Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Trummor / Percussion / Cajon

BLAKBOX 4 är en ergonomiskt bakåtlutad cajon, utrustad med Valter&39;s 4-strängars justerbara sejare, justerbart bashål och inbyggt Valter Cajon Mic System med XLR-kontakt i ryggen. BLAKBOX är väldigt lättspelad, lättanvänd och extremt lätt att tycka om.Mått: 49x30x29cm Front: 3.2mm björkplywood Kropp: 10mm svart MDF Baksida: 10mm svart MDFCAJON MIC SYSTEM - Valter&39;s inbyggda dynamiska mikrofonsystem som eliminerar allt krångel med mikrofoner som rör sig ut ur position under konserter. Koppla bara in via XLR-kontakten på baksidan o spela!ERGONOMIC PROFILE - den här designen gör cajonen otroligt bekväm att sitta på. Du behöver inte böja dig ner så långt för att nå längre. Den lutade profilen i kombination med den mjuka justerbara sitsen är mycket mer skonsam för ryggen än den normala designen.CAJON DAMPER PAD - hjälper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar även störande mellanfrekventa övertoner och tightar till ljudet.ADJUSTABLE SOUND PORT - gör det möjligt att pitcha bastonen för att optimera ljudet för rummet du spelar i. Denna funktion är till stor hjälp i de flesta live- eller studiosituationer.iiSNARE - är en 4-strängars sejare som ger möjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hålla basljudet rent och torrt. Den reagerar på minsta fingerslag och justeras med hjälp av medföljande insexnyckel.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.
179874
Det perfekta valet för den som vill ha proffskvalitet och sound till ett lägre pris. Basic Box ger bra tryck i basen och distinkta slapljud där mängden sejareffekt kan justeras enkelt genom att spänna eller släppa på stämskruven på instrumentets undersida.Mått: 47x30x29cm Front: 3mm björkplywood Kropp: 8mm grå MDF Rygg: 4mm björkplywoodvSNARE - är en 2-strängars sejare som ger en skön snärtig sejareffekt. Den kan justeras med en hjälp av en insexskruv på cajonens undersida. Släpp på spänningen så får du mer effekt, dra åt så får du mindre.CAJON DAMPER PAD - hjälper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar även störande mellanfrekventa övertoner och tightar till ljudet.BASS PROJECTION RING - en förstärkning runt ljudhålet som ger mer styrka och djup till bastonen. Den ger också ett skönt rundat grepp när du bär cajonen.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.
179899
INNOVATIV HYBRID-CAJON MED INBYGGDA ELEKTRONISKA LJUDUnik och allsidig är bästa sättet att beskriva EC-10 EL Cajon som låter cajonspelare utöka sin ljudpalett på ett enkelt vis genom att lägga till elektroniska ljud. Till att börja med är EC-10 en autentisk, akustisk cajon som låter bra för sig. Utöver detta har den Rolands erkända elektroniska percussion-teknologi inbyggd vilken låter dig blanda elektroniska ljud med den karaktäristiska klangen från en cajon. Allt från traditionell percussion som tamburin och maracas till akustisk virveltrumma, elektroniska trummor, ljudeffekter och mycket mer. Den är helt självförsörjande med batteridrift och inbyggd förstärkare/högtalare och ger varje cajonentusiast tillgång till en ny värld av dynamisk hybrid percussion.Unikt hybridinstrument som kombinerar en autentisk, akustisk cajon med Rolands elektroniska percussion-teknologiStandardstorlek för en cajon (50 x 30 x 30 cm), med högkvalitativa spelytor gjorda av sapele trä30 inbyggda elektroniska kit som man kan kombinera med de akustiska cajonljudenVarje kit innehåller två olika ljud som kan triggas från huvudet eller sidan av spelytanAllsidigt urval av akustiska och elektroniska percussionljud för att stödja en bred mängd musikstilarInnehåller även studiooptimerade cajonljud för att stärka instrumentets akustiska ljud, och ge extra djup och styrka vid framträdandenIntuitiva panelkontroller för val av kit, volymkontroll, head/edge balance och merIntegrerad förstärkare och coaxialhögtalareUpp till 12 timmars speltid med sex AA batterier
En riktig akustisk cajon och en Roland ljudmodul i en enhetTack vare sin kompakta storlek och allsidighet har cajonen blivit ett mycket populärt instrument för transportabel percussion, från lokala jam sessions och gatuspelningar till nattklubbar och mer. Med sina inbyggda ljud och individuella sensorer för huvud och och sida, expanderas cajonens organiska enkelhet till att innefatta uttrycksmöjligheter för alla musikstilar. Lägg till en extra dimension till singer/songwriter- och smågig med pålagd tamburin eller djembe, tryck dit backbeats med en akustisk eller TR-808 virveltrumma eller få till lite mer lågfrekvent tryck med en elektronisk baskagge. Studiooptimerade cajonljud finns också för att stärka instrumentets akustiska ljud, och ge en extra dimension av djup och styrka.Lättanvänd när du spelarDe toppmonterade kontrollerna på EC-10 är designade för snabb åtkomst och lätt hantering medan du spelar. Dedikerade knappar används till att skrolla genom ljudkategorier och du väljer ljudvariationer inom en kategori med närliggande knappar. Sedan är det bara att justera volymen med volymratten och balansen mellan de två ljuden med ratten Trigger Balance. Du kan även justera anslagskänsligheten för din egen spelstil.Allt-i-ett med batteridriftEn av cajonens stora fördelar är att den är okomplicerad och allt finns i samma enhet. Trots att EC-10 innehåller högteknologisk elektronik, behåller den samma organiska och transportabla känsla som cajonspelare attraheras av. Den integrerade förstärkaren och coaxialhögtalaren ger ett högkvalitativt ljud och kan lätt spela tillsammans med akustiska gitarrförstärkare och andra instrument. Sex AA batterier ger upp till 12 timmars speltid för långa spelningar var som helst. Det finns även en praktisk ingång för att spela upp musik från en smartphone eller annan spelenhet hemma eller på en spelning. Och eftersom EC-10 i grunden är ett äkta akustiskt instrument, kan du alltid stänga av elektroniken och spela på den som en vanlig cajon. Som om det inte skulle räcka, kan du också ha den som en extra sittplats i ditt musik- eller vardagsrum när du inte spelar!
275390
Cajon med stomme av björklaminatmed bra botten och bekymmerslösfast sejarmatta.
246664
MEINL Artisan Edition Cajon/Soleá Line - AE-CAJ3.
Artisan Edition Flamenco Cajons är Meinls spanska serie som är tillverkad efter konstens alla regler och med extra fokuspå de små detaljerna som gör serien till de bästa av sitt slag. AE-CAJ3 är instegsmodell med frontplatta av Ceder och stomme av 9-lager björklaminat. AE-CAJ3 har ”Internal Bass Filter” för att förstärka basregistret och 10st pre-tuned lodräta sejarsträngar. God dynamik och balans mellan tydlig topp och basregister ger bra sound i "ghostslag", fingerspel och betonade grundslag. Frontplattan har en extra hållbar och skyddande lack.
Specifikationer:
• Frontplatta av Ceder i Black finish.
• 10 st lodräta sejarsträngar.
• Ergonimiskt avrundade hörn för bra spelkänsla.
• Internal Bass Filter fokucerar basregistret.
• Stomme av 9-lager Björklaminat ( Betula pendula).
• Specialdesignade gummifötter
• Dimension - (H) 18 3/4", (B) 11 1/4", (D) 11 3/4".
226291
Meinl Traditional String Cajon- CAJ3BMB-M
Cajon med sejarsträngar, frontplatta av Makah-Burl och sidor av Rubber wood Storsäljare Cajon med välljudande frontplatta av Makah-Burl Wood och sidor av Rubber Wood Sejarsträngarna är justerbara
226604
Enkel Cajon med strängar och övre skruvar på frontplåten för rätt ljudkaraktär. Sittytan är antiglidbehandlad och på undersidan sitter gummifötter.
106878
Toppmodellen med stomme av 11-lager med exklusiva inlays och frontplatta i Canyon Burl. AE-CAJ7 har 16 vertikala och justerbara sejarsträngar. Extra Sound Port Ring förstärker och ger fast basregister.
227004
Cajon med strängar och välvd frontplatta av vackert ådrad Bubinga. Den gummerade sitsen är bekväm och gör att man enkelt och tryggt kan tilta Cajonen.
182962
Storsäljare med bra sound. Frontplatta av Makah-Burl Wood och sidor av Rubber Wood. Mängden sejarljud/rassel kan också justeras genom att lossa frontplattans övre skruvar.
106488
Den något större BIG BOX är fortfarande kungen på att leverera otroligt kraftfull och djup bas. Denna nya versionen är ännu mer känslig och dynamisk än den tidigare. De två tidigare sejarsystemen har reducerats till ett - Valters nya iiSNARE, som även det erbjuder möjligheten att hålla basen nästan helt ren från sejarskrammel. Mått: 49x34x34cm Front: 3.4mm björkplywood Kropp: 9mm björkplywood Rygg: 6.5mm björkplywoodiiSNARE - r en 4-strngars sejare som ger mjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hlla basljudet rent och torrt. Den reagerar p minsta fingerslag och justeras med hjlp av medfljande insexnyckel.CAJON DAMPER PAD - hjlper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar ven strande mellanfrekventa vertoner och tightar till ljudet.ADJUSTABLE SOUND PORT - gr det mjligt att pitcha bastonen fr att optimera ljudet fr rummet du spelar i. Denna funktion r till stor hjlp i de flesta live- eller studiosituationer.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.
179902
Cajun med sejarmatta, Large, Svart
253398
MEINL Artisan Edition Cajon Fandango Line - AE-CAJ9 Indian Heartwood. Exklusiv toppmodell i Meinls spansktillverkade cajoner med 14mm stomme i Tulip Poplar AE-CAJ7 har extra stabil stomme av 11-lager björklaminat med exklusiva inlays och frontplatta i Canyon Burl. Frontplattan har ergonomisk utformning för bästa spelkänsla. De interna 16 vertikal sejarsträngarna är uppdelad i två grupper som kanjusteras individuellt. AE-CAJ9 har spank eldig dynamik och svarar på minsta fingerspel och växer till fullödig klang vid kraftigare spel.
- Extra Sound Port Ring förstärker och ger fast basregister.
- 16 vertikala sejarsträngar i två grupper med separat justering.
- Ergonomisk utformad frontplatta.
- Gummifötter av mjukt gummi för bästa sound.
- Lyxiga träinlägg på sittytan.
274857
Meinl BongoCajon - BCA1SNT-M
Cajon som är delad i två kamrar så man får två stycken tonlägen
226607
Cajon 18 hög med två övre sejarmattor och frontplatta i Ash och svartlackerade sidor. Mycket prisvärd med bra sejarsvar och tajt sound, bag ingår i priset.
- Höjd 18 , Bredd 11,3/4 och 11,3/4 djup.
- Frontplatta av Maple, svartlackerade sidor.
- Bag ingår i priset.
270562
Urmodern bland Cajoner med justerbar sejarmatta. Frontplatta av White Ash och resonanslåda av rubberwood. Sittyta av gummi och kraftiga gummifötter.
187433
Med frontplatta i Lava-Burl och två grupper om 5 sejarsträngar har AE-CAJ5 extra bra tydlighet för fingerspel. Björkstommen av 9-lager laminat har en Internal Bass Filter som ger extra skjut i basregistret.
225231
Custom Box är perfekt för den som vill ha ett vackert och känsligt instrument med stor möjlighet att justera de små detaljerna i ljudet. Custom Box ger möjlighet att isolera sejarljud till diskanten samt hålla basen i princip helt ren från skrammel. Denna nya versionen har samma finesser som Standard Box men fronten är aningen tunnare, vilket ger än lite mer känslighet och en aning djupare bas. Mått: 47x30x29cm Front: 3.1mm valnöt/björkplywood Kropp: 9mm björkplywood Rygg: 6.5mm björkplywoodiiSNARE - r en 4-strngars sejare som ger mjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hlla basljudet rent och torrt. Den reagerar p minsta fingerslag och justeras med hjlp av medfljande insexnyckel.CAJON DAMPER PAD - hjlper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar ven strande mellanfrekventa vertoner och tightar till ljudet.ADJUSTABLE SOUND PORT - gr det mjligt att pitcha bastonen fr att optimera ljudet fr rummet du spelar i. Denna funktion r till stor hjlp i de flesta live- eller studiosituationer.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.
179901
MEINL HCAJ3-NT Enkel Cajon med strängar och övre skruvar på frontplattan för rätt ljudkaraktär Sittytan är antiglidbehandlad och på undersidan sitter gummifötter
218081
Headliner Cajon Exotic m Bag - BC1NTEZ
Limited cajon med bag Stomme av skandinavisk björk i naturfinish och frontplatta av vackert Zebrano trä
BC1NTZ har fast sejarmatta med bra gensvar
Specifikationer:
Stomme av björklaminat anpassad för vårt klimat
Fast sejarmatta - bra gensvar och okompliserad lösning med fast sejarmatta
H:45,B:30,D:30
270561
En liten men naggande god cajon som är extra lättspelad och som passar lika bra på resan som i trumriggen. Förvånansvärt stort ljud trots det kompakta måtten!
106494
Meinl Mini Cajon - SCAJ1NT-BU
Mini Cajon tillverkad av björklaminat, sejarmatta Natur sidor och Bubinga frontplatta
En liten men spelbar Cajon att ta med sig på festen eller det lilla gigget Mini Cajon har alla attribut som de större Cajonerna har
Mått:
Höjd ca: 22 cm, bredd och djup ca: 13 cm
267590
BEAT BOX är fullfjädrad proffscajon som är väldigt lättspelad, med en snyggt gråskuggad front som är specialbehandlad på insidan för maximal sejarrespons. Den 3mm tunna björkfronten i kombination med Valter&39;s nya iiSNARE och Bass Projection Ring ger en skön balans mellan djup bas och krispiga diskanttoner.Mått: 47x30x29cm Front: 3mm rökgrå björkplywood Kropp: 9mm björkplywood Rygg: 4mm björkplywoodiiSNARE - r en 4-strngars sejare som ger mjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hlla basljudet rent och torrt. Den reagerar p minsta fingerslag och justeras med hjlp av medfljande insexnyckel.CAJON DAMPER PAD - hjlper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar ven strande mellanfrekventa vertoner och tightar till ljudet.ADJUSTABLE SOUND PORT - gr det mjligt att pitcha bastonen fr att optimera ljudet fr rummet du spelar i. Denna funktion r till stor hjlp i de flesta live- eller studiosituationer.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.
226935
Meinl Turbo Slap-Top Cajon - TOPCAJ2WN.Unik Cajon med frotplatta av Walnut och sidor av ecovänlig fiberboard.Turbo Slap-Top Cajon har en T-form med basport riktad motpubliken och spelas stående i knäet . Denna unika Cajon erbjuder en mängd sound och simulerar med bravur conga och bongo. Man behöver dock inte vara driven congero för att få glädje av TOCAJ2WN men med en begynnande slapteknik blir glädjen extra stor.Specifikationer:T-formad Cajon.Slagplattan av Walnöt.Sidor av ecovänlig fiberboard.Intern sejarmatta på slagplattans båda sidor.
255609
MEINL SLAP-TOP Cajon
TOP CAJ1MB
Slaptops unika design med basprojektion riktad framåt
Stomme av MDF, sejarsträngar och frontplatta av Makah-Burl
229208


MEINL Artisan Edition Cajon/Sole Line - AE-CAJ3
Artisan Edition Flamenco Cajons är Meinls spanska serie som är tillverkad efter konstens alla regler och med extra fokuspå de små detaljerna som gör serien till de bästa av sitt slag AE-CAJ3 är instegsmodell med frontplatta av Ceder och stomme av 9-lager björklaminat AE-CAJ3 har Internal Bass Filter för att förstärka basregistret och 10st pre-tuned lodräta sejarsträngar God dynamik och balans mellan tydlig topp och basregister ger bra sound i ghostslag, fingerspel och betonade grundslag Frontplattan har en extra hållbar och skyddande lack
Specifikationer:
Frontplatta av Ceder i Black finish
10 st lodräta sejarsträngar
Ergonimiskt avrundade hörn för bra spelkänsla
Internal Bass Filter fokucerar basregistret
Stomme av 9-lager Björklaminat ( Betula pendula)
Specialdesignade gummifötter
Dimension - (H) 18 3/4, (B) 11 1/4, (D) 11 3/4
236103
Cajun med sejarmatta, Röd front, X-Large
253399
Standard är gjord för att leverera en snygg, ren och fet bas och lagom skitigt snärtigt diskantljud - hur hårt eller löst du än spelar. Standard låter väldigt dynamiskt trots extra tjock front för att klara av även de hårdaste spelförhållanden och tack vare Valters innovativa finesser är den anpassningsbar för de flesta situationer och önskemål.Mått: 47x30x29cm Front: 3.4mm björkplywood Kropp: 9mm björkplywood Rygg: 6.5mm björkplywoodiiSNARE - r en 4-strngars sejare som ger mjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hlla basljudet rent och torrt. Den reagerar p minsta fingerslag och justeras med hjlp av medfljande insexnyckel.CAJON DAMPER PAD - hjlper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar ven strande mellanfrekventa vertoner och tightar till ljudet.ADJUSTABLE SOUND PORT - gr det mjligt att pitcha bastonen fr att optimera ljudet fr rummet du spelar i. Denna funktion r till stor hjlp i de flesta live- eller studiosituationer.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.&160;
179900
Variant med enkel justering av sejarmattan med foten. I övrigt som CAJ300BU-M med välvd frontplatta av Bubinga och sittyta av gummi..
106484
Meinl Traditional String Cajon- CAJ3SU-MBag
Cajon med sejarsträngar, frontplatta av Striped Umber wood och sidor av Rubber wood Sejarsträngarna är justerbara
och denna modell levereras med MSTCJB bag En av våra mest populära modeller
267592
En unik modell med en mekanik som gör det möjligt att reglera mängden sejarljud med foten. Caj 5 är också något större än de övriga modellerna och får därigenom bättre projektion och mer botten.
106490
CAJ8MB-M har fått ett nytt mikrofonsystem tillverkat av Shadow. Allt du behöver göra för att koppla in dig i förstarkare/PA är att stoppa in sladden i telejacket på baksidan och justera volymen på den aktiva förförstärkaren.
106491
Cajun med sejarmatta, Large, Natur
253397
Cajon med två sejarmattor som enkelt kan justeras med en ratt på baksidan. Frontpanelen av björk ger ett mångsidigt ljud som passar många olika musikstilar.
234450
Cajon är av sin natur ett lättspelat och intuitivt instrument, slår man två-tre slag så har man fattat hur allt fungerar. Når man inte ner till golvet med fötterna blir det dock svårare, Valter designade dessa barnmodeller för att ge alla chansen att kunna lira!Mått: 27x27x40
236281
NINO951-MYO Make Your Own Cajon (gör din egna cajon) Den medföljande ritningen guider dig igenom detta roliga projekt, från byggsats till färdig cajon Måla eller lacka till din helt egna design! Ett kul projekt för familjen såväl som i skolan där både musik, slöjd och bild kan kombineras! Storleken är lämplig för barn och ungdomar Cajon tillhör ett av de mest populära rytminstrumenten idag

Material: Baltisk björk (Betula)
Färg: Natur
Storlek i cm: Längd 26 Höjd 38 Djup 26
Vikt: c:a 2,8kg
Rekommenderas från 5 år

Mer om NINO Percussion:
Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren
NINO Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan Det är viktigt att poängtera att NINO Percussion inte är leksaker Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form
Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitn hos NINO Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare
270999
1  2  Nästa »  |  Visa alla