Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / PA & Ljus / Högtalare / Monitorer

Trött på dåligt monitor-sound där du knappt hör dig själv? TC-Helicon VoiceSolo FX150 är en allt-i-ett lösning där du får ett personligt PA, sångmonitor, sångreverb och instrumentförstärkare. Den är förpackad i en liten, smidig högtalarlåda som kan monteras på mikrofonstativ, högtalarstativ eller läggas på golvet. Äntligen kan du själv ta kontroll över ditt scenljud! VIkt 3 Kg!• 6,5″ 2-vägs coaxial Tannoy högtalare.
• 150W Class-D förstärkare.
• 3-kanalers digital mixer med TC-Helicon röstprocessor, inkluderat reverb, intelligent EQ och kompression. 48V fantommatning.
• Unik ”one-click” lösning för att montera på mikrofonstativ.
• Köp till TC-Helicon MP-75 eller Sennheiser e 835 fx-mikrofon för att med ett knapptryck kunna stänga av och på ditt reverb.
• Köp till VoiceSolo FX150 gigbag.

257783
Genom att erbjuda ingångar för mikrofon och instrument, integration med iOS-enheter och ett hökvalitativt 2.1-kanals ljudsystem är CUBE Lite MONITOR en perfekt lösning för att njuta av musik med din iPhone,iPad eller Ipod Touch. Koppla in din iOS-enhet via i-CUBE-LINK-ingågen och starta den kostnadsfria appen CUBE JAM för att spela, göra inspelningar och använda dig av grymma övningsverktyg som tempo/tonarts-justeringar, Center Cancel för "minus One"-spår mm. Stereohögtalare och en integrerad subwoofer tillför ett rikt, kraftfullt och stort ljud som fyller ditt rum, de inbyggda effekterna erbjuder bra ambience för sång och instrument. Attraktiv och mångsidig, CUBE Lite MONITOR är perfekt för övning, underhållning och Karaoke.

Sjung och spela med ett högkvalitativ ljud
CUBE Lite MONITOR är utrustad med två 1/4 inputjack för att plugga in en mikrofon samtidigt med ett instrument i mono eller ett instrument i stereo. Eko och reverb-effekterna är enkla att använda och levererar bra effekter för sång och instrument. Det kraftfulla 2.1.kanals ljudsystemet är utrustat med stereo-högtalare och en integrerad subwoofer som levevererar ett rikt och stort ljud genom ett kompakt system. Vill du öva och spela tyst är det bara att pluggga in ett par hörlurar och "muta" högtalarna.

iOS-enheter integreras enkelt med i-CUBE LINK
i-CUBE LINK låter dig enkelt integrera iPhone,iPad eller iPod Touch med CUBE Lite MONITOR för övning, sång och inspelning. Med en enkel-kabel förvandlar du CUBE Lite MONITOR till ett interface för din iOS-enhet som tillåter dig att spela och spela in med valfri "audio-App". Använd bara den medföljande kabeln för att koppla in din iOS-enhet via i-CUBE LINK-jacket, använd sedan CUBE Lite MONITOR för att Den mångsidiga i-CUBE LINK kan också användas som en enkel stereo-ingång vilket medför att du kan koppla in nästintill valfri audio-spelare eller musik-spelare och spela upp ditt material genom CUBE Lite.

CUBE JAM App
Den kostnadsfria Roland CUBE JAM-appen förvandlar din iOS-enhet till en mittpunkt för jam, inspelning och övning. Spela och sjung med i låtar från CUBE JAM genom CUBE Lite MONITOR via i-CUBE LINK, spela in ditt framträdande i Appen. När du är klar med din inspelning kan du justera volymnivåerna på både din inspelning och ditt "backing track" separat i CUBE JAM. Du kan sedan exportera din mix till en 16-bitars WAV-fil i 44.1 kHz för att dela med dig till dina vänner och familj. Det finns också flera grymma funktioner för övning och inlärning av låtar, som exempelvis justering av tempot, förändra tonarten till en som passar din sång bättre och "center cancel" för att skapa "minus one"-låtar för karaoke-sång och övning.

Direct Mode
När du spelar in från gitarrförstärkaren CUBE Lite MONITOR via CUBE JAM eller någon annan app, med reverb/echo-effekterna på, så får du samma sound som du hör just i det ögonblicket. Genom att aktiviera CUBE Lites "Direct Mode"-funktion får du en torr gitarrsignal för inspelning samtidigt som du hör effekterna när du spelar. När du spelar in en torr signal ger det dig möjligheten att exprimentera med effekter i efterhand genom en valfri App. "Direct Mode" tillåter dig också att använda "realtids-processering" i valfri App och kontrollera utsignalen via CUBE Lite MONITOR.

En stilren design för ett modernt hem
Med sin kompakta "table top"-design och sin attraktiva vita finish passar CUBE Lite MONITOR perfekt in i vilken hemmamiljö som helst. Förutom att vara en riktigt bra förstärkare för sång och instrument är det också ett hög-kvalitativt hifi-system för ditt digitala musikbibliotek. Använd den i ditt vardagsrum för hemunderhållning och karaoke, i ditt sovrum för musikövning eller på ditt kontor som ett hökvalitativt ljudsystem för din PC.

•Förstärkare i "tabel top"-format med en stilren design för moderna hem
•Kraftfullt och välljudande 2.1-kanals ljudsystem, med stereohögtalare och integrerad subwoofer
•1/4 ingångjack i stereo för att koppla in mikrofon och instrument. Effekter; reverb i stereo och eko
•Enkel integration med Apples iPhone, iPad och iPod Touch via i-CUBE LINK-ingången
•Den kostnadsfria CUBE JAM-appen spelar upp musik och "minus-one"-spår och erbjuder många funktioner för övning och inlärning
•Inkluderar en kabel för tvåvägskommunikation inspelning och uppspelning med iOS-enheter
•Passar perfekt på kontor, i hemmamiljö, i klassrum
•Attraktiv vit finish
234152
Passiv monitorhögtalare som kan användas till det mesta, som PA eller monitor.

The CBR Series is a new lineup of passive loudspeakers developed by adopting the extensive knowledge of speaker design
and acoustic technologies that Yamaha has accrued over a long and storied history of making speakers of every kind.
Combining a meticulous materials selection process, thorough customization of the audio components, and a fresh, innovative
approach to speaker design, our engineering team's primary focus was to deliver high-power, high-definition sound in a highly
portable and versatile design that is equally at home in front-of-house, floor monitoring, or rigged configurations.

- Custom Designed Transducers and Wide-Dispersion Constant Directivity Horn for Powerful High-Definition Sound
- HF Protection Function and Highly Responsive LF Unit for Reliable Performance at Any Output Level
- Rugged, Highly Portable Enclosure Design
- Simple Connectivity
- Versatility for a Variety of Applications
261858
Kan användas som kompakt-PA eller ren instrumentförstärkning. Fungerar alldeles utmärkt till keyboard, mickar, digitaltrummor, iPod, CD/mp3 o.s.v. 160 Watt, vinklingsbar med 15 Celestionelement och HF driver. 5 kanaler med line in, 2-bands EQ och effektsend. 2 kanaler med XLR-ingångar. 16 digitala effekter. Global 3-bands EQ på mastersektionen. Anslutningar för FX-loop Line out, Rec. Out samt högtalarutgång.
142715
• 550W 2-vägs PA-högtalare
• 12" kraftfullt baselement
• 1.35" aluminium kompressionsdriver
• 2-bands EQ
• Vikt: 14.5 kg
171818
Ultra Smart Monitor med integrerad adapter för montering på en standard mikrofonstativ och integrerad MP3-spelare. Perfekt som en monitor i bandet, sång och keyboard, multimedia, presskonferenser eller hemstudio. 4 kanaler med XLR / linjeingångar och fantommatning, en linjeingång med stereo phono till CD, MP3

Specifikationer

- Multifunktionell, 150-Watt aktiv högtalare för sång och keyboard, multi -Media, presskonferenser och hemmastudio mm
- Integrerad MP3-spelare för att spela upp ljudfiler via USB-minne - Bithastigheter 32-320 kbps VBR, FAT16 eller 32
- Klass-D förstärkare teknik, superlätt, högpresterande
- 6,5 "full-range neodymium driver
- Ultra-låg ljudnivå 4-kanals mixer med 3-bands EQ
- 3 mikrofonförförstärkare med fantommatning för kondensatormikrofoner och 1 instrumentingång
- Dedikerad stereoingång för tangentbord, MP3, CD, etc.
- XLR genomgångskontakt för att koppla flera B207
- Mikrofonstativ integration för användning med stativ och bom
- Integrerad limiter för systemkontroll och högtalarskydd
- Inre switchade nätaggregat för buller-fria ljud, och mycket låg strömförbrukning
- Tuff, slagtålig kapsling med integrerat bärhandtag
- Mått 218 x 356 x 254 mm
- Vikt 5.1 kg
234830
Bärbart och kompakt PA-system med 5 x 2" högtalare i satellit och 10" subwoofer. Perfekt för lilla bandet, presentationer eller företagsevent.
EVOX 5 är ett bärbart och kompakt PA-system och kombinerar kvalitet och tillförlitlighet med en mycket hög förstärkningseffekt. Systemet har fem 2" full range högtalare i satellit och en djupt klingande 10" woofer. Systemet är utformat för att vara den perfekta bärbara lösningen för livemusik och DJs. Den unika vokala attityd och bärbarhet gör EVOX 5 till det perfekta verktyget för presentationer, företagsevenemang och kongresser.

EVOX array har en konstant horisontell riktningstäckning på 120 grader och erbjuder en perfekt lyssningsupplevelse till publiken. Den vertikala array-designen är successivt utformad för att garantera ett korrekt lyssnande från den första raden. Omfattande tester med instrument och röst under designprocessen samt effekt och tillförlitlighetstestning gör EVOX systemet till en perfekt arbetskamrat för solomusiker eller band men är även grym för DJs som eftersöker djupt svar, låg kontrollfrekvens och otrolig ljudkvalitet.Specifikationer
800 Watt
125 dB max SPL
45 Hz - 20 kHz frekvensomfång
10" Woofer, 2,0" V.C.
5 x 2" Ultra kompakt fullrange, 1,0 V.C.
120° x 30° något lutande mönsterkontroll
Pole monterbar, enkel installation och transport
259167
Aktiv Monitor från Laney. 15” element + HF Horn, 3bands eq 150W RMS, 300W PMPO 4ohms, Impedans: 8 ohm Vikt: 21kg, Storlek: HxBxD 462*667*343
142755
Bärbart och kompakt PA-system med 8 x 2" högtalare i satellit och 12" subwoofer. Perfekt för lilla bandet, presentationer eller företagsevent.

EVOX 8 är ett bärbart och kompakt PA-system och kombinerar kvalitet och tillförlitlighet med en mycket hög förstärkningseffekt. Systemet har åtta 2" full range högtalare i satellit och en djupt klingande 12" woofer. Systemet är utformat för att vara den perfekta bärbara lösningen för livemusik och DJs. Den unika vokala attityd och bärbarhet gör EVOX 8 till det perfekta verktyget för presentationer, företagsevenemang och kongresser.

EVOX array har en konstant horisontell riktningstäckning på 120 grader och erbjuder en perfekt lyssningsupplevelse till publiken. Den vertikala array-designen är successivt utformad för att garantera ett korrekt lyssnande från den första raden. Omfattande tester med instrument och röst under designprocessen samt effekt och tillförlitlighetstestning gör EVOX systemet till en perfekt arbetskamrat för solomusiker eller band men är även grym för DJs som eftersöker djupt svar, låg kontrollfrekvens och otrolig ljudkvalitet.Specifikationer:
1400 Watt
128 dB max SPL
40 Hz - 20 kHz frekvensomfång
12" Woofer, 2,5" V.C.
8 x 2" Ultra kompakt fullrange, 1,0 V.C.
120° x 30° något lutande mönsterkontroll
Pole monterbar, enkel installation och transport
259168
Experience revolutionary Fender® sound in a easily portable package that's ideal for DJs, schools, houses of worship, solo performers, businesses or small-to-medium sized venues with the Fortis F-12BT 12" active two-way powered speaker. Combining the power of streaming technology and versatile design with user-friendly features, the F-12BT is 1,300W of Fender's musical "art and science" engineering packed into a lightweight package.With a wide variety of I/O connections, the three-channel F-12BT can handle almost any source you send to it-even offering high-quality stereo Bluetooth audio for wirelessly streaming music from any Bluetooth source. Channel One is dedicated to line-level signals while Channel Two accepts line- and mic-level signals. Channels One and Two are fed by discrete balanced XLR-1/4" TRS combo connectors while Channel Three offers stereo Bluetooth and 3.5mm auxiliary inputs. The Bluetooth signal can be passed on in stereo to additional enclosures via the extension and loop outputs. Proportionally powered by dual onboard Class 'D' amplifiers, the 1.75" titanium horn-loaded driver receives 300 watts of power while the 12" woofer is allocated an impressive 1000 watts. These drivers work in tandem to create crystal-clear, room-filling sound with a 40°x90° dispersion pattern. The easy-to-use rear panel controls include a three-position EQ switch and four-position LF switch to tailor the response of the speaker to the room along with per-channel volume and signal controls. Two rear-panel XLR connectors offer switchable mono/stereo balanced loop-through and extension outputs, allowing for easy system expansion.The highly robust and reliable enclosure is constructed from 9-ply voidless plywood with a hard-wearing paint and powder-coated perforated steel grill to shrug off the abuse of the road. M10 rigging points and a 35mm pole socket with vertical and 7.5° downward angles make it easy to optimally position the speaker while the trapezoidal form factor allows you to use it as a floor monitor with two angles to ensure proper aiming. Three flush-mounted ergonomic cup handles grace the exterior for easy handling of the lightweight enclosure. The F-12BT is a bold new entry from Fender, offering amazing performance and value for almost any small-to-mid-sized application.
277331
Aktiv Monitor från Laney. 10” element + Piezo horn, 2bands eq 65W RMS, 120W PMPO 4ohms, Impedans: 8 ohm Vikt: 12kg, Storlek: HxBxD 347x468x274
142753
100W passiva högtalare. 60Hz - 23 kHz ljudåtergivning5 1/2 baselement och 1/2 diskant Auto overload-skyddade Levereras med vägg/takfäste 
171715
Passiv monitorhögtalare som kan användas till det mesta, som PA eller monitor.

The CBR Series is a new lineup of passive loudspeakers developed by adopting the extensive knowledge of speaker design
and acoustic technologies that Yamaha has accrued over a long and storied history of making speakers of every kind.
Combining a meticulous materials selection process, thorough customization of the audio components, and a fresh, innovative
approach to speaker design, our engineering team's primary focus was to deliver high-power, high-definition sound in a highly
portable and versatile design that is equally at home in front-of-house, floor monitoring, or rigged configurations.

- Custom Designed Transducers and Wide-Dispersion Constant Directivity Horn for Powerful High-Definition Sound
- HF Protection Function and Highly Responsive LF Unit for Reliable Performance at Any Output Level
- Rugged, Highly Portable Enclosure Design
- Simple Connectivity
- Versatility for a Variety of Applications
261860
Högpresterande aktiv scenmonitor med 10" coaxialelement. 800W. Högpresterande högtalare utvecklade för artister och professionella användare som ställer höga krav på ljudåtergivningen. Gemensamt för RSX-seriens modeller är en trapezoid lackerad högtalarlåda tillverkad i 9-lager kraftig plywood.
- 2-vägs aktiv scenmonitor med 10" coaxial element
- Klass D förstärkare 800 W
- XLR/Combo ingång
- XLR Link out
- 35 mm stativbrunn
273244
Passiv monitorhögtalare som kan användas till det mesta, som PA eller monitor.

The CBR Series is a new lineup of passive loudspeakers developed by adopting the extensive knowledge of speaker design
and acoustic technologies that Yamaha has accrued over a long and storied history of making speakers of every kind.
Combining a meticulous materials selection process, thorough customization of the audio components, and a fresh, innovative
approach to speaker design, our engineering team's primary focus was to deliver high-power, high-definition sound in a highly
portable and versatile design that is equally at home in front-of-house, floor monitoring, or rigged configurations.

- Custom Designed Transducers and Wide-Dispersion Constant Directivity Horn for Powerful High-Definition Sound
- HF Protection Function and Highly Responsive LF Unit for Reliable Performance at Any Output Level
- Rugged, Highly Portable Enclosure Design
- Simple Connectivity
- Versatility for a Variety of Applications
261859
Aktiv Monitor från Laney. 12” element + HF Horn, 3bands eq 120W RMS, 240W PMPO 4ohms, Impedans: 8 ohm Vikt: 18kg, Storlek: HxBxD 437*591*330
142754
Compact, affordable keyboard amplifier with legendary KC sound
40-watt output power with 10” speaker and independent tweeter
Subwoofer output for low end boost (compatible with most subwoofers)
3-channel design includes 1/4” Line input and XLR Microphone input
Stereo auxiliary input (RCA type) for connecting CD or MD players
Rotary controls for adjusting channel and headphone levels, plus Low and High EQ
128749
Mångsidigt kraftpaket för:
- Piano/Keyboard/Dragspel
- Digitaltrumset/Slagverk
- Gitarr/Bas/Elgitarr
- Sång/Tal/P.A.

- 150W RMS
- 12" högt + HF Horn
- 5 Kanaler: XLR/Tele/RCA
- 5 Bands Master EQ
- Digital delay
- Hörlursutgång
- Line in/out
- Record Out
- FX loop
- Uttag för högtalare ( 8ohm )
- Metallgaller
230330
SRM150 kombinerar Mackies mixer och SRM Active Loudspeaker teknologi för att göra ett välljudande 3-kanals PA som är ultrakompakt, allsidigt och utbyggbart. Mackie SRM150 Compact Active PA System är ideal för många användningsområden från styrelserum till liveuppträdanden i pianobarer, cafer eller i skolor för att nämna något Två kombinerade XLR/line ingångar med 48V fantommatning, en stereokanal för CD/MP3 spelare och 3-bands aktiv EQ. SRM150 kan till och med placeras på ett mikrofonstativ, perfekt som personlig monitor. Instrument-ready ingång inget behov av DI-box. Dedikerad stereo kanal för keyboard, CD, MP3, iPods, etc. Neutrik Combo line in för linking eller för att lägge till ingånger. XLR thru with mic/line switch för att linka flera SRM150 eller senda till huvud-PA.
120188
• Klass-D högtalarteknologi
• 2 st mick-preamps med phantom power
• XLR "trough" för att linka ihop flera stycken B205D
• Kan sättas på mickstativ
180357
• 550W 2-vägs PA-högtalare
• 12" kraftfullt baselement
• 1.35" aluminium kompressionsdriver
• 2-bands EQ
• Vikt: 14.5 kg
180153
Experience revolutionary Fender® sound in a easily portable package that's ideal for DJs, schools, houses of worship, solo performers, businesses or small-to-medium sized venues with the Fortis F-15BT 15" active two-way powered speaker. Combining the power of streaming technology and versatile design with user-friendly features, the F-15BT is 1,300W of Fender's musical "art and science" engineering packed into a lightweight package.With a wide variety of I/O connections, the three-channel F-15BT can handle almost any source you send to it-even offering high-quality stereo Bluetooth audio for wirelessly streaming music from any Bluetooth source. Channel One is dedicated to line-level signals while Channel Two accepts line- and mic-level signals. Channels One and Two are fed by discrete balanced XLR-1/4" TRS combo connectors while Channel Three offers stereo Bluetooth and 3.5mm auxiliary inputs. The Bluetooth signal can be passed on in stereo to additional enclosures via the extension and loop outputs. Proportionally powered by dual onboard Class 'D' amplifiers, the 1.75" titanium horn-loaded driver receives 300 watts of power while the 15" woofer is allocated an impressive 1,000 watts. These drivers work in tandem to create crystal-clear room-filling sound with a 50°x90° dispersion pattern. The easy-to-use rear panel controls include a three-position EQ switch and four-position LF switch to tailor the response of the speaker to the room along with per-channel volume and signal controls. Two rear-panel XLR connectors offer switchable mono/stereo balanced loop-through and extension outputs, allowing for easy system expansion.The highly robust and reliable enclosure is constructed from 9-ply voidless plywood with a hard-wearing paint and powder-coated perforated steel grill to shrug off the abuse of the road. M10 rigging points and a 35mm pole socket with vertical and 7.5° downward angles make it easy to optimally position the speaker while the trapezoidal form factor allows you to use it as a floor monitor with two angles to ensure proper aiming. Three flush-mounted ergonomic cup handles grace the exterior for easy handling of the lightweight enclosure. The F-15BT is a bold new entry from Fender, offering amazing performance and value for almost any small-to-mid-sized application.
277332
Mångsidigt kraftpaket för:
- Piano/Keyboard/Dragspel
- Digitaltrumset/Slagverk
- Gitarr/Bas/Elgitarr
- Sång/Tal/P.A.

- 300W RMS
- 15" högt + HF Horn
- 5 Kanaler: XLR/Tele/RCA
- 5 Bands Master EQ
- Digital DSP (16 presets)
- Hörlursutgång
- Line in/out
- Record Out
- FX loop
- Uttag för högtalare ( 8ohm )
- Metallgaller
230331
Färg RAL7035 Vit finns i svart finns aktiv med specar som Jolly 8RA Configuration way 2 Recommended amplifier W rms 120 Long term power AES W 60
107846
Aktiv 18" subwoofer med träkabinett. 2000W. Högpresterande högtalare utvecklade för artister och professionella användare som ställer höga krav på ljudåtergivningen. Gemensamt för RSX-seriens modeller är en trapezoid lackerad högtalarlåda tillverkad i 9-lager kraftig plywood.


- Kraftig aktiv subwoofer byggd i solid plywood
- 18" baselement
- 2000W Class D
- Balanserad XLR stereoingång
- Balanserad XLR stereo fullrange utgång
- Balanserad XLR stereo highpass utgång
- Volymkontroll och faskontroll
273243
Aktiv 300 watts golvmonitor med 12" baselement, 1" driver och inbyggt feedback-filter. Alla ingångar och utgångar är balanserade och det finns både tele- och XLR-anslutningar. Anslut flera monitorer via Link-utgång och justera ljudet med de tre tonkontrollerna; hi, low och mid. F1320D har inbyggt feedback-filter.

Specifikationer

300-Watt 2-vägs monitorsystem för livebruk. 160 Watt RMS låg, 40 Watt hög
Exceptionell ljudkvalitet, bred frekvens bandbredd och dynamiskt omfång
Revolutionerande Klass-D förstärkarteknik: kraftfull, otrolig ljudkvalitet och mycket låg vikt
Integrerad limiter
Integrerad ljudprocessor
Lågbrusig mik/line-ingång med volymkontroll och Clip LED
Dedikerad 3-bands EQ
Extremt kraftfull 12'' baselement för djup bas och ljudeffekt
Högupplöst 1'' driver
Internt switchat nätaggregat för brusfritt ljud, överlägset transientåtergivning och mycket låg strömförbrukning
35 mm fäste för stativmontering och användning som PA-system
Högkvalitativa komponenter och mycket tålig konstruktion
216857
Denna superkompakt PA och keyboard förstärkare hör till de prismedvetna, och har en originell BUGERA 12 "woofer och 1" diskant i en basreflex hölje som är idealisk för stora evenemang. Den är utrustad med en 24-bitars digital FX med 100 mäktiga förinställningar, feedback upptäckt, 3 kanaler med separata volymkontroller och FX skickar, och en XLR ingång för en dynamisk mikrofon. K1800FX har också en 7-bands equalizer, CD eller andra signaler linjenivå (f. Ex. Drum dator), och hörlursutgång. 

- 180 watt 
- 4 kanaler 
- 12 "BUGERA  woofer  
- Integrerad 24-bitars digitala FX processor med 100 förinställningar ingår. reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter och multieffekter 
- FBQ Feedback Detection System 
- 4 kanaler med separat volym och FX Send per. kanal 
- XLR mikrofoningång på kanal 1 för dynamiska mikrofoner 
- Dedikerad 7-bands grafisk EQ 
- Balanserad stereo XLR DI med Ground Lift brytare 
- mästare avsnittet med FX Return nivå, Master Volume, PHONES LEVEL og Shape switch 
- Link utgång till extern slav 
- Subwoofer utgång 
- CD input
172023