Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Trummor / Percussion / Claves

Claves, Small (par)
253409
Clave, latinmusikens fyra fyra. Detta instrument är lika viktigt för den latinamerikanska orkestern som virveltrumman för en trumslagare.
106572
Clave, latinmusikens fyra fyra. Detta instrument är lika viktigt för den latinamerikanska orkestern som virveltrumman för en trumslagare.
106575
NINO502 är ett par claves tillverkade utav naturligt trämaterial i en storlek anpassade för barn. Claves är ett måste i den latinamerikanska musikkulturen och bör finnas med i varje perkussionsuppsättning!- Material: Gummiträd (Hevea brasiliensis Muell.-Arg.).- Rekommenderas från 3 år.Mer om NINO® Percussion:Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren. NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitén hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.
106927
Claves, Large (par)
253410
Clave, latinmusikens fyra fyra. Detta instrument är lika viktigt för den latinamerikanska orkestern som virveltrumman för en trumslagare.
106573
Clave, latinmusikens fyra fyra. Detta instrument är lika viktigt för den latinamerikanska orkestern som virveltrumman för en trumslagare.
106574
NINO515GR är en kombinerad guiro och clave och tillverkad av trä. NINOs grodor är väldigt omtycka bland barn och speciellt då det låter snarlikt en groda när du drar pinnen längst ryggens räflade kant. Dessutom en läcker prydnad på hyllan!- Material: Trä.- Storlek: Large 5,5 (14 cm).- Kommer med pinne.- Rekommenderas från 3 år.Mer om NINO® Percussion:Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren. NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitén hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.
106945
Claves - CL2RW.Afrikanska Claves i afrikansk stil. Är något större och har en lägre tonhöjd än CL1RW . Dessutom är resonansclaven större samt är urskuren i träet för få en mörkare samt lägre ton. Clave, latinmusikens fyr fyra, detta instrument är lika viktigt för det latinamerikanska bandet som virveltrumman för en trumslagare! Ett måste för varje percussionist!- Material: Redwood (RW). - Solid kropp.- Storlek : 10 X 1 1/ 3.
205763
Claves (par), 19 x 2,5 cm
125527
Claves - CL18.De Luxe Claves Clave, gjord av utvald Hardwood .Denna modell har en ljusare ton samt högre pitch än tex CL1RW.Clave latinmusikens fyr fyra, detta instrument är lika viktigt för det latinamerikanska bandet som virveltrumman för en trumslagare! Ett måste för varje percussionist!- Material: Dense Hardwood (HW). - Solid sound.- Storlek 7 x 3,4.
227646
Rythm-stockar, par
125529