. 

Highlights TC Helicon VoiceLive Touch 2 
Pekskärm med 9 knappar för snabb redigering och kontroll Dedikerade fuktioner för arrangemang Dedikerad Tap Tempo för att matcha tempot i liverytmerAdaptive EQ, kompression, gate och de-esserHarmonier och pitch correction via Auto Key Detection Enkel effektreglering genom val av stilar och ikoner Stort bibliotek med förinställda program Handsfree med 3-knapps fotpedal (tillval) Reverb, modulationseffekter och stämapparat kan användas på gitarringången Inbyggd högkvalitativ mikrofonförstärkareUSB-anslutning för ljudinspelning och uppspelning, förinställd backup mm Kompatibel med TC-Helicon MP-75 eller Sennheiser e 835 ex mikrofon med kontroller
234046
Trött på feedback? DSP110 är utrustad med en automatisk "Feedback destroyer", en variabel fördröjningsledning, Ultra bullerreducerad mikrofonförstärkare, automatisk brusgate , ett variabelt högpassfilter och en kompressor. 24-bitars A / D D / A-omvandlare säkerställer en exakt återgivning av ditt material utan oönskad respons.

Behringer grundades 1989 av schweiziska Uli Behringer. Som ung använde han en hel del tid att reparera grannarna elektroniska apparater och har flyttat till Tyskland 1982 för att studera musik och ljudteknik, bestämde han sig för att designa och bygga sin egen studio utrustning. Han var en av de första i musikbranschen som gjorde allvar av tillverkning av utrustning i öst. I juni 2002 öppnade Behringer Stad Zhong Hang, Kina som är en 186.000 kvadratmeter fabrikkby med 3.500 anställda, och idag Behringer en av de största tillverkarna på marknaden med produkter i praktiskt taget alla tänkbara kategori och med stor framgång i prisvärda prisklasser. Behringer hans mantra lyder som följer: " Dubbelt så många funktioner för halva priset. "

Specifikationer

Högpresterande singel kanal Feedback Destroyer med integrerad mikrofon preamp, fördröjningslinje, noise gate och kompressor
Automatiskt och "intelligent" lokaliserar och förstör upp till 8 återkopplingsfrekvenser
Täta FBQ filter för extremt effektiv feedback dämpning, samtidigt högsta ljudkvaliteten
Ultra-låg ljudnivå Mic / Line-ingång med Gain kontroll och 48 V fantommatning
Delay med upp till 2,5 sekunders fördröjning, justerbara i meter, fot och ms
Noisegate med automatiska och manuella inställnings parametrar
216878