Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Studio / Mjukvara / Notskrift

Sibelius First är det snabbaste och enklaste sättet för alla från blivande kompositörer och låtskrivare till lärare och musikstuderande att börja skriva noter. Arbeta snabbt med det användarvänliga gränssnittet, uppnå proffsiga resultat med smarta verktyg, lyssna på dina noter med häpnadsväckande kvalitet och njut av möjligheterna att dela med dig av dina noter, genom att t ex göra en videofil.

Sibelius First hjälper också dig som är mer van vid att spela instrument än att skriva noter dig genom låtskrivarprocessen. Magnetic Layout och andra tidsbesparande verktyg gör det enkelt att nå professionella resultat snabbt, och den fantastiska ljudbanken spelar upp dina kompositioner med slående kvalitet.

Dela med dig på sociala medier: När du är klar väljer du hur du vill presentera din musik för omvärlden: gör en video av dina noter, exportera till iPad eller dela direkt via YouTube, SoundCloud och Facebook.
Fler exportmöjligheter: Du kan exportera dina noter som pdf, göra dem till Scorchfiler, maila dem direkt eller skicka till andra program med MusicXML.

Sibelius First finns även som fempack.

Vid köp hos oss ingår alltid 3 månaders svensk support och vår svenska kom-igång-manual.

Systemkrav
PC
• Windows XP SP3 eller senare, Windows Vista SP2 eller senare med Platform Pack, Windows 7 SP1 eller senare
• 1 GB RAM (2 GB rekommenderas för 32-bit system, 4 GB eller mer rekommenderas för 64-bit system)
• ASIO-kompatibelt ljudkort rekommenderas
Mac
• Mac OS X 10.6.7 eller senare, Mac OS X 10.7.2 eller senare
• 1 GB RAM (4 GB eller mer rekommenderas)
PC/Mac
• 500 MB ledigt hårddiskutrymme för installation av Sibelius First. 12 GB ledigt hårddiskutrymme för installation av den medföljande ljudbanken
Skanner, mikrofon och MIDI-keyboard krävs för vissa funktioner i programmet
258847
Sibelius 7.5 Skollicens är licensen för dig som är student eller lärare. Den kan även köpas av skolor och institutioner som bara behöver 1 licens.

Vad är en skollicens?
Sibelius 7 Skollicens är exakt samma program som Sibelius 7.5 men kan bara beställas av skolor eller lärare. Efter att ni fått och installerat programmet verifierar ni till AVID att ni är berättigade till att köpa en Skollicens. Läs mer på nedanstående länk (engelska):
http://www.avid.com/US/resources/Academic-Eligibility

Det snabbaste, smartaste och enklaste sättet att skriva noter.
Det moderna användargränssnittet i Sibelius 7.5 underlättar arbetet med att skriva noter och utveckla din musik. Du navigerar enkelt med Timeline och spelar upp din musik med ljudbank på 36 GB och Espressivo 2.0.

Sibelius 7.5 är optimerat för enkel och effektiv användning på både stationära och bärbara datorer och genom äkta 64-bitarsstöd utnyttjar programmet kraften i din dator maximalt. Sibelius 7.5 är lätt att komma igång med för nybörjaren men innehåller ändå alla verktyg som ett proffs behöver.

Svensk manual och fri support
När du köper Sibelius 7.5 från oss ingår ett års fri svensk support. Du får också "Kom igång med Sibelius 7.5" som innehåller QuickStart-guide på svenska och tips hur du snabbt kommer igång med att använda programmet.

Systemkrav för Sibelius 7.5
Windows: Windows 7 eller Windows 8 (32- eller 64-bit), hårddiskutrymme 1+ GB RAM, 750 MB samt 36 GB för ljudbanken, DVD-läsare
Mac: Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, 10.8 eller 10.9, hårddiskutrymme 1+ GB RAM, 750 MB samt 36 GB för ljudbanken, DVD-läsare
258850
Internationellt erkänt gehörsträningsprogram i SVENSK version! Earmaster är ett måste för alla musiker. Det förbättrar ditt musiköra och därmed också ditt spel. Det är interaktivt, roligt och innehåller inte mindre än 651 lektioner som täcker in alla viktiga områden av gehörsträning. (211 av dessa lektioner är jazzlektioner)- känn igen och transkribera intervall, ackord, skalor och melodier mm!

Du kan använda dig av ett virtuellt instrument på din bildskärm (piano, gitarr, bas, cello etc) eller spela dina svar på ditt MIDIinstrument eller en mikrofon. Antingen låter du din ”lärare” guida dig genom övningarna eller så kan du välja att ställa in och skräddarsy övningar helt utifrån just dina behov. Detaljerad statistik låter dig följa din musikaliska utveckling.

EarMaster passar den moderne musikern oavsett nivå och genre – rock, jazz eller klassiskt. Varning! Bättre öron tenderar att leda till ett bättre spel…

Nytt i version 6
Ny övning: Sångövning melodi.(spela eller sjung en musikalisk fras när du läser den och få omedelbar feedback)
Ny övning: Sjung eller spela en melodi efter att ha lyssnat.
Ny notation med 2 typer: klassisk och jazz

Nytt:
- Inställning av röstomfång i övningsinställningar.
- Nya typer av intervall och ackord kombinerar harmonisk och melodisk uppspelning.
- Nya ljuddetekteringsalgoritm från Mu Technologies.
- Möjligheter att ladda SoundFonts vid uppspelning.
- Mer nyanserad återkoppling på elevens prestation
- Nya alternativ för notartikulationer (legato, staccato, sustained)
- Ny smidigt användargränssnitt
- Ny gitarrstämmare
Och hundratals många andra tillägg och förbättringar!
161226
Sk Site License för skolor/institutioner som behöver 10-29 licenser.
161177
EarMaster ApS har nu släppt Molnupplagan av sitt storsäljande program EarMaster 6. Den gör det möjligt för musikskolor och universitet att förse elever och lärare med en användarlicens för såväl skol- som hemmabruk. Dessutom finns Internetbaserad möjlighet att synkronisera alla kurser, övningar och resultat från EarMaster 6 mellan lärare, elever och skolor.

Egaa, Danmark, 23 maj 2013 - EarMaster ApS släppte just Molnupplagan av sitt program EarMaster 6. Kompatibelt med Windows och Mac OSX är det hyllat för att effektivt öva ditt gehör och din färdighet i att sjunga direkt från partitur. När EarMaster 6 släpptes i november 2012 följde många förbättringar så som notbaserade sångövningar med omedelbar feedback.
Med den nya Molnupplagan synkroniseras automatiskt alla kurser, övningar, resultat och användarlicenser med EarMaster 6. Molnupplagans nya synkroniseringsfunktion gör det enklare för lärare att skapa övningar, hemuppgifter eller prov för att sedan kunna få ut dem till eleverna på bara några få klick.
Eleverna kan göra sina uppgifter både hemma och i skolan, eftersom alla resultat synkroniseras med lärarens dator.

Övergripande funktioner
Elev- och lärarfunktioner. 14 övningar som täcker tonhöjd, harmoni och rytm med över 2000 förgjorda lektioner för alla nivåer.
EarMaster Molnupplaga innehåller:
- Användarlicenser
- All EarMaster data.
- Möjlighet till kurseditering - skapa din egen följd av övningar, prov och hemuppgifter.
- Automatisk synkronisering av kurser och resultat över Internet.
- Enkel licenshantering.

Redigering av kurser med melodier från databas
Vid redigering av kurser finns en stor inbyggd låtdatabas som gör det möjligt för musiklärare att enkelt lägga till musikmaterial för övning av sång från notläsning, diktering eller härmningsövningar,
Databasen är fylld av Real Book och Classical melodier, men kan även utökas genom importering från Finale, Sibelius, Notion, Pizzicato eller vilket annat Notation-program som helst, förutsatt att det stöder MusicXML.

Granska resultaten
EarMaster 6 erbjuder heltäckande statistik och rapporteringsverktyg för daglig uppföljning av eleverna så att lärandet kan anpassas till den individuella nivån.

Licensera
EarMaster Molnupplaga säljs i Kreditpaket: 20, 100 och 1000 krediter per paket. 1 Molnkredit = 1 användare/år. (Lärare eller elev).

EarMasters Molnlicens är dynamisk: antalet aktiverade användare påverkar hur länge licensen gäller. På detta sätt behöver inte lärare bekymra sig om en elev slutar eller om en ny elev börjar. De kan ändra elev- och lärarlicenser när som helst utan att behöva göra en ny beställning.

Hur fungerar det?
- Alla dina lektioner, övningar, prov och resultat finns i Molnet och synkroniseras automatiskt vid Internetuppkopplning mellan lärarens och elevernas datorer.
- Licenserna hanteras säkert från skolan och eleverna kan enkelt installera och använda EarMaster hemifrån så fort som de fått tillgång till en licens.
- Ingen administrativ börda: nya användare kan läggas till när som helst utan att du behöver köpa fler licenser.
- Dynamiska licenser - licensens giltighet förlängs vid inaktivering av användare.

EarMaster 6: Kompatibel till Windows och Mac OS (Win 8/7/Vista/XP och Mac OS 10.5+ Intel). Finns på 10 olika språk hittills: engelska, franska, tyska, spanska, italienska, danska, holländska, svenska, kinesiska (förenklad) och ryska med fler översättningar på väg. Utvecklaren siktar mot att i framtiden få EarMaster tillgänglig på åtminstone alla de 25 språk som fanns tillgängliga i version 5. En gratis 7-dagars provversion av programmet finns på utvecklarens hemsidawww.earmaster.com. Med full funktionalitet visas alla övningar, lektioner och funktioner som finns i den nya versionen av EarMaster.
261959
Det snabbaste, smartaste och enklaste sättet att skriva noter.
Det moderna användargränssnittet i Sibelius 7.5 underlättar arbetet med att skriva noter och utveckla din musik. Du navigerar enkelt med Timeline och spelar upp din musik med ljudbank på 36 GB och Espressivo 2.0.

Sibelius 7.5 är optimerat för enkel och effektiv användning på både stationära och bärbara datorer och genom äkta 64-bitarsstöd utnyttjar programmet kraften i din dator maximalt. Sibelius 7.5 är lätt att komma igång med för nybörjaren men innehåller ändå alla verktyg som ett proffs behöver.

Svensk manual och fri support
När du köper Sibelius 7.5 från oss ingår ett års fri svensk support. Du får också "Kom igång med Sibelius 7.5" som innehåller QuickStart-guide på svenska och tips hur du snabbt kommer igång med att använda programmet.

Systemkrav för Sibelius 7.5
Windows: Windows 7 eller Windows 8 (32- eller 64-bit), hårddiskutrymme 1+ GB RAM, 750 MB samt 36 GB för ljudbanken, DVD-läsare
Mac: Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, 10.8 eller 10.9, hårddiskutrymme 1+ GB RAM, 750 MB samt 36 GB för ljudbanken, DVD-läsare
258848
Crossgrade från Finale fullv., Notion ver. 1-3, Encore fullv. eller Mosaic. Generation sju av världsledande notskrivningsprogrammet Sibelius är avancerat nog att möta kraven från kompositörer, arrangörer och förlag, men ändå tillräckligt enkelt för nybörjare och studenter. Med dess nya utseende och funktioner är Sibelius 7 det snabbaste, smartaste och enklaste sättet att skriva musik!Arbeta snabbt med det helt nya, uppgiftsorienterade användargränssnittet. Upplev dina kompositioner med fantastiskt ljudkvalitet tack vare det nya professionella ljudbiblioteket. Samarbeta enklare tack vare stöd för MusicXML och andra delningsalternativ. Skriv ut dina noter i exklusiv kvalitet med avancerad typografi och grafik. Du kan även redigera dina kompositioner på resande fot med Avid Scorch på iPad.Nyheter i version 7: Uppgiftsorienterade användargränssnitt Ett nytt ikonbaserat gränssnitt som enklare leder dig genom stegen till en färdig komposition. Högkvalitativt 38 GB ljudbibliotek Nytt professionellt ljudbibliotek med bland annat specialinspelad symfoniorkester, rock/pop instrument m.m. 64-bit stöd Sibelius 7 är det första notskrivningsprogrammet i världen med 64-bit stöd. Arbeta snabbare, med mer mjukvaruinstrument och effekter än någonsin tidigare. Optimerat för en skärm Idealiskt för klassrum, laptops m.m. Text och typografi förbättringar Dra nytta av de senaste OpenType teckensnitten. Grafisk import och export Skapa komplexa layouter för publicering, läromedel m.m. Exportera dina verk som PDF-filer. Support och specialpriser 90-dagars support ingår vid köp av Sibelius 7. Ett års support kan köpas separat. Skolor, lärare och studenter kan handla till rabatterade priser och studenter för dessutom gratis uppgraderingar under fyra år.Systemkrav:Windows: Windows Vista SP2 med Platform Update Pack eller senare, Windows 7 SP1 eller senare 1 GB RAM 750 MB ledigt hårddisk utrymme DVD-ROMMac: Mac OS X 10.6.7 eller senare, Mac OS X 10.7 1 GB RAM 750 MB ledigt hårddisk utrymme DVD-ROMRekommenderade systemkrav för Sibelius 7 Sounds ljudbibliotekWindows/Mac: Intel Core 2 Duo eller snabbare 4 GB RAM 40 GB hårddisk 7200 rpm eller snabbare, SSD rekommenderas ASIO-kompatibelt ljudkort
218950
Det snabbaste, smartaste och enklaste sättet att skriva noter.

Det moderna användargränssnittet i Sibelius 7.5 underlättar arbetet med att skriva noter och utveckla din musik. Du navigerar enkelt med Timeline och spelar upp din musik med ljudbank på 36 GB och Espressivo 2.0.

Sibelius 7.5 är optimerat för enkel och effektiv användning på både stationära och bärbara datorer och genom äkta 64-bitarsstöd utnyttjar programmet kraften i din dator maximalt. Sibelius 7.5 är lätt att komma igång med för nybörjaren men innehåller ändå alla verktyg som ett proffs behöver.

Svensk support och svensk komigång-manual
När du köper Sibelius 7.5 från oss ingår ett års fri svensk support. Du får också Kom igång med Sibelius 7.5 som innehåller QuickStart-guide på svenska och tips hur du snabbt kommer igång med att använda programmet.

Systemkrav för Sibelius 7.5
Windows: Windows 7 eller Windows 8 (32- eller 64-bit), hårddiskutrymme 1+ GB RAM, 750 MB samt 36 GB för ljudbanken, DVD-läsare
Mac: Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8 eller 10.9, hårddiskutrymme 1+ GB RAM, 750 MB samt 36 GB för ljudbanken, DVD-läsare
258849
Dorico is the next-generation scoring application from Steinberg, with a whole new way of working with music notation. Built from the ground up by musicians for musicians, Dorico is like having an intelligent assistant by your side. Dorico’s output is the equal of the finest music engraving, and brings music to life through Steinberg’s award-winning audio engine.

287535
Lär dig Sibelius 7 är en lärobok i notskrivningsprogrammet Sibelius 7. Den ger nybörjaren en snabb start i programmet och den mer erfarna användaren får många praktiska tips och lär sig snabbt fler funktioner i programmet. Lektionerna i boken visar på ett pedagogiskt sätt hur du arbetar med Sibelius 7. De många illustrationerna gör övningsuppgifterna lätta att förstå.

Claes-Bertil Nilsson är utbildad gitarr- och ensemblelärare med lång undervisningserfarenhet från kulturskola och högskola. Under mer än tio år har han arbetat med utbildning och support av Sibelius notskrivningsprogram.

På ett lättfattligt sätt beskrivs programmets olika funktioner, och den som aldrig tidigare arbetat med digital notskrivning eller med Sibelius 7 kommer snabbt igång med sitt första notblad.

Programmets alla beteckningar finns översatta och förklarade, och bokens alla illustrationer från programmet gör det ännu enklare att hitta de funktioner man behöver.

Den som har tidigare erfarenhet av Sibelius 7 eller äldre versioner, får många tips om snabbkommandon och genvägar, tidsbesparande arbetssätt och fiffiga tips.

De olika musikexemplen spänner över en mängd genrer, och på så sätt kan Lär dig Sibelius 7 användas av alla som vill notera musik digitalt. Boken kan också med fördel användas av alla som undervisar i Sibelius 7, på såväl högskola och gymnasium som i studieförbund.
258880
Vad är Print Music? För dig som är helt ny inför notskrivning på datorer vill vi bara kort redogöra hur PrintMusic kan göra ditt arbete både roligare och oerhört mycket enklare. PrintMusic programdel är för det första på svenska, vilket underlättar arbetet. En tryckt handledning på svenska ger dig övningsuppgifter och tips. Dessutom finns animerade beskrivningar av många funktioner som du kan spela upp på bildskärmen. Mycket värdefullt om man snabbt vill lära sig en speciell funktion. Skaparna har i utvecklingen av Print Music lyssnat till 10.000-tals användare genom åren, vilket nu kommer dig till godo. Enkelt att sätta igång...PrintMusic innehåller nästan 40 färdiga partiturmallar från större orkestrar till piano med sångstämma. Instrumentering, transponering mm är färdigt. Ett partitur kan innehålla ända upp till 24 stämmor. Med Printmusic väljer du sedan hur du vill mata in din musik till datorn: spela in med ett klaviaturinstrument eller något annat MIDI-instrument, mata in den med ditt tangentbord, klicka in med musen eller du kan till och med SPELA in via ett enstämmigt instrument och en mikrofon, datorn överför detta till skrivna noter. Hur fantastiskt låter inte det? Glömde säga att du också kan skanna in redan tryckta noter och redigera dem som du vill. ... och ännu enklare att fortsätta!Sedan är det bara att sätta igång att bearbeta ditt musikaliska material. Till din hjälp har du en komplett uppsättning verktyg som är till för att inte bara underlätta utan också stimulera ditt arbete. Arrangera, transponera, klipp och klistra noter, skriv ut stämmor, lägg in dynamikbeteckningar, repristecken, taktnummer, text, ackord, gitarrgrepp, på alla sätt kan du redigera din musik. Tappar du bort dig har du med ett mustryck tillgång till all hjälp du behöver i programmet. Njutbart att lyssna tillInbyggt i Printmusic finns också en ljudbank med 128 stycken mycket naturtrogna och välklingande ljud som spelar upp din musik på ett mycket övertygande vis. Skriv ut dina partitur och få ett resultat av tryckarkvalitet eller spara din musik som ljudfiler och bränn till CD. Proffsigt? Javisst!
161206
Skanna dina noter eller läs in pdf-filer med PhotoScore Ultimate 7 och bearbeta dem i Sibelius 7.5.
Med AudioScore Ultimate 7 kan du transkribera dina mp3-filer och cd-spår till noter.
Prisvärt paket med tre kompletterande program.

Det moderna användargränssnittet i Sibelius 7.5 underlättar arbetet med att skriva noter och utveckla din musik. Du navigerar enkelt med Timeline och spelar upp din musik med ljudbank på 36 GB och Espressivo 2.0.

Sibelius 7.5 är optimerat för enkel och effektiv användning på både stationära och bärbara datorer och genom äkta 64-bitarsstöd utnyttjar programmet kraften i din dator maximalt.

Systemkrav för Sibelius 7.5
Windows: Windows 7 eller Windows 8 (32- eller 64-bit), hårddiskutrymme 1+ GB RAM, 750 MB samt 36 GB för ljudbanken, DVD-läsare
Mac: Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, 10.8 eller 10.9, hårddiskutrymme 1+ GB RAM, 750 MB samt 36 GB för ljudbanken, DVD-läsare
Klicka här för att läsa mer om systemkrav och nyheter i Sibelius 7.5

Svensk manual och fri support
När du köper Sibelius 7.5 från oss ingår ett års fri svensk support. Du får också "Kom igång med Sibelius 7.5" som innehåller QuickStart-guide på svenska och tips hur du snabbt kommer igång med att använda programmet.

OBS! Vi lämnar enbart support på Sibelius 7.5, inte på PhotoScore eller AudioScore
258874
Crossgrade-version för dig som äger Sibelius, Finale eller Notion (gäller ej de nerbantade versionerna t ex Sibelius First, Sibelius Student eller Finale PrintMusic) Dorico is the next-generation scoring application from Steinberg, with a whole new way of working with music notation. Built from the ground up by musicians for musicians, Dorico is like having an intelligent assistant by your side. Dorico’s output is the equal of the finest music engraving, and brings music to life through Steinberg’s award-winning audio engine.

287536
Uppgradering till Sibelius 7.5 från First eller Student
Har du växt ur ditt Sibelius First eller ångrar du att du inte köpte det fullstora programmet?

Nu kan du byta upp dig!
Köp en Trade-up så får du "riktiga" Sibelius till ett reducerat pris.
Inklusive Kom igång med Sibelius 7.5 och ett års fri svensk support.

Systemkrav för Sibelius 7.5
Windows: Windows 7 eller Windows 8 (32- eller 64-bit), hårddiskutrymme 1+ GB RAM, 750 MB samt 36 GB för ljudbanken, DVD-läsare
Mac: Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8 eller 10.9, hårddiskutrymme 1+ GB RAM, 750 MB samt 36 GB för ljudbanken, DVD-läsare
258863
Ett komplett uppslagsverk på engelska över alla funktioner och möjligheter i Sibelius 7.5
En av våra tyngsta böcker!
258879