Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Studio / USB MIDI-Kontrollers

padKONTROL är idealisk för att skapa naturliga trumbeats. Varje pad kan adresseras individuellt till valfritt notnummer, MIDI-kanal och mellan 8 olika dynamiker. X-Y paden lägger till realtidskontroll av både "flam" och"roll". Möjlighet att t ex trigga bastrumljud med extern fotswitch extra tillbehör.
181625
Den svenska high-end plugin-specialisten Softube stal en hel del uppmärksamhet på årets NAMM show, med släppet av Console1 MKII. Softube skördade massor av priser och utmärkelser med lanseringen av den ursprungliga Console1 2014, med god anledning. En robust, dedikerad controller, inklusive mjukvara som är minutiöst modellerad efter det klassiska SSL 4000 E mixerbordet är svårt att inte älska.Med lanseringen av Console1 MKII finns nu över 60 professionella plug-ins till plattformen från ikoniska varumärken såsom Chandler Limited, Fairchild, Teletronix, Tube-Tech, Abbey Road Studios och många fler. Och naturligtvis vad alla talar om: stöd till utvalda UAD-2 plug-ins. Över 60 stycken top notch dessa plug-ins kan redan nu mappas till Console1.
298673
Helt nytt digitalt blåsinstrument med traditionella saxgrepp och flexibla inbyggda ljud.
I studion och på scen har du alltid din akustiska saxofon vid din sida. Men om du spelar i många olika musikaliska sammanhang skulle det vara värdefullt att ha ett enda instrument som har alla ljud som krävs. Roland Aerophone AE-10 är ett banbrytande digitalt blåsinstrument som för samman traditionella saxgrepp med inbyggda ljud som du behöver. Rutinerade musiker kommer omedelbart att känna sig som hemma med de välkända greppen, de responsiva SuperNATURAL-ljuden och en blåssensor i munstycket som svarar på samma sätt som din favoritsax. Det breda urvalet av ljud ger saxofontyper från sopran till baryton plus andra blåsinstrument som klarinett och trumpet, stråkinstrument och till och med syntar. Med sin inbyggda aktiva högtalare, batteridrift och koppling till dator är Roland Aerophone AE-10 det flexibla musikinstrument som du kan spela var som helst, i vilket musikaliskt sammanhang som helst.

- Digitalt blåsinstrument med flexibla inbyggda ljud
- Samma grepp som på en akustisk saxofon
- Munstycket har en känslig sensor med rörstruktur för en naturlig känsla som ger kontroll över vibrato och tonhöjd
- Rolands proprietära SuperNATURAL-teknologi återskapar subtila nyanser i klangen som du spelar med dynamik och artikulation
- Realistiska och uttrycksfulla saxofonljud inklusive sopran, alt, tenor och baryton, samtliga transponerbara till valfri tonart utan att ändra fingersättning
- Brett urval av andra akustiska ljud inklusive blåsinstrument (klarinett, flöjt och trumpet) och stråkinstrument (fiol)
- Rolands senaste syntljud finns i instrumentet, optimerade för blåskontroll
- Enkelt handhavande med display för att välja ljud och inställningar
- Inbyggd monitorhögtalare och hörlursutgång för att kunna spela var som helst och när som helst
- Batteridrift (6 x AA) med upp till sju timmars kontinuerlig speltid
- Enkelt att koppla till datorbaserat inspelningsprogram via USB
- Ingång för att koppla in en smartphone eller musikspelare så du kan spela till bakgrundsmusik

Börja spela omedelbart med traditionella saxofongrepp och en responsiv blåssensor
Du har kämpat hårt med att lära dig din saxofonteknik men de flesta digitala saxofoner tvingar dig till att använda nya grepp vilket kan vara ett hinder. Med Roland Aerophone AE-10 är det en smidig övergång tack vare en layout som liknar din akustiska favoritsaxofon - ända ner till vänsterhandens oktavklaff. AE-10 har dessutom en känslig luftsensor i munstycket som också fungerar som en bett-sensor vilket tillåter uttrycksfulla spelsätt som vibrato och tonhöjdsändringar. Även nybörjare kan direkt ha glädje av att spela de olika inbyggd ljuden.

Alla saxofonljud du behöver i ett instrument
Inget slår ljudet i din akustiska favoritsax men ibland är kanske den klangen inte helt rätt för just det jobbet du sitter på. Oavsett det sammanhang du spelar i har Roland Aerophone AE-10 de digitala saxljud du behöver. Välj mellan alt, tenor, sopran och baryton som alla svarar på samma sätt som sina akustiska motsvarigheter när det gäller dynamik och artikulation tack vare Rolands avancerade SuperNATURAL modelleringsteknologi. Utöver de individuella ljuden kan du använda Full Range-funktionen som automatiskt byter saxofontyp beroende på var i oktaverna du befinner dig.

En bredd av realistiska akustiska instrument och Rolands prisbelönta syntar
Det finns inget värre i en studiosession än att allt stannar upp för att du behöver ett instrument du inte tagit med dig. Det kommer inte att hända med Roland Aerophone AE-10 som innehåller ett antal akustiska instrumentljud som klarinett, flöjt, oboe, trumpet, fiol och fler, baserade på Rolands SuperNATURAL-teknologi så dess beteende matchar originalen. Även etniska instrument som shakuhachi och erhu finns tillhanda med autentiska variationer i tonhöjd och klang. När du har provat de individuella ljuden kan du skapa enmansensembler med att kombinera flera blåsinstrumentljud i Brass Section-inställningen. AE-10 har också ett urval av de senaste syntljuden som är speciellt anpassade för blåsinstruments kontrollmöjligheter.

Spela när som helst och var som helst med inbyggd högtalare, batteridrift och hörlurar
När och var du än spelar är den portabla och lätta Roland Aerophone AE-10 redo. Sex AA batterier ger mobilitet och den inbyggda högtalaren ger ett behagligt ljud för intimare spelsituationer. Du kan också koppla direkt till ett PA eller en förstärkare för bättre spridning utan att behöva använda en mikrofon. När du behöver använda ljud från större instrument som tuba och fagott är den batteridrivna Roland CUBE Street EX en bra förstärkare som ger dig ett stort ljud i ett portabelt format. Att öva är ännu roligare om du kopplar in din smartphone via Aerophone AE-10s stereo minitele och jammar med dina favoritlåtar. Tack vare hörlursuttaget kan du spela dygnet runt utan att störa familj eller grannar.

Blåskontroll ger unika uttrycksmöjligheter i dina musikproduktioner
Även om Roland Aerophone AE-10 för sig är ett kraftfullt instrument låter den dig vara kreativ med extern utrustning. Du kan koppla in din dator via USB för att spela på mjukvaruinstrument och externa MIDI ljudmoduler med blåskontroll vilket ger en helt ny värld av uttrycksfullhet som inte är möjliga med traditionella syntar med tangenter.
286766
Detta är den mest kompakta och prisvärda Launchpaden för Ableton Live med 64 mini pads för att trigga, spela trumracks, kontrollera din mixer och göra precis vad som helst. Om du använder Ableton Live, behöver du en Launchpad. Den visar din session  på 64 olika pads så att du kan starta flera klipp på en gång och kontrollera samtidigt något annat i Live. Det är en utveckling för att skapa elektronisk musik och denna mini-version gör samma coola grejer som Launchpad gör. Den är precis lika hållbar och gig-färdig men den enda skillnaden är att det är ännu mer portabel och tar upp mindre plats i väskan eller på skrivbordet. 

Launchpad Mini fungerar med vad som helst eftersom den är bussdriven via USB. Du kan använda den för att styra FL Studio performance eller ett Camera Connect Kit (säljs separat) och använd den med din iPad för att styra Launchpad App. 

Specifikationer 
64 (8x8 rutnät) flerfärgade bakgrundsbelysta knappar8 runda flerfärgade bakgrundsbelysta systemsknappar (programmerbara)8 runda flerfärgade bakgrundsbelysta funktionsknappar (inte programmerbara)Micro USB-uttag
268148
För att skapa musik med datorer behöver man ett tangentbord och andra funktioner för att kunna kontrollera dina musikmjukvaror. Arturia har ett stort urval som täcker de flesta behov och situationer oavsett om du jobbar i studion, på scen, hemma eller vill vara portabel. Självklart kan du också styra andra MIDI-produkter med Arturias USB kontrollers. Här hittar du också step-sequencers som bl. a kan styra dina analoga syntar och kopplar ihop dem med datorer och annan MIDI-utrustning. 
BeatStep Pro fungerar lika bra på scen som i studion, och avsett om du arbetar med MIDI, USB, CV / gate eller DIN synk-produkter.BeatStep Pro sätter inga gränser för total kreativ kontroll.De två steg-sequencerna erbjuder upp till 64 steg per sekvens, 16 sekvenser per projekt och 16 projekt, vilket gör Beatstep Pro till den mest imponerande steg-sequencern på marknaden.Den extra trum-sequencern har 16 separata spår, inspelning i realtid via de dynamiska padsen eller använd knappar för klassisk trummaskinsprogrammering.Specifikationer:2 monofoniska step sequencers, med upp ttill 64 steg per sequence, note, velocity och gate time-inställningar per step.16-spårs trum-sequencer (ett spår per pad) MIDI controller modeFully customizable for knobs, step buttons and velocity and pressure sensitive padsSend MIDI CC, note data, program changes16 projects, each with 16x2 sequences, 16 drum sequences and a controller map.Anslutningar: CV/GATE-utgångar (1 volt per octav, CV, 10 volt gates), 8 drum gate outputs, Clock sync med flera standarder.MIDI In/Out via MIDI adapter, USB class compliant.
267184
LaunchPad Pro är det enklaste och bästa sättet att skapa dynamiska, expressiva arrangemang i Ableton Live eller liknande. Vi har gett den ikoniska Launchpad en totalrenovering. LaunchPad Pro ger dig otroliga möjligheter att skapa elektronisk musik! Nya RGB-pads ger dig bättre överblick. Padsen är dessutom både tryck- och anslagskänsliga så att t.ex. en snabb tryckning ger en fade-effekt. De lyser i samma färg som ljudspåren har i Ableton! LaunchPad Pro har en enorm funktionalitet; du kan spela in clips, styra effekter, ändra stereoinställningar, starta, stoppa loopar, duplicera, spela in mer på ett existerande clip och mycket, mycket mer! Ny MIDI in- och utgång gör att du kan koppla en extern synth eller MIDI-controller direkt till LaunchPad Pro. Stort mjukvarupaket med Ableton Live Lite, Novation V-Station, Novation Bass Station och samples från loopmasters.

265472
KRAFTFULL MINIMODUL MED BÅDE MIDI OCH ANALOGA KOPPLINGSMÖJLIGHETER OCH LJUDMOTOREn kontrollenhet är en vital del av alla musikproduktionsanläggningar, men det kan vara svårt att välja rätt. Du vill ha en enhet flexibel nog att styra all din MIDI- och CV/GATE-utrustade analoga utrustning. Du behöver koppla upp dig till en stor mängd musikappar för surfplattor och smartphones. Och som den moderna musiker du är, behöver du kunna arbeta på dina projekt var helst du finner inspiration. Roland A-01 har allt du behöver—oavsett om du vill värma upp backstage, styra alla element i din hemstudio eller skapa originalmusik från scratch. Denna flexibla kontrollenhet och ljudmodul är din ”one-stop solution”.
275387
Användarvänlig USB MIDI-controller med 16 upplysta Thick-Fat pads, totalt 48 pads, iOS stöd och stort utbud av mjukvaror.MPD2-serien från Akai är ett resultat av mer än sex års detaljerad forskning av kundernas behov och feedback. Syftet är att det ska vara så användarvänligt som möjligt utan att för den skull äventyra möjligheterna. Denna kontroller är perfekt både för producenter, musiker och DJs tack vare kombinationen av klassisk MPC teknik med enkel USB-anslutning. Serien presenterar nya, ultrakänsliga Thick-Fat MPC pads som är mycket responsiv för en perfekt användarupplevelse. MPD218 har utökade kontrollfunktioner med 6 knappar i tre olika banker, vilket ger användaren bättre kontroll än tidigare. MIDI-data skickas via USB-anslutning till Mac och PC och kräver ingen installation av drivrutiner.
- IOS kompatibel via Camera Connection Kit (säljs separat).
- Massor av medföljande programvaror (inkl. Akai Pro MPC Essentials, Big Bang Drums, Big Bang Cinema, Ableton Live Lite och Software Preset Editor)
- 16 belysta Thick-Fat pads.
- Totalt 48 pads.
- 18 298-graders rattar.
- MPC Note Repeat och Full Level.
- 16 redigerbara presets.
- Strömförsörjning via USB.
269884
Användarvänlig USB MIDI-kontroller med 16 upplysta Thick Fat-pads, totalt 64 pads, 4 x faders, rattar och knappar, iOS stöd och massor av medföljande programvaror.MPD2-serien från Akai är ett resultat av mer än sex års detaljerad forskning av kundernas behov och feedback. Syftet är att det ska vara så användarvänligt som möjligt utan att för den skull äventyra möjligheterna. Denna kontroller är perfekt både för producenter, musiker och DJs tack vare kombinationen av klassisk MPC teknik med enkel USB-anslutning. Serien presenterar nya, ultrakänsliga Thick-Fat MPC pads som är mycket responsiv för en perfekt användarupplevelse. MPD226 har fått utökade kontroller med 4 faders, 4 rattar och 4 knappar och är organiserade i tre olika banker som totalt ger 36 kontroller och ger användaren en mer exakt kontroll än tidigare. MIDI-data skickas enkelt via USB-anslutning till Mac och PC och kräver ingen installation av drivrutiner. Strömförsörjning sker via USB, vilket eliminerar behovet av flera kablar.
- 16 belysta och anslagskänsliga Thick-Fat pads
- 64 pads åtkomliga via 4 banker
- 4 faders, 4 Q-Link rattar, 4 Q-Link knappar
- 36 reglage åtkomliga via 3 banker
- Classic MPC Note Repeat, MPC Swing, 16 level, full level och Tap Tempo
- Totalt 30 förinställningar med konfigurationer för de flesta populära DAWs
- iOS -kompabilitet via Camera Connection Kit (säljs separat)
- MIDI in/utgångar för styrning av extern utrustning
- Dedikerade transportkontroller
- Massor av medföljande programvaror (Ableton Live Lite, Akai Pro MPC Essentials, Sonivox Big Bang Cinematic Percussion och Big Bang Universal Drums)
269885
MIDI-klaviatur med APC-kontroller ombord för att styra Ableton Live.Ableton Live controller with built-in performance keyboardSeamlessly integrates 1 to 1 with Ableton LiveClip-launch matrix with tri-color lighting displays current clip status25 synth-action mini keys8 assignable knobs map to Ableton Live and control volume, sends, and moreShift button and directional arrows manipulate the scope of the gridDedicated Octave Up, Octave Down, and Sustain buttonsUSB-powered and plug-and-play setup for Mac and PCProduction package included: Ableton Live Lite, Hybrid 3 by AIR Music Tech, SONiVOX Twist, and Toolroom artist launch packs downloads
256528
Kontroller för mjukvarusyntar eller ljudmoduler. Välj mellan flera olika fingersättningar: saxofon, traditionelll EWI, flöjt, oboe och EVI brass. Mjukvara ingår.
128809
USB MIDI-kontroller med B 8 trigger pads med velocity och 8 rattar för styrning av filter, envelope och effekter - i realtid! Trådlös via Bluetooth MIDI med iOS och MAC OSX. LPD8 Wireless är en trådlös USB-MIDI-kontroller designad för musiker, producenter och DJs som vill ha musikverktyg med sig överallt. Med trådlös MIDI och Bluetooth och batteridrift kan du fortsätta arbetet på bussen eller stranden, något som gör denna LPD-design ännu mer flexibel än tidigare. Med LPD8 Wireless får du 8 anslagskänsliga pads och 8 programmerbara rattar som kan tilldelas stort sätt alla MIDI-funktioner. Använd LPD8 padsen till trumprogrammering, och melodiska och rytmiska sekvenser. Styr filter, envelope och effekter med rattarna - i realtid! Kan drivas trådlöst med AA-batterier i upp till 12 timmar. 

Highlights
MIDI via Bluetooth för iOS och Mac OSX, USB-kabel för WindowsTrådlös USB-MIDI-kontroller som fungerar med alla musikprogram8 belysta anslagskänsliga trumpads som kan sända ton- eller programinformation 8 rattar som kan tilldelas de flesta parametrarPlug-and-play USB-anslutning till Mac och PC - kräver ingen drivrutinLiten nog till att passa i datorväskan4 programmerbara minnesplatserLevereras med Editor-program för Mac och PCDrivs av USB eller 3 x AA-batterierDimensioner 31,5 cm x 10,9 cm x 3,3 cmVikt 0,45 kg
288891
MPC X är en standalone MPC - ingen dator behövs - den är utrustad med en fantastisk 10.1" multi-touch skärm och 16 responsiva och anslagskänsliga RGB pads - alla drivna av en flerkärnig processor, perfekt avstämd för att styra MPC Software 2.0. Det finns dedikerade meny-knappar, en stor master encoder och 16 anslagskänsliga 360º rattar (Q-Link) med anpassningsbar OLED-skärm, perfekt till precis visning och automatisering av individuella nyanserade parametrar.

MPC X kombinerar användarvänligheten från bl.a. smartphones och surfplattor med styrkan från en ett professionellt produktionsverktyg som bjuder på kreativa upplevelser med real-time time-stretching, pinch och edit waveforms, programmera step sequence, spela in, sequence och redigera ljud/MIDI, lägg på effekter och mycket mer, på den inbyggda 10.1" multi-touch färgskärmen och de dedikerade hardwarekontrollerna. MPC Xs stora urval av anslutningsmöjligheter säkrar snabb anslutning till alla möjliga studiomiljöer. Ett 4-in/2-ut MIDI interface gör det möjligt att ansluta kontroller och MIDI kompatibla ljudmoduler, trummaskiner och synthesizers, XLR och tele in och utgångar till ljud, fantommatning, 8 CV/Gate utgång till kontoll av CV kompatibla synthesizers via MPC Xs premium hardware kontroll och mycket mer. MPC Software 2.0 kan köras internt i MPC X i standalone-mode, men även som plugin på din Mac eller PC.

- 10.1" multi-touch färgskärm
- Standalone MPC - ingen dator behövs - Native MPC Software 2.0
- 16 anslags och velocity-känsliga pads med RGB bakgrundsbelysning
- 16 anslagskänsliga Q-Links knappar med OLED skärm
- 66 knappar till direkt hardware tillgång till alla aspekter i MPC Software 2.0
- 4 valbara ingångar: 2 XLR / ¼” combo tele med valfri fantommatning
- 8 balanserade teleutgångar
- Dubbel ¼” och 1/8” hörlursutgång
- 8 konfigurerbara CV/Gate utgångar
- 16 GB inbyggd minne (över 10 GB ljudbibliotek medföljer)
- 2.5" SATA hårddisk anslutning (SSD eller HDD)
- 2 USB-A 3.0 anslutning för thumb drives eller MIDI kontroller
- SD Card slot för inläsning av samples och projekt
- Dimensioner nedfälld display 87.3 x 504.5 x 424.4 mm
- Dimensioner display uppe 213.5 x 504.5 x 387.9 mm
296058
Användarvänlig USB MIDI-controller med 16 upplysta Thick Fat-pads, 64-kanals Performance Sequencer, totalt 64 pads, 8 x faders, rattar och knappar, iOS stöd och massor av medföljande programvaror.MPD2-serien från Akai är ett resultat av mer än sex års detaljerad forskning av kundernas behov och feedback. Syftet är att det ska vara så användarvänligt som möjligt utan att för den skull äventyra möjligheterna. Denna kontroller är perfekt både för producenter, musiker och DJs tack vare kombinationen av klassisk MPC teknik med enkel USB-anslutning. Serien presenterar nya, ultrakänsliga Thick-Fat MPC pads som är mycket responsiv för en perfekt användarupplevelse. MPD232 har fått utökade kontrollegenskaper med 8 faders, 8 rattar och 8 knappar och är organiserade i tre olika banker vilket ger totalt 72 kontroller och ger användaren en mer exakt kontroll än tidigare. MPD232 har också en helt ny 64-kanals Performance Sequencer, som dess föregångare inte har. MIDI-data skickas via enkel USB-anslutning till Mac och PC och kräver ingen installation av drivrutiner. Strömförsörjning via USB, vilket eliminerar behovet av flera kablar.
- 64-kanals, 32-step Performance Sequencer för kontroll av pads
- 16 anslagskänsliga Thick-Fat pads
- 64 pads via fyra banker
- 8 faders, 8 Q-Link rattar, 8 Q-Link knapparna
- 72 kontroller åtkomliga via 3 banker
- Classic MPC Note Repeat, MPC Swing, 16 level, full level och Tap Tempo
- Totalt 30 förinställningar med konfigurationer för de flesta populära DAWs
- iOS kompatibilitet via Camera Connection Kit (säljs separat)
- MIDI in/utgångar för styrning av extern utrustning
- Dedikerade transportkontroller
- Massor av medföljande programvaror (Ableton Live Lite, Akai Pro MPC Essentials, Sonivox Big Bang Cinematic Percussion och Big Bang Universal Drums)
269886
Launch Control XL är den ultimata controllern för Ableton Live. Den hjälper dig fokusera mer på din musik och mindre på din dator. 16 knappar, 24 rattar och 8 faders integrerar sömlöst med Live för total direktkontroll.
Kombinerad med Launchpad S och dess intuitiva 64-knappars grid, blir det en extraordinär simultan kontroll över Ableton Lives session view, mixer, effekter och instrument. Att gjuta den perfekta mixen har aldrig varit lättare!

• Få omedelbar direkt kontroll över Ableton Live
• Skruva till dina sound med de 24 rattarna som dessutom har flerfärgade indikatorer.
• Kombinera med Launchpad S
• Få exakt kontroll över nivåerna med hjälp av åtta robusta reglage/faders.
• Tilldela vilken kontroll som helst till vilken funktion som helst i Ableton.
• Koppla direkt in i Mac, PC eller iPad och kör igång.
• 16 flerfärgade knappar för omedelbart fokus på spåren och mixerkontroll.
• Medföljer: Ableton Live Lite, Loopmasters sample collection, bruksanvisning och USB kabel
• All MIDI-kompatibel iOS mjukvara ansluts via Camera Connection Kit
• Dimensioner: 239mm x 239mm x 22mm • Strömförsörjning via USB
260651
Ableton Push och Live jobbar helt sömlöst tillsammans för att erbjuda det bästa av två världar: hands-on hårdvara för att skapa något ifrån grunden och fullfjädrad mjukvara för att producera din låt precis som du föreställt dig den. Nya PUSH ger dig tillgång till ännu flera verktyg för enkelt låtskapande och liveframträdande. Spela och programmera beats, melodier eller ackordföljder. Använd Lives nya samplingsfunktioner direkt i Push, slica smaplingar, timestretcha och spela oneshots. Med Push kan du snabbt browsa igenom och ladda alla dina instruments och plugins. Push är nu helt designad och byggd av Ableton. De unika helt nydesignade multifärgade siliconpadsen på Push visar vad du behöver se och ger dig en oslagbar responsivitet när du spelar, den nya topplattan är byggd av anodixerad aluminium. Push har nu fått en skarp RGB färgdisplay och en nydesignad touchstrip med 24st leds för navigation. Alla kontrollknappar har nu design och har flernivåers backlight och klickar tyst för maximal feedback. Push passar in både i studion och på scenen. Behåll livet i din musik genom att växla mellan att spela dina färdiga produktioner till att spela trummor och instrument live ifrån samma kontroll yta. - Ett unikt hårdvaruinstruments för att kontrollera och spela på Ableton Live 9.5
- Spela in beats, melodier, ackord och automation eller programmera med den specialdesignade step sequensern.
- Helt ny samplingsfunktion, slica, spela och manipulera samplingar direkt ifrån Push Stor flerfärgsdiplay som - ändrar sig för att visa vad du vill se.
- 64 spelabara flerfärgade bakbelysta pads
- 8 touch-sensitive rattar för att controllera mixern, plugins instrument och navigera i Lives browser
- Starta clips direkt ifrån push för att spela live eller arrangera din låt. Pushs unika sätt att arbeta med skalor ger en helt nytt sätt att spela och skapa musik. Dimensioner: Bredd: 370mm, Djup: 293mm, Höjd: 26mm/46mm med rattar. Väger 2990g
273344
Ultra-portable all-in-one Ableton Live controllerSeamlessly integrates 1 to 1 with Ableton Live8x8 clip matrix with tri-color lighting displays current clip status8 assignable faders + 1 master faderShift button and directional arrows manipulate the scope of the gridUSB-powered and plug-and-play setup for Mac and PCCompact, durable design for mobile performers and producersProduction package included: Ableton Live Lite, Hybrid 3 by AIR Music Tech, and Toolroom artist launch packs downloads- See more at: http://www.akaipro.com/product/apc-minifeatures
256529
Pad-kontroller med inbyggd step sequencer och CV-utgång
Arturias BeatSteps funktioner och prestanda är på en helt ny nivå för bärbara pad-controllers.
Den är väldigt mångsidig och genom att kunna trigga ljud i program som t.ex. Ableton Live går det att spela på virtuella trumset som BFD och EZDrummer.
BeatStep är också en 16-stegs analog sequencer där alla möjliga sorters slingor kan skapas för att sedan skickas vidare till analoga syntar, MIDI-trummaskiner, MIDI-keyboards eller program på datorn. De stora kopplingsmöjligheterna gör det möjligt att koppla ihop BeatStep med en dator eller iPAD via USB, en trum-modul via MIDI eller en analog synt utustad med CV/GATE-ingång.• 16 anslags- och tryckkänsliga pads
• 16 rattar
• 16 MIDI kontroll-presets
• 16 Sequence-presets
• Intern och extern "clocking"
• CV-utgång
• USB in och ut samt MIDI ut
• iPAD-kompatibel via Camera Connection Kit
• Transportkontroller kan sända MIDI CC eller MMC
• Kensington Lock
• Fristående MIDI- eller CV-läge med strömförsörjning via standard USB power adaptor extra tillbehör
• USB Class compliant inga drivrutiner behövs
255170
MPC Live är en fullständig standalone - som inte kräver någon dator - MPC för live DJs-, musiker- och producenter som bygger på det genomarbetade arbetsflödet och prestandan som kom med MPC Touch.

MPC Live är uppbyggd runt en fantastisk 7" multi-touch- och färgskärm. Live har ett överskådligt, upplyst och stilrent gränssnitt, och ger dig alla kontrollfunktioner du vill ha. Den är utrustad med 16 otroligt responsiva, velocity- och anslagskänsliga RGB pads, fyra touch-baserade Q-Link rattar och en stor klickbar masterratt. MPC Live har bra med kraft i form av en multicore-processor, 2 GB RAM och 16 GB expanderbart minne. MPC Live är en enhet som låter din kreativitet flöda, -både hemma och på scen. Den är lätt, kompakt och uppladdningsbar, och låter dig redigera, stretcha och böja vågformer, och spela upp, spela in och redigera ljud/MIDI i realtid.

MPC Live är utvecklad för att enkelt kunna integreras i olika liveuppsättningar- och scenarior, och har därför ett flexibelt urval av in- och utgångar. Dessa inkluderar 2 x RCA/balanserade ¼” tele in och 2 x MIDI in/ut som låter dig ansluta till externa kontroller och kompatibla ljudmoduler-, och trummaskiner och syntar. Live har 6 konfigurerbara ¼” teleutgångar.

MPC Software 2.0 är det uppdaterade hjärtat i MPC, och kör MPC Live helt på egen hand. Du kan även använda MPC Software 2.0 standalone med Mac eller PC, eller som plugin i ditt musikprogram.

- Standalone MPC som inte kräver någon dator, drivs helt och hållet av MPC Software 2.0
- 7" Multi-touch färgskärm som också styr PC- och Mac-baserad MPC Software 2.0
- Inbyggd uppladdningsbart lithium-ion batteri
- Välj mellan RCA- och balancerade stereo ¼” teleingångar
- 6 konfigurerbara ¼” teleutgångar
- ⅛” hörlursutgång, 2 x MIDI in/ut
- 16GB inbyggt minne, med 10 GB kvalitetsljud från ledande producenter som bl.a. CR2, TOOLROOM, Loopmaster, Capsun Pro Audio
- Kan byggas ut med SSD eller HDD-minne via 2.5" SATA Drive-anslutning
- 2 x USB-A 3.0-porter låter dig ansluta MIDI-kontroller eller USB-mine
- Du kan läsa in samples och projekt via den inbyggda SD Card-ingången
- Dimensioner 67.5 x 410 x 223 mm
296057
Liten smidig MIDI-kontroller som passar alla kända program och alla laptopväskor! Plug n play - inga drivrutiner eller extern strömförsörjning behövs. LPD8 har 8 bakbelysta, anslagskänsliga pads och 8 assignerbara kontrollrattar som kan styra det du vill de ska styra. Editor mjukvara medföljer. Mac/PC.
128827
SamplePad Pro är en allt-i-ett slagverksinstrument som inte känner några gränser. Isolerade och lyhörda dubbla zon dynor. Hundratals professionellt inspelade efterfrågade ljud. Full kompatibilitet med alla MIDI utrustade dynor, triggers, sequencers, och instrument.

8 dubbla zon isolerade gummikuddar
Aktiv blå LED pad belysningar
2 extra trumma pad ingångar
Kick Pedal ingång; valbar switch eller triggerläge
Hi-Hat pedal ingång; valbar switch eller variabel läge
200 + inbyggd trumma, cymbal och slagverksljud
0 färdiga-to-play trumset
Lägg nya ljud via SD-kort (SD-kort ingår ej)
Spara upp till 512 ljud och 20 satser per 32GB SD-kort
LCD-display och programverktyg för fullständig kontroll
MIDI in och ut portar
USB-port för datoranslutning
Kvart stereoutgångar (L, R)
Kvart hörlursutgång med volymkontroll
1/8 stereo aux-ingång med nivåkontroll
System fotpedal jack
256544
Kontrollenhet för alla kända program, kopplas via USB. Mac/PC.
209116
Cubase har fått sin alldeles egna fjärrkontroll. Inga krångliga installationer, bara att starta Cubase och lampan lyser blått!
138264
Kontrollyta.FaderPort är en helt ny USB/Midi-kontroller för sequencer/redigeringsprogram och är bestyckad med en högkvalitativ, motoriserad regel som gör det möjligt att skriva en-kanals eller gruppkanals regelautomation. Lägg där till en komplett transportpanel och du har allt du behöver för en mus-fri arbetsmiljö framför datorn.
121112
Istället för att ändra ditt invanda arbetssätt att mixa på, så utökar FaderPort 8 helt enkelt möjligheterna. Du kan fortsätta använda mus och tangentbord då det är mest praktiskt, men låta FaderPort 8 hantera de funktionerna du önskar fysisk kontakt med via fingrarna. Stora, lysande knappar gör det enkelt att hitta de funktioner man behöver. Åtta high-defination digitala kanal faders ger dig visuell översikt över nivåer, och om du väljer ett spår med musen kommer FaderPort 8 också följa efter och visa ditt val.

En unik Session Navigator som ger dig enkel tillgång till åtta viktiga funktioner för maximal flexibilitet. Dedikerade knappar gör alla spår klara för inspelning på ett ögonblick, ställer in mute och solo, och låter dig se de spår, bussar och VCA du själv önskar. Du är heller inte begränsad till förinställda uppsättningar då det finns fyra tillgängliga User-knappar som snabbt och enkelt ger dit tillgång till dina favoritfunktioner.

FaderPort 8 fungerar som en förlängning av de valda kanalerna i ditt musikprogran, och fungerar samtidigt som transport-kontroll och markeringsverktyg för olika funktioner.

- 8 st motoriserade faders (100 mm)
- 8 High-definiton Scribble Strip-displays
- Komplett inspelnings- och transportkontroller med: Play, Stop, Fast Forward, Rewind, Record, Loop, Drop Marker, Next/Prev Marker, Next / Prev Event
- Generella session-kontroller: Undo/Redo, Arm All, Solo/Mute Clear, Track Management, Click On/Off with tap tempo
- Session Navigator ger snabb och enkel kontroll över track scrolling, channel banking, timeline scrolling och mycket mer
- Channel Controls: Level, Pan, Solo, Mute, Rec Arm
- Automation Controls: Touch, Latch, Trim, Write, Read, Off
- Valfri Fader-funktionalitet: plug-in, redigering, bus send, pan
- Både Mac OS och Windows-kompatibel, Native Studio One-stöd, HUI och Mackie Control, Universal emulering
- Footswitch-ingång låter dig starta och stoppa handfritt
- USB 2.0 anslutning
287087
● Extremely compact and perfectly match with MacBookTM
● 9 assignable faders with 18 assignable buttons
● 9 assignable data encoders for setting MIDI CC
● Joystick for control
● "Scene" button for customizing 4 scenes for instant control of multiple applications
● 6 transport buttons
● 2xUSB Connectors for daisy chain with iKey and iPad
● Class-compliant with Windows XP, Vista (32-bit), Windows 7 (32-bit/64-bit), Windows 8 (32-bit/64-bit) and Mac OS X
● USB bus-powered
● Mackie control compatible
● Available in Black and White
● iCover - Difference colors and with printing aluminum cover is available (optional)
● Custom laser-engraving service for aluminum cover is available at on-line purchase (optional)
261868
USB-kontroller och mjukvara för Mac & PC med legendariska MPC-funktioner för produktion av modern och old school musik och beats! MPC Studio får enkelt plats i en laptopväska, innehåller mjukvara för 64-spårs inspelning med det medföljande 6GB+ ljudbiblioteket. Fungerar standalone eller som plugin i ditt vanliga inspelnigsprogram.
226870
● Extremely compact, designed to match the MacBook ProTM
● 8 touch-sensitive motorized channel faders
● 1 touch-sensitive motorized fader for master channel
● 9 encoder knobs
● Jog wheel shuttle for fast search and control
● Illuminated buttons for each channel including Sel, Mute, Solo and Record
● 6 illuminated transport buttons including Play, Stop, Rec, Rewind, Fast forward and Loop
● Illuminated “Zoom” buttons with 2 direction keys
● 2 illuminated “Track” buttons for easy selection of different channels
● 2 illuminated “Bank” buttons for shifting 8-channels
● 2 illuminated “Layer” buttons for selecting from layers 1 to 4
● 2xUSB Connectors for a daisy chain with the i-Pro series product
● Mackie control build-in for Cubase, Nuendo, Samplitude, Logic Pro and Abelton Live.
● iMapTM software included for easy mapping of MIDI functions
● Class-compliant with Windows XP, Vista (32-bit), Windows 7 (32-bit & 64-bit), Windows 8 (32-bit & 64-bit) and Mac OS X (IntelMac)
● USB 2.0 high speed connectivity
● Robust aluminum and metal casing with Kensington lock port
● An aluminium cover in different graphic designs and colours is available as an optional extra
● 12V/2.5A power adapter included
261869
Novation SL MkII är en komplett sequenser/plug-in styrning. All info ges via en LED display, upplysta LED knappar och LED-omringade encoders/rattar där du direkt ser värdet på samtliga kontroller. Ultrasnabb mapping av alla 56 reglage sköts av Novations banbrytande mjukvara: AUTOMAP 3 PRO. Belysta reglage med ögonblicklig kontroll. Snyggt upplysta LED-ringar runt de 8 följsamma encoder/rattarna och upplysta reglage rakt igenom, ger blixtsnabb visuell feedback för varje kommando och minimerar tröttande bildskärmstittande. En 144 tecken LCD skärm frigör dig ytterligare från datorns skärm och all nödvändig info visas av SL Mk II´s kontroller. En uppsättning touch-känsliga kontroller med 16 rattar, 8 reglar, 8 trumpads, expressionpad, XY-Joystick samt 32 belysta knappar ger dig en maximalt flexibel sequenser och plug-in kontroll. Dessutom en unik ratt “Speed Dial” med vilken du kan styra den parameter som muspekaren är placerad över. Novation SL MkII levereras med AUTOMAP 3 PRO mjukvara som ger dig möjlighet att ögonblickligen mappa mjukvaruparametrar till valfritt reglage.
142801
Graphite MD13 erbjuder 13 anslagskänsliga trigger pads med after touch som är bakgrundsbelysta och uppbyggda i kromatiskt ordning. Utöver detta finns master regel, transportkontroll, sex programmerbara rattar och en cross fader vilket gör MD13 idealisk för att spela in trummor, klaviaturstämmor, trigga samples och mycket mer. Tack vare strömförsörning via USB/iPAD är MD13 en extremt portabel lösning för användning hemma, live eller i studion. Detta är den perfekta följeslagaren till mini-kontrollytan Graphite MF8.• Plug&39;n&39;play-vänlig
• Strömförsörjning via USB eller iPad med Apple’s Camera Connection Kit
• Gratis editor-mjukvara från www.samsontech.com
257933
Stabil och enkel midipedal. Skickar programbyte till t.ex en effekt eller dylikt. Superenkel och stabil. Kan drivas med 9V batteri, 9V adapter eller phantompower via midikabeln. Batteriet håller upp till 200timmar!
147743
Expander för Mackie Control Universal Pro.
209117
För att skapa musik med datorer behöver man ett tangentbord och andra funktioner för att kunna kontrollera dina musikmjukvaror. Arturia har ett stort urval som täcker de flesta behov och situationer oavsett om du jobbar i studion, på scen, hemma eller vill vara portabel. Självklart kan du också styra andra MIDI-produkter med Arturias USB kontrollers. Här hittar du också step-sequencers som bl. a kan styra dina analoga syntar och kopplar ihop dem med datorer och annan MIDI-utrustning. Main Features.

- 2 monophonic step sequencers, Up to 64 steps per sequence, Note, velocity and gate time settings per step, Note tie
- 16-track drum sequencer (one track per pad), MIDI controller mode, Fully customizable for knobs, step buttons and velocity and pressure sensitive pads, Send MIDI CC, note data, program changes
- 16 Projects, each with 16x2 sequences, 16 drum sequences and a controller map.
- Performance controls
- Randomizer with Amount and Probability settings
- Real-time looper/roller touch strip
- Independent swing amount per sequence
- Touch sensitive knobs
- Tap Tempo
- Connectivity: CV/GATE outputs (1 volt per octave CV, 10 volt gates), 8 drum gate outputs, Clock sync with multiple standards, MIDI In/Out with supplied MIDI adaptors, USB class compliant
- Supports full parameter and sequencing editing capability using our free MIDI Control Center software
- Kensington lock
304958
En komplett USB 2.0 produktionsstudio med marknadens kanske fetaste ljud för elektronisk musik ca 6GB / 18000 ljud såsom dubstep, house, glitch hop och techno! Maschine-paketet består av mjukvaran Maschine, en mjukvarusampler/sequencer som blandar MPC-tänk med moderna tekniker, som fungerar både som plugin AU/RTAS/VST 32/64-bit PC/MAC och som standalone, samt kontrollern som kan styra de flesta funktioner i mjukvaran med lätthet. Padsen är sköna att spela på, är anslagskänsliga och du kommer snabbt och lätt åt att styra effekter, kvantisera och skära upp loopar etc. Nyhet i MK2 är att padsen nu är färgkodade, vilket hjälper framförallt de som uppträder i scenens eller DJ-båsets mörker men som även gör Maschine ännu läckrare att titta på i studion! Inte nog med det - marknadens grymmaste, fetaste mjukvarusynt Massive medföljer helt gratis! Massive används av alla kända musikproducenter och blir garanterat en injektion i din studio som du sent glömmer! Även Komplete Elements medföljer, ett mycket bra ljudbibliotek med "bröd- och smörljud".
232020
En komplett USB 2.0 produktionsstudio med marknadens kanske fetaste ljud för elektronisk musik ca 6GB / 18000 ljud såsom dubstep, house, glitch hop och techno! Maschine-paketet består av mjukvaran Maschine, en mjukvarusampler/sequencer som blandar MPC-tänk med moderna tekniker, som fungerar både som plugin AU/RTAS/VST 32/64-bit PC/MAC och som standalone, samt kontrollern som kan styra de flesta funktioner i mjukvaran med lätthet. Padsen är sköna att spela på, är anslagskänsliga och du kommer snabbt och lätt åt att styra effekter, kvantisera och skära upp loopar etc. Nyhet i MK2 är att padsen nu är färgkodade, vilket hjälper framförallt de som uppträder i scenens eller DJ-båsets mörker men som även gör Maschine ännu läckrare att titta på i studion! Inte nog med det - marknadens grymmaste, fetaste mjukvarusynt Massive medföljer helt gratis! Massive används av alla kända musikproducenter och blir garanterat en injektion i din studio som du sent glömmer! Även Komplete Elements medföljer, ett mycket bra ljudbibliotek med "bröd- och smörljud".
232019
Touch BLOCKTouch BLOCK är en tilläggsmodul till Seaboard/Lightpad BLOCK som ger snabbare åtkomst till 5D-inställningar. Touch ansluts till Seaboard/Lightpad via BLOCKS magnetiska DNA-kontakter och trådlöst via Bluetooth.Touch Block - Expression ControlTouch Block helps you adjust the expressive behavior of your Seaboard Block and Lightpad Block. Turn up or turn down the responsiveness of the surface to the Strike, Glide, Slide, Press, and Lift dimensions of touch. Maximize the depth of expression available through pressure, or minimize the pitch-bend effect of sideways movements. Customize your control of any sound in real time and on the fly. Customize your control of any soundAdjust the expression of BLOCKS in real time with controls over 5 Dimensions of Touch. Connect with a clickTouch Block connects with a click to Lightpad Block and Seaboard Block. Just lift one finger from your musical surface, and you can record and fine-tune tracks in real time. Connect it to any part of Lightpad Block or Seaboard Block — or not at all. Touch Block works wirelessly, even when it’s not physically connected. 
305731
En komplett USB 2.0 produktionsstudio med marknadens kanske fetaste ljud för elektronisk musik ca 6GB / 18000 ljud såsom dubstep, house, glitch hop och techno! Maschine-paketet består av mjukvaran Maschine, en mjukvarusampler/sequencer som blandar MPC-tänk med moderna tekniker, som fungerar både som plugin AU/RTAS/VST 32/64-bit PC/MAC och som standalone, samt kontrollern som kan styra de flesta funktioner i mjukvaran med lätthet. Padsen är sköna att spela på, är anslagskänsliga och du kommer snabbt och lätt åt att styra effekter, kvantisera och skära upp loopar etc. Nyhet i MK2 är att padsen nu är färgkodade, vilket hjälper framförallt de som uppträder i scenens eller DJ-båsets mörker men som även gör Maschine ännu läckrare att titta på i studion! Inte nog med det - marknadens grymmaste, fetaste mjukvarusynt Massive medföljer helt gratis! Massive används av alla kända musikproducenter och blir garanterat en injektion i din studio som du sent glömmer! Även Komplete Elements medföljer, ett mycket bra ljudbibliotek med "bröd- och smörljud".
232021
● 8 touch-sensitive motorized channel faders
● 12-segments LED channels level metering
● 8 x dual function encoder knobs (Enter & rotate)
● 11-segments LED surrounding the encoders to indicate the rotating position.
● Large backlit LCD to display channel name, control values etc. for each channel
● Illuminated buttons for each channel including Rec-enable, Solo, Mute, Select and Monitor
● Expandable to 32-channels control surface with 3units of Qcon EX and a Qcon Pro.
● User A & User B RCA connectors for connecting with pedals
● Class-compliant with Windows XP, Vista (32-bit), Windows 7 (32-bit & 64-bit),Windows 8 (32-bit & 64-bit) and Mac OS X (IntelMac)
● USB 2.0 high speed connectivity
● Mackie control build-in for Cubase, Nuendo, Samplitude, Logic Pro and Abelton Live.
● Mackie HUI protocol build-in for Pro Tool.
● User self-define mode (MIDI Learn) for other DAW such as Sonar.
● Firmware upgrade available simply via USB connection and iMap software.
● Robust aluminum and metal casing with Kensington lock port.
261864
1  2  Nästa »  |  Visa alla