Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Studio / Övrigt

Aggressivt processade röster är vardagsmat inom dagens elektroniska musik, men att reproducera dem live har alltid varit en utmaning – till nu. Med hjälp av VT-3 Voice Transformer kan du steglöst förändra tonhöjd och formanter i realtid för att ge dina röstinspelningar och liveframträdanden kraftigt förvrängt resultat med minimal ansträngning. Utöver det så ser VT-3 grymt snygg ut och funkar sömlöst ihop med de andra produkterna i AIRA-serien.• Skapa processat röstljud i realtid
• Steglös kontroll med dedikerade Pitch- och Formant-reglar
• Stora dedikerade Reverb- och Mix Balance-reglar
• Spara tre favoritinställningar för snabb återkallning
• Koppla in en separat fotomkopplare för extra kontroll i livesituationer
• Klart lysande gröna LED:ar och lysande knappar för bra synlighet
• Lätt och hållbar konstruktion
• Mikrofon kopplas in genom kombinerat XLR/TRS-jack med phantom-matning eller minitele-anslutning med plug-in power
• Stereoutgångar som kan konfigureras som separata wet/dry-signaler i mono
• Inbyggt USB-ljudkort med loopback-inspelning för att effektlägga inspelade spar
• Kanonbra för podcasts och live-streaming
• Strömmatas via USB eller den medföljande AC-adaptern

255441
Tajtare basåtergivning och bredare stereobild - ISO-L8R155 kommer att öka din precision i din lyssning! Genom att isolera monitorn från ytan den normalt står på samt placera den exakt med membranen vända mot din lyssningsposition kan ISO-L8R155 skapa dramatiska skillnader. Du monterar själv stativet i antingen ca 7CM eller 20CM. ISO-L8R155 är skapad för monitorer med upp till 8" bashögtalare. Pris per par. Kolla in videon nedan!
230338
Volca sample är en sample-sequencer där du kan redigera och sekvensbestämma upp till 100 samplade ljud i realtid för kraftfulla liveframträdanden. Den är ett mycket kraftfullt komplement till de befintliga Volca-modellerna, men klarar sig också helt på egen hand. Med nya Volca sample kan du uppleva spänningen med den första generationens samplers, där vilket ljud som helst från t. ex sång, talade ord eller omgivningen blir material för ditt musikskapande!Specifikationer:
• 8 rösters polyfoni
[B]10 parter, 6 steg och 10 patterns
[B]100 samples. 4MB mine, max 65 sekunder
• Motion Sequence, Active Step, Step Jump, Swing
• Max antal Sequences: 16st och 6 sånger
• Hörlursutgång, sync in/ut samt MIDI-in
• Drivs med 6st AA-batterier alt. Strömadapter. ( extra tillbehör)
• Mått och vikt: 193 × 115 ×45 mm, 372 g utan batterier
• Samples laddas via en speciell iOS-app: AudioPocket
261848
För att skapa musik med datorer behöver man ett tangentbord och andra funktioner för att kunna kontrollera dina musikmjukvaror. Arturia har ett stort urval som täcker de flesta behov och situationer oavsett om du jobbar i studion, på scen, hemma eller vill vara portabel. Självklart kan du också styra andra MIDI-produkter med Arturias USB kontrollers. Här hittar du också step-sequencers som bl. a kan styra dina analoga syntar och kopplar ihop dem med datorer och annan MIDI-utrustning. 
BeatStep Pro fungerar lika bra på scen som i studion, och avsett om du arbetar med MIDI, USB, CV / gate eller DIN synk-produkter.BeatStep Pro sätter inga gränser för total kreativ kontroll.De två steg-sequencerna erbjuder upp till 64 steg per sekvens, 16 sekvenser per projekt och 16 projekt, vilket gör Beatstep Pro till den mest imponerande steg-sequencern på marknaden.Den extra trum-sequencern har 16 separata spår, inspelning i realtid via de dynamiska padsen eller använd knappar för klassisk trummaskinsprogrammering.Specifikationer:2 monofoniska step sequencers, med upp ttill 64 steg per sequence, note, velocity och gate time-inställningar per step.16-spårs trum-sequencer (ett spår per pad) MIDI controller modeFully customizable for knobs, step buttons and velocity and pressure sensitive padsSend MIDI CC, note data, program changes16 projects, each with 16x2 sequences, 16 drum sequences and a controller map.Anslutningar: CV/GATE-utgångar (1 volt per octav, CV, 10 volt gates), 8 drum gate outputs, Clock sync med flera standarder.MIDI In/Out via MIDI adapter, USB class compliant.
267184
Skräddarsydd gigbag till CB JDXi. Den är designad i rött och svart för att matcha din synth och är perfekt för att kunna ta med din JD - Xi synth överallt. Den robusta gigbagen har både skuminsats och klädda gavlar för att skydda din JD - Xi under transport. Praktiska fickor för din svanhals mikrofon , strömförsörjning och andra tillbehör.
263969
APH-6 är ett tillbehörspaket för ZOOM H6 Handy Recorder. Det innehåller ett vindskydd som skyddar inspelningen mot vindbrus. En fjärrkontroll med REC, PLAY, STOP samt en del andra funktioner. En AC strömadapter med USB-anslutning.
252889
PCF-8 är en specialdesignad väska till Zoom F8. Väskan är utformad så att F8 kan användas medan den ligger skyddad i väskan.

Öppningar för input av XLR/TRS-kablar som går att öppna och stänga.

Avtagbart vattentätt skydd med fönster.

Justerbart axelband.

Fickor fram och bak för extra utrymme.

Avtagbar bottenpanel så att man kan komma ut baksidan av F8. 
272821
Modul till Symphony I/O som ger dig 16 analoga ingångar plus 16 optiska utgångar.
196496
Femports 1 GB "AVB" Ethernet-switch för högkvalitativa ljud- och bildnätverk.
261432
Thunderbolt 2 expansionskort för Apollo.

Apollo erbjuder möjligheten att använda Intels nya Thunderbolt-teknologi som finns på de senaste iMacs, MacBook Pros, MacBook Airs och Mac minis. Thunderbolt är tillgängligt via ett expansionskort som tillval. Thunderbolt ger dig ännu lägre fördröjning, minskar audio buffer size och ger en generell prestanda-ökning.

Expansionen är lätt att installera på baksidan av Apollo och kortet ger dig två Thunderbolt-portar. OBS expansionen stänger av Firewire-portarna.

Thunderbolt-kabel medföljer ej.
260526
Höjdjusterbart stativ (10-20 cm) för högtalare med vikt upp till 30 kg.Höjdjusterbart stativ (10-20 cm) för högtalare med vikt upp till 30 kg - 100% isolerande stativ - Kan konfigureras i 2 höjdlägen - Kan vinklas - 20 X 25 cm - För högtalare upp till 30 kg
233183
Modul till Symphony I/O som ger dig 8 mikpreamps av absolut högsta klass. 4 instrumentingångar och Inserts Send and Return. Tänk på att det endast är mikpreamps och måste användas tillsammans med en Symphony-modul med ingångar, t ex Symphony 8 Analog I/O + 8 Optical I/O.
196500
Apogee är ett av de mest kända företagen inom avancerad omvandlingsteknik, de har alltid haft deras egen tillgång till ljudoptimering och bla. utvecklat deras helt egna och extremt avancerade digital-clock som har bidragit till den berömda ljudkvaliteten i deras professionella enheter. C777 som Apogee kallar deras digital-clock är numer nästan legendarisk via deras dedikerade klocka "Big Ben" som under många år har varit en standard för synkronisering av digitala enheter i studio och efterproduktion. 

Apogee har aldrig varit de som nöjt sig, utveckling av ny och bättre konvertering har alltid stått högt på dagordningen och Apogee Symphony I/O Mk II är det senaste tillskottet från det välkända företaget, och här de har gått ett steg längre jämfört med tidigare. För att förbättra flexibiliteten och göra den nya anordningen så användbar som möjligt erbjuds en mängd olika konfigurationer. Detta innebär att Symphony I/O kan sättas upp efter dina behov och det går att tillföra just de I/O-moduler som du själv vill ha.  

Symphony I/O Mk II levereras med direkt anslutning till en av tre olika plattformar: Thunderbolt, Pro Tools HD eller Waves SoundGrid nätverk 

Specifikationer
Anslut 8 analoga kanaler in/ut samt 8 digitala/optiska kanaler in/ut i ditt Symphony I/O interfaceSeparat 25-pin D-sub anslutning för balanserad analog input, analog output och AES/EBU I/O2 x Optiska in- och utgångar för ADAT och SMUX2 x RCA och optiskt jack för S/PDIF I/OUpp till 24-bit/192kHz digital audio vid single-wide AES/EBU format
275413
Robust universal mikrofonhållare i metall med gummiupphängning för mikrofoner med en diameter på 18 till 55 mm. Denna robusta mikrofonhållare passar till alla mikrofoner som har en diameter mellan 18 och 55 mm samt har en vikt upp till 750 g. Tack vare designen utan elastiska delar så slits den inte ut och behöver aldrig trådas om.
274459
Golvstativ främst för studiomonitorer med en maxvikt på 35kg. Justerbar höjd (fasta lägen) 93/105/117/129/140/152cm. Levereras omonterat. Säljes styckvis.
275607
Väderskyddad portabel Bluetooth-högtalare med 2.1 stereo och 14 timmar batteritid.

BTP04 är en robust och otroligt välljudande Bluetooth-högtalare med handsfree-funktion för din smartphone.
Här erbjuds enkelt handhavande, 2.1 stereo, otroliga 14 timmars batteritid och den är väderskyddad enligt IP64-klassning.
BTP04 är den perfekta rese-kamraten och tål tuffa tag, ta med den på hotellet, festen, stranden, din mountain bike, motorcykeln, i regnet, på landet, i båten.
En 3,5mm stereoingång finns tillgänglig om du vill spela musik från en enhet utan Bluetooth och inbyggd mikrofon samt svara-knapp så att din BTP04 kan användas som handsfree om det ringer.
Gratis-appen WAE Music låter dig styra alla dina spellistor från en enda app, Spotify, iTunes, Soundcloud etc. Dessutom ger appen tillgång till EQ-inställningar och Sleep-funktion.Specifikationer:
• 2 x 2 W RMS
• Frekvensomfång: 130 Hz - 20,000 Hz
• Dimensioner: 61 x 151 x 61 mm
• Vikt:: 280 g
• Uppladdningsbart 3.7 V 1200 mAh Li-ion (lithium-ion) batteri
• Magnetiskt avskärmat system som inte stör din omgivning
• RoHS-godkänd
269462
Portabel Bluetooth Stereohögtalare med inbyggd belysning och upp till 15 timmar batteritid.

WAE Neo Bluetooth Speaker är en riktig party-starter, med klassledande grymt ljudtryck, bastryck och dessutom inbyggda LED disco-lights. Ljudkvaliteten är enastående tack vare den inbyggda DSP’n från Grammy-vinnande företaget Waves Audio: MAXXEQ adaptiv EQ, MAXXBASS Psycho-Acoustic Bass Enhancement och MAXXVOLUME All-in-One Dynamics Conditioning.
Vikten är endast 2 kg, så Neo kan följa med vart som helst där du vill spela musik, coolhets-faktorn i att Neo dessutom är en portabel LED disco-lampa är mycket hög!
På baksidan finns en 3.5” stereoingång så att du även kan använda enheter utan Bluetooth för uppspelning.Belysningen är ultra-bright, har 16 miljoner färger och kan styras via gratis-appen WAE Music, välj mellan pulserande i takt med musiken, fast sken i olika ljusstyrkor, långsamt pulserande eller avstängt. Neo drivs av ett uppladdningsbart Lithium-batter och batteritiden är imponerande 8 timmar med belysning och otroliga 15 timmar utan belysning. Naturligtvis kan du ha Neo konstant inkopplad till nätström med den medföljande USB-adaptern.
Appen WAE Music låter dig även styra alla dina spellistor från en enda app, Spotify, iTunes, Soundcloud etc. Dessutom ger appen tillgång till EQ-inställningar och Sleep-funktion.
WAE Neo är en riktig stämningsförhöjare för hela familjen och perfekt att ta med på resan eller beach-partyt.

Specifikationer:
• Bluetooth® 3.0 A2DP
• Ultra-bright RGB LED-belysning
• Gratis kontroll- app för iOS och Android
• Frekvensomfång: 80 Hz - 20,000 Hz
• 15 W RMS (30 W peak power)
• 2 wideband drivers
• Inbyggd DSP från Waves Audio
• Inbyggt uppladdningsbart lithium-ion batteri (7.4 V / 2 Ah)
• Batteritid 8 timmar (med belysning) eller 15 timmar (utan belysning)
• Nätadapter medföljer
• Dimensioner: 340 x 140 x 120 mm
• Vikt: 2,05 kg
269463
Tillbehörspaket till Zoom Q2HD som innehåller: Vindskydd AC-adapter bilden visar fel adapter, givetvis passar den svenska uttag HDMI Kabel USB-kabel Justerbart Tripod-stativ Vadderat case/fodral
229748
Stepsequencer med 2 x 8 eller 1 x 16 steg, både CV och HZ/Oct ut, MIDI, Volca-sync, kompatibilitet med Little Bits, Random-läge, Scaler, USB. Drivs av två AA-batterier eller USB-ström.
264972
Loop BLOCK är en tilläggsmodul till Lightpad BLOCK som ger dig snabbare åtkomst till in- och uppspelning, tempo, volym, metronom, kvantisering m.m. som annars måste väljas under menyer i appen NOISE. Loop ansluts till Lightpad via BLOCKS magnetiska DNA-kontakter och trådlöst via Bluetooth.

More control at your fingertips
The Live Block and Loop Block make it even easier to perform and produce music on BLOCKS. Their buttons activate the features that you use most — whether it’s recording a loop on the Loop Block or changing scales and triggering chords on the Live Block. These features are available through the NOISE app too. But with a Live Block or Loop Block, you don’t even need to glance at a software menu. You just tap a button.

Produce with the Loop Block
The Loop Block is for producing. Its puts studio techniques for recording and editing music at your fingertips. The buttons help you record a loop or sequence and play it back. They let you set your tempo and quantize your recorded loops so they run in time with the beat.

Connect with a click
The Live Block and Loop Block connect with a click to the Lightpad Block. It couldn’t be more convenient: the buttons are less than a finger-length away from the Lightpad Block’s playable surface. Reconfigure the Blocks however you want, whenever you want — even in the middle of playing a song. Connect a Live Block to the top or bottom, right or left of the Lightpad Block. Connect a Live Block and a Loop Block beside each other, or separate them on either side of the Lightpad Block. If you want to physically disconnect the Blocks, they still work together wirelessly.

System requirements
- iPhone 6, 6 Plus or newer
- iPad air or newer
- iOS 9.0 or above
298996
The ultimate Pop Filter set.  The Pop Audio Pop Filter comes with our new ball and socket joint arm giving you the best flexibility and strength available.  With the quick release clamp you will get extremely fast set up times and never need to worry about damaged mic stands again.  Also included is our unique attachment point so you can pick and choose the filter you want for each recording situation.
279327
En enkel och kompakt trådlös USB-adapter för Roland Wireless Connect. Roland Wireless Connect är ett innovativt system som låter Rolands elektroniska musikinstrument kommunicera med en iPhone. Gör det enkelt för Rolandanvändare att använda sina instrument tillsammans med Apple iPhone, iPad och iPod Touch.
269657
Live BLOCK är en tilläggsmodul till Lightpad BLOCK som ger dig snabbare åtkomst till skalor, oktaver, ackord, arpeggion och sustain som annars måste väljas under menyer i appen NOISE. Live ansluts till Lightpad via BLOCKS magnetiska DNA-kontakter och trådlöst via Bluetooth.

More control at your fingertips
The Live Block and Loop Block make it even easier to perform and produce music on BLOCKS. Their buttons activate the features that you use most — whether it’s recording a loop on the Loop Block or changing scales and triggering chords on the Live Block. These features are available through the NOISE app too. But with a Live Block or Loop Block, you don’t even need to glance at a software menu. You just tap a button.

Perform with the Live Block
The Live Block is for performance. When you’re playing live — whether on stage or in your favorite chair — every second counts. The buttons let you switch scales and octaves, trigger chords and arpeggios, and sustain notes in real time.

Connect with a click
The Live Block and Loop Block connect with a click to the Lightpad Block. It couldn’t be more convenient: the buttons are less than a finger-length away from the Lightpad Block’s playable surface. Reconfigure the Blocks however you want, whenever you want — even in the middle of playing a song. Connect a Live Block to the top or bottom, right or left of the Lightpad Block. Connect a Live Block and a Loop Block beside each other, or separate them on either side of the Lightpad Block. If you want to physically disconnect the Blocks, they still work together wirelessly.

System requirements
- iPhone 6, 6 Plus or newer
- iPad air or newer
- iOS 9.0 or above
298995
Kraftig Proväska i vattentät nylon för två högtalar- eller ljusstativ modell 213, 214/6 etc.
262299
LBC-1 är en litiumjonbatteriladdare som fungerar till såväl Q4:ans batteri BT-02 som till Q8:ans batteri BT-03.
Batteriladdaren kopplas till datorn via USB men det går även att köpa till en strömadapter AD-17.

Laddningstider via USB-ström från dator
BT-02: ca 3 timmar
BT-03: ca 4 timmar och 30 minuter

Laddningstider med strömadapter
BT-02: ca 2 timmar och 15 minuter
BT-03: ca 2 timar och 45 minuter 
272820