Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Trummor / Digitaltrummor / Pads

Den nya V-Cymbalen CY-15R-MG Ride tillverkas med en spelyta i en iögonfallande metallic-grå finish för att matcha den nya V-Hi-Haten, de nya V-Padsen och den kromade trumhagen. Cymbalen har en naturlig, svängande rörelse och en exakt triggning och känslighet över hela spelytan.
225342
KT-10 är en "tyst" baskicktrigger för V-Drums ljudmoduler och annan elektronisk percussion baserad på en ny innovativ teknologi från Roland där en autentisk känsla och spelbarhet kombinerats med en mekaniskt dämpad konstruktion. Denna allt-i-ett design ger en snabb och lättrörlig respons. En unik "bakvänd" triggermekanism gör inte bara pedalen kompakt till sin storlek uan också mycket tystare än en kick-pad som spelas med en standard bastrumpedal med klubba. Med sitt kompakta yttre passar KT-10 utmärkt t.ex. bredvid en akustisk bastrumpedal i ett hybridtrumset. Den passar också perfekt när man vill expandera möjligheterna med en SPD-multipad eller en HPD-20 HandSonic. Naturligtvis fungerar KT-10 perfekt också med valfritt V-Drum set tack vare sin goda spelkänsla, låga akustiska ljudnivå och höga portabilitet.

• Allt-i-ett kick trigger pedal med ljuddämpande mekanisk konstruktion
• Innovativ bakåtriktad triggmekanism med autentisk spelkänsla i en kompakt design
• Extremt tyst mekanik, perfekt för hemmabruk när man vill spela på sina V-Drums utan att störa sin omgivning
• Producerar uppskattningsvis 75% mindre mekaniska störningsljud i rummet än en Roland KD-9 kick pad spelad med en standard bastrumpedal med klubba baserat på Rolands egna tester
• Tar upp liten golvyta och har en låg profil vilket gör den mycket lämplig för användning i hybridsammanhang, med ett akustiskt/elektroniskt trumset eller
• percussion-uppsättning
• Passar till alla Rolands trumprodukter med 1/4" tele triggingångar, inklusive TM-2 Triggmodul, V-Drums TD-moduler, SPD-multipads och HandSonic HPD-20
• Solid konstruktion, hög spelbarhet och en attraktiv design
• Ställbar returfjäder och flyttbara vikter gör att spelkänslan kan justeras
• Mix In-jack gör att två KT-10 kan kopplas samman
254428
Kick Trigger för t.ex. TD-4/TD-9 kiten, slagyta m tygstruktur, suverän känsla, passar dubbelpedaler. Bastrumpedal ingår inte.
206712
Den nya V-Cymbalen CY-14C-MG Crash tillverkas med en spelyta i en iögonfallande metallic-grå finish för att matcha den nya V-Hi-Haten, de nya V-Padsen och den kromade trumhagen. Cymbalen har en naturlig, svängande rörelse och en exakt triggning och känslighet över hela spelytan.
225341
V-Drum Pad 8"
Rolands nyaste nätskinnspad (PDX-8) har en expanderad 10-tums sarg för bekvämare och tystare kantslag samt separata triggrar för skinn och rim.
128535
Sporting a refined look that more closely resembles an acoustic cymbals feel, the new CY-8 Dual-Trigger Cymbal Pad offers precise and accurate triggering for the crash and ride cymbalscomplete with swinging motion and cymbal choke capabilities.
128495
Nya Nord Drum 3P är en unik trumsynt som låter dig skapa och spela syntetiska trumljud med en blixtsnabb och dynamisk respons. Den mycket flexibla ljudmotorn ger dig allt från klassiska trummaskinsljud och syntpukor à la 80-tal, till melodiska klanger och ljud av mer akustisk karaktär. Nyheter i Nord Drum 3P är den integrerade 6-kanaliga multipaden, samt globala reverb- och delay-effekter som kan appliceras på valfria kanaler. Allt i ett superkompakt och robust format som lätt monteras på vanligt förekommande trumstativ med det medföljande fästet. Nord Drum 3P erbjuder ett förenklat gränssnitt för att snabbt komma igång med att skapa egna ljud och trumset. I tillägg till de 200 editerbara fabriksprogrammen finns även en ny separat Drum Select-bank med enskilda trumljud vilket låter dig snickra ihop egna trumset eller byta ut t.ex en baskagge i ett existerande trumset på nolltid. En central egenskap hos Nord Drum 3P är att alla ljud skapas i realtid när du spelar vilket ger en fantastisk dynamik och en levande spelkänsla till skillnad från samplingsbaserade alternativ som spelar upp förinspelade ljud med olika volym.Var och en av de 6 trumkanalerna erbjuder 4 valfria syntesmetoder - Resonanssyntes, Subtraktiv syntes, FM-syntes eller Ring-modulering. En kraftfull Noise-sektion med Lågpass, Högpass samt Bandpass-filter kan tillföra ytterliga struktur och Click-sektionen ger dina anslag en kraftfull och tydlig attack.För varje kanal finns även inställningar för Drive, Crush eller Ring-modulering samt en parametrisk EQ.Nord Drum 3P har en extern ingång för baskaggepedal/akustisk triggmikrofon, samt MIDI in/ut för att använda Nord Drum 3P med sequencers, eller för att t.ex. spela mjukvaruinstrument i datorn med den mycket responsiva 6-kanaliga multipaden.* 6-kanals trumsynt* Resonanssyntes, Subtraktiv syntes, FM-syntes och Ring-modulation* 1 extern ingång for baskaggepedal/akustisk triggmikrofon.* Stereoutgång (med panoreringsinställningar för alla 6 kanaler)* Hörlursutgång* MIDI in/ut* MIDI CC-kontroll av alla parametrar i realtid* Drive, Crush, Ring-modulering samt EQ för varje kanal* Globala Reverb och Delay effekter med justerbar nivå för varje kanalProduktsida:http://www.nordkeyboards.com/products/nord-drum-3p

Ljuddemos (via SoundCloud):https://soundcloud.com/nordkeyboards/sets/nord-drum-3-demo-sounds

282657
PDX-100 är en 10 V-Pad med nätskinn för användning i pukposition. Fästet är av s.k. dual-mount typ.
225367
SPD-30 blandar nutidens mest väsentliga sound med den senaste triggningstekniken - allt förpackat i ett tåligt, turnvänligt format, redo för de mest krävande jobben. Fylld med nya percussion-ljud från hela världen samt 30 olika sorters multieffekter. Försedd med den senaste tekniken inom pad-detektering utvecklat för V-Drums erbjuder SPD-30 en jämn och exakt triggning med utmärkt separation/isolering mellan de olika padsen. Fyra extra dualtrigger-ingångar samt ingång för hi-hat controller för att lägga till externa pads så man får ett mini-kit eller för anslutning av triggmickar på akustiska trummor.
180925
Ny digital ridecymbal med avancerad multisensor-trigger.
Roland revolutionerar elektroniska trummor - och våra trigger pads är inga undantag. De helt nya, digitala trigger padsen arbetar tillsammans med ljudmodulen TD-50 för att ge det ultimata i uttrycksfullt trumspel. Aldrig förr har elektroniska trummor varit så levande.

Den nya Roland CY-18DR är för trummisar som vill sätta sin egen prägel på sitt spel. Med akustiskt 18-tums mått och autentisk svängrörelse känns denna nyutvecklade digitala V-Cymbal omedelbart bekant och högst spelbar. Den har också Rolands senaste teknologi; ett högupplöst, multi-sensorsystem inne i cymbalpaden som känner av varje nyans i ditt spel, hårt som svagt och varje position från kant till klocka. CY-18DR digital ride ger uttrycksfulla trummisar mer dynamik än någonsin förr och stöder spelsätt som cymballegato till mjuka slag på klockan och låter dig till och med dämpa ljudet med en fingerberöring - om du bara tar på klockan eller spelytan med ett finger eller med handflatan dämpas cymbalen med en naturlig avklingning precis som med en akustisk ridecymbal. För att få ut det mesta av denna banbrytande cymbal skall den kombineras med processorkraften och de digitala triggeringångarna i Rolands nya flaggskepp, TD-50.


- Högupplöst trigger avsedd för användning tillsammans med det nya flaggskeppsmodulen Roland TD-50
- Fångar nyanserna i hårt och mjukt spel på klocka, kant och spelyta
- Superkänslig rörelsesensor tillåter dämpning av cymbalen med en lätt beröring
- Akustiskt 18-tums mått för bekvämlighet, spelbarhet och hög igenkänningsfaktor
286767
DTX-MULTI 12 är den kraftfulla, allt-i-ett percussion paden som passar alla, allt från nybörjare till experter på grund av sitt stora omfång med möjligheter och spelstilar. DTX-MULTI är utrustad med 12 pads som enkelt syns även om det är mörkt på scenen. Du kan använda instrumentet på många olika sätt, bland annat för akustiska trumljud. Du kan också koppla instrumentet till en dator där du kan komponera musik med det medföljande programmet Cubase AI5. Du också ansluta en kick pedal säljs separat för en upplevelse som med ett kompakt trum set.
181067
Percussionpad med samplingsfunktion med fyra anslagskänsliga pads och valbar ingång för trigger eller switchpedal. MIDI ut finns också för att kunna spela med t ex EZ Drummer. Det inbyggda biblioteket erbjuder 25 standardljud men den riktiga finessen med Samplepad är att du själv kan importera vilka samplingar som helst, via SD-kort ingår inte! Detta innebär att livetrummisen som vill trigga t ex sin bastrumma med en extra kick nu kan göra detta till ett överkomligt pris!
225298
En klassisk kontrollpad - nu på ett nytt sättRolands första Octapad ritade en gång i tiden totalt om kartan för elektroniska percussion-instrument. Lika liten som en vanlig portfölj slog Octapad ned som en bomb och erbjöd trummisar och percussionister samma möjligheter som en fullstor elektronisk rigg - i en enda enhet - och med helt nya möjligheter att framträda och uttrycka sig på.I dag, flera decennier senare, skrivs ett nytt, spännande kapitel i Octapad-historien. SPD-30 blandar nutidens mest väsentliga sound med den senaste triggningstekniken - allt förpackat i ett tåligt, turnvänligt format, redo för de mest krävande jobben.Fylld med nya percussion-ljud från hela världen samt 30 olika sorters multieffekterFörsedd med den senaste tekniken inom pad-detektering utvecklat för V-Drums erbjuder SPD-30 en jämn och exakt triggning med utmärkt separation/isolering mellan de olika padsenFyra extra dualtrigger-ingångar samt ingång för hi-hat controller för att lägga till externa pads så man får ett mini-kit eller för anslutning av triggmickar på akustiska trummorPhrase Loop-funktion inspirerar kreativiteten; Spela in dina rytmer i realtid och överdubba upp till tre lagerUSB-anslutningar för MIDI och minneslagringStor, bakbelyst LCD samt indikatorlampor för de olika padsen gör att SPD-30 fungerar även där belysningen är minimalTålig, turnvänlig designFinns även i vitt
226572
Upplev spelkänslan hos en akustisk ride-cymbal med den nya cymbalpaden CY-13R. Den större ytan tillsammans med en naturlig, svängande rörelse ger en förbättrad spelkänsla. CY-13R har 3-vägstriggning kant, spelyta och klocka.
206704
Denna rejäla och väldesignade bas-kick har ett ytterhölje i finishen black-chrome som kan bytas ut till andra färger. Den är mycket stabil att spela på känns rent av väldigt akustisk - och triggningen är ytterst exakt.
225361
The KD-7 Kick Trigger Unit lets drummers use their favourite kick drum pedal and a special reverse beater KDB-7 to trigger a wide range of V-Drums electronic percussion sound modules, as well as other percussion sound modules.
128507
Samplingspaden SPD-SX är ett kraftfullt verktyg med innovativa samplingsfunktioner, en underbar spelbarhet och tre multieffektprocessorer.
SPD-SX är det perfekta tillägget till ett akustiskt eller elektroniskt trumset, för percussionisten, DJ-båset eller keyboard-riggen.Vare sig du spelar upp vanliga ”one-shot” samplingar, loopade fraser eller kompletta audio backing-tracks så är SPD-SX fylld med den senaste tekniken och verktygen för att få jobbet gjort.- 2 GB internminne ger möjlighet till 360 minuters sampling mono utan behov av ytterligare externminne.
- Nio anslagskänsliga gummipads + två ingångar för externa dual-trigger pads.
- Enkel inspelning och uppdelning/fördelning av audiodata via Multi-Pad Sampling
- Tre inbyggda multieffektenheter med två realtids kontrollrattar och fyra dedikerade effektswitchar
- Individuella Pad Dynamics-indikatorer visar pad status och audiosignalens aktivitet medan man spelar
- Utökad USB-funktionalitet USB-masslagring, USB-MIDI/AUDIO, USB-minne
- Wave Manager-mjukvara medföljer för att man enkelt skall kunna importera, assignera och organisera samplingar
- Stor, bakbelyst LCD
219982
Den nya V-Hi-haten VH-13-MG har fått en förbättrad rörelsesensor. I kombination med en avancerad triggningsteknik är responsen nu naturligare med en jämn kontroll från öppen till stängd. Spelytan är i en ny metallic-grå finish som kosmetiskt matchar övriga nya V-Cymbaler i serien.
225384
3-zons silikonpad, 10" puka, med Pad Controller
200056
PD-108-BC är en 10 nätskinnspad med en ny typ av trigger som ger kantslagen utökad dynamik och djup. Paden är klädd i en ny black-chrome finish, men kan enkelt kläs om. Stativfästet är av s.k. dual mount-typ.
225364
PDX-6 är Roland's minsta V-Pad, från början designad som en pukpad till TD-4KX setet. Den har dubbla triggrar - en under 6,5" nätskinnet och en på 8" sargen.
180919
With eyes closed, drummers will think they’re playing a regular two-piece hi-hat. But examine the innovative new VH-11 floating hi-hat, and you’ll see that it’s actually comprised of one floating cymbal pad atop a fixed lower base. Great for fast setup and easy transport, the VH-11 mounts on conventional hi-hat stands, and provides a similar playing feel to a 2-piece hi-hat. The VH-11 is fully compatible with Roland's TD-20, TD-12, and can be used with TD-10 w/TDW-1, TD-8, and TD-6.* Hi-hat stand is not included.
128562
PD-128-BC är en 12 nätskinnspad med en ny typ av trigger som tillsammans med trummodulen TD-30 exakt fångar kantslagens dynamik och djup. Paden är klädd i en ny black-chrome finish, men kan enkelt kläs om. PD-128-BC är designad som en puk-pad och levereras med ett stativfäste av s.k. dual mount-typ.
225365
Slagplatta för t.ex. TD-3/TD-6V, 8,5" dubbla triggrar, gummibelagd yta
Trumpad med dubbeltrigger, gummibelag.

Highlights Roland PD-8
Nyutvecklad trumpad för t.ex. TD-3kit och TD-6kit, dubbeltrigger, gummibelagd yta
Möjligt att spela med separat kantslag (virvel).
Fungerar också som hi-hat-pad samt som puk-pad
128531
PD-128S-BC är en 12 nätskinnspad med en ny typ av trigger som tillsammans med trummodulen TD-30 exakt fångar kantslagens dynamik och djup. Paden är klädd i en ny black-chrome finish, men kan enkelt kläs om. PD-128S-BC är designad som en virvel-pad och monteras på ett vanligt virvelstativ ingår ej.
225366
3-zons cymbalpad, dämpningsbar, 15"
101359
3-zons silikonpad, 10" virvel, med Pad Controller
189483
3-zons silikonpad, 12" virvel, med Pad Controller
200057
3-zons silikonpad, 12" puka, med Pad Controller
200058
Elektronisk percussion med hand-on designHPD-15 HandSonic är en multi-pad med elektronisks trum- och percussion-ljud som designats för att spelas med händer eller fingrar. Med hjälp av V-Drums-triggningsteknik är det möjligt för perkussionister att spela upp till 15 ljud samtidigt - naturligt och utan trumpinnar.Elektronisk handperkussions multi-pad med V-Drum baserad triggning10 gummi-pad uppdelad i 15 delar för att trigga upp till 15 ljud samtidigtInbyggd trycksensor ger realistisk dämpning och tonhöjdskontroll av ljudetHuvud-paden är positionskänslig, vilket gör att man kan skapa klangförändringar beroende på var man slårInnehåller 600 percussion-ljud från hela världenInbyggda effekter, bl.a. ett dedikerat reverb och multieffektprocessorerKraftfulla realtidskontroller - D Beam, dual ribbon-controllers och tre kontrollrattarInbyggd sequencer med Preset-patterns och metronomfunktionMIDI in/ut för sequencer-bruk eller som dynamisk MIDI-controllerDual-trigger ingång och ingång för hi-hat controller
128504
Kompakt, mångsidigt instrument för vem som helst! DD-75 har 570 trumljud som täcker en mängd olika stilar, inklusive "dance", hip hop, rock och slagverk. Den inbyggda "aux line"-ingången tillåter dig att direkt spela tillsammans med din egen musik via systemets 10 watts högtalare. DD-75-setets kompakta storlek och lätta vikt gör det perfekt för användning på resor och för bandövningar. De anslagskänsliga trumplattorna är lämpliga för användning med såväl trumpinnar som dina händer, vilket gör setet användbart för både trumset- och slagverksspelare. DD-75-setets svarta yta ger det ett smart utseende som kommer att se fint ut var/hur än du använder setet.

SpecifikationerAntal plattor: 8Röster: 570Fraser: 30Förinställda trumset: 75Användar trumset: 10Polyfoni: 32 MaxFörinställda låtar: 105Högtalare: 8 cm x 2Förstärkare: 5W + 5WPedalanslutningar: 2MIDI: "In/Out"Phone/Output": 1"Aux in": 1Nätaggregat: DC12V (INGÅR EJ)Tillbehör som medföljer: 2 pedaler, trumpinnar - av trä
303795
Sensor-pickup för iPhone/iPad eller Mac med tillhörande App full av synthar, trummaskiner och kontrollfunktioner, VST och Audio-units stöd för Mac.Tänk dig att vad som helst i din vardag snabbt och enkelt kan förändras till ett instrument! Att en ölburk kan förvandlas till en analogsynth eller trummaskin, dina kastruller kan äntligen låta som du drömmer att de gör när du och dina barn spelar loss i köket. MOGEES Sensor pickup kan fästas på vad som helst, för att sedan kopplas till en iPhone, iPad eller Mac som innehåller ljud i form av synthar eller trummaskiner m.m.MOGEES Sensor pickup kan anslutas och installeras med VST-stöd för din Mac och då användas som ljudmotor eller kontroller för din sequencer, eller varför inte som realtidskontroller i din DJ-rigg?

4 st högkvalitativa ingår i grundbiblioteket. MUON är en ljudmotor/synth som bygger på fysisk modulering och kan låta som en te.x fet analog bas eller lead-synth, Interpol808 är en klassisk trummaskin emulator, med Blue Steel kan du skapa komplexa ljud eller pads som utgår från ett steel-string instrument och Foxtrot är en retro persussion synth.

Registreringskoder för mjukvaror till iOS 8+ och Mac OS X 10.7+Mogees vibration sensor3.5mm TRRS till 6.5mm TS tele adapterFlight case2 x fästkuddar som kan tvättasQuickstar guideKompatibel med iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6 Plus, 6S, iPad 2, 3, 4, iPad Air, Mini, Mini 2VST och Audio Unit plugin för Mac OSX 10.7+Instrument: MUON, Interpol808, Blue Steel, FoxtrotReal-time gesture recognition technologyAudiobus och Inter-App Audio kompatibelMIDI Input (VST)MIDI Output (iOS + VST)Inkl. Mogees Keys som kan skapa melodier, arpeggion och ackord. Experimentera med melodiska sekvenser och en stor mängd harmoniska variationer. 

Välj mellan ett brett urval av skalorÖver 88 presets förberett på tre sound enginesSpela ackord, individuella noter eller arpeggiosSpela in och dela din musikInter-App Audio kompatibelAudiobus kompatibelMIDI OutputInkl. Mogees Play som är ett rytmspel med flera nivåer, det tar spelaren genom varierande genrer av musik, undervisar i grundläggande rytmer, klangfärger och anslag, från enklare dance beats till mer komplexa stilarter från hela världen. Moores Play är också ett pedagogiskt verktyg speciellt designat med core Music Key Stage färdigheter från UK National Curriculum i tankarna. 

Använd Mogees tillsammans med Ableton Live, Garageband, Logic Pro eller andra program. Med Mogees VST/Audio Unit Plugin för Mac OSX 10.7.5+ kan Mogees MOGEES Pro integreras i ditt musikprogram och flera Mogees kan anslutas i ett audio interface för större liveuppträdanden eller interaktiva installationer.
283892
Med CY-12C har man optimerat förhållandet vikt-balans och känslighet. Paden ger en naturlig, svängande cymbalrörelse och har noggrann och väl anpassad triggning för att ge crash-cymbalen en konsekvent spelkänsla – inklusive ”chokning”.
206703
Percussionplatta med 8 pads Över 500 ljud och tredjepart sequencer för liveuppträdanden, skapande av loopar och sekvenser etc 8st anslagskänsliga trumpads, baskagge och HiHat inputs samt över 500 multisamplade ljud Spela in och spela upp dina egna beats med Performancepad Pros inbyggda trummaskin 24 bitars audio output och 5-pins MIDI utgång Mått - Bredd 44 cm. Djup - 36 cm. Höjd - 6,5 cm.
206795
Cymbalpad för V-drums, 12"" ride/crash, tripple trigger
128489
3-zons cymbalpad, dämpningsbar, 13"
303563